Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#6842507 Napisano: 04.02.2022 12:14:03 w Avanti
domika napisał(a):

paula9891 napisał(a):

domika napisał(a):

U mnie jest banderola z właściwą datą.  Wklejam tu kod. Poświęcę go Zamieniałam na I, Z itp. Nie działą nic

Nr 4, to chyba 1.A drugie jest Y?:)

Niestety nie emotka Dobra, bo zasmiecimy wątek. Napisze do Avanti emotka

To może być jeszcze zdeformowane T Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

zielonaszpilka

#6842491 Napisano: 04.02.2022 11:44:07 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Szaliki Somersby DPD, bez wcześniejszego info. Protokół odbioru nagrody do podpisu. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6842475 Napisano: 04.02.2022 10:05:21 w Zdjęcia naszych wygranych

A tak wygląda szalik Somersby.  Produkcja: Dzień dobry. Generalnie podobno gruby i dobrze wykonany (mój jeszcze nie dotarł;), ale hmmm... No szalik jak widać.
Edit. Breloka nie ma, siostrze się przywidziało 🙈 a teraz przyszedł mój. No i cóż, hmm... Nie podoba mi się  emotka  liczyłam na coś ciekawszego. Wolałabym kolorowy szalik w kolorowe owoce ze smaków Somersby. Coś zabawnego, może jakiś zabawny napis na brzegu szalika tak, żeby można go było odczytać w trakcie noszenia. A to wygląda jak jakiś kibicowski szalik z kiepskim napisem. No i jeszcze te spiralne, według mnie tandetne i zupełnie niemodne, wzory. Nie, nie i nie. Dobrze, że nie grałam w kolejnych etapach, bo podejrzewam, że czapki i rękawiczki będą dopasowane do szalika. Szalik bardzo gruby, wykonany z podwójnej warstwy grubej dzianiny i frędzle jak z dywanu. 

Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6842291 Napisano: 03.02.2022 12:17:17 w Wkurza mnie...
misiamarysia napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

To ja jeszcze raz, bo ta sprawa nie dawała mi spokoju. Miałam ostatnio pod rząd 3 przesyłki (DPD), z czego jedną o wartości 3 tyś zł. (wygrany robot Kitchen Aid) i 3 razy żadnego powiadomienia wcześniej (opisałam wszystko wyżej). Zadzwoniłam dzisiaj do DPD żeby dowiedzieć się "u źródła", od czego to zależy. Otóż jeśli nadawca nie wpisze naszego maila, to DPD nie informuje nas o nadaniu przesyłki i jest tak jak w moim przypadku - kurier nie ma żadnego obowiązku dzwonienia do mnie, chociaż jest na przesyłce telefon, bo to wyłącznie jego dobra wola i nie musi mi zostawiać żadnej informacji, że był, a jak nie będzie mnie drugi raz (bo przecież nie wiedziałam, że powinnam się go spodziewać z robotem kuchennym) to odsyłają przesyłkę do nadawcy. Jestem w szoku, że los moich wygranych (w porze, kiedy kurier u mnie bywa, a jest to zawsze około 12.00, zwykle jestem w pracy) zależy od uprzejmości i dobrej woli kuriera DPD. I najgorsze, że nic nie mogę zrobić!!! Pan z obsługi klienta DPD spokojnie i bez emocji to potwierdził. Zazdroszczę Wam miłych kurierów.

Przenoś się szybko na Bielany emotka  albo podawaj mój adres doręczenia emotka emotka a poważniej - a u organizatora wyjaśniałaś czemu nie wpisał adresu e-mail, dzięki czemu byś wiedziała o przesyłce = mogłabyś zorganizować kogoś w domu/skontaktować się z kurierem, sąsiadkę postawić w oknie, żeby przejęła paczkę? 

Nic nie wyjaśniałam, bo dopiero teraz mnie olśniło, że ostatnio nigdy nie mam powiadomień DPD. Teraz odsyłając dane będę zawsze prosić, żeby wpisali też adres mailowy, a nie tylko telefon. Sąsiedzi (mieszkam w bloku) też wszyscy pracują, więc słabo. Tak czy owak, kończąc temat, chciałam się z Wami podzielić tym, czego się dowiedziałam bezpośrednio w DPD, może komuś przyda się taka wiedza.

Kuriera można sobie "wychować". Można kijkiem, ale przyjemniej dla wszystkich jest marchewką;) Warto się z kurierem zaprzyjaźnić. Czasem poużalać się nad nim, że ma ciężką pracę, że paczki takie ciężkie, że bloki bez windy. Od czasu do czasu odpalić mu jakiś prezent wygrany w konkursie, który nam zbywa - a to pudełko ptasiego mleczka, czteropak Capitana Jacka, jakaś maskotkę, jak wiemy, że ma dziecko. Na święta dać mu kartkę z podziękowaniem i np. własnoręcznie upieczonego pierniczka. Sam będzie rano dzwonił i mówił, że ma paczkę emotka  Można wtedy naprawdę wiele z nim załatwić. Jak kurier niereformowalny to zostaje tylko kijek, ale to musi łamać regulamin firmy. W Twojej sytuacji kijek nie zadziała, bo wszystko robi zgodnie z zasadami. Ja kijkiem kuriera musiałam pogonić tylko raz. Raz też użyłam go na listonosza emotka  Poza tymi sytuacjami muszę przyznać, że marchewki super działają i na moich kurierów nie mogę narzekać. No może tylko to, że kiedyś w dpd mialam kuriera super przystojniaka, ale rzucili go na inny rejon i teraz tylko jak jestem u siostry to od czasu do czasu mogę sobie na niego popatrzeć emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6842077 Napisano: 02.02.2022 14:39:36 w SZUKAM....
kejt_son napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

kejt_son napisał(a):

SZUKAM osób, które wygrały w konkursie SUNDOSE na instagramie albo mają konto na SUNDOSE. Dostałam dzisiaj wiadomość o wygranej, ale niestety przegapiłam ważną informację z regulaminu, która mówi, że trzeba mieć u nich konto. Zastanawiam się, czy jest sens zakładać je teraz czy mi już tego nie uznają emotka

Załóż konto i odeślij dane. Nic nie tracisz. Albo się dopatrzą i odbiorą nagrodę albo nie. 

No właśnie tak chciałam zrobić, ale dopatrzyłam się takiego punktu w regulaminie:"Brak spełnienia któregokolwiek z warunków określonych w ust. 1 pkt a-g powyżej stanowi podstawę do wykluczenia Uczestnika z Konkursu, a w przypadku późniejszego wykrycia tych okoliczności, w tym po dniu wydania nagrody, Organizator ma prawo do dochodzenia jej zwrotu." -  a nie chcę, żeby później upomnieli się, że mam zwrócić koszty  emotka   

No to pytanie jak bardzo Ci zależy na nagrodzie i czy jesteś ryzykantką;)  Wyświetl w wątku >>
1 tad_pole 0

zielonaszpilka

#6842057 Napisano: 02.02.2022 14:08:20 w SZUKAM....
kejt_son napisał(a):

SZUKAM osób, które wygrały w konkursie SUNDOSE na instagramie albo mają konto na SUNDOSE. Dostałam dzisiaj wiadomość o wygranej, ale niestety przegapiłam ważną informację z regulaminu, która mówi, że trzeba mieć u nich konto. Zastanawiam się, czy jest sens zakładać je teraz czy mi już tego nie uznają emotka

Załóż konto i odeślij dane. Nic nie tracisz. Albo się dopatrzą i odbiorą nagrodę albo nie.  Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

zielonaszpilka

#6841707 Napisano: 01.02.2022 10:38:50 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
trebor1 może to https://www.e-kon...ajlepsze-intermarche ? A jak nie to może ktoś inny będzie miał pomysł co to za bon na 100 zł dom itm od Bis media:) Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6841669 Napisano: 01.02.2022 07:43:01 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
aleksandra008 napisał(a):

notta napisał(a):

aleksandra008 napisał(a):

Zauważyliście, że w  końcu przestały prawie agencje żądać skanów paragonów przy zgłoszeniu do loterii? Miałam z tym problem bo bluetooth mi nie działa i ciągle musiałam te zdjęcia kablem przenosić na laptopa.

Zależy jaka agencja. Mamy początek roku to jest również rozgrzewka dla wielu agencji. Konkursy się dopiero rozkręcają. A co do zdjęć, to nie lepiej przesyłać zdjęcia z telefonu do chmury? Wtedy nie trzeba się bawić kablami emotka

na każdym urządzeniu mam inne konta. raczej im się miejsce na serwerach pokończyło na przechowywanie tych zdjęć.

Ja sobie przesyłam mailem, jeśli potrzebuję przesłać zdjęcie z telefonu na kompa.  Wyświetl w wątku >>
2 mia, nanajka81 0

zielonaszpilka

#6841316 Napisano: 30.01.2022 00:48:19 w Pomocy!!!!
szaradzista1 napisał(a):

Nadal strona BAQ w moim przypadku nie działa, i to na komórce, jak i na różnych przeglądarkach w komputerze. Nie weryfikuje Captcha.

Spróbuj odświeżyć stronę wciskając f5. Możesz też spróbować usunąć polskie znaki z nazwiska jak ktoś wyżej sugerował albo wysłać im po prostu zgłoszenie mailem.  Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6841195 Napisano: 29.01.2022 09:56:39 w Gratulacje! Dla wygranych!
nitka310 napisał(a):

Urbanek- wszystkiego najlepszego dla waszej piątki emotka  zdrowia dla dzieci a dla was wiele cierpliwosci i radości ze wspólnych chwil emotka  trzymajcie się ciepłoemotka

Chyba teraz nawet siódemki, o ile Urbanek to narzeczony Natalii;)

Urbanek serdecznie Wam gratuluję! Życzę Wam dużo zdrowia, siły i cierpliwości, bo miłości na pewno macie pod dostatkiem;) Wyświetl w wątku >>
1 Urbanek 0

zielonaszpilka

#6840718 Napisano: 27.01.2022 09:15:32 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
DHL przywiozło Batiste;) be dokumentów zwrotnych. Zestaw dokładnie taki jak na zdjęciu na stronie. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6839948 Napisano: 24.01.2022 20:18:33 w Gratulacje! Dla wygranych!
myja emotka vifordist emotka gratuluję  emotka  emotka Wyświetl w wątku >>
1 myja 0

zielonaszpilka

#6839654 Napisano: 24.01.2022 09:40:03 w Czy informują/ informowali?
misiamarysia napisał(a):

darog napisał(a):

Johnie Walker? Do jutra zdaje się czas ? Czy już powiadamiali?

Czekamy, oby się opłaciło emotka

łówne były informowane w piątek telefonicznie. Nie ja jestem szczęśliwa nagrodzoną, ale znam jedną z tych szczęśliwych, więc info z pierwszej ręki;) Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6839493 Napisano: 22.01.2022 22:04:54 w Pomocy!!!!
baxter napisał(a):

Czy ktos mi podpowie jak dodać na olx ogłozenie z tania przesyłką? niby  na etapie dodawania ogloszenia dodaje przesylke olx, zaznacaam paczkomat i w ogloszneiu nie jest widoczxan przesyłka emotka

Zaznaczasz paczkomat i potem wybierasz jeszcze rozmiar przesyłki. A jeśli to nie działa to u mnie działa tylko dodanie ogłoszenia od nowa. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6838074 Napisano: 17.01.2022 15:18:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
montezuma napisał(a):

zielonaszpilka - dzięki za ostrzeżenie... mam daleko do tego sklepu - chciałem skumulować zakupy aby za często nie jeździć i teraz wiem, że mogłoby to być ryzykowne

Można nie podawać delikarty;) Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6838052 Napisano: 17.01.2022 14:31:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

kurcze dostałam sms z delikary ze mam za duza liczbe transakcji..  a ja tylko kupiłam kilka paragonów pod rząd na różne konkursy , i to 2 dni , potem już nic nie kupowałam i nie zawsze wbijałam delikarte.. miał tak ktoś? płatność była tylko z jednej karty i to paragony po 1 produkcie.. no jaja.. 

Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

zielonaszpilka

#6837849 Napisano: 15.01.2022 20:12:14 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

Wkurza mnie niezmiennie to, że Organizatorzy nie trzymają się zapisów w regulaminie(patrz konkurs Batiste). Zgodnie z regulaminem wyniki miały być opublikowane 14.01.2022 r. na stronie, a Organizator wydał sobie komunikat, że wyniki będą 24.01.2022 r.emotka

Konkurs był przedłużony do 10 stycznia, przez problemy z formularzem na początku konkursu, więc automatycznie wyniki też zostały przesunięte. Myślę, że akurat to podejście jest ok. Lepiej tak niżby mieli wybierać na chybcika. Wyświetl w wątku >>
1 agaluna 0

zielonaszpilka

#6837449 Napisano: 13.01.2022 16:33:30 w gwarancja producenta a wygrana w konkursach
I po to nowy wątek? Masz kilka wątków w których mogłeś zadać to pytanie 🙈 

Z gwarancją jest różnie. Czasem jest na podstawie protokołu, czasem na podstawie maile potwierdzającego, czasem na podstawie numeru seryjnego a czasem jej nie ma. Pytaj organizatora.  Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6837270 Napisano: 13.01.2022 00:19:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
giti napisał(a):

Hmmm to jak to jest w tych Starach? Myslalem ze z kazdego etapu wybieraja 7 dziennych i 1 najlepsza glowna.. Ale skoro juz sa wyniki z 3 dni to by znaczylo ze wygrana glowna tygodniowa bedzie wybrana sposrod tych ktorzy wygrali dzienna?

Tak, tak jest w konkursach Stara. Wybierają dzienne i z tych dziennych wybierają główną, więc zwycięzca głównej otrzymuje w sumie 11 tysięcy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6837039 Napisano: 12.01.2022 12:13:11 w Pomocy!!!!
agnesse napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

Jeśli zależy ci na nagrodzie to zostaje ci złożyć oficjalną reklamację. Masz mało czasu, bo reklamację można słać do 14 stycznia i liczy się data wpływu do organizatora (ma być list polecony). Napisz reklamację, opis całą sytuację (że kupiłaś sama, że nigdy nie wysyłasz wcześniej, że miałaś już gotową odpowiedź i po powrocie do domu od razu ją wysłałaś), załącz oryginalny paragon (jeśli się go nie odsyłali wcześniej). Edit. Tylko nie wiem czy nie szkoda zachodu dla zestawu za 50 zł.

Tak, nagroda nie jest rewelacyjna, ale chcę walczyć o swoje, tyle ile mogę. Czuję, że są nikłe szanse, ale chciałabym mieć poczucie, że zrobiłam wszystko co mogę, aby dostać tę nagrodę. Dzięki wszystkim za pomoc! Zadzwonię jeszcze raz do agencji, a jeśli będę mieć siłę walczyć to zajrzę do sklepu i wyślę reklamację.Przynajmniej dochodzi mi nowy nawyk konkursowy – sprawdzenie godziny na paragonie i zapisywanie godziny zgłoszenia. Byłoby gorzej, gdybym wygrała coś cennego!EDIT:
Sprawdziłam też na https://myactivity.google.com/myactivity.
Najwyraźniej google uważa, że chcemy pamiętać tylko historię youtube i reklam (!), bo tylko to mogłam sprawdzić na tyle miesięcy wstecz.

Kurcze, u mnie na tej stronie mogę wyszukać każdą swoją aktywność i wszystkie odwiedzane strony do kilkunastu miesięcy wstecz - oczywiście o  ile w trakcie ich odwiedzania byłam zalogowana na koncie google. Moze nie byłaś zalogowana. Szkoda, to byłby dobry dowód:) Wyświetl w wątku >>
1 agnesse 0