Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#6831983 Napisano: 17.12.2021 16:24:37 w Avanti
marcella napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

marcella napisał(a):

A wy dostaliście maile od Avanti?

Tak. Maile już rozesłane. Najpierw są maile, potem lista 

Czyli to ni ja na niej jestememotka

Jeśli nie masz maila to nie Ty. Sprawdź jeszcze spam dla pewności. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6831982 Napisano: 17.12.2021 16:23:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
faworek napisał(a):

Czy dostał ktoś emaila z Liqui Moly za ostatni etap?

Lista ma być opublikowana dopiero 21.12. oni wcześniej ślą maile? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6831980 Napisano: 17.12.2021 16:21:54 w Avanti
marcella napisał(a):

A wy dostaliście maile od Avanti?

Tak. Maile już rozesłane. Najpierw są maile, potem lista  Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6831906 Napisano: 17.12.2021 12:31:59 w moje dzisiejsze wygrane :)
myja napisał(a):

500 od Lidki emotka  szkoda, że tym razem tylko 1/4, ale zawsze coś!!

Taki sam wynik emotka  jedno 500+ się doczłapało Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6831662 Napisano: 16.12.2021 15:24:17 w WC - rozmowy o wszystkim
la-princessa napisał(a):

la-princessa napisał(a):

A może kupić kartę podarunkową do Galerii Jurowieckiej. Można nią płacić we wszystkich sklepach na terenie galerii. Sam zdecyduje czy kupić coś z elektroniki, czy np. coś do ubrania. Albo trochę tu, trochę tam. Taka karta jest bardziej praktyczna niż do jednego wskazanego sklepu, a z drugiej strony nie aż tak bezpośrednia jak karta z gotówką.Karta podarunkowa - Galeria Jurowiecka

Z tymże online jej nie kupię

Jest jeszcze w tym centrum dostępna przez internet, to chyba to samo miasto. Też dużo sklepów jest w tej galerii. Tutaj jest karta dostępna przez internet z wysyłką kurierem.Karta Podarunkowa Alfa Centrum | ALFA CENTRUM

Tu jest fajna opcja Click&collect - zamawiam kartę przez internet, dostaje kod na maila i kartę z tym.kodem odbiera się bezpośrednio w galerii. Mogłabym to tak zamówić i do kartki świątecznej dołączyć im ten kod z instrukcją odbioru karty. Wysyłka kurierem kosztuje 23 zł (karta byłaby najwcześniej w poniedziałek), a wysyłka pocztą 7 zł (ale tutaj trwa to 5-10 dni roboczych). Szkoda chyba marnować kasę na wysyłkę. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6831655 Napisano: 16.12.2021 15:03:30 w WC - rozmowy o wszystkim
la-princessa napisał(a):

A może kupić kartę podarunkową do Galerii Jurowieckiej. Można nią płacić we wszystkich sklepach na terenie galerii. Sam zdecyduje czy kupić coś z elektroniki, czy np. coś do ubrania. Albo trochę tu, trochę tam. Taka karta jest bardziej praktyczna niż do jednego wskazanego sklepu, a z drugiej strony nie aż tak bezpośrednia jak karta z gotówką.Karta podarunkowa - Galeria Jurowiecka

Z tymże online jej nie kupię Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6831622 Napisano: 16.12.2021 13:52:08 w WC - rozmowy o wszystkim

zielonaszpilka

#6831593 Napisano: 16.12.2021 12:31:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mietowa napisał(a):

ZetZ napisał(a):

mietowa napisał(a):

Może wiecie - wybaczcie, jeśli pytanie gdzieś już padło. Czy Heineken dla jeden osoby i dla tej drugiej przychodzą jednego dnia? Ja dostałam, ale nie mam info, że paczka idzie do drugiej osoby.

Nie wiem jak w tym roku, ale w poprzednich te paczki szły osobno, dla darczyńcy i obdarowanego emotka

Aa, to dzięki za info emotka . Pewnie dojdzie później emotka

Dojdzie później, bo dla obdarowanego jest też karta z tymi życzeniami, które napisaliśmy, więc wysyłka trwa trochę dłużej. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6831567 Napisano: 16.12.2021 11:41:00 w WC - rozmowy o wszystkim
Zobowiązałam się do kupna prezentu dla Adriana - syna Delvitto. Razem z mia postanowiłyśmy, że wyślemy też kawę, herbatę i coś słodkiego pozostałej dwójce dzieci Renaty. Adrian dostanie prenumeratę Świata Wiedzy, grę na Nintendo, zestaw do malowania farbami i słodki dodatek. Paragony i całe rozliczenie wrzucę na koniec z podsumowaniem i zdjęciem zapakowanych paczek. Po zakupie wiązanki i zamówieniu prenumeraty zostało 899 zł. Mia przelała mi 900 zł. Po zakupie tego, co na zdjęciu zostało mi 489,09 zł. Pytanie do Was - co proponujecie, aby  zrobić z resztą pieniędzy? Jeśli uważacie, że fajnie by było całą resztę wydać np. na kartę prezentową do jakiegoś sklepu, to mogę dorzucić tą dychę, żeby było równe 500 zł emotka  Były też propozycje, żeby część wydać na kartę prezentową a część na jakiś cel charytatywny lub pozostałą całość na cel charytatywny. (Koszt wysyłki i zapakowania świątecznie prezentów biorę na siebie). Propozycje zbieram do jutra rano, bo chciałabym jutro paczkę wysłać, tak żeby na pewno dotarła przed świętami. Proszę, napiszcie tutaj, jakie macie pomysły na zagospodarowanie reszty pieniędzy. Lajkujcie też propozycje, które Wam się podobają, żebyśmy szybko mogli wybrać opcję, która pasuje większości emotka  

Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6831506 Napisano: 16.12.2021 00:06:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cudaczek121 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

diabkate napisał(a):

holaaolaa napisał(a):

deva napisał(a):

Czy maile z Żywca zimne czy grzane dostaliście rano, czy wysyłają cały dzień? 

Oni informują z dnia na dzień?myślałam, że tam są etapy

Są etapy.1-6 grudnia, 7-13, 14-20 i 21-24 + 4 dni robocze od zakończenia etapu mają na powiadomienie, poza ostatnim, bo ten do 03.01.22.

Już coś pozmieniali w regulaminie...Etap I: spośród Uczestników, którzy udzielili odpowiedzi w okresie od dnia 6grudnia 2021 roku, godz. 15:00, do dnia 12 grudnia 2021 roku, godz. 23:59,Etap II: spośród Uczestników, którzy udzielili odpowiedzi w okresie od dnia 13grudnia 2021 roku, godz. 00:00, do dnia 19 grudnia 2021 roku, godz. 23:59,
Etap III: spośród Uczestników, którzy udzielili odpowiedzi w okresie od dnia20 grudnia 2021 roku, godz. 00:00, do dnia 24 grudnia 2021 roku, godz.
23:59
także ten tego....emotka

A mogę prosić linka do tego konkursu?

https://www.e-kon...-zimne-wazne-z-razem Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6831445 Napisano: 15.12.2021 19:41:16 w moje dzisiejsze wygrane :)
domika napisał(a):

greka napisał(a):

odświeżacz powietrza z konkursu Zlap zdrowy oddech !!!! yuhuuuuu

i u mnie emotka

Też mam emotka  przyda się emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6830850 Napisano: 14.12.2021 09:51:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
diabkate napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

diabkate napisał(a):

Czy ja jestem uprzedzona czy te odpowiedzi jakoś szału nie robią? emotka  Dwa o kotach na odkurzaczach, jeden o oświeceniu i jeden o pedałowaniu. emotka

a wygrały? Jak tak to się nie dziwię, napisane dość inaczej a Ci co wybierają lubią gdy ludzie piszą oryginalnie i z tzw czapy.

No wygrały. Pewnie masz rację, ale nawet jeśli, to i tak były oryginalniejsze. Kot na odkurzaczu jest trochę oklepany.🙄

Wystarczy śledzić profil tej marki, żeby zorientować się, jakiego typu odpowiedzi nagradzają. A nagradzają właśnie coś takiego;) Nic specjalnego, nic wybitnie kreatywnego, ot, zwykłe odpowiedzi.  Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

zielonaszpilka

#6830515 Napisano: 12.12.2021 20:19:51 w WC - rozmowy o wszystkim
bruce napisał(a):

A nie wysyłałeś kiedyś stanu licznika smsem? U nas na działce - mała wioska, chodzi inkasent i spisuje liczniki. Jak nas nie ma to zostawia karteczkę z numerem telefonu komórkowego do siebie i prosi o podanie stanu licznika smsem albo telefonicznie. Od dłuższego czasu jest to ten sam pan i wiedząc, że rzadko bywamy na działce kontaktuje się z nami wcześniej telefonicznie. Ale jeśli nigdy nie miałeś kontaktu z tym inkasentem to ja bym była ostrożna. 

Nigdy nie podawałam i w ogóle dziwi mnie, że po moim kontakcie z BOK tego dostawcy i żądaniu podania jej numeru legitymacji, ona odmówiła, tak dziwacznie się tłumacząc. 
Bardzo dziękuję Wam za komentarze, także miałam mieszane odczucia.  emotka emotka emotka

A skąd w ogóle miała numer do Ciebie? Wyświetl w wątku >>
2 brucee, cb656 0

zielonaszpilka

#6830508 Napisano: 12.12.2021 19:19:29 w Czy informują/ informowali?
agicho napisał(a):

Co z konkursem "Wygraj z Lindt! Pomyśl o prezentach dla bliskich i siebie już dziś" Intermarche? Mieli do 10.XII. informować emotka

Wyświetl w wątku >>
1 agicho 0

zielonaszpilka

#6830501 Napisano: 12.12.2021 18:53:46 w WC - rozmowy o wszystkim
bruce napisał(a):

glena napisał(a):

Ja przepraszam, że znów wrzucam swoje trzy grosze (tym bardziej, że nie dorzucałam się do składki), ale jeśli chodzi o to malowanie, to możecie rozważyć zestaw do malowania po numerach. To jest chyba fajne z tego, co gdzieś tam mi się obiło o oczy, niezbyt trudne, a chyba dla ścisłego umysłu do ogarnięcia. Są takie gotowe zestawy typu: płótno z ramą, farby ponumerowane, instrukcja. Myślę, ze Adrian by sobie z tym poradził, a efekt byłby fajny i satysfakcjonujący. 

Potwierdzam, to piękne rzeczy i bardzo chętnie kupowane. emotka

W temacie wątku - czy ktoś z Was spotkał się z niedzielnymi SMS-ami inkasentów dostawcy prądu, którzy zapowiadają na jutro swe wizyty celem odczytu licznika, pytają o obecność domowników, ale numeru swojej legitymacji (aby można było ich zweryfikować) nie chcą podać i jeszcze argumentują, że w tym numerze mają swoje dane osobowe oraz pesel, więc go podać nie mogą?  emotka emotka

A nie wysyłałeś kiedyś stanu licznika smsem? U nas na działce - mała wioska, chodzi inkasent i spisuje liczniki. Jak nas nie ma to zostawia karteczkę z numerem telefonu komórkowego do siebie i prosi o podanie stanu licznika smsem albo telefonicznie. Od dłuższego czasu jest to ten sam pan i wiedząc, że rzadko bywamy na działce kontaktuje się z nami wcześniej telefonicznie. Ale jeśli nigdy nie miałeś kontaktu z tym inkasentem to ja bym była ostrożna.  Wyświetl w wątku >>
3 mia, brucee, cb656 0

zielonaszpilka

#6830484 Napisano: 12.12.2021 16:38:19 w SZUKAM....
kiedystobylo napisał(a):

kiedystobylo napisał(a):

Z***ałam z Danio (Kaufland - Albedo). Najpierw podałam adres domowy, zapominając, że wybywamy na 2 tygodnie w okresie okołoświątecznym. I w domu kuriera przywita pustka. Niby tylko stówka, ale też żal, bo pierwsza w świecie wygrana u Albedo. Zaglądam w regulamin, a tam jeszcze na dodatek info o konkretnym tytule wiadomości w której przesyłamy dane. I chyba nagroda przepadnie mi dwa razy. Oczywiście wysłałam z tematem 'Danio - konkurs', a nie ich: 'Nowe Danio w Kaufland...' czy jakoś tak. Czy kiedykolwiek wam przepadła nagroda w Albedo z uwagi na błędny dopisek/tytuł wiadomości? 

To będzie koperta. Jak kurier zadzwoni to poproś żeby wrzucił do skrzynki albo zostawił u sąsiada. A przez błędny tytuł maila nic Ci nie powinno przepaść;) tytuł ułatwia im ogarnianie oświadczeń i paragonów do danego.konkursu, ale nie wydaje mi się, aby zły tytuł miał spowodować odebranie Ci prawa do nagrody:)

Dziękuję ci bardzo za odpowiedź emotka . Zostawiam więc sobie resztki nadziei, że jednak nie przepadnie. emotka  A jak przepadnie... Największą wygraną jest i tak docenienie przez Albedo.  emotka

Nawet jak jest oświadczenie to jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby kurier na moją prośbę sam go nie podpisał;)  Często też proszę kuriera, żeby przerzucił przez ogrodzenie paczkę (o ile wiem, że nic się nie potłucze;) także tym się nie martw. Jak będą rozwozić bony to na forum będzie o tym info, więc będziesz wiedzieć, żeby kuriera pilnować zdalnie emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6830479 Napisano: 12.12.2021 16:09:19 w SZUKAM....
byekitty napisał(a):

olivkap napisał(a):

edzia21 napisał(a):

SMOLAR naprawił już zwrotki ze Stokrotki? Widziałam, że jakieś dosłali. Wysłałam godzinę temu i cisza emotka

Chyba mają jakiś problem z automatycznymi zwrotkami i wysyłają seriami. Obstawiam, że dostaniesz dopiero jutro.

o którym konku mówicie? wyszukiwarka nie znajduje emotka

Znajduje, ale niżej. Nowy system wyszukiwania działa w dziwaczny sposób. 
https://www.e-kon...e-wyzwanie-stokrotka Wyświetl w wątku >>
1 byekitty 0

zielonaszpilka

#6830478 Napisano: 12.12.2021 16:04:14 w SZUKAM....
kiedystobylo napisał(a):

Z***ałam z Danio (Kaufland - Albedo). Najpierw podałam adres domowy, zapominając, że wybywamy na 2 tygodnie w okresie okołoświątecznym. I w domu kuriera przywita pustka. Niby tylko stówka, ale też żal, bo pierwsza w świecie wygrana u Albedo. Zaglądam w regulamin, a tam jeszcze na dodatek info o konkretnym tytule wiadomości w której przesyłamy dane. I chyba nagroda przepadnie mi dwa razy. Oczywiście wysłałam z tematem 'Danio - konkurs', a nie ich: 'Nowe Danio w Kaufland...' czy jakoś tak. Czy kiedykolwiek wam przepadła nagroda w Albedo z uwagi na błędny dopisek/tytuł wiadomości? 

To będzie koperta. Jak kurier zadzwoni to poproś żeby wrzucił do skrzynki albo zostawił u sąsiada. A przez błędny tytuł maila nic Ci nie powinno przepaść;) tytuł ułatwia im ogarnianie oświadczeń i paragonów do danego.konkursu, ale nie wydaje mi się, aby zły tytuł miał spowodować odebranie Ci prawa do nagrody:) Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6830440 Napisano: 12.12.2021 11:13:29 w WC - rozmowy o wszystkim
mia napisał(a):

Uwaga: Dowiedziałam się w kwestii prezentu!Szukam teraz chętnej osoby, która zajmie się skompletowaniem tego i wysyłką.emotka Ja nie mam niestety czasu na jeżdżenie po sklepach - nawet w poszukiwaniu prezentów (zresztą święta u nas nie będą zbyt radosne, i nie wiem, czy generalnie nie olejemy kwestii prezentowej). emotka
Wieczorem napiszę jeszcze trochę więcej, teraz tylko wymienię składowe prezentu (siostra Adriana oczywiście podawała to lub to lub to, ale moim zdaniem mozna wszystko wymienione kupić, bo kwotowo nie jest to jakiś wypas):

• prenumerata Świata Wiedzy (to mogę załatwić, tym bardziej, że muszę się dowiedzieć o rodzaj prenumeraty, czy z odbiorem w kiosku, czy pocztą itd.)
  • gra na konsolę MARIO KART 8 DELUXE (dowiem się konkretnie na jaką konsolę, bo pewnie to robi różnicę)
  • płótna i zestaw pędzli żeby mógł coś malować farbami, bo chciał spróbować (uważam, że dodatkowo do tego i nowe farby)

Plus:
Moim zdaniem, za resztę pieniędzy (bo na pewno taka zostanie) mozna kupić kartę podarunkową ME - np. na kwotę 300 zł, albo wpłacić na jakiś cel charytatywny, jesli wolicie.

Ta gra jest chyba tylko na Nintendo switch, ale warto dopytać. Mogę zająć się skompletowaniem i wysyłką prezentu.  Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6830411 Napisano: 11.12.2021 23:29:35 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
1. Przychylam się do prośby iwona0103 o to, żeby powiadomienie do ocen postów było, tak jak w starszej wersji, jedno. Teraz każda ocena posta to nowe, osobne powiadomienie. 
2. Wywołania w poście Gratulacje dla wygranych nie generują mi powiadomień.
3. Czy jest szansa na przywrócenie opcji w wiadomościach " Oznacz jako nieprzeczytane"? emotka Wyświetl w wątku >>
1 iwona0103 0