Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#7292802 Napisano: 31.08.2025 20:02:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sania30 napisał(a):

Kupiłam dzisiaj pepsi w biedronce, przyszłam do domu, próbuje zgłosić
A tu Takie zgłoszenie jest już w bazie. Miał ktoś tak?

Kilka osób, poszukaj na forum. Pisali o tym, że kontaktowali się z agencją i ta kazała wpisywać av albo a przed numerem paragonu. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7292395 Napisano: 29.08.2025 21:58:23 w SZUKAM....
stokrotka238 napisał(a):

Czy są teraz  jakieś konkursy w sieciach komórkowych? Bo muszę kupić nowy starter?

Orange jest do końca sierpnia Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7292091 Napisano: 28.08.2025 23:37:39 w Paragony na trwające konkursy
fan-mandaryny napisał(a):

Diruri napisał(a):

[quote=Bo szukam dla kogoś? Może być taka opcja?
fan-mandaryny]

fan-mandaryny napisał(a):

Diruri napisał(a):[quote=KUPIĘ!!!

megi3323]Sprzedam za 25 zł paragon na produkt powrót do szkoły w Kaufland

Wygrałaś główną i dopiero teraz chcesz kupić praragon? emotka

A dlaczego mnie pytałaś w prywatnej wiadomości o ten paragon o godzinie 2025-08-28 15:38:56 ?

----------------------------------------------
Gdybym był złośliwy i bym się uparł, to bym pokazał screen organizatorowi, ale to jest nagroda dla dobra dzieci i nie będę taki. W przyszłym roku ich ostrzegę, by wymagali podawania numerów paragonów. Jeśli faktycznie miałaś wcześniej paragon, zanim się wypytywałaś o kupno "dla innej osoby", to też to jest słabe. I tutaj na forum znamy takie praktyki jak wypisywanie na pw wiadomości typu: "zgubiłem paragon" zaraz po wynikach konkursu. Ty przynajmniej nieświadomie szczerze bezpośrednio napisałaś: "kupię". Bo ta osoba, niebędąca forumowiczem - wujek, ciocia, koleżanka - która gra i Cię namówiła na szukanie paragonu, grali nieuczciwie i odbierają szansę innym na wygranie, podczas gdy inni kupili lub zlecili kupno produktu. Pamiętajmy - najpierw zakup, potem zgłoszenie, a nie odwrotnie.

Ja bym nie miała oporów. Jak nie z tej szkoły to z innej dzieciaki dostaną owoce. Z tego, co widze na drugim miejscu jest Ośrodek Szkolno-Wychowawczy dla Dzieci Niewidomych w Laskach. Pewnie szanse małe, że organizator nagrodę odbierze, ale jakby odebrał i przyznał ją kolejnej szkole, to dzieciaki w tym ośrodku na pewno też sie ucieszą. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7291910 Napisano: 28.08.2025 16:04:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
OgOn napisał(a):

Czy w loterii Loteria "Lato trwa, milion gra" Żabka naliczają się poprawnie losy ? Nie nalicza mi losów w żappce

Zerknij sobie na wątki Żabka albo Smolar Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7291876 Napisano: 28.08.2025 14:53:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

Yazpik napisał(a):

Yazpik napisał(a):

Czy wszyscy dostali w Martesie te rowery, co wybrali? emotka  Wiem, że organizator decyduje, darowanemu rowerowi się nie zagląda w zęby, ale tak się zastanawiam, ile osób wybrało inny i dostało inny... emotka

Część dostała taki jaki chciała, ale że pewnie mało kto wybierał juniora to damskich i męskich nie wszystkim starczyło emotka  Ci co dostali maile najwcześniej dostawali wybrane rowery, im późniejszy mail tym mniejsza szansa na wybrany rower.
A jaki dostałeś? Właśnie juniora?

No Juniora właśnie, tylko jeździć chyba sam na nim będę emotka

Zaraz święta, a potem sezon komunijny emotka  może masz chrześniaka, a jak nie to szybko sprzedasz, tylko na pewno będzie to mniejsza kwota niż za męski czy damski, ale zawsze coś.

Dla mnie rower to chyba najgorsza nagroda do sprzedaży. Nie dość, że zajmuje sporo miejsca to nawet w dobrej cenie ciężko sprzedać.

To ja mam bardzo dobre doświadczenie ze sprzedażą emotka  Może akurat trafiłam w dobre momenty. Dziecięce powinny pójśc szybko właśnie w okresie komunijnym. Można popytać znajomych, którzy mają komunie chrześniaka albo własnego dziecka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7291869 Napisano: 28.08.2025 14:43:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Yazpik napisał(a):

Yazpik napisał(a):

Czy wszyscy dostali w Martesie te rowery, co wybrali? emotka  Wiem, że organizator decyduje, darowanemu rowerowi się nie zagląda w zęby, ale tak się zastanawiam, ile osób wybrało inny i dostało inny... emotka

Część dostała taki jaki chciała, ale że pewnie mało kto wybierał juniora to damskich i męskich nie wszystkim starczyło emotka  Ci co dostali maile najwcześniej dostawali wybrane rowery, im późniejszy mail tym mniejsza szansa na wybrany rower.
A jaki dostałeś? Właśnie juniora?

No Juniora właśnie, tylko jeździć chyba sam na nim będę emotka

Zaraz święta, a potem sezon komunijny emotka  może masz chrześniaka, a jak nie to szybko sprzedasz, tylko na pewno będzie to mniejsza kwota niż za męski czy damski, ale zawsze coś. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7291863 Napisano: 28.08.2025 14:37:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Yazpik napisał(a):

A jaki dostałeś? Właśnie juniora? Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

zielonaszpilka

#7291802 Napisano: 28.08.2025 13:01:12 w Czy jest konkurs, w którym trzeba kupić...?

ktosiek1 napisał(a):
Balsam do ciała?

Loteria neboa Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7291485 Napisano: 27.08.2025 15:24:04 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
DAIKOKU napisał(a):

ach... wąteczku... bądź moim Rembrandtem bym mogla wymalować wpis w MDW cudny jak sloneczniki

A jakież to słoneczniki wymalował Rembrandt? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

zielonaszpilka

#7291116 Napisano: 26.08.2025 16:26:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
samuraj napisał(a):

samuraj napisał(a):

Odsyłał ktoś poczta dokumenty zwrotne?
Kurier zostawił klapki a nie wziął podpisanego oświadczenia zwrotnego emotka Czy dać sobie spokój

Jak masz numer do niego to możesz zadzwonić. Jak miał zaznaczone, że są dokumenty zwrotne, a się z nich nie rozliczy to nie wiem czy nie ma jakichś trudności potem. Kiedyś znalazłam na parkingu przed domem list, który wypadł kurierowi. Znalazłam jego numer, zadzwoniłam i powiedziałam o sytuacji. Powiedziałam też, że mogę podrzucić ten list sama, bo to było blisko, ale on spanikowany powiedział, że nie, bo tam są dokumenty zwrotne i będzie miał problemy.  Był bardzo wdzięczny, że skontaktowałam się z nim, a nie z centralą emotka A jak nie to możesz napisać na agencji i wysłać im zdjęcie podpisanego oświadczenia. Może im wystarczy.

Dziękuję, próbowałem ale FedEx nie podaje nr.do kurierów😑
Słać pocztą czy zostawić? jak myślisz?

Ja bym zostawiła:) czemu masz tracić kasę za niedopatrzenie kuriera. Numer do kuriera najłatwiej znaleźć na lokalnych grupach facebookowych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7291104 Napisano: 26.08.2025 15:57:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
samuraj napisał(a):

Odsyłał ktoś poczta dokumenty zwrotne?
Kurier zostawił klapki a nie wziął podpisanego oświadczenia zwrotnego emotka Czy dać sobie spokój

Jak masz numer do niego to możesz zadzwonić. Jak miał zaznaczone, że są dokumenty zwrotne, a się z nich nie rozliczy to nie wiem czy nie ma jakichś trudności potem. Kiedyś znalazłam na parkingu przed domem list, który wypadł kurierowi. Znalazłam jego numer, zadzwoniłam i powiedziałam o sytuacji. Powiedziałam też, że mogę podrzucić ten list sama, bo to było blisko, ale on spanikowany powiedział, że nie, bo tam są dokumenty zwrotne i będzie miał problemy.  Był bardzo wdzięczny, że skontaktowałam się z nim, a nie z centralą emotka A jak nie to możesz napisać na agencji i wysłać im zdjęcie podpisanego oświadczenia. Może im wystarczy. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7290980 Napisano: 26.08.2025 11:31:21 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
zof83 napisał(a):

darog napisał(a):

KROPKA BORDO 
nie wiem ile przepadło bo trudno zliczyć
-fakt ten przykład to moja wina / załącznik screen maila/ .

Ale w loterii chupa chups i ja i współracownicy straciliśmy wszystkie nagrody: 
- paragon wysłany o czasie / ale nie ten - wysłany priotytetem list polecony nastepnego dnia z wyjaśnieniem-iż w terminie z oświadczeniem został wysłany zły. - NAGRODA NIE WYDANA.
- inne : numer telefonu pomylony w oświadczeniu: 2 oświadczenia i "wzajemnie" w oświadczeniach numery telefonów = 2 nagrody nie wydane. Na nic maile dwóch sióstr o tym samym nazwisku że doszło do niefortunnej pomysłki. 

w chupa chups nie było zdaje się rezerwy = to się obłowili nagrodami niewydanymi. 

Ale wszystkie wskazane sytuacje niewydania nagrody to Twoja wina. Gdzie tu wina Kropki? Widocznie są bardziej skrupulatni niż inne agencje i nie idą konkursowiczom na rękę, bo i nie muszą. Mnie bardziej martwią sytuacje, w których konkursowicze twierdzą, że nie ma opcji, żeby się pomylili, a Kropka coś takiego im wmawia, ale czytając te historie i tę o błędzie w czteroliterowym nazwisku zaczynam mieć wrażenie, że może to jednak nieuważność konkursowiczów, a nie krętactwa agencji. Tak czy inaczej proponuję robić zdjęcia zgłoszeń i wysłanych oświadczeń, bo póki co jeszcze chyba nikt nie udowodnił, że nie popełnił błędu, który kropka mu zarzuca.

Tylko trzeba sobie zadać istotne pytanie, czym jest powodowana ta skrupulatność? emotka

Może być spowodowana wieloma rzeczami, ja widzę kilka możliwych przyczyn, chociażby taką, że mieli dość niechlujnie wypełnianych oświadczeń, poprawiania i korygowania błędów laureatów i dochodzenia się i wyjaśniania sytuacji, gdy numery w oświadczeniach są pomylone krzyżowo, gdy przy oświadczeniu jest nie ten paragon, a poprawny zostaje dosłany później w innej kopercie, gdy mail jest inny, a jedna cyferka w numerze paragonu pominięta. Z wpisów wynika, że te sytuacje są nagminne a nie jednostkowe. Wymagajmy też od siebie. Wyświetl w wątku >>
1 as32572 0

zielonaszpilka

#7290969 Napisano: 26.08.2025 11:10:01 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
darog napisał(a):

KROPKA BORDO 
nie wiem ile przepadło bo trudno zliczyć
-fakt ten przykład to moja wina / załącznik screen maila/ .

Ale w loterii chupa chups i ja i współracownicy straciliśmy wszystkie nagrody: 
- paragon wysłany o czasie / ale nie ten - wysłany priotytetem list polecony nastepnego dnia z wyjaśnieniem-iż w terminie z oświadczeniem został wysłany zły. - NAGRODA NIE WYDANA.
- inne : numer telefonu pomylony w oświadczeniu: 2 oświadczenia i "wzajemnie" w oświadczeniach numery telefonów = 2 nagrody nie wydane. Na nic maile dwóch sióstr o tym samym nazwisku że doszło do niefortunnej pomysłki. 

w chupa chups nie było zdaje się rezerwy = to się obłowili nagrodami niewydanymi. 

Ale wszystkie wskazane sytuacje niewydania nagrody to Twoja wina. Gdzie tu wina Kropki? Widocznie są bardziej skrupulatni niż inne agencje i nie idą konkursowiczom na rękę, bo i nie muszą. Mnie bardziej martwią sytuacje, w których konkursowicze twierdzą, że nie ma opcji, żeby się pomylili, a Kropka coś takiego im wmawia, ale czytając te historie i tę o błędzie w czteroliterowym nazwisku zaczynam mieć wrażenie, że może to jednak nieuważność konkursowiczów, a nie krętactwa agencji. Tak czy inaczej proponuję robić zdjęcia zgłoszeń i wysłanych oświadczeń, bo póki co jeszcze chyba nikt nie udowodnił, że nie popełnił błędu, który kropka mu zarzuca. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7290804 Napisano: 25.08.2025 17:50:57 w Czy informują/ informowali?
endrjuen napisał(a):

Hairmate? Dziewczyna czeka, ale nie wiem, czy to nie złudne nadzieje?

Na insta napisali, że z dziewczynami, które wygrały wyjazd już się skontaktowali. Resztę laureatów poinformują później. Pisali o tym pod postem z 18 sierpnia emotka Wyświetl w wątku >>
1 endrjuen 0

zielonaszpilka

#7290660 Napisano: 25.08.2025 12:58:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

Co kupujecie na konkurs Venus w Kauflandzie, żeby wyszło najtaniej? Sprawdzałam na szybko na początku konkursu i za 2 maszynki z wkładami wychodziło 36zł. Jest coś tańszego?

Ja kupiłam dwie maszynki jednorazowe Gilette Venus za 14 zł Wyświetl w wątku >>
2 uzuri, anaesth 0

zielonaszpilka

#7290560 Napisano: 25.08.2025 10:05:57 w WC - rozmowy o wszystkim
Nati_Natasha napisał(a):

Idą do mnie dwie przesyłki, które mają być wydane w ciągu miesiąca. Planuje urlop 2-tygodniowy w międzyczasie. Czy wysyłacie info do organizatorów czy jak to organizujecie, żeby paczka nie przepadła?

Mam dobre relacje z sąsiadami. Ktoś zawsze chętnie odbierze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7290541 Napisano: 25.08.2025 09:22:40 w Zdjęcia naszych wygranych

Konkurs dr. Max i Anthelios - zestaw o wartości 295,98 zł. Kosmetyki warte ok. 150 zł na dr. Max, reszta to cena za torbę, ręcznik i breloczek. Powiedziałabym, że tak sobie. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7290390 Napisano: 24.08.2025 14:03:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mixik napisał(a):

mixik napisał(a):

Próbuję wysłać zgłoszenie na konkurs Rexony w Biedronce https://www.e-kon...dynek-na-skutecznosc ale po kliknięciu "biorę udział" na smartfonie nic się nie dzieje, jedynie ekran jedzie odrobinę wyżej. Coś robię źle? Mieszczę się w limicie 500 znaków, bo jest licznik.

Nadal mam to samo. Jest w stanie ktoś pomóc? Powinno coś wyskoczyć, jakieś potwierdzenie, mejl, cokolwiek? Ani na smartfonie ani na pececie nic się nie dzieje.

U mnie idzie bez problemu, próbowałam przed chwilą. Pojawia się wyskakujące okienko z podziękowaniem za zgłoszenie. Może spróbuj wysłać testowe zgłoszenie z mniejszą ilością znaków i fikcyjnymi danymi. Zobacz czy idzie, Wyświetl w wątku >>
1 mixik 0

zielonaszpilka

#7290379 Napisano: 24.08.2025 13:19:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ananaska napisał(a):

magie1982 napisał(a):

tomasz2 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Czy w konkursie foto Wedel z Netto na zdjęciu mogą być dzieci?

Czytałem regulamin i niestety nie ma tam konkretnej informacji mowa tylko o ukończeniu 13 lat i zgodzie.

No właśnie ja zrozumiałam tak samo.

ja zrozumiałam te zapisy, że na zdjęciu może być tylko osoba między 13 a 18 rokiem zycia.

Zupełnie nie rozumiem, jak doszłaś do takiego wniosku? emotka  O tym, kto może być na zdjęciu nic nie ma. Jest tylko standardowa regułka o tym, że zdjęcie nie może naruszać praw osób trzecich i o tym, że do tego, żeby użyć treści chronione prawami osób trzecich musimy mieć zgodę. Według mnie każdy uczestnik może być na zdjęciu bez względu na wiek, a jeśli chcemy mieć na zdjęciu innych to musimy mieć ich zgody. Wyświetl w wątku >>
1 leniuszka 0

zielonaszpilka

#7289972 Napisano: 22.08.2025 14:43:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rudzixon napisał(a):

lolzek napisał(a):

Dla mnie to czas, żeby napisać do sponsora konkursu palmolive w rossmannie. I wszystkich uczestników zachęcam do tego samego. Konkurs nie został rozwiązany uczciwie. Nie ma opcji, żeby nikt się nie pochwalił jednym z 50 bonów.

Ja też brałam udział w konkursie, przypomniało mi się o nim, sprawdzam czy byli informowali laureaci a tu okazuje się, że nie ma na forum ani jednej wygranej w postaci voucherów rossmann czy hibou. Tylko jedna nagroda z sesją wellbeing, również wygląda mi to tak, jakby rozdali tylko te sesje, których nikt nie chce. Napiszę do sponsora konkursu, jak dostaną więcej takich zgłoszeń to jest realna szansa, że się tą sprawą zainteresują.

Jestem za! Również zamierzam wyslac wiadomość.

Ja pisałam przez formularz na stronie https://www.colgatepalmolive.pl/contact-us Inne maile, które znalazłam są raczej nieoficjalne i do konkretnych osób, które właściwie nie wiem czym się zajmują w Colgate emotka  nie chce ich spamować. Wyświetl w wątku >>
1 rudzixon 0