Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#6790848 Napisano: 24.06.2021 23:20:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ZetZ napisał(a):

ivanotta napisał(a):

androm napisał(a):

magisterek napisał(a):

Moj znajomy zagrał w Lay’s w pierwszym etapie. Na pewno nie grał od tego czasu a dzisiaj dostał e-mail o wygranym kodzie Canal+ 

Oni chyba chcą jak najwięcej naiwnych, którzy dla canal+ podadzą dane karty i znając życie 80% tychże zostanie naciągnięte na kolejne 50zl bo wątpie, że anulują subskrypcje, pewno dopiero wtedy jak zniknie 50 zl z konta

raz nie zagrałam w Lay's a przysłali mi kod, a dziś 3 kody dostałam, a wysłałam jedno

ja dostałam już ze dwa przypomnienia o tym by aktywować kod z pierwszego etapu  emotka . A TV kiedy informują? Razem z kodami idą maile zawszE?

Czy zawsze to nie wiem, ale w 1 etapie tv były 9.15  a kody canal+ 14.40.

Kody to chyba idą kilka dni, bo od razu w mailu jest indywidualny kod do aktywacji pakietu. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6789716 Napisano: 20.06.2021 20:47:11 w Gratulacje! Dla wygranych!
nataliaenzo Gratuluję! Kiedyś byłaby to moja wymarzona nagroda emotka  Teraz życzę Ci do tej nagrody dużo zdrowia dla Waszego czteropaku, a dla Ciebie dużo siły, cierpliwości i wsparcia! emotka  Cudnie! emotka  (to szampan bezalkoholowy;) Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6789244 Napisano: 17.06.2021 22:13:09 w Przedszkolaki i przedszkola :)
dwaburekoty napisał(a):

Słuchajcie mam problem natury moralnej. W zasadzie nie tyczy się to przedszkolaka, a uczennicy klasy pierwszej. Jako że otoczenie jest ważne, to je krotko nakreślę: babcia uczennicy jest nauczycielką klas początkowych (ponoć bardzo dobrą), żyje blisko wnuczki, obecnie przebywa zagranicą, matka nie pracuje/nie pracowała w ogóle, nie wstydzi się mówić, że oczekuje od innych, że będą łożyć na jej życie.
Są z nami dość blisko, więc dzisiaj rozmawialiśmy na Skype. Uczennica stwierdziła dzisiaj (poważnym głosem), że w życiu ze szkoły nie ma żadnych korzyści, że w ogóle nie powinna tam chodzić i ona w przyszłości będzie siedziała w domu, bo to jej marzenie. Przyznam, że rodzice na 7 urodziny kupili jej tablet, dziewczynka siedzi w nim od 10 rano do 23.30, rzadko wychodzi na dwór. Nie chce się wtrącać w to, jak oni ja wychowują, ale myślę że w jej przypadku edukacja jest duża szansa, żeby otrząsnąć się z rodzinnego marazmu. myślicie, że powinnam pogadać z babcią i zwrócić jej uwagę na zachowanie i słowa wnuczki?

Myślę, że nie. Dziewczynka, jeśli ma takie wzorce w domu, to nic z tym nie zrobisz. Nie wiem czy babcia jest matką jej mamy czy ojca, ale ona wychowała jednego z rodziców i wyszło, co wyszło, więc co z tego, że jest dobrą nauczycielką? Na wnuczkę ma jeszcze mniejszy wpływ niż na jej rodziców, nawet jeśli są blisko. Takie wtrącanie się i próby zbawiania świata kończą się źle dla zbawiającego i najczęściej psuje relację między osobą chcącą pomóc, a tymi któremu nieproszona pomoc ma być udzielana. Lepiej zrobisz jak będziesz utrzymywać normalny kontakt z tą rodziną, a małej poprzez swój przykład pokażesz, że w życiu fajnie jest robić coś więcej poza siedzeniem na zasiłku. Albo załapie albo nie. Interwencje są wskazane w sytuacji, gdy dziecko jest krzywdzone lub zaniedbywane i to też wtedy zgłasza się raczej do odpowiednich instytucji, a nie ratuje się samemu. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6788956 Napisano: 16.06.2021 21:16:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewa-zielinska napisał(a):

Zakupy z dino, konkursowe za 300zl i kasjerce wciągnął się paragon, wydrukowała mi za to systemowy podgląd paragonu, taki na A4, gdzie wszystko jest, nazwa sklepu, produkty, ceny itd, dodatkowo pieczątka i podpis, myślicie że to ok, mogę w takiej formie zgłaszać?

Większość agencji nie akceptuje czegoś takiego. Sprawdź regulamin. Jak jest info, że ma być oryginał paragonu to tylko oryginał paragonu wchodzi w grę. Jak nie ma info to pisz do agencji, ale szanse małe.  Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6788777 Napisano: 16.06.2021 13:40:56 w Konkursowiczki w ciąży
FBpaulina-paula napisał(a):

Cześć, czy są tu jeszcze jakieś konkursowiczki w ciąży?  emotka  Szukam próbek, gratisów dla dzieci oraz konkursów. Może ktoś chce wymienić się pomysłami na PW?

Ja mam termin na dziś emotka  i co? i nico emotka  Z próbek warto zapisać się do rossmanna na kartę rossnę - w ciąży dostajesz oliwkę i pampersy i masz często zniżki na produkty dla dzieci. Jest jeszcze niebieskiepudełko, ale formularz zgłoszeniowy można wypełnić w szpitalu po porodzie (przynajmniej w naszym) i dostaje się pudełko próbek. Niebieskie pudełko ma też zestaw dla kobiet w III trymestyrze - można te zestawy odbierać w gabinecie położonych, szkołach rodzenia czy gabinetach ginekologicznych - mi w tym roku położna dała 4 razy 2 różne zestawy emotka  (taka mam hojną położną emotka , ale szału w nich nie było. Fajne są próbki Sanytolu - płynu do dezynfekcji powierzchni i sanytolu do prania. Poza tym były tam próbka pampersów rozmiar 1, jakieś witaminy chyba z żelazem i standardowo mnóstwo ulotek. Aha, no i butelka wody mineralnej emotka  Z konkursów to na fb warto polubić różne strony z produktami dla dzieci. Konkursy często ma babyono, nuk, lovi, mamotoja. Jest jeszcze bebiklub - tam są regularnie konkursy i chyba można dostać darmowy termoforek z pestek wiśni - przydatny np. przy kolkach maluszka. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6788666 Napisano: 16.06.2021 10:03:12 w Segregacja konkursów.
baxter napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

aleksandra008 napisał(a):

Proponuję konkursy promocyjne z podziałem na sieci,  bo ja mam w sumie tylko Auchan i biedronki blisko to po co mi inne.

Dokładnie nad Twoim wpisem jest rozmowa sprzed dwóch lat o tym. Wystarczy wpisać nazwę sieci w wyszukiwarce, wyskoczą Ci konkursy w danej sieci. Ale duża część konkursów to dowolny sklep, więc i tak warto je sobie na bieżąco przeglądać i np. dodawać do schowka, bo nikt przy takim konkursie nie będzie dodawał nazwy każdego możliwego sklepu. 

Za podziałem na sieci nie jestem, tym bardziej, że często w tytule konkursu jest dopisek o jaki sklep chodzi,ale może by się zastanowić czy nie wprowadzić w poromocyjnych kategorii  -Alkohole/piwa. Szczególnie teraz w sezonie jest tego dużo a sporo osób na starcie odrzuca takie konki.

A ja nie jestem za dodatkowymi podziałami, bo zaraz będzie milion podkategorii, bo ktoś np. nie kupuje słodyczy albo nie ma zmywarki, więc odrzuca konkursy z chemią zmywarkową. Już prędzej podzieliłabym tę kategorię na konkursy promocyjne i loterie promocyjne emotka  Chociaż tutaj też już zazwyczaj jest zaznaczane w tytule konkursu, że to loteria, więc można omijać emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6788647 Napisano: 16.06.2021 08:33:38 w Segregacja konkursów.
aleksandra008 napisał(a):

Proponuję konkursy promocyjne z podziałem na sieci,  bo ja mam w sumie tylko Auchan i biedronki blisko to po co mi inne.

Dokładnie nad Twoim wpisem jest rozmowa sprzed dwóch lat o tym. Wystarczy wpisać nazwę sieci w wyszukiwarce, wyskoczą Ci konkursy w danej sieci. Ale duża część konkursów to dowolny sklep, więc i tak warto je sobie na bieżąco przeglądać i np. dodawać do schowka, bo nikt przy takim konkursie nie będzie dodawał nazwy każdego możliwego sklepu.  Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6788433 Napisano: 15.06.2021 12:13:28 w WC - rozmowy o wszystkim
maa napisał(a):

Mam pytanie jak Wasza rodzina i znajomi reagują na to, że gracie w kokursach i czy w ogóle o tym wiedzą.

Wiedzą, cieszą się, wspierają (chociaż wcześniej było z tym różnie, ale odkąd wygrywam duże nagrody skończyło się marudzenie;). Znajomi reagują bardzo pozytywnie, zawsze pytają co nowego wygrałam. Nikt nie prosi o to, żeby jemu coś wygrać, więc za każdym razem czytam takie historie z zaskoczeniem. Wygrane piwa, przekąski, słodycze, kosmetyki czy chemię gospodarczą (czy to wygraną czy kupioną na konkurs) rozdaje rodzinie i znajomym i wszyscy są zadowoleni emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6788252 Napisano: 14.06.2021 18:50:21 w Czy informują/ informowali?
kupila88 napisał(a):

Salvanian families  minimini plus wyniki do 14.06 czy już informowało?

masz tutaj wyniki https://www.minim...s/konkurs/piekarnia/ Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6788196 Napisano: 14.06.2021 16:06:10 w SZUKAM....

zielonaszpilka

#6787604 Napisano: 11.06.2021 16:08:58 w moje dzisiejsze wygrane :)
nelunia napisał(a):

Dziś zdarza się tylko raz.
Główna!!! emotka
Wysłałam 1 zgłoszenie emotka

Nelunia, gratuluję emotka  Nie załapała, że to tytuł konkursu bo nie grałam  emotka

W temacie - gadżety dormakaba. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6787595 Napisano: 11.06.2021 15:52:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
termitek99 napisał(a):

Czy w Amooco można umieszkać skan paragonu zamiast zdjęcia w formularzu konkursowym?

Sprawdź regulamin. Zazwyczaj mają "skan lub foto" Wyświetl w wątku >>
1 emi 0

zielonaszpilka

#6787592 Napisano: 11.06.2021 15:42:38 w Informują
Informują z Konkurs "Bezdotykowe otwieranie"

Rodzaj powiadomienia: mail 15:14
Dodatkowe informacje:
zestaw gadżetów Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6787440 Napisano: 10.06.2021 23:33:22 w WC - rozmowy o wszystkim
donia7 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

poszuaj

angelika91 napisał(a):

Macie jakieś porady dotyczące wygrywania?
gram od 2 lat w praktycznie każdym konkursie i zawsze albo nic albo najgorsze nagrody.
jak obserwuje wątek z wygranymi to przeważnie te same osoby wygrywają rowery, konsole i inne cenne nagrody. Jak wy to robicie?
moze za mało inwestuje w konkursy, albo coś 

poszukaj sobie na fejsie Konkursowy Ninja - może od niego czegoś się nauczysz.

Serio? No chyba nie emotka  ninja nie daje żadnych konkretnych rad. Informuje tylko o niektórych konkursach, w których jest dużo nagród albo które go nie interesują i jedyna podpowiedź jak wygrać to przeklejka z regulaminu, czyli np. jak wygrać w konkursie śmietanki łaciatej? Kup śmietankę, zachowaj paragon i napisz ciekawą odpowiedź emotka

"Tym razem informuję Was...na tej ulubionej przez Was stronie" emotka

"Jak wygrywać jeszcze częściej? Odpowiedzią na to pytanie jest zrozumienie Prawa przyczyny i skutku. (...) Żeby wygrywać częściej musicie grać częściej." - koniec porady emotka  Czyli co? Wszystko jasne? Jasne! Tak właśnie uczy wygrywać konkursowy emotka  I cyk, foteczka z Grecji na pw dla fanów. A Ty masz już swoją?  emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6787214 Napisano: 10.06.2021 10:57:23 w WC - rozmowy o wszystkim
nanajka81 napisał(a):

poszuaj

angelika91 napisał(a):

Macie jakieś porady dotyczące wygrywania?
gram od 2 lat w praktycznie każdym konkursie i zawsze albo nic albo najgorsze nagrody.
jak obserwuje wątek z wygranymi to przeważnie te same osoby wygrywają rowery, konsole i inne cenne nagrody. Jak wy to robicie?
moze za mało inwestuje w konkursy, albo coś 

poszukaj sobie na fejsie Konkursowy Ninja - może od niego czegoś się nauczysz.

Serio? No chyba nie emotka  ninja nie daje żadnych konkretnych rad. Informuje tylko o niektórych konkursach, w których jest dużo nagród albo które go nie interesują i jedyna podpowiedź jak wygrać to przeklejka z regulaminu, czyli np. jak wygrać w konkursie śmietanki łaciatej? Kup śmietankę, zachowaj paragon i napisz ciekawą odpowiedź emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6787135 Napisano: 09.06.2021 21:38:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slomkab napisał(a):

Agnes napisał(a):

krab24 napisał(a):

Co może jutro wozić DPD od firmy: GRANDES KOCHONOS DIGITAL SP. Z O. O., Ktoś coś kojarzy?

Kindercards

Raczej nie, bo ha miałam dziś od nich przesyłkę i przyjechała wódka Amusend tylko nie wiem skąd wygrana emotka

Amundsen miał konkurs na fb fotograficzny.
A kinder cards nadaje Logaris serwis a nie Grandes. Wyświetl w wątku >>
1 krab24 0

zielonaszpilka

#6786806 Napisano: 08.06.2021 23:12:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylwika76 napisał(a):

czy w Tchibo na te same dane wygrał Ktoś po raz kolejny?
i jak jest z gospodarstwem bo nie widzę zapisu,że nie wolno?

Nie gram, ale wydaje mi się, że już kilkukrotnie przewijało się na forum, że w Tchibo jedna osoba to jedna wygrana.  Wyświetl w wątku >>
2 mia, emi 0

zielonaszpilka

#6786496 Napisano: 07.06.2021 22:27:35 w SZUKAM....
visserarthur napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Zwróćcie uwagę, gdy wysyłacie paczki przez sendit pocztexem, to macie tam informację o tym, że pocztexem nie mogą wysyłać osoby prywatne i ta opcja wysyłki jest dostępna tylko dla firm. Pytałam u nich na infolinii i pani potwierdzila, że jako osoba prywatna nie mogę tą opcja wysyłać. Mimo to często korzystam z pocztexu, bo wychodzi mi to w sendit najtaniej  emotka  a pani na infolinii nie potrafiła mi powiedzieć, co mi może grozić za to, że jednak tym pocztexem wysyłam emotka  Ale taki zapis w regulaminie mają

Ale my wysyłamy jako Sendit (na liście przewozowym jest najpierw Sendit, później nasze dane), czyli jak dla mnie nas to nie dotyczy

Niestety dotyczy emotka  Zobacz taki mały, niezbyt rzucający się w oczy komunikat po wyborze pocztexu i przejściu dalej w sendit.pl emotka  Ja to póki co ignoruję i wysyłam pocztexem, ale właściwie to nie wiem, jakie konsekwencje mogą z tego być emotka  Czy kiedyś każą coś dopłacić czy nie. W każdym razie, pocztex przez sendit jest zgodnie z regulaminem tylko dla kont firmowych, więc wg mnie kontom indywidualnym w ogóle ta opcja nie powinna się wyświetlać. Moja teoria jest taka, że ta opcja jest dostępna nawet dla indywidualnych, bo oficjalnie nie możemy wysyłać, ale nieoficjalnie wszyscy przymykają na to oko emotka

Jak dla mnie wszystko jest ok i nie do udowodnienia, bo jako Nadawca jest "Sendit na rzecz...", a jak PP udowodni, że to nie jest pracownik Sendit, albo Sendit nie nadaje przesyłki na czyjaś rzecz (prośbę)- jako Nadawca widnieje Sendit.

Ano tak, że jako nadawca pod senditem jesteś Ty a nie nazwa firmy emotka  Dlatego uważam, że ta opcja jest zostawiona, bo oficjalnie nie można, ale nieoficjalnie nikt tego nie sprawdza emotka  Więc ja sama korzystam, bo jednak jest ogromna różnica, kiedy każdy inny kurier ma ceny od 70 zł w górę, a przy pocztexie mam wysyłkę za 12 zł emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6786488 Napisano: 07.06.2021 22:12:55 w SZUKAM....
visserarthur napisał(a):

Zwróćcie uwagę, gdy wysyłacie paczki przez sendit pocztexem, to macie tam informację o tym, że pocztexem nie mogą wysyłać osoby prywatne i ta opcja wysyłki jest dostępna tylko dla firm. Pytałam u nich na infolinii i pani potwierdzila, że jako osoba prywatna nie mogę tą opcja wysyłać. Mimo to często korzystam z pocztexu, bo wychodzi mi to w sendit najtaniej  emotka  a pani na infolinii nie potrafiła mi powiedzieć, co mi może grozić za to, że jednak tym pocztexem wysyłam emotka  Ale taki zapis w regulaminie mają

Ale my wysyłamy jako Sendit (na liście przewozowym jest najpierw Sendit, później nasze dane), czyli jak dla mnie nas to nie dotyczy

Niestety dotyczy emotka  Zobacz taki mały, niezbyt rzucający się w oczy komunikat po wyborze pocztexu i przejściu dalej w sendit.pl emotka  Ja to póki co ignoruję i wysyłam pocztexem, ale właściwie to nie wiem, jakie konsekwencje mogą z tego być emotka  Czy kiedyś każą coś dopłacić czy nie. W każdym razie, pocztex przez sendit jest zgodnie z regulaminem tylko dla kont firmowych, więc wg mnie kontom indywidualnym w ogóle ta opcja nie powinna się wyświetlać. Moja teoria jest taka, że ta opcja jest dostępna nawet dla indywidualnych, bo oficjalnie nie możemy wysyłać, ale nieoficjalnie wszyscy przymykają na to oko emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6786450 Napisano: 07.06.2021 20:14:06 w SZUKAM....
visserarthur napisał(a):

asantesana napisał(a):

visserarthur napisał(a):

asantesana napisał(a):

domika napisał(a):

nikos napisał(a):

Szukam osób, które niedawno wysyłały rower. Czym najtaniej wysłać zapakowany w karton?

pocztexem - wyszło mnie 15 zł (paczka do 15 kg nie przekraczajaca długości 150 cm)

Można wiedzieć w jaki sposób zamawiałaś kuriera? Przez jaką stronę?

Też Pocztexem tanio udało mi się wysłać przez Sendit, ale rower był w „kawałkach”

Przez sendit przyjmuje mi paczkę tylko fedex za 102 zł, więc nie o to mi chodzi. Rower jest częściowo poskładany, ale i tak karton ma długość 145 cm.

Pewnie to „częściowo” ma kluczowe znaczenie, bo zapewne karton przekracza te minimalne wymiary... Innym razem pokombinowałem, gdy rower był „większy”- odkręciłem koło, zmniejszyłem karton i jakoś poszło, ale to z rok temu było.
Ps: W obu przypadkach rowery wiozłem na Pocztę sam- rozłożyłem siedzenia i było ok, a i kilka zł zostało w kieszeni emotka

Zwróćcie uwagę, gdy wysyłacie paczki przez sendit pocztexem, to macie tam informację o tym, że pocztexem nie mogą wysyłać osoby prywatne i ta opcja wysyłki jest dostępna tylko dla firm. Pytałam u nich na infolinii i pani potwierdzila, że jako osoba prywatna nie mogę tą opcja wysyłać. Mimo to często korzystam z pocztexu, bo wychodzi mi to w sendit najtaniej  emotka  a pani na infolinii nie potrafiła mi powiedzieć, co mi może grozić za to, że jednak tym pocztexem wysyłam emotka  Ale taki zapis w regulaminie mają Wyświetl w wątku >>