Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#6784214 Napisano: 27.05.2021 14:26:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

Czy w agencji Fortis ktoś coś wygrywa?  emotka  Pytam, bo jakoś nie rzuciło mi się w oczy. I nie wiem, czy warto grać. 

Dużo osób. Po każdym ich konkursie jest dużo wpisów w MDW. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6784143 Napisano: 27.05.2021 09:53:06 w WC - rozmowy o wszystkim
kiedystobylo napisał(a):

Kochani, to mój pierwszy pełny konkursowy rok i właśnie zaczynają się drugie konkursowe wakacje. 

Z uwagi na to, że w wakacje nie muszę przebywać w miejscu zamieszkania (miasto), bo pracuję przede wszystkim z komputerem, najczęściej jestem na wyjeździe/ w domu w górach, gdzie żaden kurier nie dojechał nigdy (u rodziców, więc granie na rodziców też odpada). 

Jak rozwiązujecie kwestie konkursowych przesyłek, kiedy jesteście na wakacjach? Znając jeszcze tę tendencję niektórych agencji do niewysyłania informacji o nadaniu przesyłki? W zeszłym roku o tydzień przedłużyłam pobyt w mieście, żeby zdążyła dojść Kiora (byli uprzejmi, bo zgodzili się wysłać numer paczki). Dużo fajnych konkursów teraz, a strach grać. Karlsbad nawet nie ma w regulaminie daty ostatecznej wysyłki. Jak sobie z tym radzicie?

Podaje adres siostry albo teściów albo proszę kurierów, żeby zostawili u jednego z kilku sąsiadów, z którymi wzajemnie sobie odbieramy paczki.  Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

zielonaszpilka

#6783995 Napisano: 26.05.2021 13:34:40 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
DHL Zottarella za ten tydzień, co się kończył 16 maja Wyświetl w wątku >>
1 mili05 0

zielonaszpilka

#6783890 Napisano: 26.05.2021 09:22:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Idźcie sobie na WC, a nie tu śmiecicie wątek emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6783759 Napisano: 25.05.2021 16:39:49 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

visserarthur napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Kurde sama osobiście kasowałam produkty na kasie i nie mam knora nabitego. Sprawdziłam już że 100 razy ten paragon i nie ma tej pozycji. Dziwne ,że bramki nie piszczały jak wychodziłam 

emotka Myślisz, że bramki są takie genialne, że piszczą, bo produkt nie jest zeskanowany? emotka

Piszcza. Osobiście się przekonałam w  Carrefourze. Stałam gadałam z koleżanką i nie wyjęłam z koszyka majonezu czy Keczupu i piszczała jak przechodzilam

Jak wyżej, albo był przyklejony pasek zabezpieczający, ale na takim produkcie to wątpliwe albo ochroniarz uruchomił bramkę zdalnie - mają piloty do tych bramek i mogą je sami włączać;) być może widział, że nie skasowałaś tego produktu Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

zielonaszpilka

#6783216 Napisano: 22.05.2021 20:03:20 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam zmywarkę Bosch SMS2ITI04E  https://www.ceneo.pl/96453271 - wysyłka od organizatora. Moja cena 1000 zł Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

zielonaszpilka

#6783133 Napisano: 22.05.2021 11:21:01 w SZUKAM....
freyja88 napisał(a):

assal napisał(a):

freyja88: Pytałam wczoraj koleżanki, bo pamiętałam, że też miała podobną akcję z nimi. Gdzieś tam uderzała, dopytywała się nawet znajomego adwokata, ale nic nie wywalczyła. Nie było przyrzeczenia (czy jak to się fachowo nazywa) głównej nagrody, tylko ogólna informacja, że jest laureatem, nie brali skanu dokumentu a sam pesel, taką formę komunikacji i weryfikacji mieli w regulaminie itp.
Coraz więcej agencji się zabezpiecza przed sytuacjami z poinformowaniem zbyt dużej ilości osób właśnie ogólnikami: wygrałeś coś, nie wiadomo co  emotka  Chodzi o to, by potem nie było jak w Fantasii, gdzie dali główne po błędnej informacji dodatkowo kilkunastu osobom... kosztem późniejszej akcji i lepszego konkursu  emotka  Zaczęli dawać torby, plakaty czy kosmetyki w konkursach  emotka
Możesz walczyć, jak się uprzesz, nawet możesz coś wygrać (niektórym się udaje, jak się do sponsora uderzy, bo dla świętego spokoju...), ale tutaj jakiś podstaw prawnych nie masz. Argument, że zawsze z głównymi tak informują, jest słaby. Oni szybko udowodnią, że nie zawsze, tłumacząc, że kilka osób dodatkowych to rezerwa  emotka  

Ja wiem, że szanse na powodzenie w sprawie są nikłe. Ja nawet nie liczę, że wywalczę ten telefon. Już mam to gdzieś, ale nic mnie tak nie wkurza
jak takie krętactwo. Jak regulaminy, które zabezpieczają tylko
organizatora. To jest aż dziwne, że takie bagno jest akceptowane. Jak
to, że ŁŻĄ! Wszyscy dostali kartę na komunikatorze i do niej pin i tylko
JA! Taka WYRÓŻNIONA! Tylko do mnie między rozmowami laureatów iphone
(pytałam innych o godzinę) poinformowano o karcie i przekazano wszystko.
Pewnie muszę mieć gdzieś to zapisane? Może na żółtej karteczce?
Przecież jakbym pokazała komuś naszą rozmowę mailową to by pomyślał, że
odpisywał mi ktoś pod wpływem. Zero odniesienia do zadanego pytania. W
każdym mailu inna odpowiedź.
Napisałam parę "ciepłych" słów do Orange i Brainstorm. Nic nie wskóram, ok. Ale nie zarzucę sobie, że nic
nie zrobiłam w sprawie. Nikt nie chce być oszukiwany.

Jakby się ktoś uparł to mógłby sprawdzić bilingi i ustalać ile było wykonanych telefonów i w jakiej sprawie dzwoniono, ale to by trzeba było uderzać do Prokuratury. Oszustwo na 3tysie to też oszustwo

Ale oni Cię nie oszukali. Konsultant w rozmowie nie powiedział, że wygrałaś iPhona. Nie było przyrzeczenia nagrody (a nawet na to mają zabezpieczenie w regulaminie). W regulaminie mają zapis, że z laureatami mogą się kontaktować w dowolny sposób - mail, telefon lub Messenger. Proponuję żebyś w kolejnych konkursach grała na kogoś innego, bo jeśli robią weryfikację przed rozdaniem nagród to jak znowu trafią na Ciebie to pewnie domyślasz się jak to się skończy emotka Wyświetl w wątku >>
2 kreatia, mia 0

zielonaszpilka

#6782701 Napisano: 20.05.2021 17:34:26 w SZUKAM....

@freya88 być może dlatego właśnie na podstawie tego doświadczenia sprzed dwóch lat dodało ten zapis w regulaminie 
7.Żadne oświadczenia składane przez Organizatora podczas procesu Weryfikacji Uczestników, do dnia opublikowania Listy Zwycięzców, nie powinny być traktowane przez Uczestnika jako przyrzeczenie przyznania określonej nagrody na rzecz określonego Uczestnika" Wyświetl w wątku >>
2 kreatia, mia 0

zielonaszpilka

#6782698 Napisano: 20.05.2021 17:27:03 w SZUKAM....
freyja88 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

freyja88 napisał(a):

SZUKAM POMOCY! O ile można coś z tym zrobić.
Szanowna agencja Blue Media, która organizowała w imieniu Orange konkurs "Doładuj się na wiosnę" dzwoniła do mnie w dniu 28.04 co wpisałam na forum. Pobrała ode mnie dane w postaci: Imienia, nazwiska, adres do wysyłki (tak powiedział facet z którym prowadzona była rozmowa) i PESEL! Po czym dostałam kartę do Media Expert na komunikatorze jak reszta.
Czy jest na forum ktoś od kogo również pobierali te dane a dostał tylko kartę?
Napisałam reklamację w której uwzględniłam powyższe. Najpierw z uporem maniaka wciąż gratulowali mi karty, ale gdy napisałam ,że zgłoszę sparwę do UOKiK napisali, że skierują sprawę do odpowiedniego działu w celu wyjaśnienia.
Po tygodniu (aż tyle czasu zajęło im kombinowanie jak mnie wyebać) dostałam taką odpowiedź:

Jak najbardziej kontakt był wykonany przez pracownika naszej firmy. Zgodnie z przekazaną informacją,  powinna Pani otrzymać numer karty wraz
z pinem. Proszę o sprawdzenie swojej skrzynki mailowej. 

Czaicie?

Co robić? Pisać do Orange, UOKiK?

Nic nie możesz zrobić, bo nie złamali żadnego punktu ze swojego regulaminu. Mają zapis, że będą się kontaktować albo telefonicznie albo przez Messengera i to do nich należy wybór sposobu kontaktu. Mają informacje o tym, że w czasie weryfikacji potencjalnych laureatów mogą poprosić o dane, w tym o numer PESEL. Nigdzie nie ma informacji, że kontakt telefoniczny oznacza wyższa nagrodę. Nigdzie też nie na info, że PESEL zbierają tylko do droższych nagród. Lipa, że zrobili Ci nadzieję, bo wiemy że jednak dzwonią zazwyczaj tylko do lepszych nagród, ale ja tu nie widzę pola manewru do dochodzenia się od nich czegokolwiek. 

A to, że mamy RODO i zbiera się tylko najpotrzebniejsze dane, których od innych laureatów kart nie zbierali to jest ok? Ja myślę, że jest to zwykłe oszustwo i chociaż spróbuję tego tak nie zostawić. Zobaczę jak się do sprawy odniesie UOKiK.

Podanie danych jest dobrowolne, tak jak i udział w konkursie. Wystsrczy, że udowodnią uzasadniony interes prawny do zbierania danych, jak choćby weryfikacja pełnoletniości czy weryfikacja czy rozmawiają z właścicielem numeru. Poza tym nie jestem pewna czy UOKiK zajmuje się w ogóle takimi rzeczami, ale możesz próbować szczęścia, chociaż sukcesu żadnego nie wróżę. 

Edit. UOKiK nie zajmuje się indywidualnymi sprawami. Oni reagują, gdy naruszone są zbiorowe interesy konsumentów, więc dopiero jeśli mają wiele sygnałów z różnych źródeł dotyczących naruszeń.  Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6782694 Napisano: 20.05.2021 17:18:39 w SZUKAM....
freyja88 napisał(a):

SZUKAM POMOCY! O ile można coś z tym zrobić.
Szanowna agencja Blue Media, która organizowała w imieniu Orange konkurs "Doładuj się na wiosnę" dzwoniła do mnie w dniu 28.04 co wpisałam na forum. Pobrała ode mnie dane w postaci: Imienia, nazwiska, adres do wysyłki (tak powiedział facet z którym prowadzona była rozmowa) i PESEL! Po czym dostałam kartę do Media Expert na komunikatorze jak reszta.
Czy jest na forum ktoś od kogo również pobierali te dane a dostał tylko kartę?
Napisałam reklamację w której uwzględniłam powyższe. Najpierw z uporem maniaka wciąż gratulowali mi karty, ale gdy napisałam ,że zgłoszę sparwę do UOKiK napisali, że skierują sprawę do odpowiedniego działu w celu wyjaśnienia.
Po tygodniu (aż tyle czasu zajęło im kombinowanie jak mnie wyebać) dostałam taką odpowiedź:

Jak najbardziej kontakt był wykonany przez pracownika naszej firmy. Zgodnie z przekazaną informacją,  powinna Pani otrzymać numer karty wraz
z pinem. Proszę o sprawdzenie swojej skrzynki mailowej. 

Czaicie?

Co robić? Pisać do Orange, UOKiK?

Nic nie możesz zrobić, bo nie złamali żadnego punktu ze swojego regulaminu. Mają zapis, że będą się kontaktować albo telefonicznie albo przez Messengera i to do nich należy wybór sposobu kontaktu. Mają informacje o tym, że w czasie weryfikacji potencjalnych laureatów mogą poprosić o dane, w tym o numer PESEL. Nigdzie nie ma informacji, że kontakt telefoniczny oznacza wyższa nagrodę. Nigdzie też nie na info, że PESEL zbierają tylko do droższych nagród. Lipa, że zrobili Ci nadzieję, bo wiemy że jednak dzwonią zazwyczaj tylko do lepszych nagród, ale ja tu nie widzę pola manewru do dochodzenia się od nich czegokolwiek. 

Edit. Dodatkowo masz tam taki ciekawy zapis w regulaminie
"7.Żadne oświadczenia składane przez Organizatora podczas procesu Weryfikacji Uczestników, do dnia opublikowania Listy Zwycięzców, nie powinny być traktowane przez Uczestnika jako przyrzeczenie przyznania określonej nagrody na rzecz określonego Uczestnika" Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6782691 Napisano: 20.05.2021 17:11:31 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Nie ma obowiązku, ale po coś jest ten wątek i zrobione od jakiegoś czasu konkretne rubryki, aby informacja była konkretna. Jak dla mnie jest różnica, bo w mdw nikt raczej nie pisze np. jaka forma informowania.

Trzeba przyznać, że dla ludzi, siedzących teraz w konkursach mocno, zdawkowe wpisy są całkowicie zrozumiałe, lecz dla mnie np. obecnie MDW to czarna magia. Nie pytam, bo nie chcę ani zaśmiecać forum, ani - tym bardziej czyjegoś pw. Zresztą obecnie bardzo mało gram.
Fakt faktem jednak, że visserarthur ma wiele racji - niekoniecznie wygrana łączy się z informowaniem. Choćby popularne ostatnio bony Auchan. Jest wprawdzie od razu komunikat na konkursowej stronie, lecz póki nie dojdzie zawiadomienie=poinformowanie (a potrafi przyjść bardzo późno), formalnie wygranej nie ma. W takim wypadku wygranie nie jest jednoznaczne z poinformowaniem. Niech się na dodatek okaże, że podaliśmy przy rejestracji błędne dane. Wygrana może przepaść. Mimo, że była. 
Z drugiej strony wiele osób sądzi, że sam wpis w MDW rozwiewa wszelkie wątpliwości. I ja czasem tak uważałam, to prawda. 
Myślę, że sugestia visserarthur o konieczności wpisu w Regulaminie jest warta przemyślenia przez Adminów. To oczywiście tylko moje zdanie, mogę się mylić. Jednakże swego czasu była wojna forumowa, czy koniecznie trzeba dodawać konkursy do bazy, aby mieć dostęp do całego forum. Zapis pozostał, niedodający (jak np. obecnie ja) są sprawiedliwie ukarani zgodnie z Regulaminem, wszystko gra

Czyli chcesz dodać, tak jak sugeruje visserarthur, do regulaminu zapis o obowiązku wpisywania się w wątku informują lub MDW pod groźbą karniaka? Wiesz jak to wpłynie na ilość wpisów w MDW? Pomyśl, czy to zwiększy czy zmniejszy już i tak niewielka ilość osób, które się czymkolwiek chwalą.  Wyświetl w wątku >>
1 Claudia77 0

zielonaszpilka

#6782593 Napisano: 20.05.2021 12:17:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jo-anna napisał(a):

Strona z konkursem Totalne remonty Szelągowskiej zniknęła emotka  

Zawsze tak jest w tych konkursach. Pojawi się znowu jak będą wyniki.  Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6782569 Napisano: 20.05.2021 11:07:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
banka-manka napisał(a):

Czy z Zottarella przychodzi potwierdzenie zgłoszenia na mejla, czy tylko komunikat na stronie? 

Tylko komunikat na stronie Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6782507 Napisano: 19.05.2021 22:15:41 w Wkurza mnie...
visserarthur napisał(a):

kermit napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Wkurzające, gdy ktoś wpisuje się w mdz, ale nie raczy wpisać w „Informują”. Powinien być karniak dla pierwszej osoby, która się pochwali, ale nie wpisze się w Informują!

Chyba żartujesz? To jakiś obowiązek czy co? Jeszcze parę takich komentarzy i już nikt się w MDW nie będzie wpisywał... Chyba oczywiste, że skoro ktoś wygrał to informowali? Chcesz wiedzieć jak i kiedy -zawsze możesz spróbować dopytać.

A pytanie w odpowiednich wątkach to też obowiązek, czy zakaz szukania paragonu na zakończony konkurs? To zasady, które mają wprowadzać jakiś porządek...

To są zasady, które są logiczne i są wpisane w regulamin. Masz pewne wątki, w których możesz pisać tylko na konkretne tematy. Chcesz o coś dopytać to masz pw albo inne wątki. Masz zakaz szukania paragonów na zakończony konkurs, bo to nieuczciwe. A Ty karniakami chcesz karać osoby, które nie wpiszą na forum jakiejś informacji, np. informacji o tym, że informują z jakiegoś konkursu. Widzisz w tym brak logiki? Może karniakami należy też karać osoby, które np. sprzedają nagrody w wątku Sprzedam, a które nie pochwaliły się nimi w MDW? W sumie to takie osoby to nawet może dwoma karniakami, bo ani się nie pochwaliły w MDW ani nie napisały w Informują? Tak samo pewnie trzeba by karać osoby, które pochwaliły się w wątku "Dziś dotarła nagroda z", ale też o tym wcześniej nie napisały w MDW. Pójdźmy dalej - po karniaku dla każdego, kto będzie na liście zwycięzców, a się nie pochwali a jest kojarzony z nicka na forum. Nie dziw się, że o rozwiązaniu konkursu z Biedronki Finisha forum dowiedziało się dopiero po 17, kiedy ja o tym napisałam, chociaż informowali już o godz. 14,30. Po prostu ludzie nie chcą się już chwalić, bo jak nie pretensje na pw, donosy do organizatorów, to żądanie karniaków na forum. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6782478 Napisano: 19.05.2021 20:05:09 w Wkurza mnie...
visserarthur napisał(a):

Tylko w tym konkretnym konkursie forma informowania jest oczywista, bo to był konkurs sms, a w regulaminie jest informacja, że również smsowo będą informować o wygranej emotka  Poza tym to Columbit to agencja, która powinna być znana staremu wyjadaczowi konkursowemu, który pewnie wie, że jak oni organizują konkurs sms to informacja o wygranej też jest smsem emotka  Ale już się poprawiłam, żeby nikogo nie wkurzać i odpowiednia informacja jest i postaram się na przyszłość, żeby była też w Informują emotka

Z Columbitem oczywiste to nie jest, bo np. rezerwę informują dzwoniąc, co według nich jest ok, mimo, że w regulaminie było „po otrzymanym sms”, także przytyk o „wyjadaczu konkursowym, który pewnie wie” nie ma tu zastosowania, bo co powinno być, a jest, to dwie różne sprawy (regulamin ma przestrzegać uczestnik, organizator nie), co wyjadacz konkursowy powinien przecież wiedzieć

Columbit w regulaminie ma zazwyczaj informacje, że osoby z listy rezerwowej "informuje telefonicznie". Faktycznie do tego jest informacja, że pewne punkty regulaminu obowiązują też laureatów rezerwowych i tutaj zawiera się punkt, który mówi o informowaniu smsem, ale w tej sytuacji nie chodzi im o to, że informują smsem, a o całą resztę tego punktu, tj. to, że trzeba spełnić takie same warunki, żeby otrzymać nagrodę, tj. wypełnić i odesłać formularz i paragon w ciągu 7 dni. Ale już kończę te wywody, żeby Cię bardziej nie wkurzać emotka  Od teraz albo będę wpisywać się też w Informują albo tak jak większość w ogóle przestanę się chwalić tą resztką nagród, którą się jeszcze chwalę emotka  

A w temacie wkurza mnie, ale nie dziwi, że coraz mniej osób się chwali wygranymi. Wyświetl w wątku >>
1 masza 0

zielonaszpilka

#6782471 Napisano: 19.05.2021 19:02:40 w Wkurza mnie...
visserarthur napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Wkurzające, gdy ktoś wpisuje się w mdz, ale nie raczy wpisać w „Informują”. Powinien być karniak dla pierwszej osoby, która się pochwali, ale nie wpisze się w Informują!

Pewnie piszesz o Finishu. Wybacz mi, nie wiedziałam, że jest obowiązek wpisywać się i tu i tu. Zazwyczaj wpisuję albo MDW albo informują, a że smsa o wygranej miałam już kilka godzin temu, a dostęp do forum dopiero teraz, to wpisałam się tylko w MDW. Ale obiecuję poprawę następnym razem emotka

nie wpisuje w informują bo po zmianie nie ogarniam i tyle

Ja akurat ogarniam, ale dla mnie nie ma to znaczenia czy o tym, że informują z jakiegoś konkursu dowiem się z MDW czy z wątku Informują, bo z oboma jestem na bieżąco, ale jeśli dla kogoś to ma znaczenie, to mogę wpisywać i tu i tu emotka  co by nerw oszczędzić niektórym emotka

Tak, teraz chodziło o Finish, ale to nie jest pierwszy przypadek. Nie ma obowiązku, ale po coś jest ten wątek i zrobione od jakiegoś czasu konkretne rubryki, aby informacja była konkretna. Jak dla mnie jest różnica, bo w mdw nikt raczej nie pisze np. jaka forma informowania.

Tylko w tym konkretnym konkursie forma informowania jest oczywista, bo to był konkurs sms, a w regulaminie jest informacja, że również smsowo będą informować o wygranej emotka  Poza tym to Columbit to agencja, która powinna być znana staremu wyjadaczowi konkursowemu, który pewnie wie, że jak oni organizują konkurs sms to informacja o wygranej też jest smsem emotka  Ale już się poprawiłam, żeby nikogo nie wkurzać i odpowiednia informacja jest i postaram się na przyszłość, żeby była też w Informują emotka Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

zielonaszpilka

#6782468 Napisano: 19.05.2021 18:54:45 w Informują
Informują z Konkurs "Kuchnia od Finish w Biedronce"

Rodzaj powiadomienia: sms
Dodatkowe informacje:
godz. 14:30 - 2 nagroda Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6782465 Napisano: 19.05.2021 18:46:51 w Wkurza mnie...
agakaz2 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Pewnie piszesz o Finishu. Wybacz mi, nie wiedziałam, że jest obowiązek wpisywać się i tu i tu. Zazwyczaj wpisuję albo MDW albo informują, a że smsa o wygranej miałam już kilka godzin temu, a dostęp do forum dopiero teraz, to wpisałam się tylko w MDW. Ale obiecuję poprawę następnym razem emotka

nie wpisuje w informują bo po zmianie nie ogarniam i tyle

Ja akurat ogarniam, ale dla mnie nie ma to znaczenia czy o tym, że informują z jakiegoś konkursu dowiem się z MDW czy z wątku Informują, bo z oboma jestem na bieżąco, ale jeśli dla kogoś to ma znaczenie, to mogę wpisywać i tu i tu emotka  co by nerw oszczędzić niektórym emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6782463 Napisano: 19.05.2021 18:39:30 w Wkurza mnie...
visserarthur napisał(a):

Pewnie piszesz o Finishu. Wybacz mi, nie wiedziałam, że jest obowiązek wpisywać się i tu i tu. Zazwyczaj wpisuję albo MDW albo informują, a że smsa o wygranej miałam już kilka godzin temu, a dostęp do forum dopiero teraz, to wpisałam się tylko w MDW. Ale obiecuję poprawę następnym razem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6782443 Napisano: 19.05.2021 17:24:37 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam zmywarkę Bosch SMS2HTW54E z konkursu finish w Biedronce. Wysyłka od organizatora Wyświetl w wątku >>
0 0