Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#6786408 Napisano: 07.06.2021 18:23:03 w co chcielibyście wygrać?
A ja chcę samochód. Już nawet jeden mam upatrzony emotka  Ale w sumie to moze być dowolny z tych, co są teraz do wygrania emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6786324 Napisano: 07.06.2021 14:07:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
masterniaczka napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

W konkursie colgate w lidlu (los mejores) to jaki numer paragonu podać ten obok daty? Czy może ten Lidlowy z dołu paragonu?

Ten z góry

Jesteś pewna?

Jakbym nie była to bym nie pisała. Nagrody od los mejores zawsze do mnie dochodzą emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6786317 Napisano: 07.06.2021 13:55:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

W konkursie colgate w lidlu (los mejores) to jaki numer paragonu podać ten obok daty? Czy może ten Lidlowy z dołu paragonu?

Ten z góry Wyświetl w wątku >>
2 atyde25, joan 0

zielonaszpilka

#6786303 Napisano: 07.06.2021 13:25:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

Ktoś kojarzy, czemu tego konkursu już nie widać na FB? :
https://www.e-kon...de.html#.YL4AdfkzZ9M

Bo to zapewne fikcyjny konkurs mający na celu nagonienie polubień i fanów. 30 bonów po 100 zł, kiedy ten FB ma raptem 51 polubień? No way  emotka

Chociaż jeszcze pytanie co to były za bony? Bo jeśli to był bon na stówę do realizacji przy zakupie zbiornika na deszczówkę od nich to może i rzeczywiście był to prawdziwy konkurs, tylko FB go zdjęło ze względu na łamanie regulaminu FB;) Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

zielonaszpilka

#6786182 Napisano: 06.06.2021 21:59:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
banka-manka napisał(a):

fineessa napisał(a):

banka-manka napisał(a):

fineessa napisał(a):

dany-duszek napisał(a):

fineessa napisał(a):

Jak w tym konkursie Żabki Bro Party wziąć udział w konkursie? Gdy wchodzę w baner w aplikacji pojawiają mi się tylko zasady konkursu bez żadnego pola do uzupełnienia...

kliknij baner poniżej tego banera co klikasz.

Nie mam żadnego banera poniżej

Jest napis: Opisz swoją bro ekipę... 
Na zielono. W to kliknij i wybierz o które piwa grasz.

Nie mam tego napisu

Kupiłaś piwo biorące udział w akcji i zeskanowałaś kod aplikacji? Jak tak, to wyloguj się i zaloguj ponownie. Jak nie, to nic dziwnego, że nie masz tego baneru.

Ja nie kupiłam piwa, a dostęp do konkursu mam. W ten sposób dowiedziałam się o konkursie (z bazy przegapiłam).
Tu chyba nie w tym problem emotka  

Kurczę, tego się obawiałam emotka  U męża kasjerka wykonała jakiś dziwny manewr, bo jej się jedno piwo dodatkowo nabiło i chociaż aplikację też zeskanowała, to potem to jedno piwo wycofywała z paragonu i mam wrażenie, że nie nabiło mi się to piwo na aplikacje. Trzeba będzie zrobić sobie jeszcze spacerek emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6786181 Napisano: 06.06.2021 21:57:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
doo napisał(a):

Czy wysyłał ktoś dzisiaj zgłoszenie na konkurs laciate.pl? Po uzupełnieniu formularza i wciśnięciu przycisku Wyślij nic się nie dzieje i tak na dwóch urządzeniach. Ani podziękowań, ani nie znika zgłoszony tekst. Na maila żadne podziękowanie też nie dotarło. Mam podejrzenie, że się nie wysłało. Ktoś wie jak powinno być po prawidłowym zgłoszeniu?

Powinno wyskoczyć okienko z komunikatem "Dziękujemy za wypełnienie formularza!
Sprawdź swoją skrzynkę email i potwierdź swój udział w konkursie.
Twoje zgłoszenie pojawi się na stronie po zatwierdzeniu przez moderację.
Ok Wyświetl w wątku >>
1 doo 0

zielonaszpilka

#6786177 Napisano: 06.06.2021 21:53:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fineessa napisał(a):

banka-manka napisał(a):

fineessa napisał(a):

dany-duszek napisał(a):

fineessa napisał(a):

Jak w tym konkursie Żabki Bro Party wziąć udział w konkursie? Gdy wchodzę w baner w aplikacji pojawiają mi się tylko zasady konkursu bez żadnego pola do uzupełnienia...

kliknij baner poniżej tego banera co klikasz.

Nie mam żadnego banera poniżej

Jest napis: Opisz swoją bro ekipę... 
Na zielono. W to kliknij i wybierz o które piwa grasz.

Nie mam tego napisu

Kupiłaś piwo biorące udział w akcji i zeskanowałaś kod aplikacji? Jak tak, to wyloguj się i zaloguj ponownie. Jak nie, to nic dziwnego, że nie masz tego baneru. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6785802 Napisano: 04.06.2021 13:00:58 w Czy informują/ informowali?
michal5 napisał(a):

Czy z pyszne.pl za 2 etap już informowali?

Tak, ktoś się chwali w MDW emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6785576 Napisano: 02.06.2021 23:25:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

hebe palmolive - przychodzą Wam zwrotki?

Wysłałam kilka minut temu, orange, zwrotki póki co brak

Edit: teraz zwrotka przyszła. Zajęło jej to 10 minut emotka Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

zielonaszpilka

#6785552 Napisano: 02.06.2021 21:49:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

Mam pytanie do osób, które grają w lodach.
Jakim cudem te same osoby wygrywają w tym samym czasie w konkursie Oreo i Milka- myślałam, że to 2 różne konkursy skoro główne nagrody są inne emotka

To jest ta sama loteria. Nagrody też są te same, w bazie jest po prostu błąd. Regulamin jest jeden dla obu loterii, ale dedykowane strony są dwie - jedna dla lodów Oreo a jedna dla Milki, co może wprowadzać w błąd. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6785539 Napisano: 02.06.2021 20:38:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Z Zottarelli poszło wszystko czy na razie tylko oliwy? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6785418 Napisano: 02.06.2021 11:44:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agi68 napisał(a):

Błąd walidacji recaptcha. Taki komunikat mi się wyświetla, gdy próbuję zgłosić paragon na Haribo. Ktoś pomoże?

Za wolno uzupelniasz formularz. Korzystaj z autouzupełniania najlepiej. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6785300 Napisano: 01.06.2021 19:56:57 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam voucher YES z Raffaello na 300 zł za 250 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6785258 Napisano: 01.06.2021 16:31:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dany-duszek napisał(a):

dany-duszek napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Udało się komuś wygrać w amino-kasa Romana? Zgłosiłam dziś 7 paragonów i same pudla

przecież dzisiaj jak podany cały terminarz wygranych w regulaminie, więc trzeba strzelać w dokładną sekundę.

Eeee co? emotka  to jest tylko przykładowa rozpiska jak mogą wyglądać bramki, ale absolutnie nie jest to rzeczywista rozpiska na dziś.b

ale mi się udało wygrać zgodnie z tą rozpiską.

Zupełny przypadek, o ile to w ogóle prawda;) Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

zielonaszpilka

#6785222 Napisano: 01.06.2021 14:22:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dany-duszek napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Udało się komuś wygrać w amino-kasa Romana? Zgłosiłam dziś 7 paragonów i same pudla

przecież dzisiaj jak podany cały terminarz wygranych w regulaminie, więc trzeba strzelać w dokładną sekundę.

Eeee co? emotka  to jest tylko przykładowa rozpiska jak mogą wyglądać bramki, ale absolutnie nie jest to rzeczywista rozpiska na dziś.b Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6785092 Napisano: 31.05.2021 23:33:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBemilia6 napisał(a):

mia napisał(a):

Dobra, sprawdziłam co mogłam wygrać, oceniłam szanse, i doszłam do wniosku, że szkoda mojego czasu ze słaniem im zgłoszenia mailem, bo pewnikiem to i tak oleją. emotka
Ewentualnie można by reklamację napisać, ale jak mają mi w ramach przeprosin przysłać chusteczki SMILE, to dzięki... emotka

A ja bym mimo wszystko wysłała mailem. Akurat Kiorę uważam za bardzo prokonkurosowiczową agencję i myślę, że oni akurat na serio mogą wziąć takie zgłoszenia pod uwagę. W innych agencjach pewnie bym to olała, ale tu bym spróbowała emotka

E-mail to :
[email protected]   ?
I co tam w formularzu się podawało ?

nie brałam udziału to nie powiem, ale w Kiorze podaje się chyba zawsze pełne dane - imię, nazwisko, adres, telefon, mail a oprócz tego numer paragonu i załącza się skan paragonu. Wyświetl w wątku >>
1 emi 0

zielonaszpilka

#6785087 Napisano: 31.05.2021 23:17:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

Dobra, sprawdziłam co mogłam wygrać, oceniłam szanse, i doszłam do wniosku, że szkoda mojego czasu ze słaniem im zgłoszenia mailem, bo pewnikiem to i tak oleją. emotka
Ewentualnie można by reklamację napisać, ale jak mają mi w ramach przeprosin przysłać chusteczki SMILE, to dzięki... emotka

A ja bym mimo wszystko wysłała mailem. Akurat Kiorę uważam za bardzo prokonkurosowiczową agencję i myślę, że oni akurat na serio mogą wziąć takie zgłoszenia pod uwagę. W innych agencjach pewnie bym to olała, ale tu bym spróbowała emotka Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

zielonaszpilka

#6784837 Napisano: 31.05.2021 08:16:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bandit napisał(a):

Witam
Loteria KAUFLAND za zakupy
na stronie 'https://loteriaka...php#wez-udzial' mam nie aktywne pola do wpisywania - ma ktos pomysl dlaczego ?
- różne kompy, telefony
- rózne ip
i zawsze to samo 

pozdrawiam
Krzysztof

Oceń swoje zakupy wypełniając ankietę maksymalnie do trzech dni po dniu dokonania zakupu na https://feedback.kaufland.pl/ - wejdż w ten link Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6784329 Napisano: 27.05.2021 20:00:19 w Czy informują/ informowali?
wraithbeauty napisał(a):

kajeczka napisał(a):

kumulacja napisał(a):

W konkursie "Pani tu nie stała" było 200 nagród (T-shirty).
Podobno 21 maja rozsyłano mejle do laureatów.
Nikt z nas się nie chwalił wygraną. A może jednak komuś udało się wygrać?
Nie ma listy laureatów, ani galerii nagrodzonych T-shirtów. 

cytat z ich instagrama:
"Drodzy. Generator był skonstruowany tak, że w zasadzie wszystko pasowało do wszystkiego. Po odrzuceniu tych kiepskich projektów zostało ponad 5000 projektów, które były całkiem spoko i każdy mógłby wygrać. A wybranie z tej puli tylko 200 było pracą syzyfową i mogłoby już nosić znamiona loterii. To co podobało się PT, to nie koniecznie podobało się NS. Nie chciałbym wzbudzać żadnych kontrowersji i negatywnych dyskusji "że Anka S. zrobiła gorszy, a Tomka był lepszy, a nie został wybrany". Wszystkich zwycięzców poinformowaliśmy mailowo o wygranej. Kongratulacje dla nich. A pozostałych zapewniam, że jeszcze wrócimy z takimi konkursami. Jeśli ktoś jest ciekawy wszystkich projektów to zapraszam na https://sexify.pantuniestal.com/ jest tam cała galeria. Możecie ewentualnie wczuć się w nas i przejrzeć wszystkie projekty"  emotka  

Na czarną listę z nimi emotka

Na instagramie jest co prawda kilka wpisów od osób, które podobno dostały maila o wygranej, ale i tak jest to bardzo dziwne. Jedna z tych osób ma na profilu właściwie tylko zdjęcia grafik, łudząco przypominających te grafiki z koszulek, które można było projektować. Nie jestem zwolenniczką teoriii spiskowych, dlatego miło by było, jakby ujawniła się jakaś forumowa dusza, która też została szczęśliwie nagrodzona emotka  Pozwoliłoby to rozwiać wątpliwości.

Edit. Dobra, jakaś konkursowiczka/testerka na instagramie też podobno wygrała, więc może jednak rzeczywiście kogoś nagrodzili emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

zielonaszpilka

#6784326 Napisano: 27.05.2021 19:50:50 w Czy informują/ informowali?
kajeczka napisał(a):

kumulacja napisał(a):

W konkursie "Pani tu nie stała" było 200 nagród (T-shirty).
Podobno 21 maja rozsyłano mejle do laureatów.
Nikt z nas się nie chwalił wygraną. A może jednak komuś udało się wygrać?
Nie ma listy laureatów, ani galerii nagrodzonych T-shirtów. 

cytat z ich instagrama:
"Drodzy. Generator był skonstruowany tak, że w zasadzie wszystko pasowało do wszystkiego. Po odrzuceniu tych kiepskich projektów zostało ponad 5000 projektów, które były całkiem spoko i każdy mógłby wygrać. A wybranie z tej puli tylko 200 było pracą syzyfową i mogłoby już nosić znamiona loterii. To co podobało się PT, to nie koniecznie podobało się NS. Nie chciałbym wzbudzać żadnych kontrowersji i negatywnych dyskusji "że Anka S. zrobiła gorszy, a Tomka był lepszy, a nie został wybrany". Wszystkich zwycięzców poinformowaliśmy mailowo o wygranej. Kongratulacje dla nich. A pozostałych zapewniam, że jeszcze wrócimy z takimi konkursami. Jeśli ktoś jest ciekawy wszystkich projektów to zapraszam na https://sexify.pantuniestal.com/ jest tam cała galeria. Możecie ewentualnie wczuć się w nas i przejrzeć wszystkie projekty"  emotka  

Eeee... nie brałam w tym udziału, ale nie wierzę, że nikt na forum nie wyłapał koszulki przy takiej ilości nagród. Albo znowu jest jakieś nieporozumienie komunikacyjne i kto inny odpowiada za konkurs a ktoś inny za profile społecznościowe (i okazuje się, że ten od portali guzik wie, więc pisze to, co mu się wydaje) albo to jakiś przekręt. Jest jeszcze trzecia opcja - naprawdę nikt z forum nie zgarnął koszulki...  Wyświetl w wątku >>
2 mia, kajeczka 0