Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
beata28
Postów 724
Data rejestracji 26.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mysle ,że to nie kwestia czy ktos ma czy nie ma paragonu.
Tez wygrałam ipoda, mam paragon i teraz dzieki tej dyskusji mam dodatkowo metlik w głowie, bo nie wiem czy mam im tez posłać ten paragon skoro nikt mi o niego nie wołał,
a z drugiej strony nie wiem, czy teraz jak cześć osób posle te paragony, reszta która nie posle ( skoro Pan tylko kazał dane adresowe i telefon odesłać @)dostanie potem tego ipoda
beata28
Postów 724
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak odesłać , nikt nic nie pisał o paragonach ?
No halo ...
I co teraz, odsyłacie? Jak ? Gdzie? Wyświetl w wątku >>
beata28
Postów 724
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No i miła Pani tak mi ospisała:
Witam serdecznie Pani Beato,
Niestety nie mogliśmy jeszcze przystąpić do wysyłki nagród,
gdyż nie mieliśmy zamkniętej listy laureatów, gdyż nie wszyscy
odpowiedzieli na nasze mail'e bądź telefony i musieliśmy uruchomić listę rezerwową.
Są to jednak ostatnie dni kiedy jeszcze zbieramy zgłoszenia.
Mam nadzieję, że przyszły tydzień pozwoli na ostateczne zamknięcie listy i wysłanie nagród.
Bardzo proszę jeszcze o chwilę cierpliwości i przepraszam za wynikłe opóźnienie.
Wyświetl w wątku >>
beata28
Postów 724
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Konkurs to jesienne zakupy z Garnierem było 200 bonów po 100 zł,nagrody miały byc wysłane do dnia 06.12.2009 r.
Konkurs prowadziła niestety RED age, moze zapomnieli juz na amen , przecież juz marzec
beata28
Postów 724
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beata28
Postów 724
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wygrałam niejeden szlafrok i był to zawsze ten sam raport i baaaaaaaardzo inny niż te podawane oficjalnie na forum.
Wiem dokładnie co napisałam i uwierz mi , zupełnie inaczej rzucam błotem - może jeszcze bedzie okazja...
Ps. Nie znamy się raczej a Ty mi piszesz - kochana?
beata28
Postów 724
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie mówię o przypadku, kiedy ktos mówi raport- 59 wygrywa - logiczne jest wtedy ,ze jak jest jedna nagroda to cała reszta pójdzie z kwitkiem.
Mówię o tym , że ktos zupełnie inny raport podaje niż ten który faktycznie wygrywa i robi to celowo.
W dalszym ciagu pisze o Timotei , na forum pojawiły sie dobre dusze podajace dobre raporty a ja wiem ,ze nie ma bata ,zeby te raporty wygrały,bo wygrywa zupełnie co innego.
Monia24 , gdzie przepraszam pisze w moim poście jak kogoś błotem obrzucam? Wyświetl w wątku >>
beata28
Postów 724
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie lepiej juz wcale nic nie gadac i sępić sobie te szlafroki , po co komus kity wciskac i na koszty narazać...?
Nie chce ktos pomóc to jego sprawa ale
po co zmyslać... dla mnie to chore. Wyświetl w wątku >>
beata28
Postów 724
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja mam 34 i poszło dalej
dziecko 9-11 miesc.
a dalej poległam Wyświetl w wątku >>
beata28
Postów 724
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beata28
Postów 724
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beata28
Postów 724
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beata28
Postów 724
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beata28
Postów 724
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beata28
Postów 724
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beata28
Postów 724
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli komus jest nie potrzebna aż tak do szczęscia , zapraszam na PW .
Mam troszke innych wygranych na wymiane. Wyświetl w wątku >>
beata28
Postów 724
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
beata28
Postów 724
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziękuje masza
beata28
Postów 724
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beata28
Postów 724
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy jest szansa ,zeby doszły te braki.
Prosze o pomoc tym bardziej ,że czas realizacji jest do 07.02 a nie tak jakmi w @ napisali ,ze do końca lutego.