Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#7289838 Napisano: 22.08.2025 11:17:58 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
maryjane napisał(a):

Dokładnie! Mam chyba ostatnio pecha do negatywnych weryfikacji. W tle trwa sprawa (z inną agencją), o której na razie nie chcę mówić, ale na pewno niebawem wrócę do Was, by ją opowiedzieć. Podsumowując : zwracam honor Albedo, spoko agencja ☺️

Ja tam żadnego honoru bym im nie zwracała. Zarzut z grubej rury, bez właściwej weryfikacji, bez sprawdzenia w sklepie czy kontaktu z laureatem w celu wyjaśnienia wątpliwości, a potem mętne tłumaczenia o niewyraźnym paragonie. Rzucając taki zarzut muszą mieć twarde dowody, a nie „wydaje nam się”. Dla mnie takie wyjaśnienie i przeprosiny są za słabe. Oczekiwałabym posypania głowy popiołem i przyznania się do zbyt pochopnego działania. A tu tylko przepraszamy, ale zdjęcie było niewyraźne. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7289584 Napisano: 21.08.2025 14:02:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maixys napisał(a):

Borotalco, czy do wszystkich wysyła ponaglenie odnośnie konieczności wysyłki danych teleadresowych, pomimo ich odesłania? emotka

Chyba tak. Też dostałam, a dane odsyłałam dawno. Wyświetl w wątku >>
1 maixys 0

zielonaszpilka

#7289509 Napisano: 21.08.2025 11:45:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Przychodzą zaległe powiadomienia o przyjęciu zgłoszenia z oshee:) Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7289405 Napisano: 21.08.2025 00:16:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sasaaabp napisał(a):

wysłałem na Oshee 2 zgłoszenia, za 1 przyszło potwierdzenie, za drugie wysłane przed północą już nie, czyli nie doszło to drugie ? hmmm

Na oshee były potwierdzenia? Ja nie mam nic, oba zgłoszenia słane po 23, ale podziękowanie na stronie było emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7289259 Napisano: 20.08.2025 16:47:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
leelee napisał(a):

Czy ktoś się orientuje, czy na konkurs Nałęczowianki Biedronka jeśli wyślę SMS-a z polskimi znakami, to zrobi się dłuższy niż 160 znaków? Mam idealnie równo, ale nie wiem czy polskie znaki go nie wydłużą emotka

Po co wklejasz polskie znaki? Usuń je i nie będziesz mieć wątpliwości. Jury doskonale radzi sobie bez polskich znaków . Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7289252 Napisano: 20.08.2025 16:36:19 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
maryjane napisał(a):

Dziękuję za rady. Mam nadzieję, że to pomyłka, choć z Albedo nigdy nie miałam żadnych problemów... zobaczę co odpowiedzą na reklamację, oczywiście zweryfikować w sklepie to żaden problem dla mnie, jednak jestem w szoku tym "paragon jest sfałszowany", aż mnie zatkało 😳

Ja dostając takiego smsa byłabym bardzo zdenerwowana. Wprost zarzucają Ci oszustwo. Jeszcze w tej samej minucie dzwoniłabym do nich wyjaśnić tę sytuację. Wyświetl w wątku >>
2 kumulacja, mia 0

zielonaszpilka

#7289230 Napisano: 20.08.2025 16:05:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
PPPet-er napisał(a):

Czy w Nal Biedronka jest gdzies wcisniete, ze jedna nagroda na glowe, chate?

Jeden uczestnik jedna nagroda. Na gospodarstwo domowe nie ma ograniczeń. Wyświetl w wątku >>
1 PPPet-er 0

zielonaszpilka

#7289065 Napisano: 20.08.2025 12:29:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dla mnie to czas, żeby napisać do sponsora konkursu palmolive w rossmannie. I wszystkich uczestników zachęcam do tego samego. Konkurs nie został rozwiązany uczciwie. Nie ma opcji, żeby nikt się nie pochwalił jednym z 50 bonów. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7288862 Napisano: 19.08.2025 17:34:13 w Połączenia nieodebrane
agicho napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

agicho napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

693959568 nic nie pokazuje na necie,może to być coś konkursowego ?

T

To zupełnie inny numer emotka

Oni często mają zbliżone mrulko końcówki albo jedna cyfra z przodu się różni .można oddzwonić ale dam rękę uciąć że spam.

Tej ręki to tak lekką ręką nie oddawaj emotka

https://youtu.be/NklSgmYbpSE?si=yo3BIi54g7oWnYEk ;) Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7288828 Napisano: 19.08.2025 16:04:43 w Połączenia nieodebrane
agicho napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

693959568 nic nie pokazuje na necie,może to być coś konkursowego ?

T

To zupełnie inny numer emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7288761 Napisano: 19.08.2025 13:47:50 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
KuntaKinte napisał(a):

Np.wyslać maila ze zdjęciem do agencji z zapytaniem czy ten paragon został już zgłoszony,bo np.mam 2 i nie wiem który zgłosiłem...

Absurdalny pomysł. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7288724 Napisano: 19.08.2025 13:02:53 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
rufus napisał(a):

maverick napisał(a):

I tak się kończą interesy z osobami, co mają po ponad roku 10 postów na forum emotka  słabe to, ale to moja opinia, czytam i śledzę tylko z boku jako również sprzedający i kupujący tutaj emotka

U mnie to byl pierwszy zakup u tej osoby. emotka   (i ostatni emotka  )

Oj tam, oj tam. Nie oceniaj! Zapłaciłeś za jeden paragon, a dostaniesz dwa! W ramach kompensaty. "Re" pewnie też wykorzystane przez rodzinę. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7288688 Napisano: 19.08.2025 12:05:26 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
rainbowdash napisał(a):

Rufus chyba gdzieś pisał od kogo miał paragon…

Faktycznie, w MDW przy pochwaleniu się wygraną z Rexony. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7288672 Napisano: 19.08.2025 11:28:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gokogoko napisał(a):

atlantydek napisał(a):

gokogoko napisał(a):

Dzień dobry, czy ktoś brał udział w konkursie Aperol Spritz? Czy wszystko dobrze działało?emotka

Nie działał przycisk wyślij.

U mnie nie działa przycisk dane kontaktowe... można wgrać paragon, napisać treść zadania i dalej nie przechodzi , tyle zacina się na tym od wczoraj...  emotka

A masz minimum 300 znaków? Tam jest minimum a nie maksimum emotka Wyświetl w wątku >>
1 gokogoko 0

zielonaszpilka

#7288671 Napisano: 19.08.2025 11:24:59 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
rufus napisał(a):

rufus napisał(a):

rufus napisał(a):

A zdarzylo sie komus negatywna weryfikacja u nav agency z ich bledu?
Dzis ucieszylem sie z wygranej w rexonie (na zakupiony paragon na forum) i chce wierzyc, ze pomylili sie (info ze par wczesniej byl wykorzystany) emotka

Wczesniej nigdy nie mialem z nim problemu i uwazam ich za rzetelną agencje. emotka

Podali Ci informację kiedy dokładnie paragon został wykorzystany? Kontaktowałeś się ze sprzedającym? Szczerze mówiąc nie słyszałam chyba nigdy o problemach z nav. To chyba jedna z najbardziej prokonkursowiczowych agencji. Może jest jeszcze opcja, że był jakiś błąd na stronie i zgłosiło ten paragon dwukrotnie, sekunda po sekundzie, ale to już pytanie do nav. 

Napisalem po godzinach ich pracy, wiec pewnie jutro odpisza. A sprzedajaca zdziwiona twierdzi, ze paragon nie byl wczesniej uzyty.

Pozostaje czekać na odpowiedź Nav. Ciekawe czy powiedzą Ci kto i o której zgłosił paragon. Sprawa byłaby prostsza jakby paragon był kupiony przez Ciebie, bo tutaj dochodzą wątpliwości czy sprzedający sam nie zgłosił tego paragonu albo czy np. przypadkowo nie wysłał jednego paragonu dwóm osobom. Może jest jeszcze opcja, że był jakiś błąd na stronie i zarejestrowało ten sam paragon dwukrotnie, sekunda po sekundzie, ale to już pytanie do nav. Daj znać jak się sprawa rozwiąże. Oby to był błąd po stronie agencji.

Dostałem juz odpowiedz.
Paragon ktory kupilem, byl zgloszony juz wczesniej z innego adresu email (nim go zakupilem i dostalem na maila) emotka podano date i godz zgloszenia.

Słaba akcja… Przykro mi. Myślę, że dobrze by było podać nick osoby, od której ten paragon kupiłeś, bo tutaj raczej nie ma wątpliwości kto zawinił. Nawet jeśli nie było te celowe zagranie, to sprzedając paragony innym na forum sprzedający powinien być nad wyraz uważny. Tu czegoś zabrakło. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7288547 Napisano: 18.08.2025 21:12:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fan-mandaryny napisał(a):

Czy zna ktoś szkołę, która korzysta z usług cateringowych, a mimo to wygrała głosowaniu w akcji Winiary na dofinansowanie kuchni?

Według regulaminu to niemożliwe. A pytasz, bo uważasz, że taka szkoła wygrała czy taką chcesz zgłosić?

Po prostu jestem ciekaw, jak to jest potem weryfikowane. Jest wiele szkół wygranych, co do których mam wątpliwości.

Szkoła składa oświadczenie przy rejestracji, a po wygranej w szkole pojawia się pan ekspert, który spędza tam trzy dni i pomaga zoptymalizować pracę kuchni tak, żeby marnowanego jedzenia było jak najmniej. Pomaga też stworzyć listę zakupową. Rzeczy z listy są kupowane przez organizatora na podstawie listy zapotrzebowania zgłoszonego przez szkołę, więc nie wiem po co szkoły bez własnej kuchni miałyby się zgłaszać emotka  do wygrania nie jest gotówka a konkretne rzeczy - garnki, chłodziarki, jakiś drobny sprzęt AGD.

Po prostu robię research. Szkola mojego dziecka już zgłoszona przez kogoś (może tutaj z forum?).  W moim powiecie niektóre szkoły maja kuchnię, zaplecze, gdzie serwują herbatę i maja cateringi i tez sie zgłosiły. Widziałem też szkołę, która ma sam catering. Po prostu chce, żeby było fair play. Bo te punkty są nabijane, wygra być nie ta szkola co powinna.

Spokojnie, szkoła z cateringiem nie przejdzie weryfikacji. Na szczęście jest tam rezerwa na takie sytuacje emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7288540 Napisano: 18.08.2025 20:58:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

Jak radzicie sobie z kilometrowymi paragonami, które robią się niewyraźne przy zbyt dużym oddaleniu aparatu, a na domiar złego trzeba załączyć zdjęcie od razu podczas wysyłania zgłoszenia? Kiedyś robiłam zdjęcie lustrzanką i dane były wyraźne, ale tym razem trafił mi się naprawdę długi paragon i obawiam się, że nawet lustrzanka tu nie pomoże. 

Czy przy paragonach z Biedry można na zdjęciu „obciąć” ten cały niefiskalny spam z kodami rabatowymi?

Zawsze biorę rzeczy konkursowe na osobny paragon i jest w miarę krótki, a tym razem mam znaleziony i grzech nie zagrać, tylko jak emotka

Ja robię zdjęcie tylko do napisu „niefiskalny”. Robię normalnie telefonem i docinam. Bez problemu wszystko widać emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7288534 Napisano: 18.08.2025 20:43:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Czy zna ktoś szkołę, która korzysta z usług cateringowych, a mimo to wygrała głosowaniu w akcji Winiary na dofinansowanie kuchni?

Według regulaminu to niemożliwe. A pytasz, bo uważasz, że taka szkoła wygrała czy taką chcesz zgłosić?

Po prostu jestem ciekaw, jak to jest potem weryfikowane. Jest wiele szkół wygranych, co do których mam wątpliwości.

Szkoła składa oświadczenie przy rejestracji, a po wygranej w szkole pojawia się pan ekspert, który spędza tam trzy dni i pomaga zoptymalizować pracę kuchni tak, żeby marnowanego jedzenia było jak najmniej. Pomaga też stworzyć listę zakupową. Rzeczy z listy są kupowane przez organizatora na podstawie listy zapotrzebowania zgłoszonego przez szkołę, więc nie wiem po co szkoły bez własnej kuchni miałyby się zgłaszać emotka  do wygrania nie jest gotówka a konkretne rzeczy - garnki, chłodziarki, jakiś drobny sprzęt AGD. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7288530 Napisano: 18.08.2025 20:22:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Według regulaminu to niemożliwe. A pytasz, bo uważasz, że taka szkoła wygrała czy taką chcesz zgłosić? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7288529 Napisano: 18.08.2025 20:19:35 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
rufus napisał(a):

rufus napisał(a):

A zdarzylo sie komus negatywna weryfikacja u nav agency z ich bledu?
Dzis ucieszylem sie z wygranej w rexonie (na zakupiony paragon na forum) i chce wierzyc, ze pomylili sie (info ze par wczesniej byl wykorzystany) emotka

Wczesniej nigdy nie mialem z nim problemu i uwazam ich za rzetelną agencje. emotka

Podali Ci informację kiedy dokładnie paragon został wykorzystany? Kontaktowałeś się ze sprzedającym? Szczerze mówiąc nie słyszałam chyba nigdy o problemach z nav. To chyba jedna z najbardziej prokonkursowiczowych agencji. Może jest jeszcze opcja, że był jakiś błąd na stronie i zgłosiło ten paragon dwukrotnie, sekunda po sekundzie, ale to już pytanie do nav. 

Napisalem po godzinach ich pracy, wiec pewnie jutro odpisza. A sprzedajaca zdziwiona twierdzi, ze paragon nie byl wczesniej uzyty.

Pozostaje czekać na odpowiedź Nav. Ciekawe czy powiedzą Ci kto i o której zgłosił paragon. Sprawa byłaby prostsza jakby paragon był kupiony przez Ciebie, bo tutaj dochodzą wątpliwości czy sprzedający sam nie zgłosił tego paragonu albo czy np. przypadkowo nie wysłał jednego paragonu dwóm osobom. Może jest jeszcze opcja, że był jakiś błąd na stronie i zarejestrowało ten sam paragon dwukrotnie, sekunda po sekundzie, ale to już pytanie do nav. Daj znać jak się sprawa rozwiąże. Oby to był błąd po stronie agencji. Wyświetl w wątku >>