Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#6768493 Napisano: 07.03.2021 22:19:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
eee2021 napisał(a):

Kopie czy paragony zastępcze nie są zazwyczaj przyjmowane przez agencje, więc niech Cię o to głowa nie boli emotka  Jak boisz się, że wyblaknie to zrób sobie zdjęcie już teraz (o ile nie trzeba odsyłać paragonu pocztą to będziesz miał z głowy). Podobno też trzymanie paragonów w lodówce zapobiega ich blaknięciu, ale z lidlowymi paragonami chyba nie ma tego problemu.

ostatnio po 2 miesiącach mi wyblakł Lidlowski emotka

Ten konkurs będzie rozwiązany najpóźniej do 07.04. Nie trzymaj paragonu na słońcu, tylko gdzieś go schowaj i wytrzyma. Albo jak wyżej. Zrób zdjęcie już teraz. Kopii w tym konkursie i tak Ci nie przyjmą, Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6768489 Napisano: 07.03.2021 22:15:22 w Pomocy!!!!
eee2021 napisał(a):

pomocy ! chce wziąć udział w konkursie, ale mam dylemat. chodzi o Lidlowski nr paragonu.
Brać ten co jest koło daty -nr wydruku czy ten pod słowem "suma"?

W konkursie "Wszystko gra" wysyłasz ten numer z góry. Razem z ukośnikiem, o ile taki masz w tym numerze. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6768486 Napisano: 07.03.2021 22:12:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
eee2021 napisał(a):

kerocna napisał(a):

inska napisał(a):

edzia21 napisał(a):

eslo napisał(a):

Witam chodzi o konkurs Colgate Lidl
Jaki jest prefiks? Bo w regulaminie nie widzę jak ma SMS przykładowy wyglądać 
oraz na paragonie z Lidla który numer podać ten u góry po prawej (jak większość paragonów ma) czy ten lidlowy z dołu

z góry dziękuje za pomoc 

ten z góry po prawej stronie
Punkt 7c regulaminu zawiera zasady dotyczące sms`a.

może ktoś rozwiązał ten problem, nr paragonu z kasy samoobsługowej z lidla zawiera "/" czy to też wysyłać czy same cyfry?

Wysłać wszystko tak jak widnieje na paragonie. emotka

tylko czy to nie jest nr wydruku tylko ? gdyby wyblakł człowiek dostanie kopie z całkiem innym numerem- dokładnie tym co jest pod "suma". ktoś wie w końcu co tam trzeba wpisać? emotka

Kopie czy paragony zastępcze nie są zazwyczaj przyjmowane przez agencje, więc niech Cię o to głowa nie boli emotka  Jak boisz się, że wyblaknie to zrób sobie zdjęcie już teraz (o ile nie trzeba odsyłać paragonu pocztą to będziesz miał z głowy). Podobno też trzymanie paragonów w lodówce zapobiega ich blaknięciu, ale z lidlowymi paragonami chyba nie ma tego problemu. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6768485 Napisano: 07.03.2021 22:10:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
osman121 napisał(a):

Czy w konkursie Burna, można zgłosić kilka zgłoszeń na te same dane ? 
W regulaminie jest napisane: "Jeden dowód zakupu przypada wyłącznie na jednego Uczestnika, zaś na
podstawie jednego dowodu zakupu (tego samego dowodu zakupu) można uzyskać
prawo do nie więcej niż jednej Nagrody"
Dopiero zaczynam i nie bardzo rozumiem.

Masz też taki zapis:
Jeden Uczestnik może uzyskać prawo do nie więcej niż jednej Nagrody Dnia, nie więcej niż jednej Nagrody Tygodnia i nie więcej niż jednej Nagrody Głównej, na podstawie jednego lub różnych zgłoszeń nadesłanych w poszczególnych etapach konkursu opisanych w § 1 punkt 5, z uwzględnieniem zastrzeżenia określonego w §1 ust. 1.1. Regulaminu. Wyświetl w wątku >>
1 osman121 0

zielonaszpilka

#6768479 Napisano: 07.03.2021 22:00:09 w Wkurza mnie...
anaesth napisał(a):

mia napisał(a):

Że zamiast weny mam antywenę. emotka
Chciałam napisać coś z z sensem, za co lubię Reginę Aloe Vera (na pewno nie za cenę) - ni buca. Gorzej - do głowy mi wpadło: "Bo tak nawilża d..ę mi, że pośród ciemności jak księżyc lśni!" i nie chce się ten księżyc odczepić. emotka

Mój mąż wymyślił coś równie absurdalnego, ale dla odmiany on jest z siebie dumny jak paw i każe sobie przynieść paragon emotka

A tak zupełnie serio, to pytanie "za co lubisz cenzurataśmę" jest tak słabe... Niemal tak słabe, jak "napisz, dlaczego to właśnie Ty masz wygrać tę nagrodę!". emotka

Spoko, mnie sekundy dzieliły od wysłania "Zawsze sięgam po Reginę robiąc zakupy, bo przy niej inne papiery są po prostu do... " emotka  Chyba nic nie poradzimy na to. Jaki temat, takie skojarzenia emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6768468 Napisano: 07.03.2021 21:09:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
melancholia napisał(a):

samuraj napisał(a):

Tego jeszcze nie grali emotka
kup dowolne produkty Aviko za minimum 10 złotych i wygraj czekoladowego zajączka emotka

emotka

Chyba większym żartem jest to, że sporo osób zadeklarowało swój udział. Ja choć czasem kupuję te produkty, to nigdy nie wezmę w tym udziału i z marką chyba też się pożegnam. Bo dla mnie taki konkurs, to jak dostać w twarz od sponsora i organizatora. Wydać sporo pieniędzy na ich produkty, pisać im tekst reklamowy, potem bawić się w oświadczenia, czekanie na kuriera... a to wszystko dla kawałka czekolady... A i jeszcze trzeba wygrać ten kawałek czekolady. Po prostu kpina z konsumentów. 

Zwłaszcza, że na Boże Narodzenie do klubowiczów rozesłali w prezencie ładne czekoladki, ot tak, bez paragonu, bez konkursu, po prostu. Jako miły gest. Ten zając to prawdziwe wielkanocne jaja. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6768225 Napisano: 05.03.2021 18:03:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalinea napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

kalinea napisał(a):

Czy jeśli w konkursie Knorra wysłałam 3 hasła i jedno zostało nagrodzone to do pozostałych dwóch tez oddaje swoje prawa autorskie?

Prawa autorskie są niezbywalne. A umowa o przeniesienie autorskich praw majątkowych wymaga zachowania formy pisemnej pod rygorem nieważności.

Czyli musiałabym je przenieść w formie pisemnej tak?

Tak emotka  Zresztą nie sądzę, żeby gdziekolwiek chcieli wykorzystywać takie zgłoszenia. To taki standardowy regulaminowy zapis, z którego ultrarzadko chcą korzystać.  Wyświetl w wątku >>
1 fineessa 0

zielonaszpilka

#6768221 Napisano: 05.03.2021 17:50:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalinea napisał(a):

Czy jeśli w konkursie Knorra wysłałam 3 hasła i jedno zostało nagrodzone to do pozostałych dwóch tez oddaje swoje prawa autorskie?

Prawa autorskie są niezbywalne. A umowa o przeniesienie autorskich praw majątkowych wymaga zachowania formy pisemnej pod rygorem nieważności. Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

zielonaszpilka

#6767943 Napisano: 04.03.2021 17:27:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sasaaabp napisał(a):

W Biedronce popularne teraz są różne vouchery. Czy jak kupię produkt konkursowy za ten voucher, które ostatecznie rabatuje produkt do śmiesznych kwot, to taki paragon na konkurs jest ok? np dziś idę zrobić za kupy mam voucher 10 zł, ale musze przebić 1 zł, czyli bede miał produkty za 10 zł, ale wyjdzie ze zapłacę 1 złoty z groszami, hmmmm

Jeżeli nie ma obowiązku kupienia za określoną kwotę to jest ok. Jak masz kupić określony produkt, np. majonez winiary to śmiało, ale już jak masz kupić kamis za min. 5  zł i Ci zrabatuje to masz zły paragon. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6767550 Napisano: 02.03.2021 20:19:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
domika napisał(a):

deva napisał(a):

zarejestrowałam się specjalnie, by się tego dowiedzieć pisze:

Ilość pozostałych do wpisania znaków: 300

U mnie dalej nie ma limitu znaków

Myślę, że ktoś tu pomylił ten konkurs z konkursem Reginy Wyświetl w wątku >>
1 domika 0

zielonaszpilka

#6767498 Napisano: 02.03.2021 15:47:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magisterek napisał(a):

W Konkursie Duck, Pronto - Wysprzataj dom, sprzatnij nagrody jest jakiś limit znaków?

Niestety chyba nie Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6767442 Napisano: 02.03.2021 12:30:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
titinunu napisał(a):

A jak Wam dzisiaj działa regina? RITF twierdzi, że strona działa poprawnie. Mi nie działa

U mnie działa, tylko 3 razy poprawiałam zdjęcie paragonu

Jaja sobie robią. Rozszerzenie zdjęcia jest poprawne, rozmiar zdecydowanie mniejszy niż 5 MB i ciągle wywala błąd. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6767440 Napisano: 02.03.2021 12:24:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A jak Wam dzisiaj działa regina? RITF twierdzi, że strona działa poprawnie. Mi nie działa Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6767428 Napisano: 02.03.2021 11:21:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Miałam nawet mniejsze i nie przechodziło emotka  ciekawe od czego to zależało Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6767363 Napisano: 02.03.2021 00:06:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pini napisał(a):

nariam napisał(a):

I jak z tą Reginą? Poszło komuś?

Tak

Z jakiej przeglądarki i z jakim formatem zdjęcia? U mnie nie chce przejść przez ten paragon.

No mi nie poszło niestety emotka  Ciekawa jestem, co to było emotka

Mi też nie poszło emotka  Z żadnej przeglądarki, z żadnym formatem i wielkością paragonu, z niewykorzystanym limitem znaków emotka  Zobaczymy co odpiszą. Wyświetl w wątku >>
1 pini 0

zielonaszpilka

#6767358 Napisano: 01.03.2021 23:45:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nariam napisał(a):

I jak z tą Reginą? Poszło komuś?

Tak

Z jakiej przeglądarki i z jakim formatem zdjęcia? U mnie nie chce przejść przez ten paragon. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6767356 Napisano: 01.03.2021 23:42:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
I jak z tą Reginą? Poszło komuś? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6767277 Napisano: 01.03.2021 17:19:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

nelunia napisał(a):

rufus napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Już wiem. Mogą być kapsułki.plus proszek jednej marki. Na paragonie może być i 10 produktów,byle 2 z nich daly sumę 35 zl

Czyli słowo kluczowe MINIMUM 2 produkty? Czy dosłownie muszą być dwa które dadzą te 35?  emotka
Rozumiem, że równie dobrze mogą to być kapsułki marki X, a płyn marki Y?
emotka

Wywaliłam ponad 80 zł na 2 paragony. Nie było w moim Auchan 2 artykułów marek  wymienionych w regulaminie, które dawałyby < 35 zł. Wszystko było w promocji i musiałam kupić 3 produkty, żeby przekroczyć kwotę.
Jestem wku*****a na maksa.

nikt nie zmusza do kupowania ani brania udziału więc po co te nerwy? Ja bym się bardziej wkurzyła gdyby pomimo takich zakupów wygranej nie było, na razie pooddychaj i wyluzuj.

Ale ona się wkurza, bo ma złe paragony. Kupiła trzy produkty, które razem dały 35 zł, a powinna mieć dwa. Więc paragony do kosza. Wyświetl w wątku >>
1 nelunia 0

zielonaszpilka

#6767145 Napisano: 01.03.2021 00:55:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
otter napisał(a):

edzia21 napisał(a):

otter napisał(a):

https://www.e-kon...dbanie-o-pranie.html

czy jesli do tego konkursu zakupilem trzy produkty (2 x silan, 1x persil) o lacznej wartosci pow 35 zl to taki paragon jest niewazny i nie ma sensu z nim startowac?

Skoro w regulaminie jest zapis: 2 produkty, a nie minimum 2 produkty, to wiadomix że taki paragon jest nieważny emotka  
Aczkolwiek zawsze warto skontaktować się z agencją i podpytać - kij ich wie, jak interpretują własny regulamin.

otter pytanie czy jeden Silan i Persil nie dają Ci kwoty powyżej 35 zł? Jeżeli dają, to masz dobry paragon i możesz grać.

nie daja, nie przeczytalem dokladnie przed zakupem i wyszlo jak wyszlo... dopytam agencji 

Agencja chyba ma problemy z odpisywaniem. Jak nie odpiszą, to niestety moim zdaniem masz paragon do kosza. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6767143 Napisano: 01.03.2021 00:36:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

otter napisał(a):

https://www.e-kon...dbanie-o-pranie.html

czy jesli do tego konkursu zakupilem trzy produkty (2 x silan, 1x persil) o lacznej wartosci pow 35 zl to taki paragon jest niewazny i nie ma sensu z nim startowac?

Skoro w regulaminie jest zapis: 2 produkty, a nie minimum 2 produkty, to wiadomix że taki paragon jest nieważny emotka  
Aczkolwiek zawsze warto skontaktować się z agencją i podpytać - kij ich wie, jak interpretują własny regulamin.

otter pytanie czy jeden Silan i Persil nie dają Ci kwoty powyżej 35 zł? Jeżeli dają, to masz dobry paragon i możesz grać. Wyświetl w wątku >>
0 0