Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#6812452 Napisano: 02.10.2021 08:49:22 w Smolar
nitek napisał(a):

Hej. Loteria Berlinki. Zgłaszam kod i okazuje się że został zgłoszony a wiem że tego nie robiłam. Hmm jakieś pomysły?

Sprawdź zgłoszenie na stronie - wpisz kod i swój numer telefonu i sprawdź czy jest zarejestrowany na twój numer. Jak tak to wszystko ok, jak nie to możesz pisać do Smolar. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6811385 Napisano: 28.09.2021 14:43:31 w Pomocy!!!!
angelsoul napisał(a):

Mam pytanie: skąd wiadomo, że osoba, która sprzedaje jakiś paragon już go nie zarejestrowała?

Nie wiadomo. Dlatego trzeba uważać  od kogo się kupuje. Wyświetl w wątku >>
1 angelsoul 0

zielonaszpilka

#6808614 Napisano: 16.09.2021 00:00:23 w SZUKAM....
Szukam kogoś kto wysyłał pralkę/zmywarkę na palecie kurierem i może powiedzieć jaki był koszt takiej zabawy? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6808610 Napisano: 15.09.2021 23:11:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dede napisał(a):

Jak działa loteria tic tac? Nie rozumiem o co chodzi z tymi dwu dniowymi terminami losowań  emotka

Po każdym etapie nasz dwa dni, w których losują nagrody. Pierwszego dnia że wszystkich zgłoszeń danego etapu losują bluzy, koszulki i czapki a drugiego dnia losują skarpetki.  Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6808601 Napisano: 15.09.2021 21:35:53 w Popraw sobie humor...
Komuś Lipton wszedł za mocno emotka   No chyba, że Krzysztof rzuca wyzwanie... emotka

Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6808358 Napisano: 15.09.2021 09:55:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nataliii napisał(a):

Konkurs Venus Kosmetyki w naszej bazie dodany jest jako Rossmann ale czy tylko ja nie widzę w regulaminie tego, że trzeba to kupić wyłącznie w ROSSMAN ? https://www.venuskosmetyki.pl/konkurs/

Można kupić w dowolnym miejscu. Ktoś się chyba zasugerował tym, że nagrodami są bony do Rossmanna emotka Wyświetl w wątku >>
1 nataliii 0

zielonaszpilka

#6808139 Napisano: 14.09.2021 12:05:44 w Smolar
izkak napisał(a):

kerocna napisał(a):

Czy jak kupię paragon na forum to mogę wziąć udział w tym konkursie Makro? https://www.e-kon...ry.html#.YUBknn0wjIU

Czytam ten regulamin i wiem, że nic nie wiem. emotka

Ja też podpinam się pod pytanie, bo przeważnie w regulaminach był zapis, że można dokonać zakupów na cele niezwiązane z prowadzoną działalnością gospodarczą nawet jeśli konkurs był w halach Selgros czy Makro. I taki "podpunkt" zaznaczało się później w oświadczeniu laureata.

Czy jeśli mam kartę klienta z moim imieniem i nazwiskiem (wystawioną przez mojego pracodawcę), ale sama nie prowadzę działalności to mogę wziąć udział w tym konku jako zwykły konsument? W sensie, że produkty kupię na paragon i zużyję w swoim prywatnym domu, a nie jest to zakup do miejsca pracy? 

Tak, nie ogarnęłam, że to Makro. W Selgrosie chyba już można robić zakupy jak się nie prowadzi działalności, ale w makro nie. Więc tak, trzeba prowadzić działalność i być klientem Makro lub mieć kartę udostępniona przez klienta Makro. izkak tak, możesz wziąć udział w tym konkursie na siebie, robiąc sobie normalnie zakupy do domu. Wyświetl w wątku >>
1 izkak 0

zielonaszpilka

#6808109 Napisano: 14.09.2021 11:01:49 w Smolar
kerocna napisał(a):

Czy jak kupię paragon na forum to mogę wziąć udział w tym konkursie Makro? https://www.e-kon...ry.html#.YUBknn0wjIU

Czytam ten regulamin i wiem, że nic nie wiem. emotka

Możesz zrobić zakupy online. Wyświetl w wątku >>
1 kerocna 0

zielonaszpilka

#6806374 Napisano: 06.09.2021 18:42:17 w Zdjęcia naszych wygranych

zielonaszpilka

#6805189 Napisano: 01.09.2021 10:02:22 w Pomocy!!!!
jolkahilja napisał(a):

Pomocy!
Czy ktoś wie dlaczego nie mogę dodać zgłoszenia w loterii Halls, za każdym razem wyskakuje "błąd recaptcha", próbowałam na innej przeglądarce, na drugim telefonie, na latopie i wszędzie to samo. Czy ktoś ma tak samo?

Wejdź w wątek Dyskusje... Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6803964 Napisano: 26.08.2021 16:50:45 w Wkurza mnie...
marzenier napisał(a):

Nie to,że mnie to wkurza..
Może trochę dziwi 
Ale ocenicie sami...
Nie wiem,kto im tam Marketing robi ale hmmm "ciekawe podejście" 

https://www.hebe....000000000387405.html

emotka  może już jestem za stara na takie akcje, ale uważam, że komunikacja tej marki jest fatalna. Nic bym nie kupiła. Wkurza mnie myśl, że wkrótce więcej firm może wpaść na taki pomysł reklamowania się, bo patrząc na to, co jest modne na YT czy tik toku to taka komunikacja może trafić do młodych odbiorców emotka  niestety. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6803086 Napisano: 23.08.2021 15:23:29 w Zdjęcia naszych wygranych
Ładniejszy niż myślałam emotka  

Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6801178 Napisano: 13.08.2021 21:34:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
psotka napisał(a):

Kaufland - coca cola - fortis i wygrana karta na 100

Pisze dla innych - chcialam od razu wyplacic 100 zl. Nie przeszlo. Wyplacilam 50 zl w bankomacie planet cash. Poszlam do bankomatu euronetu i znow nie moglam drugiej 50. Wyplacilam 40. Sprawdzilam saldo konta - zostalo mi 2 zlote. Przestroga dla innych za wyplaty z tej karty pobierana jest prowizja. Ostatecznie ze 100 zl moja wygrana to 92 zl. Byc moze inni juz to wiedza, ja bylam nieswiadoma. 

Za wypłaty z większości takich kart pobierana jest prowizja. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6800215 Napisano: 09.08.2021 14:37:06 w Wkurza mnie...
flinta_13 napisał(a):

Wkurza mnie to,że człowiek się stara w pracy...idzie na urlop macierzyński i po powrocie mówią,że nie przedłużają ci umowy,w dodatku mąż mówi,że cię nie kocha .... Życie jest beznadziejnie emotka

Jeśli chodzi o pracę to przed zwolnieniem przez rok po powrocie z macierzyńskiego chroni zmniejszenie etatu. Można zmniejszyć etat np. na 7/8, ale wiem, że dziewczyny zmniejszają też np. o 1/30 etatu, żeby nie tracić za dużo kasy, a korzystać z ochrony emotka  Nie wiem jak u Ciebie wygląda sytuacja, czy już skończyłaś urlop czy nie, czy dostałaś wypowiedzenie czy nie, ale może to jest opcja?

A co do męża... hmm... Niestety mam wrażenie, że wiele osób myli zakochanie z miłością i kiedy znikają "motyle" i pojawia się szara codzienność to wydaje im się, że miłość minęła, i że nie kochają. Dla mnie miłość to więcej niż uczucie - to pewnego rodzaju wybór i odpowiedzialność. Jeśli masz siły i chęci możesz walczyć o męża i małżeństwo. Niektórym parom pomaga terapia, niektórym religia, niektórym pomagają działania, które podejmują na własną rękę - np. powrót do randkowania, szczere przegadanie problemów, wspólny wyjazd bez dzieci, itp. A niektórym nie pomaga nic. Tutaj nie ma dobrej rady, więc tylko mocno Cię przytulam i życzę dużo siły! Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6798994 Napisano: 03.08.2021 13:55:27 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
anaesth napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

Zbijam z Wami piątkę emotka  Amocco jeszcze kiedyś się dowiem co Ty lubisz emotka

Twoje zdjęcia lubi  emotka

Wolałabym żeby lubił teksty, bo konkursy foto mają raz na ruski rok  emotka Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

zielonaszpilka

#6798988 Napisano: 03.08.2021 13:35:02 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
anaesth napisał(a):

mia napisał(a):

magie1982 napisał(a):

kameleon1982 napisał(a):

i kolejny konkurs w Lidl i kolejna porażka  emotka

Myślisz, że w 5 min o dzwonili wszystkich? Wyluzuj, poczekaj chwilę, może zadzwonią emotka

No ale teraz już chyba obdzwonili. Co za matoł ze mnie. emotka emotka 0/2 na dobry (tfu, tfu!) początek sierpnia.

Łączę się w bólu. Los daje mi dobitnie do zrozumienia, że Thermomix nie jest mi potrzebny  emotka  Albo że Amooco mnie nie lubi. Nawet u Smolara mam lepszą skuteczność, niż u nich  emotka

Zbijam z Wami piątkę emotka  Amocco jeszcze kiedyś się dowiem co Ty lubisz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6798788 Napisano: 02.08.2021 17:21:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

nikos napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

nikos napisał(a):

slomkab napisał(a):

Pomocy bo nagle zniknelo
mi powiadomienie o wygranej w żabce i teraz nie umie go ponownie odnaleźć w apce pomożecie?

U mnie identyczna sytuacja, kliknęłam w powiadomienie i się rozpłynęła informacja w apce...

można znaleźć w aplikacji

Możesz wrzucić zrzut ekranu, w którym miejscu jest info w aplikacji?

nie wiem gdzie dokładnie.  mi kiedyś "zginelo" powiadomienie o przesyłce i w aplikacji znalazłam,  może to inna sytuacja jest

Nie, to zupełnie inna sytuacja. Do przesyłek jest cała zakładka i tam są informacje o przesyłkach odebranych i tych co odebrania. Info o wygranej z BRO po prostu znika i go nigdzie nie ma  Wyświetl w wątku >>
2 nikos, agakaz2 0

zielonaszpilka

#6798736 Napisano: 02.08.2021 15:29:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
natinka napisał(a):

violka88 napisał(a):

Czy to już informują z drugiej edycji Bro Party z Żabki?
Informacje ślą etapami czy wszystko już poszło?

Też się zastanawiam czy już wszystko poszło, z tego co czytałam o wygranej powinni informować mailowo, a nie przez powiadomienia. Właśnie zauważyłam, że miałam wyłączone powiadomienia w aplikacji i dopiero teraz je włączyłam, czy ktoś wie może co zrobić w takiej sytuacji? W jaki sposób mogę się dowiedzieć czy udało mi się wygrać czy nie?

Wkurza mnie ta żabka. Ja nie byłam zalogowana w aplikacji i zastanawiam się czy jak zalogowałam się dopiero teraz to czy brak powiadomienia oznacza brak wygranej czy też może niekoniecznie i po prostu powiadomienie nie wyskoczyło. Jak w regulaminie jest info o mailu to powinni posłać maile i sytuacja byłaby jasna. Wysyłanie informacji przez powiadomienia, które po kliknięciu znikają jest idiotyczne.  Wyświetl w wątku >>
1 violka88 0

zielonaszpilka

#6798322 Napisano: 30.07.2021 18:14:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

pawelkoo napisał(a):

Dostałem dziś weryfikację z Cola Kaufland, to znaczy że o nas nie zapomnieli emotka

emotka  u mnie w spamie

A ja dalej nic nie mam

Pytanie czy to problem z wp (jednostronny czy dwustronny) czy brak pozytywnej weryfikacji. Moim zdaniem weryfikację Kauflandu zakończyli, bo na Gmailu dostałam drugą wiadomość na tego samego maila informującą o pozytywnej weryfikacji i o tym, że nagrody wkrótce wyślą.  Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6798167 Napisano: 29.07.2021 22:38:18 w Pomocy!!!!
emimi napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

emimi napisał(a):

Jak rozumiecie ten zapis regulaminu: Rozwiązanie Zadania konkursowego (odpowiedź tekstowa)może składać się z maksimum 300 znaków pisarskich włącznie ze „spacjami”. Dopuszcza się użycie małych i wielkich liter. 

Czy to znaczy, że można użyć tylko dużych i małych liter i spacji? Że nie można użyć polskich znaków i znaków interpunkcyjnych?

Odpowiedz wysyła się przez formularz na stronie konkursowej

Śmiało używaj polskich znaków i znaków interpunkcyjnych. Ten zapis mówi tylko o tym, że 300 znaków liczy się ze spacjami, zresztą zapewne formularz więcej nie puści. Nie zakazują używania polskich znaków ani znaków interpunkcyjnych.

A czy ktoś potrafi powiedzieć skąd te ograniczenia, które często występują w regulaminiach dotyczące polskich znaków? Czasem nawet nie dopuszcza się używania wielkich liter

Polskie znaki są często zabronione przy konkursach smsowych, bo mogą się źle wyświetlać w systemie. Często też jest tylko informacja o tym, że polskie znaki po prostu znacząco skrócą SMS. Wyświetl w wątku >>
0 0