Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#6837038 Napisano: 12.01.2022 12:06:40 w Pomocy!!!!
agnesse napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

Jeśli zależy ci na nagrodzie to zostaje ci złożyć oficjalną reklamację. Masz mało czasu, bo reklamację można słać do 14 stycznia i liczy się data wpływu do organizatora (ma być list polecony). Napisz reklamację, opis całą sytuację (że kupiłaś sama, że nigdy nie wysyłasz wcześniej, że miałaś już gotową odpowiedź i po powrocie do domu od razu ją wysłałaś), załącz oryginalny paragon (jeśli się go nie odsyłali wcześniej). Edit. Tylko nie wiem czy nie szkoda zachodu dla zestawu za 50 zł.

Tak, nagroda nie jest rewelacyjna, ale chcę walczyć o swoje, tyle ile mogę. Czuję, że są nikłe szanse, ale chciałabym mieć poczucie, że zrobiłam wszystko co mogę, aby dostać tę nagrodę. Dzięki wszystkim za pomoc! Zadzwonię jeszcze raz do agencji, a jeśli będę mieć siłę walczyć to zajrzę do sklepu i wyślę reklamację.Przynajmniej dochodzi mi nowy nawyk konkursowy – sprawdzenie godziny na paragonie i zapisywanie godziny zgłoszenia. Byłoby gorzej, gdybym wygrała coś cennego!

No dziwaczna sytuacja, ale niestety te zegary na systemach agencji często działają w cztery strony świata. Czasami nie są przestawione z czasu zimowego na letni i odwrotnie. Szkoda, że nie wysyłają powiadomienia na maila o przyjęciu zgłoszenia. Wtedy ma się czarno na białym, kiedy wysłaliśmy zgłoszenie. Trzymam kciuki emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6837036 Napisano: 12.01.2022 12:04:14 w Pomocy!!!!
agnesse napisał(a):

Piszesz o konkursie promocyjnym. Tam nie podawało się numeru dowodu zakupu. Czym produkt kupowałas sama czy kupowałas paragon od kogoś? (Edit. Ok, chyba kupowałas sama bo piszesz o wizycie w sklepie;). Możesz sprawdzić w historii przeglądarki o której godzinie w dniu wysyłania zgłoszenia byłaś na stronie konkursowej - może to ci podpowie, o której godzinie slalas zgłoszenie, a którą godzine masz na paragonie. 

Tak, sama kupiłam. Przypuszczam, że od razu po powrocie do domu wysłałam zgłoszenie, bo odpowiedź już miałam wcześniej przygotowaną.Dzięki za sugestię! Sprawdziłam właśnie przeglądarkę, ale niestety moja historia tak daleko nie sięga. Widocznie Chrome usuwa stare dane.

A sprawdź jeszcze tutaj https://myactivity.google.com/myactivity - o ile masz konto google emotka  Może coś tutaj będzie widoczne, tylko musisz być zalogowana na to konto google, z którego akurat mogłaś korzystać w tamtym dniu. Wyświetl w wątku >>
1 agnesse 0

zielonaszpilka

#6837033 Napisano: 12.01.2022 11:50:58 w Pomocy!!!!
agnesse napisał(a):

Piszesz o konkursie promocyjnym. Tam nie podawało się numeru dowodu zakupu. Czym produkt kupowałas sama czy kupowałas paragon od kogoś? (Edit. Ok, chyba kupowałas sama bo piszesz o wizycie w sklepie;). Możesz sprawdzić w historii przeglądarki o której godzinie w dniu wysyłania zgłoszenia byłaś na stronie konkursowej - może to ci podpowie, o której godzinie slalas zgłoszenie, a którą godzine masz na paragonie. 

Tak, sama kupiłam. Przypuszczam, że od razu po powrocie do domu wysłałam zgłoszenie, bo odpowiedź już miałam wcześniej przygotowaną.Dzięki za sugestię! Sprawdziłam właśnie przeglądarkę, ale niestety moja historia tak daleko nie sięga. Widocznie Chrome usuwa stare dane.

Jeśli zależy ci na nagrodzie to zostaje ci złożyć oficjalną reklamację. Masz mało czasu, bo reklamację można słać do 14 stycznia i liczy się data wpływu do organizatora (ma być list polecony). Napisz reklamację, opis całą sytuację (że kupiłaś sama, że nigdy nie wysyłasz wcześniej, że miałaś już gotową odpowiedź i po powrocie do domu od razu ją wysłałaś), załącz oryginalny paragon (jeśli się go nie odsyłali wcześniej). Edit. Tylko nie wiem czy nie szkoda zachodu dla zestawu za 50 zł. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6837021 Napisano: 12.01.2022 11:32:17 w Pomocy!!!!
agnesse napisał(a):

Nie dotarła do mnie nagroda z konkursu i po rozmowie z Albedo dowiedziałam się, że zostałam negatywnie zweryfikowana- godzina na paragonie była późniejsza niż moje zgłoszenie. Nie pamiętam dokładnie chronologii całej sytuacji, bo miała miejsce we wrześniu, ale nigdy nie wysyłam zgłoszenia przed otrzymaniem paragonu. W sklepie powiedziano mi, że nie ma możliwości, aby godzina w kasie fiskalnej była źle ustawiona. Nie wiem, w jaki sposób mogę udowodnić, że moje zgłoszenie było zgodne z regulaminem. Czy ktoś miał kiedyś podobną sytuację? Czy jest możliwe, że u organizatora jest błąd w systemie?   

Podali ci w ogóle godzinę o jakiej wg nich wysłałaś zgłoszenie? Może to też by Ci coś podpowiedziało na zasadzie, że to niemożliwe że o tej godzinie wysłałaś zgłoszenie, bo np. wtedy jesteś jeszcze w pracy. Wyświetl w wątku >>
1 agnesse 0

zielonaszpilka

#6836668 Napisano: 10.01.2022 22:44:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edith napisał(a):

Mam pytanie do osób, które wygrały voucher w konkursie Develey " I co tu więcej dodawać ".Voucher obowiązuje na zestaw produktów " I co tu więcej dodawać "- gdzie znajdę ten zestaw? Jestem zalogowana w ich sklepie i nie widzę tego zestawu- pomóżcie proszę 🙂

https://develey.p...-icotuwiecejdodawac/ Wyświetl w wątku >>
1 edith 0

zielonaszpilka

#6836408 Napisano: 09.01.2022 18:39:46 w Avanti
atlantydek napisał(a):

Czy Podwójne Świętowanie już powiadomione całe mailowo?

Tak, przysnęli z listą, ale maile za ostatni etap już były. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6836340 Napisano: 08.01.2022 19:17:43 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

diabkate napisał(a):

W takim razie wychodzi na to, że niezależnie od tego, kto dzwoni muszę przestać zupełnie odbierać, bo teraz nie będę wiedziała czy rozmawiam z człowiekiem czy z robotem. emotka W sumie się zastanawiam teraz, czy ostatnia sfochana Pani, która bez pożegnania się rozłączyła, była prawdziwa...

Zrób prosty eksperyment, który pozwoli ocenić, czy to nagranie, czy jednak żywy człowiek.
Dzwoni nieznany telefon, odbierasz i milczysz. Pani zaczyna. Poznajesz po głosie, więc milczysz nadal. Pani ponawia pytanie. Po chwili zmienia pytanie, ale już ostatni raz i rozłącza się sama. Kiedy zadzwoni kolejny raz, znów milczysz i słuchasz. Ten schemat się powtórzy słowo w słowo bez zająknięcia.
Uwierz - to nagrania, nie człowiek na żywo. Człowiek tym steruje, ale nie ingeruje swoim głosem, póki automat wystarczy. Z reguły wystarcza. To już było tu na forum prezentowane, wklejałem link do filmu na youtube, który to wyjaśniał. Jak chcesz, to poszukaj.

Wystarczy dwukrotnie zapytać o to czy jest robotem emotka  odpowie dwukrotnie dokładnie to samo, a jeśli odpowie inaczej, to zapytać jeszcze raz emotka   na bank dowiemy się, że nie jest robotem, ale pracuje 8 godzin dziennie i może tak brzmieć 🙈 Może za jakiś czas zmienią algorytm i znajdą ciekawsze wytłumaczenie:) Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

zielonaszpilka

#6836336 Napisano: 08.01.2022 19:10:41 w Wkurza mnie...
agaluna też to robię emotka  taka głupotka, marnuje tylko swój czas, ale bawi mnie;) lubię sprawdzać ile ten robót wytrzyma zanim się ze mną rozłączy emotka

Jak dzwoni prawdziwa osoba od fotowoltaiki to się rozłączam, ale jak dzwonią te dziady, co naciągają ludzi na spotkanie z garnkami czy materacami to lubię sobie z nimi pokonwersować i trochę popodnosić ciśnienie. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6836222 Napisano: 07.01.2022 22:59:07 w Wkurza mnie...
mietowa napisał(a):

mietowa napisał(a):

Błędy przy cytowaniu czyjejś odpowiedzi. Chciałam ładnie odpisać zielonej szpilce, ale ni huhu, bo ciągłe łączy nasze wypowiedzi, choć klikam "cytuj". Ale ja dziś ogólnie wkurzona jestem, więc nie ma co zwracać na mnie uwagi emotka

Widziałam emotka  Nie wkurzaj się emotka  U nas dzisiaj też wieczór pod hasłem "samoloty z papieru". Na szczęście moim wystarcza jeden sprawdzony model emotka  

No chociaż tyle dobrego, że widziałaś moje starania  emotka . Ale nie ma tego złego, jeśli chodzi o zasypianie dzieci - moje, mam ogromną nadzieję, w zamian za to siedzenie do 23 pozwolą mi jutro pospać, ile dusza zapragnie emotka

Nie ma szans emotka  Jutro sobota i nie ma szkoły. Na bank wstaną blady świtem emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6836215 Napisano: 07.01.2022 22:43:28 w Wkurza mnie...
mietowa napisał(a):

Błędy przy cytowaniu czyjejś odpowiedzi. Chciałam ładnie odpisać zielonej szpilce, ale ni huhu, bo ciągłe łączy nasze wypowiedzi, choć klikam "cytuj". Ale ja dziś ogólnie wkurzona jestem, więc nie ma co zwracać na mnie uwagi emotka

Widziałam emotka  Nie wkurzaj się emotka  U nas dzisiaj też wieczór pod hasłem "samoloty z papieru". Na szczęście moim wystarcza jeden sprawdzony model emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6836198 Napisano: 07.01.2022 21:29:41 w Dziś cieszę się z.....
[quote=

ziolko]cudaczek121 - wiesz... to było na publicznym parkingu pod przychodnią, więc nie wiem, czy to były czyjeś pieniądze na wizytę czy badania. A może to pieniądze kogoś, kto coś sprzedał i teraz mu brakuje do rozliczenia się z szefem? Parkowałam obok dostawczego busa. Nie wiem... Ale wyobraziłam sobie siebie w tej sytuacji, co bym zrobiła, gdybym straciła pieniądze odłożone na ważną sprawę. 
Dla jednych to zaledwie kilka złotych, a dla innych poważna suma. 
Nie narzekam na nadmiar kasy, ale niektórzy mają jej jeszcze mniej, więc dlaczego miałabym zatrzymywać cudze pieniądze?
Oddam je do biura rzeczy znalezionych (niestety biuro jest czynne w poniedziałki, środy i piątki, a jutro mają wolne). Jeśli znajdzie się właściciel, to super. A jeśli nie, to po upływie określonego czasu i tak trafią do mnie. Wtedy nie będę się wzbraniać przed zatrzymaniem ich emotka  

Oj, wiele mam historii ze zgubionymi i znalezionymi rzeczami emotka  Jedna nawet z wezwaniem na policję i pobieraniem odcisków palców emotka Wierzę, że te pieniądze do Ciebie wrócą emotka emotka

A dziś cieszę się, że nie ma jeszcze 21:30, a moje bąble już śpią! No szał!  Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

zielonaszpilka

#6836030 Napisano: 06.01.2022 23:43:59 w Avanti
mia napisał(a):

Pomału robi się tu nieprzyjemnie. emotka Mam coś na końcu języka, ale zdzierżę, bo to tylko przedłuży obecny stan rzeczy.

Żeby być w temacie, a jednak równocześnie go zmienić:
Kupię kody Cheetos. W ilościach detalicznych, nie hurtowych (chociaż... cóż znaczy "hurt"? emotka ).
Za gotówkę.

Też chętnie kupię albo przyjmę sposób na jakieś sprytne zutylizowanie zawartości paczek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6836014 Napisano: 06.01.2022 22:08:07 w Avanti
nanajka81 napisał(a):

ameryka napisał(a):

vifordist napisał(a):

Podsumowanie AA (Avanti/Afekt):Avanti: 4 x 5000,7x500 na 77 wysłanychAfekt:2 x 10000 i  4 x bilet na 17 wysłanychNo i fajnie emotka  

Moje podsumowanie
Avanti: Lays, Cheetos, Pepsi, Lipton, Intermarche, Orlen, Auchan : rezultat 0/75
Afekt: 0/30

Dla mnie porażka. Wolę loterię
Gratki dla laureatów.

Zawsze jak czytam takie rzeczy myślę, że świat konkursowy to jednak nie jest dla biedaków. Kupiłam Lays 2 razy, wydałam na nie 20 zł, wygrałam 500 zł i na tym stanęło bo po normalnemu mnie po prostu nie stać na takie niezdrowe badziewie.  Dziwię się że te agencje nie robią jakiś ograniczeń na osobę/gospodarstwo bo wtedy więcej osób miałoby szansę na wygraną a nie że jedna zgarnia kilkanaście... Ciekawe kiedy Urzędy Skarbowe dobiorą się do takich wygrywających? Bo to jednak spory zarobek. Ale nie znam się, gram tyle o ile. Podziwiam że ludzie tyle kupują i umieją pociskać ciemnotę agencji aby wygrać bo już przekonałam się że rzadko kiedy wygrywa prawda. Na fejsie czytuję zgłoszenia i naprawdę, niektórych mocno fantazja ponosi przy pisaniu ale jak widać organizatorzy lubią takie kłamanie. Wiem jedno: nie należy się przejmować przegraną bo przy takiej konkurencji to naprawdę ciężko wygrać.

Wygrałam w podwójnym zgłoszeniami, które były czystą prawdą. Nie zmyśliłam w nich ani słowa. W innych konkursach równie często wygrywam prawdziwymi, pisanymi od serca zgłoszeniami co artystyczną fikcją.
Wysłałaś dwa zgłoszenia, wygrałaś 500 zł i nic nie stało na przeszkodzie, żeby te pieniądze zainwestować w kolejne laysy i tę kasę pomnożyć. 
Większość konkursów ma ograniczenia na osobę/gospodarstwo domowe to raz. A dwa, że dla większości osób grających to problem łatwy do obejścia jak zauważa edzia.
Każda nagroda jest opodatkowana, więc nie wiem do czego US miałby się jeszcze dobierać. Zalatuje trochę zawiścią na zasadzie "tyle nawygrywali to niech im się chociaż US do tyłków dobierze, żeby nie mieli tak dobrze".
Jesteśmy na forum konkursowym, gdzie gro osób to konkursowi wyjadacze, dla których konkursy to coś więcej niż rozrywka. Dla części z osób to forma pracy, dla innych to sposób na dorobienie, a dla jeszcze innych to forma rozrywki, zabawy, odskoczni. A dla niektórych wszystko powyższe;) 
Wiem, że przegrywanie nie jest łatwe. Wiem, że każdy chciałby wygrywać dużo i same super nagrody, ale takie komentowanie wydaje mi się niefajne. Niby nic wprost nie napisane, ale da się wyczuć wyrzut i pretensje do autora posta, że tyle gra i tyle wygrywa. A potem znowu pretensje, że ludzie się nie chwalą.
Bardzo podoba mi się jak ostatnio odżył wątek MDW i Gratulacje. Bardzo podoba mi się, że są osoby, które pochwaliły się swoją skutecznością (i tą bliską zeru i tą imponującą;). Jedno daje nadzieję, że da się wygrywać, a drugie daje pocieszenie, że nie tylko ja przegrywam;) 
Wysyłajcie zgłoszenia, wygrywajcie i chwalcie się! Bo jest czym:) A kto inny lepiej zrozumie radość z wygranej jak nie drugi konkursowicz - takta mam przynajmniej nadzieję.  Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6835984 Napisano: 06.01.2022 18:33:19 w SZUKAM....
anaesth napisał(a):

Szukam inspiracji - do czego używacie tego ogromnego słoika z konkursu na Filmwebie (w zestawie był słoik "na ciastka", Familijne i voucher Netflix). Stoi na szafce i zbiera kurz, a przy okazji przeprowadzki robię duży przesiew rzeczy zbędnych i myślę, czy go nie wyrzucić emotka

Zrób las w słoiku emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6835636 Napisano: 05.01.2022 12:23:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
matgal napisał(a):

Są jakieś aktualne konkursy alkoholowe?

martini i johnny walker w biedronce Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6834688 Napisano: 31.12.2021 13:44:38 w Zdjęcia naszych wygranych
incendio12 napisał(a):

pimparimpa napisał(a):

Nie wiem co zrobiłam źle w poprzednim poście,  ale chciałam napisać, że myślałam, że to fotka wygranego samochodu emotka emotka

Haha no niestety to tylko Miś, ale to dobry początek do wygrania autka w przyszłości emotka  

I standardowy widok - maseczki walające się wszędzie emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6834545 Napisano: 30.12.2021 18:40:57 w Wkurza mnie...
melancholia napisał(a):

melancholia napisał(a):

glena napisał(a):

583 010 ?

Niestety, też błąd. Wydaje mi się, że w środku to R, nie wiem tylko, czym jest ten pierwszy znak. Już nawet myslałam, że to skród od Sąd Rejonowy 3, ale to wydział rodziny i nieletnich, a ja nie mam nic wspólnego z takimi sprawami.

A nie masz dzieci, które powinny odrzucić spadek po tobie?

Wszyscy w mojej rodzinie odrzucili, pomagał nam radca prawny, więc nie sądzę, że coś przeoczyliśmy. Próbowałam tam wpisać i 2 i 5, ale dalej nic mi nie wyszukuje. No trudno... muszę jakoś wytrzymać do jutra, aż odbiorę z poczty 

Oby, bo żeby odrzucić spadek w imieniu osoby małoletniej trzeba mieć zgodę sądu rodzinnego. Do dziedziczenia powołane są też dzieci, które w chwili śmierci spadkodawcy były poczęte, a jeszcze nie narodzone. Jeśli to wszystko robiliście tak, jak powinno to pewnie chodzi o coś innego.

A spróbuj wpisać numer pomiajajc te pierwsze 2 lub 3 znaki. Może to rzeczywiście jakis skrót sądu/wydziału Wyświetl w wątku >>
2 brucee, nkba 0

zielonaszpilka

#6834543 Napisano: 30.12.2021 18:28:31 w Wkurza mnie...
melancholia napisał(a):

glena napisał(a):

583 010 ?

Niestety, też błąd. Wydaje mi się, że w środku to R, nie wiem tylko, czym jest ten pierwszy znak. Już nawet myslałam, że to skród od Sąd Rejonowy 3, ale to wydział rodziny i nieletnich, a ja nie mam nic wspólnego z takimi sprawami.

A nie masz dzieci, które powinny odrzucić spadek po tobie? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6834502 Napisano: 30.12.2021 16:17:19 w Avanti
diabkate napisał(a):

anaesth napisał(a):

diabkate napisał(a):

O. I o to mi chodziło! Na pw się nikomu nie pcham, bo to by było chyba zbyt nachalne. Ogólnie zadane pytanie nie stawia nikogo (poza mną) w niekomfortowej sytuacji. Poza tym chciałam po prostu ogólnych odpowiedzi. Nawet to, że z doświadczenia ktoś może powiedzieć, że nie ma reguły byłoby dla mnie wystarczającą opinią. emotka  I tak tydzień się zbierałam, żeby o to tutaj zapytać, co dopiero jakbym miała do kogoś prywatnie pisać.emotka

Spoko, nie przebijesz jednego gościa, który wypocił długie błagania o gotowce i wysyłał do wielu osób z forum na zasadzie "kopiuj+wklej". Jak dostał ode mnie podstawowe porady, to nie podziękował, tylko za jakiś czas znów napisał żal-PW, bo on nic nie wygrywa i chce znać receptę na wygranie wszystkiego, co się da wygrać. Mógł zacząć na przykład od zgłębienia ortografii i interpunkcji, ale widocznie uznał, że to nie jest klucz do sukcesu emotka A tak poza tym, to na forum jest mnóstwo uprzejmych osób, które chętnie pomogą, ale pytanie, czego oczekujesz od konkursów. Po 3 latach (wiem, że to nie tak dużo i dalej jestem żółtodziobem) chyba dojrzałam do tego, żeby grać totalnie dla frajdy i traktować "rozgryzanie" agencji jako skomplikowaną zagadkę emotka

No nie, o to bym nie poprosiła nikogo, chyba że zależałoby mi jedynie na korzyściach majątkowych. emotka  Nie chcę, żeby ktoś mi zdradzał swoje sposoby na wygrane czy że np. Avanti lubi jak się co 4 słowo pisze, jakiż to wspaniały jest konkursowy produkt, bo nie czułabym wtedy, że ja coś osiągnęłam. Wolę pisać to, co naprawdę myślę, jedynie forma przekazu jest dla mnie problematyczna. Teraz już wiem, że nie trzeba się wcale wysilać na żadne wyniosłe teksty, które w moim mniemaniu są lepsze od prostych słów, bo moje zdanie ma akurat najmniejsze znaczenie podczas oceny zgłoszenia.

Co do oczekiwań... W tej chwili to chyba kwestia tego, że za wyznacznik swojej wartości podstawiłam wygrane w konkursach. Wiadome - loteria to zwykłe szczęście, ale jak już trzeba coś napisać, to jednak gdy się długo nic nie wygrywa można różne rzeczy o sobie pomyśleć. Przynajmniej ja tak mam, ale to zapewne dotyczy wielu osób, które dopiero co zaczynają próbować swoich sił. Tak więc zdarzyło się, że zapychałam się chipsami czy chrupkami powtarzając sobie w głowie, jaka to jestem beznadziejna, że nie umiem napisać czegoś, co się spodoba KOMUŚ (bo przecież nawet nie wiem, kto to tam ocenia, nie znam ludzi, a jednak od ich opinii uzależniłam moją samoocenę). Wiele przede mną, jak widać. emotka

Dzięki za odpowiedzi! emotka  

Oj tak, brak wygranej przez dłuższy czas potrafi negatywnie wpłynąć na psychikę i samoocenę i super, że masz tego, świadomość, bo dzięki temu możesz uniknąć tej pułapki emotka  Jak sama zauważyłaś, nie ma co uzależniać samooceny od obcych ludzi z komisji emotka  Też kiedyś wpadałam w tę pułapkę - miałam jakieś poczucie, że komisja to jakiś nieokreślony byt składający się z najlepszych specjalistów, purystów językowych, estetów, jednostek mających wybitny gust, i że wybierają zawsze zgłoszenia najlepsze z najlepszych, więc skoro nie wygrywam to jestem marna. A potem sobie uświadomiłam, że przecież w komisjach siedzą pracownicy agencji - zwykli ludzie, nie żadni profesorowie. Mają różny poziom oczytania, różną wiedzę, różne poczucie humoru. Czasem się spotkamy na jakiejś płaszczyźnie, ale czasem nie. Ja się obawiam, że powoli staję się dinozaurem, a w agencjach średnia wieku raczej jest niższa niż wyższa i w pewnym momencie może mi być trudniej wygrywać, bo nasze płaszczyzny będą się rozmijać coraz bardziej :D Już teraz mam problem z konkursami na tik toku, a nie mam jeszcze 40 lat emotka  Ale patrząc na to, jak wymiatają nasze forumowe dziewczyny, które już bawią wnuki, to czuję się spokojniejsza, bo daje mi to nadzieje, że będę mogła urzec komisję nawet jak nie będę ogarniać ich świata emotka  

A co się broni według mnie w zgłoszeniach do różnych agencji? Ładne rymy lub ładnie napisana proza, ciekawy pomysł, poczucie humoru i teksty pisane od serca emotka  Bardzo ogólne, wiem, ale tak jest. Zauważyłam też, że wygrywam częściej jak na serio zastanowię się nad pytaniem i napiszę prostymi słowami zgodnie z prawdą.  Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6834492 Napisano: 30.12.2021 15:53:50 w Wkurza mnie...
melancholia napisał(a):

mampytanie napisał(a):

melancholia napisał(a):

Wkurza mnie, że dzisiaj znalazłam u siebie awizo z poleconą przesyłką sądową i chyba zaraz zejdę na zawał co to... nigdy nie miałam do czynienia ani z sądem, ani nawet z policją. Nie mam żadnych długów, nie jeżdżę samochodem, żeby mieć mandat, nie mam z nikim żadnego konfliktu... Już mam w głowie milion czarnych scenariuszy co to... 

a może księgi wieczyste, jak kupowałaś / sprzedawałaś nieruchomość emotka

No właśnie zero takich spraw. Nawet na Allegro czy OLX nic nie kupuję. Jak już zamawiam coś z w internecie, to w sprawdzonych sklepach, więc wątpię, żeby te firmy miały jakieś sprawy w sądach i że wzięliby mnie na świadka spośród tylu klientów. Jedynie to jakieś 2 lata temu u notariusza odrzuciłam spadek, ale myślę, że na tym sprawa powinna być zamknięta. Tyle ostatnio się naczytałam o oszustach, że teraz boję się, że ktoś gdzieś wykradł moje dane i mnie w coś wrobił...

Bardzo możliwe, że to dalej sprawa tego spadku. Być może jakiś wierzyciel albo gmina szuka spadkobierców i sąd będzie Was wzywał, ale wystarczy wtedy pokazać notarialny akt odrzucenia spadku i tyle. Nie stresuj się, bo z Twojego opisu wynika, że nie masz czym emotka  To powinna być jakaś błahostka. Daj nam znać, co to było, bo teraz wszyscy umierają z ciekawości emotka  Jak coś to będziemy Ci podsyłać paczki z konkursowymi fantami do więzienia emotka emotka No stres emotka Wyświetl w wątku >>