Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#6834491 Napisano: 30.12.2021 15:50:56 w SZUKAM....
gosiak351 napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

gosiak351 napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

gosiak351 napisał(a):

*teraz jakiś był

W bazie go nie było emotka

a no faktycznie to nie teraz tylko w wakacje... jak ten czas leci...w związku z tym, że dostałam punkt karny za... SZUKANIE konkursu którego nie było, bo przełozyłam sobie kartki, to proszę teraz o kontakt administratora.

Administrator sprawdził, że odbył się konkurs mikołajkowy 6 - 14 grudnia 21. 

szukałam a nie rozmawiałam na ten temat. skoro cos na ten temat wiedziałaś mogłaś mi powiedzieć 

Gośka, nie udawaj głupiej. Wystarczy sprawdzić, kto został nagrodzony i już wiadomo, po co szukałaś osób, które brały udział w tym konkursie. Następnym razem miej paragon i nie rób szopki. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6834366 Napisano: 30.12.2021 08:54:44 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
misiamarysia napisał(a):

domika napisał(a):

jakaja napisał(a):

Czy wysyłali bony do sklepów Kaufland z konkursu Danio?

czekam

Ja również czekam

Dzisiaj jadą kurierem GLS emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6834258 Napisano: 29.12.2021 18:05:56 w Avanti
gregory napisał(a):

Czeka ktos jeszcze na maila z VII etapu podwójnego świetowania? no wierzyć mi się nie chce, że te inicjały nie należą do niko z mojej rodziny. są dość oryginalne. Może jutro będą kontynuowac powiadomienia? hymmm?

Przykro mi, że Cię rozczaruję, ale wszystkie maile już poszły.  Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6834210 Napisano: 29.12.2021 15:28:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
psotka napisał(a):

Za jaki dzien dzis 500 z lays? Z tego etapu co byl do wczoraj?

Z przedostatniego:) Wyświetl w wątku >>
1 psotka 0

zielonaszpilka

#6834078 Napisano: 29.12.2021 11:01:44 w moje dzisiejsze wygrane :)
I u mnie 500+ z Sulejówka emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6833987 Napisano: 28.12.2021 22:06:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rare85 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

Czy tylko mnie tak męczy ostatnie pytanie na Podwójne świętowanie emotka  Mózg mi się przegrzewa... Bleh... 

Cały tydzień mnie męczyło... I dziś napisałam "od czapy" żeby paragon się nie zmarnował emotka

Ja napisałam dwa od czapy, jedno uważam za przebłysk geniuszu, ale trochę nie na temat emotka i czwartego nie jestem w stanie przejść... Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

zielonaszpilka

#6833985 Napisano: 28.12.2021 22:04:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

domika napisał(a):

Czy tylko mnie tak męczy ostatnie pytanie na Podwójne świętowanie emotka  Mózg mi się przegrzewa... Bleh... 

oj nie tylko Ciebie emotka

ktos odlecial wynyslajac to pytanie....powinni nagrodzic kazdego kto wymysli cos sensownego hehe

Próbuje to rozkminić, ale jak zaczynam się zastanawiać czy chodzi im o samo podwójne świętowanie czy o podwójną porcję chipsów przy tym świętowaniu, a potem zaczynam się zastanawiać czemu lepiej podwójnie niż pojedynczo to autentycznie czuję, że mój mózg się robi jak budyń i koniec. Wracam do czytania tego pytania od początku, bo już nie wiem o co pytali. Poprzednie pytania jednak były dużo lepsze, było się czego uchwycić emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6833980 Napisano: 28.12.2021 21:54:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy tylko mnie tak męczy ostatnie pytanie na Podwójne świętowanie emotka  Mózg mi się przegrzewa... Bleh...  Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6833377 Napisano: 24.12.2021 01:21:37 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

cb656 napisał(a):

...Marylka Rodowicz będzie opowiadała, jak kochała Daniela Olbrychskiego, a do drzwi dobijała się żona Daniela? Czy to normalne?

Obie byłe żony Olbrychskiego nie żyją, ale nawet jakby żyły to myślę, że nie miałyby absolutnie nic do powiedzenia w kwestii tego czy chcą słuchać o tym jak Maryla w TVP opowiada o romansie z ich ówczesnym mężem.

To jest program ogólnopolskiej telewizji, gatunek ROZRYWKA... Mam zupełnie odmienne wyobrażenie o rozrywce, wybacz. emotka
Najwidoczniej się nie rozumiemy co do powodów mojego zniesmaczenia. emotka

Eee to do mnie? Bo ja również jestem zdegustowana tym dokumentem. Równie mocno jak tym, że żony pana Daniela nie miałyby nic do powiedzenia na temat tego czy chcą o tym słuchać w ogólnopolskiej telewizji czy nie. Bo jestem przekonana, że nawet jakby żyły to nikt nie zapytałby ich o zdanie. Tak jak pani Sipińska, która odmówiła udziału w tym dokumencie i opowiadania o konflikcie z Marylą, a Maryla nie miała oporów, żeby ją obsmarować. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6833369 Napisano: 24.12.2021 00:17:01 w Wkurza mnie...
diabkate napisał(a):

cb656 napisał(a):

diabkate napisał(a):

cb656 napisał(a):

A co powiecie na ten program, reklamowany obecnie w zwiastunach, gdzie Marylka Rodowicz będzie opowiadała, jak kochała Daniela Olbrychskiego, a do drzwi dobijała się żona Daniela? emotka Czy to normalne? emotka Nie wiem, czy tamta żona aktora żyje, bo się nigdy tym nie interesowałem, ale jesli tak, to jak się poczuje po tej emisji? Toż to upokarzające. emotka To telewizyjna misja Kurskiego. Za pieniądze z naszych kieszeni. emotka

Niestety, ale jestem pewna, że i taka produkcja znajdzie szerokie grono zadowolonych odbiorców.

Ja również nie mam żadnych złudzeń, że są rzesze ludzi widzących w czymś takim "rozrywkę". Wystarczy tylko postawić pytanie, czy osoba znana z tego, że jest znana nie jest człowiekiem, jak każdy inny? Nie ma uczuć? Nie ma wyobraźni?!Czy Kowalski spod siódemki w naszym bloku chciałby widzieć w telewizji program, w którym jego żona opowiada, jak go zdradzała z listonoszem? I chętnie obejrzy, mając na karku tę świadomość, że obejrzą to także wszyscy sąsiedzi, koledzy z pracy, nawet kierowca autobusu, którym do tej pracy dojeżdża? O tym piszę... emotka

Cóż... Jeżeli ta kobieta żyje, to podejrzewam, że się na to zgodziła. 

Obie byłe żony Olbrychskiego nie żyją, ale nawet jakby żyły to myślę, że nie miałyby absolutnie nic do powiedzenia w kwestii tego czy chcą słuchać o tym jak Maryla w TVP opowiada o romansie z ich ówczesnym mężem. Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

zielonaszpilka

#6833168 Napisano: 23.12.2021 12:10:34 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
apoccalipsa napisał(a):

oczyszczacz powietrza Samsung ,,Złap zdrowy oddech"  Nie wiem jaki kurier

DPD, SMS był rano, bez dokumentów Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6833086 Napisano: 23.12.2021 09:39:00 w Wkurza mnie...
misiamarysia napisał(a):

mia napisał(a):

Taa..., jak nie mam  szczęścia w bramkach, tak na dwa zgłoszenia z Colą/Stokrotka dwa miśki XXL. emotka I co ja z tym będę robić?? Nawet jesli się to sprzeda, to jak to wysłać? Tam nikt nie gra, czy co?emotka P.S.Uprzedzam życzliwe/zjadliwe pytania: Gram, bo piję Colę, Stokrotkę mam pod bokiem, a wśród wygranych są TV.emotka

Ja mojego misia XXL (dziś ma być dostarczony przez inPost, bardzo liczyłam, że dotrze przed świętami) wiozę razem z książeczkami od Kinder Logic do domu dziecka i słodyczami konkursowymi , jeszcze zdążą dołożyć (trudno dołożyć misia, bo duży  emotka , może być oddzielnym prezentem ) do jakiejś paczki i ktoś się baaardzo ucieszy. Może to jakiś pomysł i dla Ciebie? Chyba , że już rozdysponowałaś, to też dobrze emotka

A zapytam tylko - uzgadnialas tego miśka z Domem dziecka? Mój kolega pracuje w DD i nie przyjmują maskotek, bo mieliby ich po sufit w każdym pokoju emotka  a już zwłaszcza nie chcą tych dużych miśków, ale może co DD to inne zasady:) Żebyś nie targała niedźwiedź na marne emotka
Brawo za inicjatywę, super że są osoby, które myślą też o innych emotka emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6833032 Napisano: 22.12.2021 22:57:06 w WC - rozmowy o wszystkim
Skoro prezent dotarł, to mogę już się ze wszystkiego rozliczyć i pokazać zdjęcia emotka  
Rozliczenie:
Ze składki zostało 900 zł
500 zł - karta do Galerii w Białymstoku
229 zł - gra Mario Deluxe Nintendo Switch
114,39 - płótna, farby, pędzel, itp.
48,95 - kawa i czekoladyemotka emotka 18,57 - herbata (jest pyszna emotka  polecam wszystkim;)
Razem = -10,91 zł (różnicę dorzuciłam) 
Nie chcę wrzucać tu miliona zdjęć, więc wrzucam kolaż z paragonów, ale wszystkim chętnym podeślę paragony w pełnej rozdzielczości na maila albo pw.

Były małe przeboje z kartą do Galerii, ale na szczęście wszystko się udało i paczka dotarła przed świętami do adresatów. Kartkę świąteczną zrobiła moja siostra. W kopercie ze znakiem zapytania z gry Mario był kartka z kodem do odbioru karty do Galerii, a z tyłu instrukcja odbioru karty. Prezent dla Adriana był zapakowany w ozdobny świąteczny papier, a upominki dla rodzeństwa w celofan ze wstążką. Paczka była naprawdę spora;)
Cieszę się, że przyniosła im odrobinę uśmiechu w tym przedświątecznym czasie.

Dziękuję mia emotka emotka emotka  za koordynację i ogromne wsparcie 
I dziękuję wszystkim, którzy wsparli tę akcję. Fajni jesteście emotka

Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6832937 Napisano: 22.12.2021 18:30:50 w Gratulacje! Dla wygranych!
anula790 gratuluję! Piękna nagroda:) niech się dobrze jeździ!
@gnieszk@ gratuluję! 
Gratuluję też wszystkim cichociemnym tyskim zwycięzcom, którzy ujawnili sie dopiero w wątku Dziś dotarła nagroda;)

fiona25 i magdalena_g toast pewnie dzisiaj wzniesiecie kubkiem Minutki emotka  gratuluję Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6832721 Napisano: 21.12.2021 18:20:57 w Zapowiedzi konkursów
diabkate napisał(a):

Do kompletu.

I to jest dużo lepsza akcja niż poprzednia, gdy było samo napełnianie misek kodami emotka  Teraz na pewno misek zapełni się więcej emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6832508 Napisano: 20.12.2021 21:27:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@Kwiat napisał(a):

Mam pytanko kupiłam Delicje z info konkursowym a na paragonie mam DELICJE WEDEL - wydaje mi się że na paragonie jest błąd - Delicje konkursowe nie są marki Wedel, ktoś chyba podpiął  Delicje - nie patrząc na markę - pomóżcie proszęemotka  czy ja dobrze myśle ??? Taki paragon mi nie przejdzie, mimo że zakup mam dobry?.. co sądzicie?

Kiedyś delicje były wedlowskiej, ale już nie są. Napisałabym do agencji albo poszła po pieczątkę do sklepu. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6832470 Napisano: 20.12.2021 18:38:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Monika11 napisał(a):

Heineken się zakończył ? Mam taki komunikat Ho ho ho. Konkurs już się skończył.Ho ho ho konkurs się zakończyłPoznaj zasadyCODZIENNIE100x

Tak, był do 19. Jest błąd w bazie, bo rozstrzygnięcie miało by. Do 23. Ktoś już dzisiaj o tym pisał. Wyświetl w wątku >>
1 Monika11 0

zielonaszpilka

#6832446 Napisano: 20.12.2021 17:06:11 w WC - rozmowy o wszystkim
agusiac87 napisał(a):

czy ktoś mi może poradzić jakieś dobre rękawiczka dla dziewczynki 3,5 lata takie na śnieg żeby nie spadały?Macie jakies sprawdzone regulowane? Obecnie mam takiego typu rękawice i co jakiś czas się zsuwają  emotka

Śniegołapki Mabibi - cena wysoka, ale posłużą na kilka sezonów. 
Takie https://www.evert...t-15-niebieski/14073 są fajne, bo wygodnie je się nakłada - suwak po całości to super wynalazek emotka  albo jakiekolwiek inne z taka regulacja z paskiem w nadgarstku jak np. Hestra. Na grupach na FB i olx można kupić używane. 
Te jeszcze wyglądają fajnie https://sklepigua...FEFY6eUaAn4IEALw_wcB - mają suwak i pasek do regulacji, a do tego są długie. Nie znam ich, ale mają dobrą cenę i wyglądają, że powinny się dobrze trzymać  Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6832063 Napisano: 17.12.2021 23:03:56 w SZUKAM....
Peppa7 napisał(a):

Czy ktoś używa tego oczyszczacza z Euro i kupował do niego filtry? emotka

Kojarzy mi się taka dyskusja https://www.e-kon...strona=4802#p6819435 To o tym oczyszczaczu? Wyświetl w wątku >>
1 peppa7 0

zielonaszpilka

#6831992 Napisano: 17.12.2021 16:58:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
faworek napisał(a):

faworek napisał(a):

Czy dostał ktoś emaila z Liqui Moly za ostatni etap?

Lista ma być opublikowana dopiero 21.12. oni wcześniej ślą maile?

nie mam pojęcia właśnie, widzę się na liście w ostatnim etapie, ale nie wiem czy kogolwiek informowali 

Aaa ok. Pytasz czy w ogóle już są rozesłane maile za ten opublikowany przedostatni etap? Myślałam, że pytasz o ostatni ostatni;) to nie wiem zupełnie, ale też się chętnie dowiem, kiedy oni informują zwycięzców emotka Wyświetl w wątku >>
1 faworek 0