Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zielonaszpilka
Postów 3285
Data rejestracji 23.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
zielonaszpilka
Postów 3285
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
zielonaszpilka
Postów 3285
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
zielonaszpilka
Postów 3285
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
zielonaszpilka
Postów 3285
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
zielonaszpilka
Postów 3285
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
zielonaszpilka
Postów 3285
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
zielonaszpilka
Postów 3285
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
zielonaszpilka
Postów 3285
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
"Zadanie Konkursowe obejmuje odpowiedź na pytanie: Jak wyobrażasz sobie najlepszą zimową podróż z oponami Nokian Tyres?2. Wykonanie Zadania Konkursowego przez każdego Uczestnika zostanie ocenione przez komisję wyłonioną spośród przedstawicieli Organizatora (dalej: „Komisja”). Członkowie Komisji wybiorą laureatów Konkursu (dalej „Laureat” lub „LaureatKonkursu”), biorąc pod uwagę następujące kryteria przy ocenie Zadań Konkursowych wykonanych przez Uczestników: (i) kreatywność, (ii) oryginalność, (iii) pomysłowość."
Nie ma nic, że odpowiedź ma być pisemna czy że ma mieć ileś znaków, co by sugerowało, że ma być pisemna. Nigdzie nie widzę zastrzeżenia, co do formy. Szczerze? Myślę, że nic nie ugracie, szkoda nerwów. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
zielonaszpilka
Postów 3285
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
zielonaszpilka
Postów 3285
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
zielonaszpilka
Postów 3285
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
2020 był dla mnie najlepszym konkursowo rokiem. Był też całkiem niezłym rokiem dla mojej rodziny, bo cała to covidowa burza póki co (odpukać) mija nas bokiem i mam nadzieję, że tak zostanie.
W konkursach grałam 9 miesięcy, od października do teraz miałam przerwę. Zazwyczaj wysyłam 1, 2 zgłoszenia, chyba że produkt jest bardzo tani to wtedy więcej, ale maksymalnie 6 z prostego powodu - nie mam czasu ani weny, żeby wymyślić więcej zgłoszeń
W 2020 odczarowałam też loterie, także bramkowe. Nic spektakularnego w nich nie wpadło, ale było trochę gotówki, słuchawki, patelnie z nutelli czy plecak, co jak dla mnie jest dużym sukcesem, bo do tej pory loteryjne nagrody omijały mnie szerokim łukiem
Wpadło mi kilka głównych nagród, sporo dodatkowych, było kilka spektakularnych wpadek i niestety sporo paragonów, które "przepadły", bo nie miałam czasu napisać zgłoszenia. Było też kilka konkursów, z których z bólem serca przez brak czasu musiałam zrezygnować.
Moje wygrane:
Przede wszystkim w gotówce wygrałam w kilku konkursach łącznie ponad 50 tys., co nie ukrywam było dla mnie dużym szokiem, ale też ogromną radością. Niesamowicie przydały nam się te pieniądze, bo budujemy dom i póki co staramy się to robić bez kredytu
Kolejna grupa nagród, która bardzo mnie cieszy to bony - w tym roku ok. 2,5 tys. do różnych sklepów. Uwielbiam robić zakupy, kiedy pakuję do koszyka to co chcę, nie patrząc na ceny, bo płacę bonem
Nagród rzeczowych było za kilkanaście tysięcy - gram tylko o rzeczy, które są mi potrzebne, które mogą być sensownymi prezentami dla bliskich lub które mogę po prostu dobrze sprzedać. Najbardziej cieszyły mnie produkty do domu, typu naczynia czy garnki. Już się nie mogę doczekać aż po wprowadzce do nowego domu będę wyciągać te wszystkie rzeczy z kartonów
Dalej mam sporo niezrealizowanych konkursowych marzeń
Wartość wszystkich wygranych - ponad 80 tys.
Plany na 2021:
- nie czekać z wysyłaniem zgłoszeń na ostatni dzień konkursu
- spisywać konkursy w których biorę udział i koszt udziału w tych konkursach, żeby móc ocenić swoją skuteczność (dzięki anaesth za inspirację
- przekroczyć 100 tys. jeśli chodzi o wartość wygranych (i żeby większość to była gotówka oczywiście
Będzie ciężko, bo czasu będę mieć jeszcze mniej niż w tym roku, ale jak marzyć to marzyć!
Gratuluję Wam Waszych wygranych i życzę Wam i sobie jeszcze większej ilości fajnych konkursów z fajnymi nagrodami!
zielonaszpilka
Postów 3285
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
zielonaszpilka
Postów 3285
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
zielonaszpilka
Postów 3285