Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#6770406 Napisano: 17.03.2021 14:29:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magdalena-chili napisał(a):

wea86 napisał(a):

no chyba jednak niekoniecznie - w danym etapie powinien być paragon z datą "tego, danego etapu". 

A który punkt regulaminu o tym mówi?

regulamin tego wprost nie określa niestety - była już dyskusja na ten temat na początku konkursu - ale już organizator w FAQ i w korespondencji mailowej oświadcza:
"Ile razy można wziąć udział w Konkursie?
Jeden Uczestnik może zgłosić się do Konkursu wielokrotnie. Jednak aby wziąć udział w kolejnym etapie konkursu, Uczestnik musi posiadać nowy paragon zakupu Salatino. Organizator będzie weryfikował datę na paragonie z czasem trwania danego etapu konkursu."
Tak, ja oczywiście wiem, że regulamin to regulamin. I że jest nadrzędny. I że jest bałagan informacyjny. Ale ponoć skrupulatnie będzie to weryfikowane. A jak będzie w rzeczywistości, to ja nie wiem, pewnie po I. i II. etapie się okaże. 

Ale obowiązujący jest regulamin, a tego zapisu tam nie ma. Mogą się cmoknąć. Dodatkowo w regulaminie jest np. zapis o tym, że w zgłoszeniu podaje się numer paragonu, a nie ma na to miejsca w formularzu. Słaby ten konkurs. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6770405 Napisano: 17.03.2021 14:27:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wea86 napisał(a):

no chyba jednak niekoniecznie - w danym etapie powinien być paragon z datą "tego, danego etapu". 

A który punkt regulaminu o tym mówi?

Szczerze mówiąc przejrzałam teraz regulamin i nie widzę takiego zapisu. Hmmm magdalena-chili pomożesz? Gdzie Ty widzisz ten zapis?
marcella o jakim losowaniu nagród głównych Ty piszesz? Tam nie ma losowania. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6770395 Napisano: 17.03.2021 14:13:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

zielonaszpilka napisał(a):

marcella napisał(a):

kuleczkar napisał(a):

Odsyłacie dane na te cudownej urody skarpety z Salatino? Co też mnie podkusiło, żeby brać w tym udział... 3 fajne nagrody i milion badziewia... 

ja mam buff cokolwiek to jest i do czego służy, też się zastanawiam czy odesłać. 

Dajcie sobie spokój z odsyłaniem danych na to badziewie emotka  Buff to taka cienka chustka w formie komina, którą można nosić na szyi, na głowie albo np. owinąć na ręku. W tym konkursie na ten jeden paragon możecie grać do skutku, aż wygracie coś lepszego.

Tego w sumie nie wiem, bo nie gram, ale czytałam na fb, że dziewczyny zostawiają paragon, żeby zagrać w kolejnym etapie, ale jak rozumiem to nie przejdzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6770389 Napisano: 17.03.2021 14:01:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marcella napisał(a):

kuleczkar napisał(a):

Odsyłacie dane na te cudownej urody skarpety z Salatino? Co też mnie podkusiło, żeby brać w tym udział... 3 fajne nagrody i milion badziewia... 

ja mam buff cokolwiek to jest i do czego służy, też się zastanawiam czy odesłać. 

Dajcie sobie spokój z odsyłaniem danych na to badziewie emotka  Buff to taka cienka chustka w formie komina, którą można nosić na szyi, na głowie albo np. owinąć na ręku. W tym konkursie na ten jeden paragon możecie grać do skutku, aż wygracie coś lepszego. Wyświetl w wątku >>
1 kuleczkar 0

zielonaszpilka

#6770166 Napisano: 16.03.2021 11:44:40 w Wkurza mnie...
kalinea napisał(a):

Wkurza mnie ze przepadnie mi nagroda z Metamorfoz Syoss bo mam komputer w naprawie i nie moge wydrukować formularza zwycięzcy  emotka  może ktoś wie jak to obejść?

Idź do jakiegokolwiek punktu, w którym Ci to wydrukują albo napisz odręcznie Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6769990 Napisano: 15.03.2021 14:25:25 w PLAGIATY
kursykon napisał(a):

A co sądzicie o tak ordynarnym skopiowaniu zdjęcia i tekstu i zgłoszeniu jako swoje (co było opisane w poście z Kinder Country na FB pod wynikami w 3 turze), odnoszę wrażenie, że są ludzie mentalnie podobni do tamtego "bohatera", którzy wyłącznie cudze prace zgłaszają jako swoje.  A swoją drogą wciąż zaskakują mnie wyniki Kindera, ale to inny temat:)

A ja nie wiem o co chodzi, bo ani nie gram w tym konkursie, ani nie śledzę wyników a pod postem o którym piszesz nie ma nic. Może jednak przybliżysz temat? Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

zielonaszpilka

#6769820 Napisano: 14.03.2021 16:29:14 w WC - rozmowy o wszystkim
delvitto napisał(a):

Mam pytanko, kochani. Czy ktoś z Was korzysta może z panelu prysznicowego z hydromasażem? Powiedzcie mi, czy to jest przydatna funkcja, czy tylko niepotrzebny gadżet? Dodatkowo, zauważyłam w różnych aranżacjach, że są one montowane dość wysoko, a ja jestem raczej niskiego wzrostu, i te dysze będą mnie walić w kark zamiast w plecki. No i martwię się też, że podczas silniejszego strumienia (takiego bicza), na wprost drzwi kabiny, to pomimo jej zamknięcia, woda będzie się wylewać poza kabinę, bo to jednak duże ciśnienie. Doradźcie proszę, bo mam na to ochotę, a nie znam nikogo, kto z doświadczenia mógłby się wypowiedzieć. A jeśli macie coś sprawdzonego, podzielcie się, jakie to urządzenie i gdzie można kupić emotka

Teściowie mają od lat, użyte kilka razy, zbiera tylko kamień;) zbędny gadżet jak dla mnie Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6769319 Napisano: 11.03.2021 15:44:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dominikkk napisał(a):

W ogóle bezsensowny konkurs ktoś kto ma mało znajomych na fb był na starcie przegrany, nie stać ich było na opłacenie 3 osobowej komisji czy jak xd

Głosy można było zbierać w różny sposób. Tak samo można powiedzieć, że ktoś kto ma słaby aparat i nie umie robić ciekawych zdjęć jest przegrany na stracie w konkursach foto, ktoś kto nie umie poprawnie pisać jest przegrany na starcie w konkursach pisemnych, ktoś kto nie umie obsługiwać programów do montowania filmów jest przegrany na starcie w konkursach filmowych, itd. emotka  Jednak nie zmienia to faktu, że konkursy na lajki są beznadziejne - nie dlatego, że ktoś kto ma mniej znajomych ma gorzej na starcie emotka  Konkursy na lajki to na szczęście już w większości pieśń przeszłości. Organizatorom kiedyś się wydawało, że dzięki temu dotrą do większej ilości osób ze swoją marką, że zaktywizują ludzi i zaangażują ich, ale potem odkryli, że konkursy na lajki mają zdecydowanie więcej minusów niż plusów i jest tyle użerania się z takim rodzajem konkursu, że nie warto. I konkursowicze też przestali brać udział w takich konkursach i została garstka wytrwałych, którym jeszcze chce się w to bawić (albo którzy umieją w nich oszukiwać;) 
Zgłoszeń na Sielskiego jest 161 - szczerze mówiąc to bardzo marny wynik. Tyle zgłoszeń mają konkursy na fb na jakieś badziewne nagrody typu kalendarz czy kubek. Gdyby to komisja decydowała o nagrodzeniu autem zgłoszenia szły by w tysiące. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6769234 Napisano: 11.03.2021 10:43:36 w SZUKAM....
ciasssteczko napisał(a):

judzika86 napisał(a):

Dołączam się do prośby o podesłanie regulaminu do konkursu "Wypełnij dom tym, co najlepsze"? Strona nie działa  

Skopiujcie ten adres, wyszukajcie w google https://wypelnijd...nd/pdf/regulamin.pdf wyświetla Wam się jeden wynik. Na końcu jest taki mały znaczek PDF, a tuż przed nim czarna strzałeczka w dół. Rozwijacie tę strzałkę i klikacie "Kopia" Otworzy Wam się zapisana kopia tej strony. Co prawda w kijowym formacie, ale możecie sobie doczytać/skopiować to czego potrzebujecie.

dzięki, nie miałam linka do regulaminu w historii  emotka

Ja też nie, ale jak się kliknie regulamin na stronie ekonków to pomimo tego, że się nie otwiera, adres się pojawia emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6769231 Napisano: 11.03.2021 10:38:51 w SZUKAM....
judzika86 napisał(a):

Dołączam się do prośby o podesłanie regulaminu do konkursu "Wypełnij dom tym, co najlepsze"? Strona nie działa  

Skopiujcie ten adres, wyszukajcie w google https://wypelnijd...nd/pdf/regulamin.pdf wyświetla Wam się jeden wynik. Na końcu jest taki mały znaczek PDF, a tuż przed nim czarna strzałeczka w dół. Rozwijacie tę strzałkę i klikacie "Kopia" Otworzy Wam się zapisana kopia tej strony. Co prawda w kijowym formacie, ale możecie sobie doczytać/skopiować to czego potrzebujecie. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6769062 Napisano: 10.03.2021 13:01:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

A zabronili tego w regulaminie? emotka  Możesz kupić kurczaka i rejestrować paragony i tak dodawać punktów, a możesz też zapłacić za lajki na charytatywnej grupie. Jak dla mnie wszyscy, którzy jeszcze zbierają głosy powinni szturmem rzucić się na grupy licytacyjne dla chorych dzieciaczków i tak zbierać głosy - pod warunkiem oczywiście, że wywiążą się ze zobowiązania i zrobią wpłatę bez względu na to czy wygrają czy nie. Dzieciaki by zyskały, a może organizatorzy ogarnęliby, że taki konkurs to idiotyzm.

Jesli sie zastanowic, to jednak zaden to idiotyzm  emotka
Jesli ludzie z charytatywnych grup musza wejsc na strone Sielskiego i podac mail, odebrac mail ... kliknac a potem KASA WPLYWA NA ICH CEL, to kurczak Sielski wzbudza w nich pozytywne reakcje ... wiec i w sklepie po niego siegac beda, bez zadnych negatywow w stosunku do sponsor, organizatora czy tez laureata nagrody glownej.

Generalnie chodzi o zasieg - a 2 tys adresow mail i zmienne ip to jednak wysilek uczestnika  emotka  
Porazka, jak za lajki kasa nie wplynie to Sielski straci "dobre imie" i wtopa ale nastepnym razem mozna loterie z bramkami od 8 do 20ej zrobic  emotka

Nie wydaje mi się, żeby zbieranie głosów na tych grupach w jakikolwiek sposób się przyczyniło na zainteresowanie Sielskim, bo to nie Sielski płaci za te lajki, a uczestnicy konkursu. I o ile wpłacą zadeklarowaną kwotę, to będzie ok i będzie na grupach cisza. Ale jak zbiorą głosy i nie zrobią przelewu to zrobi się szum i to negatywny, a wszystko to w tle z Sielskim. Jestem na kilku takich grupach i często jakieś firmy nabijają sobie tak klientów płacąc za lajki na swojej stronie na fb. Lajkuję i zapominam o tym, w żaden sposób nie przekłada się to dla mnie na zainteresowanie tą firmą. Jak mi potem za mocno czymś spamują tablicę to blokuję ich posty i tyle naszej fejsbukowej miłości. Wyświetl w wątku >>
1 fiona25 0

zielonaszpilka

#6769053 Napisano: 10.03.2021 12:42:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
domika napisał(a):

domika napisał(a):

jokan napisał(a):

domika napisał(a):

rozczochrana-bobrzyca napisał(a):

domika napisał(a):

Tak też  sie zbiera głosy w Sielskim... 

Ciekawe czy ktoś to serio wpłaci. 

No ciekawa jestem - tym bardziej że post dodany z totalnie fejkowego konta ...
Mam odnośnik z linka do zgłoszenia emotka Po konkursie wyślę organizatorowi moze raz na zawsze odechce im się organizacji takich konkursów.

a na jakiej to grupie?

Licytacyjnej dla dziecka chorego na SMA - Rycerze Oliwki

Myślę, że wpłaci. 4 tys. głosów kosztowałoby go 2 tys. złotych. Przy cenie auta to nieduży koszt emotka  Myślę, że Sielski nic z tym nie zrobi. Widziałam w komentarzach zarzuty ludzi, że ktoś tam zbiera na grupach studentów czy innych a odpowiedź Sielskiego była, że każdy może wrzucić taką prośbę na swoje grupy i tak zbierać głosy. Szczerze mówiąc, gdyby mnie do reszty porąbało i wpadłabym na taki pomysł, żeby wziąć udział w ich konkursie, to zbierałabym głosy dokładnie tak samo emotka

Tylko ze tu jest wiesz kupowanie lajków. Jedyny plus że dziecko na tym skorzysta.

A zabronili tego w regulaminie? emotka  Możesz kupić kurczaka i rejestrować paragony i tak dodawać punktów, a możesz też zapłacić za lajki na charytatywnej grupie. Jak dla mnie wszyscy, którzy jeszcze zbierają głosy powinni szturmem rzucić się na grupy licytacyjne dla chorych dzieciaczków i tak zbierać głosy - pod warunkiem oczywiście, że wywiążą się ze zobowiązania i zrobią wpłatę bez względu na to czy wygrają czy nie. Dzieciaki by zyskały, a może organizatorzy ogarnęliby, że taki konkurs to idiotyzm.

Tylko nie wiem, co pan Rafał, który zbiera te głosy chce osiągnąć, bo obecnie jest 11 w rankingu, ma trochę ponad 300 głosów, a na tej grupie napisał, że limit głosów, za które zapłaci to 600. Więc będzie miał w sumie niecały 1000 głosów, gdzie osoba w czołówce ma już blisko 3 tys. emotka  No chyba, że zbiera na kilku grupach, ale jakoś słabo to wygląda póki co, nie wróżę mu sukcesu. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6769051 Napisano: 10.03.2021 12:40:33 w Gratulacje! Dla wygranych!
Gratuluję dziewczyny! Super, że takie nagrody wpadają na forum! emotka  emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

zielonaszpilka

#6769050 Napisano: 10.03.2021 12:39:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
domika napisał(a):

jokan napisał(a):

domika napisał(a):

rozczochrana-bobrzyca napisał(a):

domika napisał(a):

Tak też  sie zbiera głosy w Sielskim... 

Ciekawe czy ktoś to serio wpłaci. 

No ciekawa jestem - tym bardziej że post dodany z totalnie fejkowego konta ...
Mam odnośnik z linka do zgłoszenia emotka Po konkursie wyślę organizatorowi moze raz na zawsze odechce im się organizacji takich konkursów.

a na jakiej to grupie?

Licytacyjnej dla dziecka chorego na SMA - Rycerze Oliwki

Myślę, że wpłaci. 4 tys. głosów kosztowałoby go 2 tys. złotych. Przy cenie auta to nieduży koszt emotka  Myślę, że Sielski nic z tym nie zrobi. Widziałam w komentarzach zarzuty ludzi, że ktoś tam zbiera na grupach studentów czy innych a odpowiedź Sielskiego była, że każdy może wrzucić taką prośbę na swoje grupy i tak zbierać głosy. Szczerze mówiąc, gdyby mnie do reszty porąbało i wpadłabym na taki pomysł, żeby wziąć udział w ich konkursie, to zbierałabym głosy dokładnie tak samo emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6768974 Napisano: 10.03.2021 10:19:26 w WC - rozmowy o wszystkim
dwaburekoty napisał(a):

Siostra dała mi zagwozdkę. Może ktoś z Was pamięta: mniej więcej w 2000-2006 na TVP2 emitowany był serial/dokument historyczny - w niedzielę ok. 11.30-12.00, przemiennie z podróżami kulinarnymi Makłowicza. Były to cykle o najważniejszych postaciach danych państw. Na pewno był jeden cykl poświęcony Rosji:4 odcinki (Iwan IV Groźny ukraszony urywkami filmu Eisensteina, Piotr Wielki, Katarzyna Wielka i Mikołaj II). Serial był super (przynajmniej dla mnie- gimnazjalnego dziecka zakochanego w Rosji, a jeszcze bardziej w historii).
może pamięta ktoś tytuł?
Podróże w czasie? Podróże w czasie i przestrzeni?

@dwaburekoty To była seria, która rzeczywiście nazywała się Podróże w czasie i przestrzeni:) Leciała w TVP2 w niedzielę, ale przed Makłowiczem - styczeń 2004 roku. Polski tytuł miniserialu o Rosji, który w ramach tej serii leciał to Rosja kraj carów (Pomimo tego, że w ramówce jest Rosja ziemią carów;) (rok produkcji 2003). Do obejrzenia na YT
 Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6768900 Napisano: 09.03.2021 22:40:18 w Wkurza mnie...
dany-duszek napisał(a):

FBilona napisał(a):

Dzisiaj telefon, grał głośno telewizor. Usłyszałam tylko, że z agencji, zaraz skojarzyłam z konkursem. Oczy mi wyszły z orbit, oddech przyspieszony, serce rozrywa koszulkę, a szumy w uszach przebiły nadmorskie fale. Nagle zrozumiałam, że Pan dzwoni z instrukcją jak robić zdjęcia do kinder. Taki miły. W 

to co teraz organizatorzy wydzwaniają do uczestników jakie zrobić zdjęcie aby wygrać w ich konkursie?

Zdjęcia do realizacji nagrody. Wygrana są figurki z wizerunkiem rodziny, ale trzeba po wygraniu zrobić i wgrać zdjęcia, a podobno jest z tym sporo problemów. To nie są zdjęcia do konkursu. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6768740 Napisano: 09.03.2021 00:27:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bezaczek7 napisał(a):

Sprzatnij nagrody. Czy jest jakas przegladarka na tel, na ktorej idzie latwo sprzatnac kibelek? Przy probie bez paragonu jakos poszlo, ale po wgraniu ni hu hu nie chce mi "dzialac kursor", nie łapie czyszczenia. Musze sie chyba przeniesc na lapka emotka

Podobno trzeba dłużej przytrzymać palec na ekranie, wtedy zadziała. Wyświetl w wątku >>
1 bezaczek7 0

zielonaszpilka

#6768700 Napisano: 08.03.2021 19:37:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBewa36 napisał(a):

Co myślicie o konkursie z wędkarskiego świata, w regulaminie był zapis że wygra najbardziej przydatne marketingowo i kreatywne hasło promujące 25lecie wędkarskiego świata (dodam tylko ze sam regulamin był dość nie jasny, na stronie inny i w gazecie inny, bez dat od kiedy do kiedy konkurs trwa, gdzie dokładnie wysłać zgłoszenie itd) teraz na fb wstawili post że przyszło tyle fajnych zgłoszeń że internauci mają im pomóc w wyborze poprzez głosowanie w komentarzach na fb, a oni wybrali 30 finalistów, większość z tych haseł nie spełnia wymogu, którym było stworzenie hasła reklamującego 25 lecie gazety, a pod postem zaczęły na pływać głosy z fakekont i botów, teraz dali informacje, że w związku z tym że dostali cynk że głosy mogą być fejkowe to w jakiś magiczny sposób je wyeliminuja iwec głosowanie na pewno będzie uczciwe, no po prostu śmiech na sali, zmieniają zasady w trakcie trwania konkursu i do tego w taki sposób, konkurs od początku wydawał mi się szemrany, ale ze teść kupuje wedkarski świat to sie polasilam a trzeba było cały rok zbierać kupony...

Dla mnie wszystkie hasła spełniają wymogi regulaminu, bo ono nie miało "promować 25 lecia". Zadanie polegało "na stworzeniu hasła reklamowego na 25 urodziny
Wędkarskiego Świata" - dla mnie to co innego i wszystkie hasła pasują. Niemniej zmiana zasad wyłaniania zwycięzcy jest mega słaba i gdybym brała udział to bym się wściekła. Nie po to jest regulamin, żeby go sobie olewać i na koniec konkursu zmieniać zasady. Nie biorę udziału w konkursach na lajki i taka zmiana naprawdę wytrąciłaby mnie z równowagi, zwłaszcza, że konkurs trwał rok, a zmianę zasad zrobili już po jego zakończeniu. Wyświetl w wątku >>
1 kwadracik 0

zielonaszpilka

#6768534 Napisano: 08.03.2021 09:08:35 w moje dzisiejsze wygrane :)
anaesth napisał(a):

Nie wiem, czy to jakiś błąd, czy co, ale dotarły do mnie przed chwilą maile od Avanti - 2x Ipla z konkursu Lay's w Lidlu emotka

U mnie to samo emotka  prezenty na dzień kobiet? emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6768500 Napisano: 07.03.2021 22:36:29 w Pomocy!!!!
inska napisał(a):

eee2021 napisał(a):

eee2021 napisał(a):

pomocy ! chce wziąć udział w konkursie, ale mam dylemat. chodzi o Lidlowski nr paragonu.
Brać ten co jest koło daty -nr wydruku czy ten pod słowem "suma"?

W konkursie "Wszystko gra" wysyłasz ten numer z góry. Razem z ukośnikiem, o ile taki masz w tym numerze.

Tak , mam . dziękuję emotka

ok, w takim razie też wysyłam z ukośnikiem ten z góry paragonu, tylko to się wtedy liczy jak dwa znaki w smsie czy więcej?

nieee... to jest normalny znak.  Wyświetl w wątku >>
0 0