Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#7068410 Napisano: 15.12.2022 15:00:17 w Avanti
@gnieszk@ napisał(a):

edzia21 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

A idą dalej e-maile czy już koniec?

Jak jest lista...to już koniec

Ja dostałam maila już po opublikowaniu listy 

Ale pełnej listy czy tylko listy z iphonami? emotka  bo najpierw była lista z iphonami, dopiero później pojawia się lista ze stówkami. Wydaje mi się, że widziałam Twój wpis jeszcze zanim była pełna lista, ale może mi się wydaje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7068345 Napisano: 15.12.2022 12:52:11 w Dyskusje o wynikach konkursu
Astronautka napisał(a):

kachakacha napisał(a):

Zobaczyłam wyniki tego konkursu i tak się zastanawiam - nie oceniali tutaj poprawności językowej?

https://www.faceb...amp;ref=notifByło 

Było tyle fajnych zgłoszeń na wysokim poziomie i faktycznie, nie wiem czym oni się kierowali przy wyborze .. maszyna losująca? emotka

Albo tym, że mieszkanie jest małe (mało do sprzątania;), a pani jest akurat z Warszawy emotka  firma oferująca nagrodę główną sprząta w Wawie, Krakowie i Wrocławiu emotka  Bo absolutnie nie uwierzę, że wybierali po jakości komentarza.  Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

zielonaszpilka

#7068228 Napisano: 14.12.2022 19:34:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Madzia88 napisał(a):

Nie mogę rozgryżć konkurs Żubrówki, siła stada. Wygrywanie zdjęciami czy tekstami?

Da się wygrać wszystkim. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7067324 Napisano: 09.12.2022 23:12:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gryszelm napisał(a):

hej, czy obecnie jest jakaś loteria z kodami coca coli?

jest, świąteczna w aplikacji Wyświetl w wątku >>
1 gryszelm 0

zielonaszpilka

#7067249 Napisano: 09.12.2022 16:41:54 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
ziolko napisał(a):

zielonaszpilka tu nie chodzi o powiadomienia dotyczące odpowiedzi, tylko powiadomienia, że ktoś ocenił wpis, czyli dał lajka (lub łapkę w dół). 

Ta opcja nie zadziała na lajki? Myślałam, że to rozwiązuje właśnie także ten problem 🤔 Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7067222 Napisano: 09.12.2022 15:47:22 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
ziolko napisał(a):

pionas czy byłaby możliwość ustawienia powiadomień tak, żeby była informacja tylko o pierwszym? Bo widzę, że ludzie nieraz mają po kilkanaście czy kilkadziesiąt lajków, więc za każdym razem dostają info o tym, że ktoś polubił ich wpis. 
Albo czy można samodzielnie zaznaczyć opcję, żeby nie dostawać takich informacji?

Ominęła Cię cała dyskusja i zmiany w tym temacie emotka  Wejdź w swój profil, edytuj i zaznacz sobie opcje grupowania powiadomień. 

Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

zielonaszpilka

#7066905 Napisano: 08.12.2022 15:47:24 w Czy informują/ informowali?
rufus napisał(a):

Vougeinthecity napisał(a):

nawrotkatv napisał(a):

Jadą już heinekeny do osób obdarowanych - taki mi przyszedł mail, u was też wyruszyły?

Dzisiaj doszła paczka do obdarowanej osoby, u mnie była już w zeszly piątek. 

Z jakich dni wygrane?

U mnie z trzeciego dnia. W piątek były dla obdarowujących, a dzisiaj dotarły do obdarowanych emotka Wyświetl w wątku >>
1 rufus 0

zielonaszpilka

#7066349 Napisano: 06.12.2022 21:56:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olunka napisał(a):

adamo86 napisał(a):

olunka napisał(a):

adamo86 napisał(a):

olunka napisał(a):

Czy z cheetosow w Zabce ma przyjsc kod?

Powinien się pojawić w żappce

no to nie mam emotka

A kupiłaś co najmniej jedną paczkę z serii Hashtags?
Napisz przez kontakt w żappce,
Czasem szybko odpisują z kodem.
Jak nie odpiszą to pisz na @ z regulaminu konkursu - wraz ze swoją pracą.

tak, na pewno kupiłam dobrze

A szukasz go w tym miejscu?

Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7065578 Napisano: 03.12.2022 09:36:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Claudia77 napisał(a):

Szukam konkursu tego z kartą Sadexo o ile dobrze kojarzę, trzeba było napisać list do Mikołaja...podrzuci ktoś link, ładnie proszęemotka

Wpisz sOdexo to znajdziesz konkurs emotka Wyświetl w wątku >>
1 Claudia77 0

zielonaszpilka

#7065538 Napisano: 02.12.2022 21:02:35 w WC - rozmowy o wszystkim
notta napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

notta napisał(a):

Corega - macie pomysły na inne zastosowanie produktu niż w ulotce? Do klejenia kartek się nada?zanim zainwestuje to wole się zorientować czy wykorzystamemotka

Jak nie za bardzo lubisz się z teściową to myślę, że to byłby całkiem dobry prezent  emotka

Cwane cwane.. ale wolę nie ryzykować emotka . Corega tabletki widziałam że nadają się do czyszczenia toalety, ale na klej internet pomysłu nie ma emotka

Daj znać jak się dowiesz czy można tym kleić kartki świąteczne emotka  Moje dziecko byłoby zachwycone mogąc wypaprać kolejną tubkę czegokolwiek emotka Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

zielonaszpilka

#7065525 Napisano: 02.12.2022 19:34:13 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
[quote=
ktosiek1 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Kurierem inPost idzie do mnie paczka od Sandex.pl. co to może być?

Może heineken? Bo ja tez właśnie dostałam powiadomienie, a niż innego nie kojarzę.

To by pasowało 

Vougeinthecity]

ktosiek1 napisał(a):

Kurierem inPost idzie do mnie paczka od Sandex.pl. co to może być?

Może heineken? Bo ja tez właśnie dostałam powiadomienie, a niż innego nie kojarzę.

To by pasowało Też mam i też czekam na Heinekena, więc pewnie to to. Szybko im poszło z pierwszą partią  emotka  ciekawsze będą kolejne partie, bo tam się zaczął cyrk z listami zwycięzców i mailami do nagrodzonych, których nie ma na liście emotka   Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

zielonaszpilka

#7065524 Napisano: 02.12.2022 19:31:53 w WC - rozmowy o wszystkim
notta napisał(a):

Corega - macie pomysły na inne zastosowanie produktu niż w ulotce? Do klejenia kartek się nada?zanim zainwestuje to wole się zorientować czy wykorzystamemotka

Jak nie za bardzo lubisz się z teściową to myślę, że to byłby całkiem dobry prezent  emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7065504 Napisano: 02.12.2022 17:50:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bajm napisał(a):

bajm napisał(a):

bajm napisał(a):

Co wysyła Logaris Serwis? Pojawiła się przesyłka w przygotowaniu 

Ostatnio wygrałam tylko wodę Nivea

No to jeżeli nie czekasz na nic innego niż Nivea no to chyba sytuacja jest jasna? 

Wydawało mi się, że Nivea to zwykle Goldensubmarine

Ten konkurs organizował nav, ale zarówno nav jak i golden korzystają z usług logaris Wyświetl w wątku >>
1 bajm 0

zielonaszpilka

#7065489 Napisano: 02.12.2022 17:00:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bajm napisał(a):

bajm napisał(a):

Ostatnio wygrałam tylko wodę Nivea

No to jeżeli nie czekasz na nic innego niż Nivea no to chyba sytuacja jest jasna?  Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7065439 Napisano: 02.12.2022 14:28:59 w Wkurza mnie...
atyde25 napisał(a):

A jeszcze zaliczyłam awanturę z tym partnerem moim bo on jest  mugolem z alergią na wszystkie loterie,promocje i konkursy.
Tak wiem to dziwne po moim 25 letnim graniu.
A mu trułam patrz ty nie masz kuponu i ja nie mam.A on nie mów o tym więcej bo mam dość:P

Cały czas nie rozumiesz, że nie spełniasz warunków, więc nie dostajesz kuponu. Kupon drukuje się tak jak w poprzedniej loterii, jest połączony od razu z kuponem lotto. Masz kupić lotto lub lotto plus I jednocześnie jakiś inny produkt lotto, razem za minimum 6 zł. Samo kupno lotto plus nawet za milion nie da Ci kuponu. Nie tylko partner ma dość emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7065436 Napisano: 02.12.2022 14:18:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
elmas napisał(a):

bajm napisał(a):

bajm napisał(a):

Jagermeister?

Nie brałam udziału 

Może Żubrówka?

Żubrówkę wysyła goldensubmarine

Edit. A nie, faktycznie bluzy chyba były nadane inpostem przez logaris emotka  czyli bluzy i wódki pewnie wysyłają przez logaris Wyświetl w wątku >>
1 elmas 0

zielonaszpilka

#7065405 Napisano: 02.12.2022 13:11:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bajm napisał(a):

Jagermeister? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7064793 Napisano: 30.11.2022 22:10:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mary18 napisał(a):

Czy numer transakcji jest tym samym co numer systemu który jest na dole paragonu? Bo nie wiem co wpisać 

Zależy jaki konkurs. Sprawdź co jest w regulaminie i co jest na stronie konkursowej. Czasem jest pokazane, gdzie szukać właściwego numeru.  Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7064206 Napisano: 28.11.2022 22:12:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Emememe napisał(a):

incendio12 napisał(a):

Właśnie też widziałam to w regulaminie, ale w innym podpunkcie jest coś wspomniane o adresie, ale może tam chodzi o adres email. I rzeczywiscie, teraz jak próbuję sobie przypomnieć ten formularz to chyba faktycznie nie podawało się tam adresu zamieszkania, było tylko kilka pól do wypełnienia i ciężko to się wypełniało bo były zielone literki i się wszystko zlewało, więc bym zapamiętała gdybym miała jeszcze adres tam wpisywać  emotka
PS. Wg regulaminu te bony do Żabki  będą w formie elektronicznej i będą jednorazowe, mam chociaż nadzieje ze te kilka stów podzielą na kilka bonów po 50 zł, bo nie wiem jak by miało wyglądać wydawanie na razie np 350 zł w żabce  emotka  Ale i tak lepsze by były karty wielokrotnego użytku 

Też mam nadzieję, że podzielą to na kilka bonów  emotka  Nie wyobrażam sobie, co by można by było kupić za 350 zł, by podpiąć te zakupy pod konkursy (jakżeby inaczej) emotka

Spokojnie, zanim te bony dostaniecie to na pewno pojawią sie jakieś questy typu ukończ cztery etapy kupując 64 energetyki i weź udział w grze o klapki Kubota z logo żabki;) Te 350 akurat powinno wystarczyć emotka  A tak serio to do tej pory bony do żabki były raczej rozmieniane na mniejsze nominały emotka   Wyświetl w wątku >>
2 Emememe, lager 0

zielonaszpilka

#7064152 Napisano: 28.11.2022 18:05:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
[quote=Trysha]
dejzi napisał(a):

pioge7 napisał(a):

dejzi napisał(a):

Mam pytanie jaka jest ważność bonów z Kalendarzy Adwentowych Lindt te po 10 zł.? Od dziś kalendarze  są po 35zł, ale jeszcze nie otwierałam, bo kupiłam na prezenty. 

Bony w Kaufland zawsze chyba mają 4 lata ważności, więc te chyba mniej więcej też tyle powinny mieć emotka  

Dziękuje emotka )

A ja zapytam, czy ktoś trafił kiedyś w kalendarzu więcej niż to minimum w bonach?Ktoś, chyba dwa lata temu, się chwali, że zgarnął 700. 
Edit. a konkrety masz tu emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0