Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#6762859 Napisano: 03.02.2021 16:30:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@trampek, napisał(a):

715 23 48 czy to jakiś konkursowy nr no mam nieodebrane połączenie wie ktoś 

Tu masz wątek do takich pytań https://www.e-kon...eodebrane/strona/446

A numer jest niekompletny, więc trudno o nim cokolwiek powiedzieć. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6762847 Napisano: 03.02.2021 15:40:46 w Smolar
asantesana napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

asantesana napisał(a):

Tak, mówię o tych trzech nagrodzonych w paybacku. Nie widzę tam ani pomysłu, ani humoru. Na siłę można doszukiwać się czegoś w drugim zgłoszeniu, ale też jest słabe. Chociaż rzeczywiście "frico" mnie bawi emotka

Znam autora drugiego tekstu, przekażę Twoją opinię, koniecznie ze wstydu musi schować się pod szafę, bo do tej pory niefrasobliwie czuł sie milionerem  emotka

A przekaż. Jak się ujawni to mogę mu nawet osobiście przekazać moją opinię na temat tego hasła emotka  Chyba nie oczekujesz, że każdy będzie się zachwycał takim zgłoszeniem? A milionerem czuć się przecież może, bez względu na moją opinię. Ja mu nie bronię. Wstydzić też się nie musi. Nie każdy musi być super kreatywny i pomysłowy, a komisja może nagradzać hasła, jakie uzna za stosowne. No chyba, że opinia obcej osoby robi mu taką różnicę, ale to też nie mój problem emotka

Wystarczy, że ja przekażę, zdecydowanie. A może i nie, bo po co komuś psuć radość. Po pierwsze, to zastanów się, czy aby na pewno warto kogoś tak opiniować. Czy kiedy pojawi się Twoje (tak, wiem, fantastyczne) hasło i zaleje Cię fala przykrych komentarzy, to będzie Ci z tym ok. Może wystarczy napisać: "mnie się nie podoba", bo nie wszystko wszystkim musi sie podobać. Po drugie co znaczy, że nie wszyscy muszą być kreatywni? Zapewniam Cię, że ta osoba potrafi być kreatywna, a tekst był pisany pod daną agencję, pod dany konkurs - jedna jaskółka wiosny nie czyni i o niczym nie świadczy, za bardzo uogólniasz. Po trzecie - widziałam już takich, co to kpili z innych, pisali lepiej od Szymborskiej i Mickiewicza, a potem gdy wypływało hasło, okazywało się albo plagiatem, albo... no właśnie... Z mojej strony tyle, nie chcę dalej w to wchodzić. Przemyśl sprawę.     

Nie mam nic do przemyślenia w tym temacie. Moja opinia tyczy się konkretnego hasła, które uznaje za bez pomysłu i bez humoru. Mam do tego prawo. Jeden napisze, że mu się nie podoba, a jeden napisze, że uważa, że hasło jest słabe i bez polotu, inny napisze, że hasło go zachwyca. I to wszystko jest ok. Jak ktoś skrytykuje moje zdjęcie czy zgłoszenie no to cóż, nic się nie dzieje, bo on ma prawo do krytycznej opinii, a ja mam to gdzieś. Zwłaszcza jeśli byłoby to nagrodzone zgłoszenie emotka Regulamin zakładał publikację haseł, więc trzeba wziąć na klatę krytyczne opinie albo tak jak ja, mieć je gdzieś emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6762843 Napisano: 03.02.2021 15:25:59 w Smolar
asantesana napisał(a):

Tak, mówię o tych trzech nagrodzonych w paybacku. Nie widzę tam ani pomysłu, ani humoru. Na siłę można doszukiwać się czegoś w drugim zgłoszeniu, ale też jest słabe. Chociaż rzeczywiście "frico" mnie bawi emotka

Znam autora drugiego tekstu, przekażę Twoją opinię, koniecznie ze wstydu musi schować się pod szafę, bo do tej pory niefrasobliwie czuł sie milionerem  emotka

A przekaż. Jak się ujawni to mogę mu nawet osobiście przekazać moją opinię na temat tego hasła emotka  Chyba nie oczekujesz, że każdy będzie się zachwycał takim zgłoszeniem? A milionerem czuć się przecież może, bez względu na moją opinię. Ja mu nie bronię. Wstydzić też się nie musi. Nie każdy musi być super kreatywny i pomysłowy, a komisja może nagradzać hasła, jakie uzna za stosowne. No chyba, że opinia obcej osoby robi mu taką różnicę, ale to też nie mój problem emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6762814 Napisano: 03.02.2021 13:58:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

Jaka zasade przyznawania nagrod ma Karlsbad?
Avanti główne daje sposrod mniejszych, a tam?
W regulaminie milki jest info, ze mozna wygrac tylko jedną nagrode, czyli jak ktos wygra bon do decathlonu to nie ma szansy na glowna?  emotka

Oni chyba ze wszystkich zgłoszeń wybierają najlepsze i je nagradzają głównymi, a dopiero potem z reszty wybierają dzienne. Może robią to w systemie, że codziennie wybierają te najlepsze do nagród II stopnia, a potem na koniec z tych II stopnia wybierają nagrody główne i tym samym zabierają im nagrodę II stopnia dając tylko główną, a na ich miejsce wybierają koleje najlepsze z tego dnia. Kto ich tam wie, ale tak, w ich konkursach wygrywasz albo główną albo II stopnia. Wyświetl w wątku >>
1 rufus 0

zielonaszpilka

#6762808 Napisano: 03.02.2021 13:50:22 w Smolar
sylzab2294 napisał(a):

FBemilia6 napisał(a):

kermit napisał(a):

Gdyby ktoś był ciekaw wyrafinowanego gustu Smolara i zastanawiał się na czym polega tajemnicza gra słów...
https://www.punkt...ilioner.pl/#laureaci

Fatalne... Nie chce mi się wierzyć, że Smolar to nagrodził  emotka  może nikt w to nie gra i nie mają z czego wybierać? Ani pomysłu, ani humoru, ani wyjątkowego języka. Nic co by zwracało uwagę. 

Nie raz i nie dwa Smolar takie nagradza,  a haseł wcale nie potrzeba czytać. Wystarczy poczytać posty "laureatów"  na forum  emotka

Mam inne doświadczenia ze Smolarem, ale biorę u nich głównie udział tylko w konkursach smsowych. Nie wysłałabym tekstu na poziomie tych z payback, bo żal by mi było kasy na smsa i kasy za paragon emotka  To czym wygrywam u nich znacząco się różni od tego, co na tamtej stronie. Wiadomo, to tylko subiektywna opinia  emotka  Ale rzeczywiście mam wrażenie, że Smolar jest bardzo nierówny. Być może to kwestia tego, która osoba z agencji odpowiada za dany konkurs - jeden będzie nagradzał coś takiego, a inny postawi na coś bardziej kreatywnego. Pytanie też, na ile sponsor miesza się do wyboru zwycięzców. Podobnie Smolar ma w konkursach fotograficznych - widziałam opublikowane zwycięskie zgłoszenia w jednym konkursie i byłam zażenowana poziomem  emotka  większość nagrodzonych zdjęć była po prostu wybitnie słaba. emotka  

zielonaszpilka masz na myśli wszystkie 3 hasła do tej pory nagrodzone? z Tym pomysłem, humorem itp?

Tak, mówię o tych trzech nagrodzonych w paybacku. Nie widzę tam ani pomysłu, ani humoru. Na siłę można doszukiwać się czegoś w drugim zgłoszeniu, ale też jest słabe. Chociaż rzeczywiście "frico" mnie bawi emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6762756 Napisano: 03.02.2021 11:14:01 w Smolar
FBemilia6 napisał(a):

kermit napisał(a):

Gdyby ktoś był ciekaw wyrafinowanego gustu Smolara i zastanawiał się na czym polega tajemnicza gra słów...

Fatalne... Nie chce mi się wierzyć, że Smolar to nagrodził  emotka  może nikt w to nie gra i nie mają z czego wybierać? Ani pomysłu, ani humoru, ani wyjątkowego języka. Nic co by zwracało uwagę. 

Nie raz i nie dwa Smolar takie nagradza,  a haseł wcale nie potrzeba czytać. Wystarczy poczytać posty "laureatów"  na forum  emotka

Mam inne doświadczenia ze Smolarem, ale biorę u nich głównie udział tylko w konkursach smsowych. Nie wysłałabym tekstu na poziomie tych z payback, bo żal by mi było kasy na smsa i kasy za paragon emotka  To czym wygrywam u nich znacząco się różni od tego, co na tamtej stronie. Wiadomo, to tylko subiektywna opinia  emotka  Ale rzeczywiście mam wrażenie, że Smolar jest bardzo nierówny. Być może to kwestia tego, która osoba z agencji odpowiada za dany konkurs - jeden będzie nagradzał coś takiego, a inny postawi na coś bardziej kreatywnego. Pytanie też, na ile sponsor miesza się do wyboru zwycięzców. Podobnie Smolar ma w konkursach fotograficznych - widziałam opublikowane zwycięskie zgłoszenia w jednym konkursie i byłam zażenowana poziomem emotka  większość nagrodzonych zdjęć była po prostu wybitnie słaba. emotka   Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6762744 Napisano: 03.02.2021 10:44:28 w Smolar
kermit napisał(a):

Fatalne... Nie chce mi się wierzyć, że Smolar to nagrodził emotka  może nikt w to nie gra i nie mają z czego wybierać? Ani pomysłu, ani humoru, ani wyjątkowego języka. Nic co by zwracało uwagę.  Wyświetl w wątku >>
4 notta, mia, emi, kreatia 0

zielonaszpilka

#6762428 Napisano: 01.02.2021 19:58:54 w Dyskusje o wynikach konkursu
anialistopad napisał(a):

Pojawiły się wyniki do konkursu Konkurs "Otwórz serce z Silan" Rossmann

Alelluja! Trzeba podać numer paragonu! emotka

Oby we wszystkich chcieli to było by super

Oj, coś źle zaznaczyłam emotka  chciałam dodać komentarz, a nie wyniki! emotka  Ale mam nadzieję, że to już będzie standard Albedo emotka Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

zielonaszpilka

#6762123 Napisano: 31.01.2021 10:53:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
law napisał(a):

bardzo śmieszne to teraz anulują te wygrane z rodziną? 

A zamiescili wygrane prace?

Nie , nikt nie zamieszczał tylko pisali to pod postami konkursowymi . Może to ściema , chyba , że jakaś wygrana osoba z forum potwierdzi ? 

Wiele osób się chwaliło na FB samymi zdjęciami albo pomysłami na zdjęcie i na większości była cała rodzina. Ktoś też wkleił maila, którego dostał, że rodzina może być na zdjęciu a osoby trzecie oni traktują jako przypadkowe osoby, które mogły znaleźć się w kadrze. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6762043 Napisano: 30.01.2021 16:17:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kkomandoss napisał(a):

Czy ktoś jeszcze nie dostał piwa z heineken? Osoba obdarowana dostała przed świętami, u mnie cisza, a termin na reklamacje był do 10 stycznia...

Napisz do nich, nic nie tracisz. Teoretycznie ostatnie paczki powinny wyjść do 20 stycznia (konkurs trwał do 20.12, na podanie danych były 72 godziny od maila o zwycięstwie, a wysyłka nagród miała być realizowana w ciągu maksymalnie 16 dni roboczych od otrzymania tych danych), więc już dawno wszystko jest u ludzi w domach. Jak nie dostałeś to coś jest nie tak.  Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6761986 Napisano: 29.01.2021 21:36:17 w Czy informują/ informowali?
andzi18 napisał(a):

Czy Smolar informował za Wspólna zabawa z Zozolami?  Na stronie niby są już wyniki.

Informował w poniedziałek Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6761769 Napisano: 28.01.2021 23:23:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Naprawdę musiałeś dzwonić do nadawcy, aby ustalić skąd przyszedł do Ciebie worek z logiem nawiązującym do Johnniego Walkera, wiedząc, że taki worek wygrałeś i na niego czekasz? emotka  Bojąc się, że to jakaś ściema i za chwilę ktoś Ci każe za niego płacić? emotka  Serio? Wymyśl lepsze tłumaczenie na Twoją histeryczną reakcję na wysyłkę badziewnego worka z lekko podprutym sznurkiem, o którym wspomniałeś już na wstępie rozmowy telefonicznej (o czym sam napisałeś) i o którym jest wpis w Zdjęciach naszych wygranych, gdzie też przeżywasz jakość tego worka k i popruty sznurek. Do tego podkreślanie na każdym kroku, że badziewny worek nie ma metek i to niezgodne z polskimi przepisami!!!!oneoneone To po prostu badziewny worek, naprawdę nie ma o co kruszyć kopii. Nie czujesz różnicy między zniszczoną patelnią, wysłaniem tańszego o kilka stów modelu zegarka a podprutym sznurkiem w badziewnym gadżecie reklamowym? I na ile chciałbyś (i w ogóle po co?) ubezpieczyć taki worek? Dziwi Cię, że na zegarki wykupili ubezpieczenie zgodne z wartością jaką miały mieć, a na badziewne worki nie? Bo mnie wcale emotka

Organizator wybrał do wykonania wysyłki podwykonawcę - firmę wysyłkową. Ta wybrała swojego podwykonawcę - Fedexa. Nigdzie nie twierdziłam, że dzwoniłeś do fedexa czy że Emka=Fedex/ lub że Emka = In Cubi  Jak boisz się, że zaczniesz dostawać Działkowca, za którego przyjdzie Ci potem faktura, to wycofaj zgodę na przetwarzanie danych emotka  Problem rozwiązany. 

"I jeszcze. Myślę że ok. 1/4 komentarzy tutaj nie jest moja. Moim znajomym konto nie jest potrzebne-jak chcą się udzielić to mogą. Na pewno nie padły żadne wulgaryzmy, obrazy ani nic takiego. 
No są i tacy TUTAJ co jedna osoba ma 3 konta. Mi i nam to nie jest potrzebne. " - a tego zdania to w ogóle nie rozumiem i nie wiem do czego się odnosi? Hmmm? Co to znaczy, że 1/4 komentarzy tutaj nie jest Twoja? Z Twojego konta pisze kilka osób? emotka  Czy to Twoja złożona osobowość? emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6761741 Napisano: 28.01.2021 21:14:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Igi, spokojnie  emotka   Ale tak, wg mnie też dość często masz jakieś problemy.

Nikt nie kwestionuje tego, że wysłali złe zegarki i powinni to naprawić. Dochodzenie się swoich praw w tej sytuacji nie jest szukaniem dziury w całym. Jednak robienie z tego histerii, wydzwanianie po nadawcach, organizatorach, sponsorach, pisanie maili i spamowanie fb to gruba przesada, jak na ten etap. Wystarczy na początek mail do organizatora z prośbą o wyjaśnienie sytuacji, organizator odpisał już wielokrotnie, że sytuacja jest wyjaśniana, będą się kontaktować ze wszystkimi i problem zostanie rozwiązany. Więc na razie wystarczy dać im chwilę i poczekać na rozwiązanie, które zaproponują. Potem można myśleć, czy rozwiązanie jest satysfakcjonujące czy dochodzimy się dalej.
Worki nie wiadomego pochodzenia, ucięta metka i sznurek, który się pruje (kwestia zapalniczki i 2 sekund roboty;) i robienie o to afery (w tym wydzwanianie do kogokolwiek w tej sprawie  emotka  to tak, szukanie dziury w całym. Czego Ty się spodziewałeś po tym worku? Nie zastanawia Cię to, że na 150 zegarków mieli już 20 telefonów, ale na 500 worków z reklamacją zadzwoniłeś tylko Ty?  emotka   Zareklamuj swój worek z zepsutym sznurkiem, chętnie wyślą Ci nowy. Niestety pewnie też bez metki.
Otóż dzięki wyjaśnieniu sprawy, wiadomo że nadawca nie ma nic wspólnego z nagrodami? A to była jakaś tajemnica?  emotka   Przecież chyba widzisz kto jest organizatorem konkursu i jaka jest droga reklamacji? Masz to czarno na białym w regulaminie. Ale nie, trzeba wydzwaniać po firmie, która świadczy usługi kurierskie i rypać bogu ducha winnych ludzi 
Emka świadczy usługi wysyłkowe. Zgodziłeś się na przetwarzanie danych w celu realizacji i przeprowadzenia konkursu, a tym jest między innymi wysyłka nagród. Jak masz z tym problem, to możesz zażądać zakończenia przetwarzania Twoich danych i usunięcia ich z bazy. 

Generalnie jak widzę Twój nick to pojawia mi się w głowie hasło "człowiek problem". Widzę, że nie tylko mi. Walczenie o swoje prawa w słusznej sprawie to rzecz godna pochwały. Robienie afery o najmniejsze bzdury to szukanie dziury w całym. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6761682 Napisano: 28.01.2021 17:24:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

JOHNNIE WALKER

Jak to jest?
Organizator MOŻE dać nagrody/ ale może mu się "nie chcieć"? 

9. Jeżeli Organizator nie otrzyma wysłanych zgodnie z procedurą opisaną w § 3 ust.7 danych,oświadczeń i Dowodu Zakupu, nagroda pozostaje własnością Organizatora.Organizator zastrzega, że Nagrody, które pozostaną jego własnością mogą być następnie stosownie do jego decyzji przyznane przez Komisję innym Uczestnikom wyłonionym stosownie do
postanowień Regulaminu.

Patrze na ten Johnnie Walker i jakieś dziwactwa?
Patrzę na NADAWCĘ mojego "worka plecaka" a tam jakaś dziwaczna firma...? "Emka logistyka"
- dzwonię do nich-pytam co za worek z Chin czy z Tajwanu-bo już popruty-choć ani razu nie użyty?
A odpowiedź taka że zapakowali to- co dał im InCubi (Organizator) i że o worek to nikt nie pytał- ale o zegarki to już 20 osób dzwoniło że to "kryminał na dużą skalę takie oszustwo".
A Nadawca powiedział przy okazji-że oni są zobligowani w razie uszkodzenia paczki do 800 zł- bo taka jest wartość "zegarka" i na taką kwotę Organizator zażyczył ubezpieczyć. 

Czyli ludzie dzwonią do NADAWCY https://emka.biz.pl/kontakt/ a  nie Organizatora 

Ale w czym problem? Można było przewidzieć jaką jakość mają te cenzuraworki, więc nie rozumiem zdziwienia. Zdziwiłabym się, gdyby jakość była premium emotka
Organizator może, ale nie musi wydać nieodebrane nagrody innym osobom. Inna forma standardowego zapisu, że nagrody niewydane przechodzą na rzecz organizatora. I tak np. ja nie odesłałam danych na ten cenzuraworek (bo i po co to komu?) i szczerze mówiąc mam nadzieję, że nikomu innego go nie wcisną i zostaną z kilkoma setkami cenzuraworków na magazynie.
Czyli Ty też zadzwoniłeś do nadawcy a nie do organizatora, więc o co Ci teraz chodzi? Wyświetl w wątku >>
3 rare85, lager, nkba 0

zielonaszpilka

#6760883 Napisano: 25.01.2021 16:40:02 w WC - rozmowy o wszystkim
prosiaczek napisał(a):

joan napisał(a):

skipperq napisał(a):

Cześć!
Jeśli poproszę Panią w Dino aby zostawiała mi śmietniczek pełen paragonów do odbioru i późniejszej selekcji i rejestracji to to dobra taktyka? Jestem nowy w tym wszystkim, ale raczej jeśli na paragonie są różne produkty + ten promocyjny to to i tak przejdzie na stronie? Prawda?

Najlepiej to ją poproś o rękę.
A tak na poważnie: miej honor! Prawdziwy konkursowicz o nic nie prosi - paragony samodzielnie wygrzebuje z hasioka w ramach konko-skippów. 
Aj te profesory, co na forach studentów udają... 

Prawilny konkursowicz po prostu zakłada sobie sklep. Może być Dino, tam jest sporo konków ostatnio...

U takiego prawilnego przynajmniej produkty byłyby dobrze opisane na paragonie, bo te w dino przeważnie wołają o pomstę do nieba emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6760877 Napisano: 25.01.2021 16:00:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
natik999 napisał(a):

Powiedzcie mi proszę czy jak wysłałam dwa zgłoszenia na Vegetę i nie wygrałam dziennej to przepadło już czy jest jeszcze szansa na jakąś dodatkową/główną czy główna z dziennych tylko będzie wybierana...?  emotka Główne 

Główne raczej tylko z dziennych. Skoro odpowiedź nie była dobra na dzienna to tym bardziej nie będzie dobra na główną;) dodatkowo nikt po zakończeniu konkursu nie będzie przeglądał wszystkich zgłoszeń, których będzie kilka czy kilkanaście tysięcy, żeby wybrać jeszcze raz z nich coś co się nadaje. Po prostu przeczytają te nagrodzone dziennymi - czyli najlepsze w danym dniu i z nich wybiorą glowbe Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6760782 Napisano: 25.01.2021 11:35:02 w WC - rozmowy o wszystkim
nataliii napisał(a):

fiona25 napisał(a):

nitka310 napisał(a):

Mam pytanie. Czy mogę zgłosić belvite i gellwe( góra i dół, napisy rozmyte) dopiero w domu zauważyłam taki wydruk emotka

Powiem szczerze ,ja bym chyba nie zaryzykowała - no moze Belvitę bo tam jeszcze coś widać , ale gellwe na pewno nie- mała wartość zakupu tego produktu,a gdyby padła wysoka wygrana i nie zostałaby zweryfikowana poprawnie to chyba do końca życia bym sobie tego nie darowała emotka

Teoretycznie przy wygranej można pójść do sklepu i wyprosić żeby wydrukowali te paragony bo przecież oni mają to w systemach emotka Ale to teoretycznie. Mi ostatnio w biedronce wciągnął paragon ten ich system na kasach samoobsługowych i Pani mi w minutę wydrukowała cały paragon - był na A4 ale tak pięknie wszystko opisane że szok emotka  

Teoretycznie można. W praktyce, niektóre (a chyba nawet większość) agencje nie uznają takiego duplikatu. Ma być oryginał paragonu i nie ma dyskusji. Warto dobrze przeczytać regulamin albo po prostu napisać wcześniej do agencji co z takim paragonem i czy w razie czego uznają.  Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

zielonaszpilka

#6760494 Napisano: 23.01.2021 12:22:45 w co chcielibyście wygrać?

To ja też się wpiszę emotka  Przyjaciółka twierdzi, że afirmacja ma moc emotka  Zobaczymy. A że marzeń mam wiele, a tutaj miejsca dużo to lecimy:
1. Samochód - najlepiej na wypasie, taki, żeby mąż stwierdził - o nie! tego na pewno nie sprzedamy!
2. Duża gotówka - najlepiej 6 z dużego lotka przy mega kumulacji i tak, żebym była jedyną wygrywającą w tym dniu emotka
3. Nowy laptop i telefon
4. Automatyczny odkurzacz
5. Vouchery do sklepów - wszelkich! Zwłaszcza budowlanych i z materiałami do wykończenia i urządzenia wnętrz.
6. Szczoteczki soniczne dla całej rodziny
7. Trochę bonów wycieczkowych
8. Kilka weekendów w SPA, tak żebym mogła pojechać i z mamą i teściową i siostrami i przyjaciółkami, a i męża chętnie bym wzięła emotka
9. Duży telewizor z szybkim smartem
10. Duże i małe AGD
11. Metamorfoza kuchni dla teściowej, metamorfoza łazienki dla babci i metamorfoza salonu dla mamy
12. I dużo fajnych rozwojowych zabawek dla synka i voucherów do sklepów z ciuszkami dla małych gentlemanów! A co!
Niech 2020 będzie na bogato! emotka   emotka  

Aktualizacja 2021 emotka  Bo chociaż wygrałam sporo gotówki, to właściwie tylko duży telewizor wpadł z listy emotka  No to lecimy:
1. Duża gotówka - dalej liczę na 6 w totka, ale chętnie przygarnę też kasę z kreatywnych i loterii
2. Samochód - jak wyżej. Model dowolny, cztery koła, duży bagażnik emotka
3. Automatyczny odkurzacz, a najlepiej dwa.
4. Sprzęt AGD do nowego domku - ekspres do kawy, thermomix, lodówka, piekarnik do zabudowy, zmywarka do zabudowy, ewentualnie vouchery do sklepów ze sprzętem (tutaj uśmiecham się do Tmobile emotka ;) Generalnie wszystkie fajne domowe sprzęty.
5. Bony wycieczkowe albo vouchery do spa też mogą być - liczę na to, że w wakacje będzie można z nich skorzystać.
6. Narzędzia dla męża. Może jakaś nowa wkrętarka.
7. A dla mnie myjka ciśnieniowa emotka
8.  Metamorfoza kuchni dla teściowej, metamorfoza łazienki dla babci i metamorfoza salonu dla mamy.
9. Zestaw fajnych walizek - cały komplet, a nie każda z innej parafii emotka
10. Vouchery do różnych sklepów - empik, decathlon, zalando, answear i do netflixa
11. Nowy telefon z dużą pamięcią, bo do szału doprowadza mnie brak miejsca na moim.

I to chyba takie moje główne marzenia emotka  O drobiazgach nawet nie będę wspominać emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6759899 Napisano: 20.01.2021 17:18:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ankabialy napisał(a):

Cześć.Czy jak mam od columbit smsa że wygraleś 1 nagrod to zmywarka Finish Lidl? Bo aż nie mogę uwierzyć.Może być pw.

Tak, to zmywarka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6759898 Napisano: 20.01.2021 17:17:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ziolko napisał(a):

Nawet mi nie mówcie o tych laurkach i świecidełkach, bo mnie szlag trafia  emotka
Kilka lat temu była loteria w którymś centrum handlowym (kojarzy mi się, że w Poznaniu, ale nie jestem pewna).
Trzeba było zrobić zakupy za określoną kwotę i kupon z przypiętym paragonem wrzucić do urny konkursowej.
Osoba obecna na losowaniu opowiadała, że w urny wyciągnęli nawet muffinki!! 
Nie pamiętam, czy autor od muffinek coś wygrał, czy nie.

Ale za to był kiedyś konkurs w którejś sieci kin, trzeba było wypełnić kupon. I co? Auto wygrała osoba od prac grająco-świecących  emotka
Akurat miałam fazę wkurzania się na organizatorów, że nie przestrzegają własnych regulaminów i zadzwoniłam do nich, grzecznie zapytałam, dlaczego nagradzają zgłoszenie, które jest niezgodne z regulaminem.
Oni na to, że "ujęło ich kreatywne podejście do tematu i że praca wyróżniała się wśród kuponów".
No tak.. o to chodziło tej osobie (i innym cwaniakom). I kolejne auto do kolekcji było. 

Oj tak emotka  Do organizatorów wtedy trafiały rózne rzeczy emotka  Oprócz laurek grająco świecących mi zapadła w pamięć jakaś przerażająca lalka (??!!) i oczywiście deski do krojenia, na których były wypalane różne cuda emotka Niektórzy organizatorzy publikowali wyniki i wrzucali zdjęcia tych koszmarków emotka  Na szczęście te czasy minęły. Smolar, Los Mejores, Columbit... żaden z dużych graczy już na to nie pójdzie emotka  Odłóżcie więc nożyczki i kleje do szuflady i skupcie się na wymyślaniu regulaminowych haseł emotka   Wyświetl w wątku >>