Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#6824767 Napisano: 22.11.2021 23:01:32 w WC - rozmowy o wszystkim
agusiac87 napisał(a):

Rety czy tylko ja mam taki problem z relizacją karty podarunkowej w sklepie answear? Chodzi mi o słaby wybór produktów albo ja taka wybredna emotka Ale do rzeczy, jeśli zamówię i zapłacę kartą podarunkową, a następnie dokonam częściowego zwrotu produktów, to w jakiej formie otrzymam pieniądze z powrotem ? Ktoś coś?

Dostajesz zwrot na kartę podarunkową. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6824504 Napisano: 22.11.2021 11:09:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jo-anna napisał(a):

Jak długo czekacie na realizację zamówienia z isłodycze (płatność bonem)? Ja już 2 tygodnie emotka  Na maile i zapytanie wysyłane przez FB nie odpowiadają emotka  Nie wiem, czy ja mam tylko takiego pecha, czy to jest mało rzetelna firma! 

Była cała dyskusja już o tym. Bony z konkursu są realizowane w dalszej kolejności. Najpierw realizują zamówieniami opłacone gotówka. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6824195 Napisano: 20.11.2021 10:17:48 w Pomocy!!!!
Angelka napisał(a):

Cześć wszystkim, jestem tu nowa i bardzo proszę o pomoc. Mam problem z konkursem Ramy z biedronki. Moja teściowa chce wygrać te 500 zł. Wysyłam jej te zgłoszenia ale najwidoczniej robię coś złe. Nie mam doświadczenia bo nigdy nie uczestniczyłam w takich konkursach. Nie chce by ktoś mi na tacy podał odpowiedz tylko mała wskazówkę. Czy w tym konkursie chodzi o wysłanie zdrowego przepisu ? No bo pytanie jest jak namieszasz zdrowo w kuchni ramą. Jak można zdrowo namieszać w kuchni z masłem?! No jedynie użyć jej do zdrowego przepisu. Czy ja dobrze to rozumiem? Nie wiem może ja jestem głupia albo co, ale moja teściowa też rozumie tak to pytanie. Pomocy !!!

Podpowiem ci tyle, że wysyłając zdrowy przepis nie wygrasz w tym konkursie.  Wyświetl w wątku >>
1 Angelka 0

zielonaszpilka

#6823475 Napisano: 17.11.2021 20:02:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

sabanerro napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Czy princessa dzwoniła dzisiaj z główną nagrodą czy może w sprawie tych "wypasionych" koszulek ?

Podbijam pytanie. Dziwne trochę, żeby z drobnicą dzwonili chyba, czy się mylę? 

nikt nic nie wie

Tylko netka2000 wie...  emotka

netka wie ale jakoś się nie pochwaliła w MDW, zresztą nikt się nie pochwalił a myślę że taką zaszczytną nagrodą ludzie jednak się pochwalą...

To Albedo. Oni sobie lubią podzwonić nawet z bzdurkami emotka a wg regulaminu mają dzwonić i do głównej i do dodatkowych.  Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6822909 Napisano: 16.11.2021 00:13:14 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Czy wyświetla się gdzieś liczba osób, która wzięła udział w konkursie, tak jak to kiedyś było? 

nie, trzymanie tego realtime było trochę niewydajne, cacheowanie informacji powodowało że niektórzy czepiali się że zmieniają status a ilość osób nie zmienia się i że oszukujemy w celu zawyżenia/zaniżenia statystyk i uznałem że to zbędny gadżet emotka

ziolko emotka  ^ Wyświetl w wątku >>
1 ziolko 0

zielonaszpilka

#6820133 Napisano: 11.11.2021 09:33:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mietowa napisał(a):

paula9891 napisał(a):

Mietowa a masz jeszcze w domu te alkohole? Zrób im zdjęcie produktów z paragonem i spróbuj się chociaż odwołać. emotka

Coś tam jeszcze zostało emotka . Może spróbuję coś zadziałać, ale jak nie, to trudno - nauczka dla mnie. 

Działaj, bo jeśli wysłałaś już zgłoszenie na drugi etap to znowu może przepaść Ci nagroda. Idź po pieczątkę, zrób zdjęcie z produktami i złóż reklamację.  Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6820097 Napisano: 11.11.2021 00:03:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mietowa napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

mietowa napisał(a):

Komuś wpadnie rezerwowa whisky z Singletona. Monopolowy opisał paragon jako "four roses 0.7 sing" - myślałam, że to "sing" to Singleton, ale chyba nie 😉. Trochę mi smutno, że agencja nie odpisała na propozycje zdobycia pieczątki, ale z drugiej strony cieszę się, że nie chodzi o auto emotka . Pogrywam od lat, ale pierwszy raz straciłam prawo do nagrody - nawet i durnej. Ktoś przytuli? 🙃

Zagrałaś na znaleziony paragon tak opisany? Przecież to ewidentnie inny alkohol. Jak wpiszesz w google to wyskakuje ci co to jest to four roses emotka  na pieczątkę się nie zgodzili, bo szansa na to, że singletona mają wklepanego na kasie jak four roses jest marna emotka  Ale przytulam emotka i następnym razem wpisz skrót z paragonu w google emotka

Trochę przytulasz, ale bardziej jednak wbijasz tę swoja szpilę emotka . Otóż być może prawdopodobieństwo, że Singleton jest tak opisany, jest nikłe, ale w moim przypadku dokładnie tak jest. Nie, nie "znalazłam" paragonu - po prostu, po bożemu, kupiłam 2 x Singleton i zgłosiłam po 1 x na etap. Ogólnie tak robię - gram na tym, co kupię, jak wiele osób tutaj. I tak, po fakcie też byłam taka mądra, aby wpisać w Google i znaleźć inny alkohol figurujący z "four roses sing" na przedzie. Wcześniej jednak wzięłam "sing" za dobra monetę. Niemniej dziękuję za te przytulaski emotka

Oj, to przytulam ponownie, bez żadnej szpili, serio!:) emotka   I ja bym się kłóciła skoro kupiłaś dobry alkohol! To nie jest tani produkt konkursowy, szkoda żeby paragon miał się marnować. Napisz reklamację Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6820085 Napisano: 10.11.2021 22:38:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mietowa napisał(a):

Komuś wpadnie rezerwowa whisky z Singletona. Monopolowy opisał paragon jako "four roses 0.7 sing" - myślałam, że to "sing" to Singleton, ale chyba nie 😉. Trochę mi smutno, że agencja nie odpisała na propozycje zdobycia pieczątki, ale z drugiej strony cieszę się, że nie chodzi o auto emotka . Pogrywam od lat, ale pierwszy raz straciłam prawo do nagrody - nawet i durnej. Ktoś przytuli? 🙃

Zagrałaś na znaleziony paragon tak opisany? Przecież to ewidentnie inny alkohol. Jak wpiszesz w google to wyskakuje ci co to jest to four roses emotka  na pieczątkę się nie zgodzili, bo szansa na to, że singletona mają wklepanego na kasie jak four roses jest marna emotka  Ale przytulam emotka i następnym razem wpisz skrót z paragonu w google emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6820073 Napisano: 10.11.2021 21:34:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

joan napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

A tak apropi konka z tyskiego to tam jest poza kasa do wygrania zwykły przejazd pociągiem, bez żadnych atrakcji, czy ja coś źle zrozumiałam? 

Teoretycznie można liczyć na jakieś atrakcje, wszak to specjalny pociąg "Tyskie" i w dodatku są podane konkretne daty "podróży", ale wartość "biletu na pociąg" to 50 zł / osobę, więc słabo emotka Następnym razem mogliby zaoferować: przelew 400 zł / laureat albo rozdać vouchery PKP, żeby (w teorii) każdy laureat mógł zabrać bliską sobie osobę / osoby do Muzeum Tyskich Browarów Książęcych i tam "przejść na TY" emotka

monisss i paula9891 -> na YT aktualnie co druga reklama to kasa z Lay's, że tak powiem: granda w biały dzień emotka emotka emotka

nie bardzo też rozumiem "trasę" czyli np z Wawy  do Tych? i z powrotem? nie wysiadając z pociągu? 
Jeśli np ktoś wygra z Gdańska/ Suwałk, Lublina..etc..
to ma dojechać sobie za swoje do Wawy (w te i z powrotem) a potem przenieść się z pociągu do pociągu??
-------------------
To jeśli mam zapłacić ok. 70-80 zł  na podróż do Wawy - by wsiąść do innego pociągu i stracić cały dzień 
- to wolę te 80zł przeznaczyć na paragony konkursowe..

AHA I SĄ TO BILETY IMIENNE WŁAŚNIE PO TO BY ZLOKALIZOWAĆ W RAZIE COVID...

Jak jesteś z daleka to zawsze masz do zaznaczenia opcję "za daleko, nie gram o bilet" lub opcję "gram o bilet i mam nadzieję, że przez pandemię pociąg będzie odwołany a ja dostanę równowartość biletu na konto". Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6819769 Napisano: 09.11.2021 19:36:42 w WC - rozmowy o wszystkim
fineessa napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

fineessa napisał(a):

Co zrobić kiedy agencja nie wysłała nagrody, nie odpisuje na maile i w ogóle udaje ze nie istnieje??

Czy regulaminowy termin wysyłki nagród już minął?  I czy to w ogóle agencja czy jakaś firma, która sama sobie organizowała konkurs?

Tak termin już dawno minął, agencja tylko jakaś mało znana 

Próbuj zadzwonić do nich, napisać na ich FB lub skontaktować się ze sponsorem nagrody - jeśli ci się chce o nią walczyć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6819746 Napisano: 09.11.2021 17:56:52 w WC - rozmowy o wszystkim
fineessa napisał(a):

Co zrobić kiedy agencja nie wysłała nagrody, nie odpisuje na maile i w ogóle udaje ze nie istnieje??

Czy regulaminowy termin wysyłki nagród już minął?  I czy to w ogóle agencja czy jakaś firma, która sama sobie organizowała konkurs? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6818856 Napisano: 04.11.2021 15:49:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malmika napisał(a):

Potwierdźcie, że Żabka za 12.10 też już była i niech się dłużej nie łudzę emotka

Była Wyświetl w wątku >>
1 malmika 0

zielonaszpilka

#6818104 Napisano: 30.10.2021 23:51:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mstelmas11 napisał(a):

Czy ktoś miał może taką sytuację? dostałam kartę do Lidla z konkursu oranżady Hellena, i dziś robiąc zakupy chciałam nią zapłacić, okazało się ze jest Niezasilona albo skończył się jej termin, taki komunikat pojawił się kasjerce na ekranie, i nie mogłam nią zapłacić Czy ktoś tak miał? , Proszę o info może być na Pw.

Sprawdź saldo i datę ważności https://www.lidl....karta-lidl/s10008573 Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6817890 Napisano: 29.10.2021 13:14:20 w Gratulacje! Dla wygranych!
domika gratuluję:) piękny jest 🥰  Wyświetl w wątku >>
1 domika 0

zielonaszpilka

#6817884 Napisano: 29.10.2021 12:57:59 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
bocin jakżeś zrobił sobie Avatar na pół strony?  emotka emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6817802 Napisano: 28.10.2021 21:16:51 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
A da radę zrobić w wiadomościach tak jak kiedyś "oznacz jako nieprzeczytane"? emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6817594 Napisano: 27.10.2021 22:46:31 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
A mi aż głupio tu cokolwiek pisać, bo domyślam się, ile roboty kosztuje taka zmiana strony... Ale jak znajdziesz chwilę pionas to mógłbyś wyczarować, żeby po wyszukiwaniu jakiegoś hasła np. "carrefour" konkursy na liście wyświetlały się tak jak kiedyś, czyli od tych co kończą się najwcześniej do tych co kończą się najpóźniej, a na samym końcu już te zakończone chronologicznie? Można to zrobić samemu klikając sortuj Daty zakończenia "-", ale to dodatkowy klik, a tak chyba najwygodniej się przegląda wyszukiwane konkursy emotka  I dzięki za wszystko emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6817273 Napisano: 26.10.2021 15:56:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

Na venus danych się nie odsyła?

Nie, tam się wszystko uzupełniało w zgłoszeniu. Na karty i główną chcą tylko protokół, na kalendarze nic.  Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

zielonaszpilka

#6816309 Napisano: 21.10.2021 14:48:16 w WC - rozmowy o wszystkim
szejknaftowy napisał(a):

Pytanko dotyczące OLX...jakie dane o sprzedawcy otrzymuje kupujący,po kupieniu na olx rzeczy,gdy wybiera opcje wysyłki paczkomatem?Czy zna adres sprzedającego,itd?

O ile sprzedający wpisze tam swój adres. Ja, jako sprzedająca, nie wpisuję tam prawdziwych danych.  Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6814761 Napisano: 13.10.2021 18:08:45 w Pomocy!!!!
kreatia napisał(a):

kluskaziemniaczana napisał(a):

Pomocy! Wyslalam zgłoszenie sms z numerem paragonu, wygrałam nagrodę główną. Właśnie mam zawał. Wpisując numer paragonu walnęłam się. Zamiast 8 dałam 9. Co teraz ? Ktoś miał taką sytuację ? Trzeba odesłać oryginal. 

próbuj, dzwoń, proś, tłumacz, ale RACZEJ klops emotka
większość z nas tutaj miała choć raz taki problem. czy to smolar?

kluskaziemniaczana raczej Lipton, ale próbuj. Poproś, żeby sprawdzili, że nikt inny nie zgłosił takiego numeru paragonu (w sensie tego, który masz nadrukowany). Może się ulitują. Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0