Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#6798154 Napisano: 29.07.2021 20:47:35 w Pomocy!!!!
emimi napisał(a):

Jak rozumiecie ten zapis regulaminu: Rozwiązanie Zadania konkursowego (odpowiedź tekstowa)może składać się z maksimum 300 znaków pisarskich włącznie ze „spacjami”. Dopuszcza się użycie małych i wielkich liter. 

Czy to znaczy, że można użyć tylko dużych i małych liter i spacji? Że nie można użyć polskich znaków i znaków interpunkcyjnych?

Odpowiedz wysyła się przez formularz na stronie konkursowej

Śmiało używaj polskich znaków i znaków interpunkcyjnych. Ten zapis mówi tylko o tym, że 300 znaków liczy się ze spacjami, zresztą zapewne formularz więcej nie puści. Nie zakazują używania polskich znaków ani znaków interpunkcyjnych. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6797627 Napisano: 27.07.2021 11:37:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kiciunia21 napisał(a):

,,Weryfikacja zgłoszenia przebiegła pozytywnie"
Maile od Fortis- Coca Cola w Kaufland
Paragony odesłałam wczoraj, czyli po określonym czasie.
Czyli dostanę bony?  emotka

Tak emotka  nie jesteś jedyną osobą w takiej sytuacji emotka  na ponad 500 nagród na pewno wiele osób wysłało dane i paragon dopiero wczoraj, a tam też pracują ludzie i zdają sobie sprawę, że trzy dni, które dali na odesłanie danych (w tym sob i nd) to mało;) Poza tym za weryfikację wzięli się dopiero wczoraj, bo przecież w nd nikt nie pracuje, więc co im zależy:) a może Nawet nie zwrócili uwagi, że jest wysłane po terminie Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6797515 Napisano: 26.07.2021 18:12:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
vivi napisał(a):

androm napisał(a):

w ogóle w życiu się tak przecież liczy
co to za agencja jakichś nieuków?

K2 - konkurs Jack Daniel's

Ktoś tu się nie zna na swojej robocie. Oficjalna reklamacja do nich, a jak to nic nie da to do sponsora. Powołaj się na to co pisze onmyown, a dodatkowo wklej im cytat z ich regulaminu "W sprawach nieuregulowanych niniejszym Regulaminem, zastosowanie mają powszechnie obowiązujące przepisy prawa polskiego, w szczególności Kodeksu Cywilnego." Wyświetl w wątku >>
2 edzia21, vivi 0

zielonaszpilka

#6797490 Napisano: 26.07.2021 17:30:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
vivi napisał(a):

Słuchajcie jeśli regulamin mówi, że należy przesłać dane " 7 dni roboczych od dniapoinformowania o przyznaniu Nagrody" to jak to się liczy? od dnia otrzymania info o wygranej czy od kolejnego dnia?

Od następnego dnia. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6797407 Napisano: 26.07.2021 11:56:30 w Informują

zielonaszpilka

#6796783 Napisano: 22.07.2021 12:24:44 w WC - rozmowy o wszystkim
joan napisał(a):

zielonaszpilka - a chleb chyba tymi nowymi narzędziami kroił! emotka Teraz masz pajdy, jak dawniej na wioskach emotka

Zrobię mu jak zwykle 4 kanapki do pracy emotka  ciekawe czy podoła:D Mi wystarczy ta jedna kromka, co zostanie;) Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6796777 Napisano: 22.07.2021 12:18:43 w WC - rozmowy o wszystkim
Nie wiem czy dać to do wątku Wkurza mnie czy Popraw sobie humor, więc daję tu  emotka  Wczoraj wysłałam męża do Lidla na zakupy. Normalnie nie
robimy tam zakupów, więc się zdziwił, ale wytłumaczyłam mu, że jedzie po paragon konkursowy, a przy okazji po zakupy. Na liście miał 5 (!) rzeczy, w tym Bonduelle. I co? Wrócił do domu po godzinie, z 3 rzeczami z 5 z listy. Oczywiście Bonduelle nie było. Oprócz tego kupił synowi skarpetki (to nic, że dopiero co uzupełniłam mu szafę robiąc
wielkie zamówienie w dziecięcym;), piłkę z uszami (to nic, że nasz 3 latek sam jeszcze na niej nie jest w stanie skakać i teraz muszę go na niej targać;) i kolejnym zestawem narzędzi (to nic, że w warsztacie już nie ma skrawka wolnego miejsca). A dzisiaj widzę, że chleb pokroił tak... emotka  emotka Zabić czy kochać? 

Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6796432 Napisano: 21.07.2021 08:22:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agnesita napisał(a):

Prosecco na Piknik - co znaczy, że można kupić w "jednej ze sklepowych stref promocyjnych"? Czytam na stronie i czytam regulamin i nie jest to dla mnie jasne. Przy zgłoszeniu do wyboru mam Strefa Prosecco &Friends albo sklep. W przypadku sklepu to mogę kupić obojętnie gdzie? 

To znaczy, że możesz kupić prosecco w jednej ze stref, których listę masz na stronie lub w dowolnym sklepie. Wyświetl w wątku >>
1 agnesita 0

zielonaszpilka

#6796180 Napisano: 20.07.2021 09:40:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBmonika33 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

FBmonika33 napisał(a):

Nie jestem doświadczona, więc może zaspokoicie moją ciekawość. Jak w konkursie jest , że jedna nagroda na 1 gospodarstwo. Jak oni to weryfikują ? Mogę przecież podać adres kogoś innego

No to skoro podasz adres kogoś innego, to będą dwa gospodarstwa...

No właśnie. Więc zapis z d..y

Nie do końca. Jednak ilość adresów masz ograniczoną. Ile masz adresów swoich albo tych, których "użyczy" Ci rodzina? Pewnie maksymalnie kilka. Gdyby nie ten zapis to mogłabyś wygrać po kilka nagród na każdy z tych adresów, a tak jesteś ograniczona do jednej nagrody albo musisz kombinować. Zwiększa to szanse zwykłym konkursowiczom.  Wyświetl w wątku >>
1 simsonowa 0

zielonaszpilka

#6796134 Napisano: 19.07.2021 21:02:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBmonika33 napisał(a):

Nie jestem doświadczona, więc może zaspokoicie moją ciekawość. Jak w konkursie jest , że jedna nagroda na 1 gospodarstwo. Jak oni to weryfikują ? Mogę przecież podać adres kogoś innego

Jedna nagroda na gospodarstwo czyli jedna nagroda na jeden adres. Nikt nie będzie sprawdzał czy podałaś swój adres zamieszkania czy adres ciotki/teściowej/siostry. Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

zielonaszpilka

#6795952 Napisano: 19.07.2021 13:03:54 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragony na Kawy smak w Intermarche https://www.e-kon...mak-intermarche.html Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6795882 Napisano: 19.07.2021 00:04:17 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragony na kawy ITM - małe saszetki Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6795355 Napisano: 15.07.2021 16:35:50 w Smolar
damianwroc napisał(a):

A ja mam pytanie odnośnie weryfikacji dowodu zakupu. Po przesłaniu dostałem zwrotkę, że zostały przyjęte przez system i zostaną zweryfikowane, a o pozytywnej weryfikacji poinformują w kolejnym mailu. I tak mija już 7 dzień bez odzewu... to ich normalne terminy urzędowe? emotka

Tak. U nich trochę się czeka.  Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6795245 Napisano: 15.07.2021 12:55:30 w Czy informują/ informowali?
pikawka napisał(a):

Czy cleanic eco baby było już poinformowane do końca? 

Tak Wyświetl w wątku >>
2 pikawka, mia 0

zielonaszpilka

#6794904 Napisano: 13.07.2021 20:19:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

Mam pytanie do zwycięzców głównych nagród z piwa żywiec(ktoś pisał w tamtym roku, że wygrał)- w regulaminie jest zapis, że trzeba im wysłać oryginalny kapsel pocztą. Rzeczywiście tak jest czy starczy tylko foto kapsla jak przy stówce?

W tamtym roku nawet na 10 tysięcy nic nie chcieli. W tym roku już od 100 zł chcą zdjęcie kapsla, więc trzeba by znaleźć tegorocznego zwycięzce 10 tys. i zapytać czy chcą tylko foto czy chcą kapsel. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6794416 Napisano: 11.07.2021 13:34:27 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam złoty naszyjnik z diamentami z konkursu Bref Kaufland https://www.apart...a-z-diamentami/25392 za 650 zł wysyłka od organizatora

zmywarka Bosch SMS2ITI04E https://www.ceneo.pl/96453271  1100 zł

PlayStation VR World https://www.ceneo.pl/66662103 (z adapterem do PS5) 1200 zł 

Ceny zawierają już koszt wysyłki Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

zielonaszpilka

#6794219 Napisano: 09.07.2021 19:59:01 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Złoty naszyjnik Bref sprzedam:) wysyłka od organizatora Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

zielonaszpilka

#6793281 Napisano: 06.07.2021 17:05:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kerocna napisał(a):

Monika11 napisał(a):

kerocna napisał(a):

laremi napisał(a):EKO koszulka lecha z 4 tury.

A nie z 3 etapu? 

4 dzisiaj był

Tylko jak to możliwe jak ten etap trwa do dzisiaj?  emotka  Informowali za jakieś konkretne dni? 

Etap trwa do dziś, ale codziennie jest rozdawane po 200 koszulek, więc za poprzednie dni już mogą informować.  Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6791422 Napisano: 28.06.2021 15:17:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tea napisał(a):

W gazetce Lidla widziałam konkurs Kaktusa w którym do wygrania były hulajnogi tylko nigdzie nie mogłam znaleźć regulaminu. Teraz już tej gazetki nie ma a nie mam dostępu do wątku zapowiedzi konkursów. Może ktoś wie co to za konkurs?

https://froneri.p...ulajnoga-na-wakacje/ Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6790990 Napisano: 25.06.2021 15:49:13 w Informują
Informują z Konkurs "Sprzątaj dom w swoim rytmie" Kaufland

Rodzaj powiadomienia: Sms
Dodatkowe informacje:
2 nagroda Wyświetl w wątku >>