Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#6774620 Napisano: 09.04.2021 17:45:47 w moje dzisiejsze wygrane :)
I jeszcze prezent od BRW emotka  Miły dzień emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6774595 Napisano: 09.04.2021 16:21:17 w moje dzisiejsze wygrane :)
500 zł od T-mobile, mail 15:31 - piszcie godzinę. Jak macie maila sprzed chwili, to będzie wiadomo, czy można się jeszcze łudzić emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6774589 Napisano: 09.04.2021 16:18:27 w Czy informują/ informowali?
rufus napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

rufus napisał(a):

t mobile poszlo wszystko?

500 poszły

wiem. mialem na mysli wszystkie juz od razu

Hmm, w sumie wszystkich na raz na pewno nie posłali, bo w mailu jest od razu numer karty i pin. Ale czy jeszcze lecą to w sumie nie wiem. Ja mam maila o 15:30. Mail na literę M - może lecą alfabetycznie? Może ktoś powie czy jeszcze lecą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6774548 Napisano: 09.04.2021 15:55:52 w Czy informują/ informowali?
rufus napisał(a):

t mobile poszlo wszystko?

500 poszły Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6774400 Napisano: 09.04.2021 00:21:17 w WC - rozmowy o wszystkim
agusiac87 napisał(a):

Kochani, liczę na Waszą kreatywność

Gdzie mogę schować w mieszkaniu "dziennik - pamiętnik"? (by nie dostał się w niepowołane ręce? ) Temat piwnicy/garażu nie wchodzi w grę, bo nie będzie mi sie chcialo specjalnie tam iść... 

Chętnie wysłucham Waszych pomysłów emotka

Jak byłam nastolatką to chowałam pamiętnik pod szafą;) duża część mebli ma zakryty dół, ale od spodu jest przestrzeń. Wkładałam pamiętnik od tyłu, bo tył ten dół ma odkryty. Nie wiem czy wiesz o co mi chodzi emotka Wyświetl w wątku >>
1 agusiac87 0

zielonaszpilka

#6774303 Napisano: 08.04.2021 16:13:40 w Czy informują/ informowali?
koniczynka123 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Czy Raffaello do końca poinformowane? Może ktoś potwierdzić wygraną z ostatnich dni?

Rafaello to informowało zawsze w czwartek po zakończonym etapie i informowali całość od razu.

Na liście brakuje jeszcze 1 laureata tysiaka i 18 osób z bonami więc być może będzie jakaś rezerwa

Na liście umieszczają dopiero po poprawnej weryfikacji paragonu, a tam paragon odsyłało się pocztą. Jeszcze pewnie nie mają wszystkich paragonów z ostatniego tygodnia, no ale oczywiście rezerwa niewykluczona;) Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6774287 Napisano: 08.04.2021 15:06:53 w Czy informują/ informowali?
misiamarysia napisał(a):

Czy Raffaello do końca poinformowane? Może ktoś potwierdzić wygraną z ostatnich dni?

Rafaello to informowało zawsze w czwartek po zakończonym etapie i informowali całość od razu. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6774119 Napisano: 07.04.2021 19:23:54 w WC - rozmowy o wszystkim
domiiwolk napisał(a):

Kochani forumowicze jak to jest ze w wielu konkursach wygrywają wciąż ci sami konkursowicze z tego forum
np jacobs dziennie ma chyba 8 nagród z czego 5 osób jest z tego forum na cała Polskę 38.000.000 ludzi xd

Moze po prostu za mało inwestuje w konkursy? Kiedyś czytałem o takiej pani z Warszawy co w konkursy inwestowała dziesiątki tysięcy złotych No i narzekała ze tylko 3 auta wygrała xd

Na szczęście nie całe 38 milionów bierze udział w loteriach i konkursach  emotka  Niektórzy inwestują, niektórzy mają szczęście, niektórzy mają swoje sposoby. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6774084 Napisano: 07.04.2021 17:54:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
domika napisał(a):

Czy ktoś ma problem z wysłaniem danych z eksperckiego składu w Lidlu ?
Wklepuję nr telefonu i nr paragonu i pisze mi że nie ma takiego laureata w bazie danych.
A mam sms z informacją o wygranej przed sobą.

A nie masz zer ma poczatku numeru paragonu? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6774040 Napisano: 07.04.2021 16:35:16 w Smolar
ivanotta napisał(a):

Lidl emotka
W laureatach przepuszcza, ale w wynikach pojawia się, że nie wygrałeś. Czekam na maile albo smsy.

u mnie w laureatach przechodzi i w wynikach też 

U mnie już też emotka   Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6774031 Napisano: 07.04.2021 16:25:05 w Smolar
Lidl emotka
W laureatach przepuszcza, ale w wynikach pojawia się, że nie wygrałeś. Czekam na maile albo smsy. Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

zielonaszpilka

#6773965 Napisano: 07.04.2021 12:46:13 w Smolar
Pojawiły się zakładki Z eksperckim składem ciesz się ładem w Carrefour Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

zielonaszpilka

#6773181 Napisano: 01.04.2021 11:42:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nataszka napisał(a):

Nie mam aplikacji Delikatesy Centrum zgłosiłam sie  do loterii przez sms zrobiłam zakupy i jak dotrze do mnie zdrapka?

Bez aplikacji nie będziesz mieć zdrapek. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6773116 Napisano: 31.03.2021 23:28:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

joan napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Na czym stanelo z vanishem w biedronce? Jakos nie dopilnowalam i ja w ogole inne produkty kupilam, bo mam spray i zel, a nie plyn lub proszek. Czy ktos z was sle odp na taki paragon? Z produktem nie z zapisu z reg ze strony agencji? Moje w ogole sie tu nie łapią, bo ani to plyn, ani proszek  emotka  takze taaak. A odpowiedz bym juz miala. Trudno  emotka

Uczestnik konkursu nie ma obowiązku nigdzie sprawdzać, jakie są dostępne wersje regulaminu akcji promocyjnej. Zapisujesz regulamin na pulpicie i ślesz, co masz. Logicznym prawnie postępowaniem jest, że w razie sporu sprawę rozpatruje się na korzyść uczestnika konkursu.

W obu regulaminach jest info o płynie lub proszku, tylko w jednym z nich jest jeszcze konkretna lista produktów. Dla mnie żel ani spray nie łapią się na żaden z tych regulaminów. Ale jakbym miała już taki paragon, to bym słała, bo może przymkną na to oko emotka

Żel to zageszczony plyn
Spray to plyn w butelce z rozpylaczem

Można by się tak dochodzić z agencją, ale jak sam zauważyłeś, paragon ładuje się w momencie zgłoszenia emotka  Jak będę chcieli tak interpretować swój regulamin, to nagrodzą zgłoszenie z paragonem na żel czy spray. Jak będą się trzymać regulaminu ze swojej strony to nie nagrodzą. Ale jak już ktoś ma taki paragon, to nie ma co się zastanawiać, tylko trzeba słać emotka  Bo konkurs do dziś i dzisiaj już nic innego się nie wymyśli. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6773107 Napisano: 31.03.2021 23:06:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Na czym stanelo z vanishem w biedronce? Jakos nie dopilnowalam i ja w ogole inne produkty kupilam, bo mam spray i zel, a nie plyn lub proszek. Czy ktos z was sle odp na taki paragon? Z produktem nie z zapisu z reg ze strony agencji? Moje w ogole sie tu nie łapią, bo ani to plyn, ani proszek  emotka  takze taaak. A odpowiedz bym juz miala. Trudno  emotka

Uczestnik konkursu nie ma obowiązku nigdzie sprawdzać, jakie są dostępne wersje regulaminu akcji promocyjnej. Zapisujesz regulamin na pulpicie i ślesz, co masz. Logicznym prawnie postępowaniem jest, że w razie sporu sprawę rozpatruje się na korzyść uczestnika konkursu.

W obu regulaminach jest info o płynie lub proszku, tylko w jednym z nich jest jeszcze konkretna lista produktów. Dla mnie żel ani spray nie łapią się na żaden z tych regulaminów. Ale jakbym miała już taki paragon, to bym słała, bo może przymkną na to oko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6772225 Napisano: 26.03.2021 14:37:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewunia napisał(a):

Czy z Haribo uznają paragon z opisem "Żelki kwaśne 100g"?
Czy może od razu udać się po pieczątkę?

Przecież tam ładowałaś paragon od razu. Jak nagrodzili to znaczy, że zaakceptowali paragon. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6772209 Napisano: 26.03.2021 13:55:46 w moje dzisiejsze wygrane :)
Haribo, ale czy tylko ja mam wrażenie, że oni to losują? Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6772086 Napisano: 25.03.2021 21:38:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nelunia napisał(a):

[quote=

nataliii napisał(a):

nataliii napisał(a):

[quote=nataliii napisał(a):

zielonaszpilka] Wg FAQ i tego, co oni piszą w mailach nie możesz. Wg regulaminu możesz. Decyzja należy do Ciebie, czy w razie czego będziesz z nimi walczyć emotka  Ja bym się trzymała zapisów regulaminowych i tego samego bym od nich oczekiwała. I wywalczyłabym swoje emotka

Spójrzcie na regulamin,  paragraf 2 ust. 9
Jest zmieniony!!! Dodali ...danego etapu konkursu. Tylko, że w II etapie nie było tego zapisu na bank. Mam go w pobranych.

Faktycznie to dopisali emotka  Nie zmienia to faktu, że jeśli ktokolwiek wygrałby główną nagrodę za paragon z poprzednich etapów to jestem przekonana, że ma praktycznie 100% szansę na wywalczenie tej nagrody. Po pierwsze regulamin w momencie ogłoszenia brzmiał inaczej. Po drugie - nie mają w regulaminie zastrzeżenia, że regulamin może ulec zmianie w trakcie trwania konkursu. Po trzecie - nawet jeśli by mieli takie zastrzeżenie (co nie do końca jest zgodne z przepisami) to zmiana taka powinna być raczej zmianą na korzyść uczestników. Ta zmiana, którą wprowadzili jest zmianą na minus. Jak po dobroci nie będę chcieli mimo to wydać nagrody, to sprawa jest do wygrania w sądzie.

Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6772083 Napisano: 25.03.2021 21:19:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nataliii napisał(a):

Wg FAQ i tego, co oni piszą w mailach nie możesz. Wg regulaminu możesz. Decyzja należy do Ciebie, czy w razie czego będziesz z nimi walczyć emotka  Ja bym się trzymała zapisów regulaminowych i tego samego bym od nich oczekiwała. I wywalczyłabym swoje emotka

Szczerze?:) gdyby to była nagroda o jakieś normalnej wartości to miało by to sens ale dla powerbanka za 20zl jakoś mi się nie chce. Choć może ktoś z Was będzie mieć zapal;) bo wiem że z drugiej strony nie reagując uczy się dziadostwa...

Ani dla bufa ani dla skarpetek ani dla powerbanka nie odsyłałabym paragonu, nawet gdybym miała paragon z danego etapu emotka  Nie mówiąc już w ogóle o wykłócaniu się o te nagrody w jakikolwiek sposób  emotka  Pisząc o walce o swoje mam na myśli tylko nagrody główne emotka Wyświetl w wątku >>
1 nataliii 0