Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#7333579 Napisano: dzisiaj o 15:20:56 w Konkursy firm tytoniowych
naprzod_kapitanie napisał(a):

(...) Jeśli tak to tam było chyba tylko 6 nagród. (...)

Nie grałam, ale z Twojego wpisu wynika, że były... 123 nagrody emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7333569 Napisano: dzisiaj o 15:06:46 w Wyniki konkursów (tylko wyniki!!!)
Pojawiły się wyniki do konkursu Konkurs "Trudno uwierzyć"

Lista laureatów tutaj: https://static.cr...o-uwierzyc_34837.pdf

PS: Jeszcze nie wysłali smsów do laureatów. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7332918 Napisano: 30.01.2026 17:51:48 w Co można dostać gratis?
29renata napisał(a):

https://www.nivea...nacja-gotowa-na-zime
Akcja trwa w terminie 29.01-28.02.2026 r. lub do wyczerpania puli zwrotów. Liczba zwrotów jest ograniczona do 5000. Maksymalna kwota zwrotu wynosi 25 zł za jedno zgłoszenie. Szczegóły w regulaminie akcji.

W skrócie: 1 + 1 gratis, max 25 zł oszczędności:
"1.9 Zwrot: przy zakupie dwóch Produktów przez Uczestnika Akcji zwrot środków pieniężnych w wysokości równowartości ceny zapłaconej za jeden tańszy Produkt maksymalnie 25 zł (...)".

Trudno zrozumieć, po co w ogóle Nivea płaci pieniądze GoldenSubmarine za zorganizowanie tej akcji, skoro w marketach co chwilę jest akcja "1 + 1 gratis" i to bez żadnych ceregieli, tylko bierzesz dwa z półki, a kasują Cię za jeden emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7332611 Napisano: 29.01.2026 12:05:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
niunio napisał(a):

A po co karton? Nakleją etykietę na rogalik i wrzucą do paczkomatu. emotka

Phi, może nawet będą te rogaliki deptać, jak kapustę - żeby się do najwęższej skrytki Paczkomatu zmieściły. Janusze promocji emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7332285 Napisano: 27.01.2026 17:46:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Niby nie-nowa agencja, a zachowują się, jak pozbawione profesjonalizmu i wyobraźni żółtodzioby.

Powinni:
1) zaakceptować KAŻDE zgłoszenie z prawidłowym numerem (z) paragonu, skoro to właśnie oni nawalili w tej kwestii.
2) wzorować się na najlepszych praktykach innych agencji i zrezygnować z pomysłu, jakoby klient miał ponosić odpowiedzialność za zapisy na paragonie wystawionym do prawidłowego zakupu.

Dajcie im popalić, żebym ten dym poczuła u siebie w domu, no mercy  emotka Wyświetl w wątku >>
2 Pepa, kuoka 0

joan

#7332234 Napisano: 27.01.2026 14:51:03 w Czy informują/ informowali?
Luiza37 napisał(a):

A Credit Agricole były już smsy?

Chyba nie, ale również czekam emotka Wyświetl w wątku >>
1 Luiza37 0

joan

#7332138 Napisano: 27.01.2026 11:32:04 w SZUKAM....
adamo86 napisał(a):

Przy przelewie przychodzącym nie ma danych właściciela konta?

Też mnie to dziwi.

donia7 - tutaj masz listę użytkowników, którzy dziękowali jej za udane transakcje, może coś Ci podpowiedzą: https://www.e-kon.../rene5/podziekowania Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7332133 Napisano: 27.01.2026 11:25:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mnie w tym wszystkim najbardziej się rzuca w oczy ilość osób deklarujących, że gra w kawowym konku Dino -> od razu widać, że styczeń emotka  Konek kosztowny (kilkadziesiąt zeta), nagrody zwyczajne, a sklep nie tak znowu często spotykany, żadna Biedra czy Żabka. O organizatorze nie wspomnę. Mimo tego: tłok, jak na zakopiance! Długie dyskusje na forum i w komentarzach pod konkiem w bazie  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7332118 Napisano: 27.01.2026 11:15:09 w SZUKAM....
donia7 napisał(a):

Może ktoś był w podobnej sytuacji jak ja. W grudniu sprzedałam forumowiczce bon do ITM. Przelała mi ona kasę na konto (nie blikiem). Niestety, telefon podawało się jeszcze w trakcie wysłania zgłoszenia, więc tylko ja mam na emailu, że wysyłka bonów została już utworzona. Niestety, ta osoba nie loguje się już od 3 tygodni na forum i nie mam się z nią jak skontaktować, aby odebrała sobie w swoim paczkomcie te bony. Czy był ktoś w podobne sytuacji? Myslałam, żeby sobie je przekierować po prostu, a jak sie odezwie to jej od razu przesłać emotka

Jeśli masz imię i nazwisko, spróbuj ją znaleźć w sieci - może wyskoczy Ci jej profil na FB albo LinkedInie. Poproś, żeby się zalogowała na e-konki, bo zostawiłaś tam dla niej ważną wiadomość. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7332010 Napisano: 26.01.2026 21:02:03 w Kupię...
ziolko napisał(a):

Czy ktoś ma do sprzedania dostęp do jakiejś bazy audiobooków?

Możesz dostać od kogoś z forum w prezencie kod na dostęp 10 godzin do Audioteki / ważny 30 dni / z loterii InPost.

Możesz sprawdzić, czy biblioteka / sieć bibliotek, do których masz dostęp, oferuje darmowe kody do Legimi albo EmpikGo. Wyświetl w wątku >>
1 ziolko 0

joan

#7331498 Napisano: 23.01.2026 17:53:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
martucha-jk napisał(a):

Ja mam 17:15, myślę że na razie tylko produkty idą...

Też tak uważam -> idą od dołu, więc kto mejla jeszcze nie dostał, niechaj ma w sercu radość & nadzieję, bo - co dosyć prawdopodobne - może wpadnie lepsiejsza nagroda emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7331491 Napisano: 23.01.2026 17:47:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
No i supcio, byle napchali mi do kartonu najmnóstwiej paluszków z sezamem! emotka  

darq1991 - mejle jeszcze idą emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7331484 Napisano: 23.01.2026 17:42:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

Może na razie ślą tylko produkty, bo pierwszy wpis był po 17, ja miałem maila 17:25, potem ktoś 17:30, więc może idą powoli i Twój paszkwil wygra główną? emotka

Eee, na to bym nie liczyła.
Chyba, że rzeczywiście to zgłoszenie tak ich "zaskoczyło" emotka i okazało się wielce yyy "nietuzinkowe" -> jako ostatnie z ostatnich, najlepsze z najgorszych, lucky loser czy jakoś tak i dadzą paczkę do schrupania emotka Wyświetl w wątku >>
1 luko922 0

joan

#7331481 Napisano: 23.01.2026 17:33:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

Tylko jedna osoba ma coś z Beskidzkich na tyle nagród? emotka

Nic nie wygrałam, ale teraz zerkam, com za paszkwila* puściła, więc posypuję głowę popiołem z hołdy i gratuluję laureatom emotka

*chyba nie udało mi się u nich wygrać nic sensownego fajnym zgłoszeniem i obrałam wycieczkę ścieżką "intelektualnej inkluzywności" emotka Nie idźcie tą drogą, szkoda paragonu! emotka

I jeszcze: od 05.01. jestem chora i tylko 2x wyszłam z domu, niedotlenienie mózgu ewidentnie objawiło się w moim zgłoszeniu na Beskidzkie emotka Ale smakowite są, te z sezamem takie słodkawe - moje ulubione emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7331461 Napisano: 23.01.2026 17:09:23 w Avanti
edzia21 napisał(a):

Pragnąc chociaż minimalnie ostudzić niektóre spekulacje kierowane w kierunku AVANTI zdradzę, że KIA Stonic w konkursie ITM została przyznana zgłoszeniu w 100% "wygenerowanemu" przez ludzki umysł (bez jakiegokolwiek udziału AI). emotka

Gratulacje dla osoby laureackiej! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7331450 Napisano: 23.01.2026 16:39:34 w Avanti
notta - z ciekawości... dlaczego usunęłaś swój wpis? Akurat pranie rozwieszałam, ale chciałabym się odnieść  emotka

Bon 100 zł z grudniowego konka Avanti, to ho ho ho! aż nadmiar łaski Św. Mikołaja. Pracownica Biedronki, co flooduje konkurs, bo nazbierała cudzych paragonów, ale jednocześnie mózgowo jest na tyle słaba, że zgłoszenia wygenerowała przez AI -> brak słów, naprawdę. Spotkanie z rózgą byłoby chyba adekwatne w tym przypadku, 100 razów zamiast 100 zł emotka

A swoją drogą: jak jej poszło w biedronkowym konku Felix u Smolara? Też miała srylion paragonów? Pogenerowała zgłoszenia via AI? Wygrała coś? emotka Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

joan

#7331282 Napisano: 23.01.2026 12:58:35 w Smolar
sergrazyna napisał(a):

obecnie nie da się, bo będą mieli po prostu oświadczenie do odesłania = laureaci nie puszczą

Już podpięli ten konek również do wyników -> można sprawdzić emotka
https://wyniki.smolar.pl Wyświetl w wątku >>

joan

#7331277 Napisano: 23.01.2026 12:52:32 w Smolar
sergrazyna napisał(a):

jest tylko w laureatach póki co, więc będzie widać tylko 100

Zastanawiam się, jak to jest:
- czy laureat KitchenAida będzie miał do wypełnienia tylko adres dostawy?
- czy laureat przelewu będzie miał do wypełnienia (dodatkowo) nr rachunku bankowego?

Może po tym da się rozpoznać, jaka nagroda wpadła? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7331028 Napisano: 22.01.2026 16:58:16 w SZUKAM....
gryszelm napisał(a):

Hej czy mógłby ktoś mi napisać krok po kroku jak zamawiać te skarpety z M&M i czy można łączyć te vouchery? W które okienko wpisać ten kod?

Załóż konto.
Zaloguj się.
Dodaj skarpety do koszyka - wchodzą też przeceny i promki!
Kodów nie można łączyć, ALE jeśli zrobisz wszystkie zamówienia z jednego konta (każde osobno), po zrealizowaniu tych zamówień naliczą Ci się takie specjalne złotówki zwane "Skarbonką" - warto więc skumulować je na jednym koncie (upust do przyszłego zamówienia).
Kod konkursowy wpisz w pole "Kod promocyjny" i kliknij "Zastosuj".
emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7331023 Napisano: 22.01.2026 16:52:46 w Zapowiedzi konkursów
Dla wytrwałych & umiejących w SM emotka "SOSJETA edycja I":

https://sosjetaheinz.pl

Do zgarnięcia:
miejsce: 30 000 zł + tytuł Ambasadora SOSJETY oraz świadczenia opisane w punkcie 7 poniżej.
miejsce: 20 000 zł,
miejsce: 10000 zł. Wyświetl w wątku >>