Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#7294128 Napisano: 04.09.2025 16:08:07 w Gratulacje! Dla wygranych!
Co za tydzień! Brawo dla Was! emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7294076 Napisano: 04.09.2025 14:11:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kruger chce, żeby im potwierdzić otrzymanie wiadomości z kodem do Allegro -> ale adres mają noreply@kruger-desseria-yummy.ds.plej.pl  emotka  Odsyłaliście im info zwrotne? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7293867 Napisano: 04.09.2025 07:56:41 w Czy informują/ informowali?
coccinelle napisał(a):

I co Heinz? Otrzymał ktoś powiadomienie SMS o wygranej?

Nie. Czekam na oficjalną odpowiedź od Heinza. A tymczasem jestem w drodze na grzyby 🙃 Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7293398 Napisano: 02.09.2025 17:16:15 w Smolar
gregory - możesz kupić w 3 sklepach:
1) dowolnym
2) Biedronce
3) Kauflandzie.
WAŻNE, żeby przy zgłoszeniu prawidłowo zaznaczyć sklep zakupu, bo dla opcji 2) i 3) są przewidziane dodatkowe nagrody. Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

joan

#7293357 Napisano: 02.09.2025 14:40:20 w Czy informują/ informowali?
nanajka81 napisał(a):

Ja myślę że bardziej chodzi o to że kolejny raz na sporą ilość nagród na forum z wygranej cieszy się mało kto. Po prostu nie chce mi się wierzyć że i w Palmolive i w Elmex i teraz w Skyn są pojedyncze wygrane. Wszystko powiązane jest z Rossmannem emotka

Palmolive & Elmex & cała reszta z appki -> też mam wrażenie, że tam jest wałek, ale co zrobisz, jak nic nie zrobisz? emotka

SKyn -> termin na informowanie jeszcze nie minął, więc nie ma się co smucić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7293351 Napisano: 02.09.2025 14:24:13 w Czy informują/ informowali?
rufus -> prawiem sie popłakała ze śmiechu! emotka  Otwory wyglądają niebezpiecznie ostro, ale w sumie o ostrą zabawę chodzi emotka

A w temacie: pamiętajcie, że Skyn ma czas do 20.09.2025 na poinformowanie wszystkich laureatów, zatem nękanie agencji przed 21.09.2025 byłoby dużym nietaktem emotka Wyświetl w wątku >>
1 rufus 0

joan

#7293330 Napisano: 02.09.2025 13:44:25 w Czy informują/ informowali?
ktosiek1 napisał(a):

Sami sobie odpowiadacie na pytanie odnośnie Namysłowa. Ktos pisze o 50 zgłoszeniach, a pewnie dużo osób i więcej wysyłało. Nagród wcale tak dużo nie było. Mnie te wyniki nie dziwią.

Si! Myślę, że należałoby czasem spojrzeć w lustro i powiedzieć sobie prosto w oczy najprawdziwszą z prawd: "Wygrywam nie dlatego, że gram, ale POMIMO tego, że grają inni." Kwoty, jakie niektórzy gracze wydają dziennie na konek/loterię to czasami tysiące złotych (i dobrze, kto ma, niech se gra) emotka

Druga sprawa -> nigdy, ale to przenigdy! nie wspominajcie w kontakcie z agencją/sponsorem, że jesteście konkursowiczami / forumowiczami e-konków / graczami z dużym doświadczeniem. Chyba, że chcecie zostać z miejsca spuszczeni w muszli klozetowej. Kto odbierał nagrodę osobiście lub miał osobisty kontakt ze sponsorem/organizatorem... no cóż, swoje na temat świata tych okropnych mend grających w konkursy się nasłuchał. Bo organizator to taki Robin Hood, co zabiera sponsorom, a rozdaje żulom spod budki z fajami, takim się należy dej! emotka

Oczywiście warto dopytywać tam, gdzie ewidentnie jest coś nie ten tegez; ale róbmy to mądrze/sprytnie emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7293284 Napisano: 02.09.2025 11:59:08 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Skyn -> nic, a miałam nadzieję, że wpadnie chociaż zestaw do upgradowania doznań u teściowej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7293223 Napisano: 02.09.2025 09:38:19 w Konkursy to ... ciężka praca!
coccinelle napisał(a):

leia napisał(a):

Zastanawia mnie skąd organizatorzy wiedzą czy odpowiedź jest samodzielna czy z AI? 🧐🤔

Można rozpoznać dzięki narzędziom do wykrywania AI, a także po np. znakach czy typowych określeniach.

A o jakich konkretnie znakach mówimy? Bo - z tego, co czytałam na FB dot. owych mitycznych "znaków" - zwolennicy tej teorii spiskowej prawdopodobnie nigdy nie korzystali z Worda i nie oddali stworzonej w nim pracy dyplomowej itp. To np. osoby pracujące fizycznie całe życie albo post-młodzież scrollująca telefon. Albo... kosmici! emotka Jeśli ktoś tworzy pracę na konkurs np. w Wordzie i potem wkleja ją jako zgłoszenie, to czasem się może pokazać znak, co to go niektórzy od razu do Watykanu chcą zgłaszać. Ale serio luzik, to żadne AI. Człowiek, co pracuje w biurze, nawet na to nie zwróci uwagi emotka

Co do "typowych dla AI określeń" - zgadzam się, to się w oczy rzuca. Chociaż najbardziej po oczach wali kontrast między tym, co już znamy, a AI. Dostałam w tym roku po raz pierwszy życzenia urodzinowe ewidentnie przez AI napisane, przykra sprawa, bo od bliskiej osoby... emotka A wystarczyło napisać jedno zdanie od serca emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7293143 Napisano: 01.09.2025 20:15:26 w Wkurza mnie...
zielonaszpilka & anialistopad & incendio12

dziękuję serdecznie za Wasze porady, dają nadzieję, że jakoś się to uda ogarnąć... Wysłałam to Panu Domu na WA, od jutra będzie drążył temat  emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7293068 Napisano: 01.09.2025 16:40:33 w Wkurza mnie...
Kupiliśmy drukarkę, iks miesięcy temu. Nie, że to dla mnie została kupiona - wg mojej filozofii... się nie kupuje, się wygrywa. Pierwszą kartkę wydrukowałam na niej w październiku 2024 i było to wypowiedzenie umowy o pracę.

Drukarkę Brother. Bezprzewodową. Bez możliwości podpięcia kabla USB itp. Taka ponoć miała być najpasowniejsza. Dziś skończyła nam się umowa na internet, po podpisaniu nowej dostaliśmy nowy router wifi. I buahahaha, on działa w sieci 5 GHz, a nasza drukarka obsługuje tylko sieci działające na częstotliwości 2.4 GHz. Skutkiem czego drukarka przestała działać, nie można z niej w żaden sposób korzystać ze względu na niekompatybilność z nowym routerem (ale spróbujemy wrócić do starego, a nowy? wyrzucić czy jak?) Czy producenci nie przesadzają z tym sztucznym postarzaniem produktów i skracaniem ich żywotności?! Gdzie są eko-przepisy, gdy ich potrzebujemy?! emotka

Dodam jeszcze, że drukarka ta nadal jest dostępna w sklepach i kosztuje aktualnie 750 zł emotka Wyświetl w wątku >>
2 cb656, aja 0

joan

#7293033 Napisano: 01.09.2025 15:43:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy Webtalk Wam odpisał?

Jestemnowa / pioge7 / Kwiat Paproci emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7292918 Napisano: 01.09.2025 11:03:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iszhara napisał(a):

W konkursie Heinz w Dino przy zgłoszeniu podawało się tylko @ i numer telefonu, prawda? Imienia i nazwiska się nie wpisywało? emotka

Imię i nazwisko podawało się w obu wersjach formularza. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7292915 Napisano: 01.09.2025 10:54:55 w WC - rozmowy o wszystkim
Wybiera się ktoś na mecz Polska vs Finlandia? emotka

Mam 2 bilety z nadrukowaną adnotacją organizatora imprezy, że "wstęp za okazaniem dokumentu potwierdzającego tożsamość". A na biletach puste miejsce przy info dot. imię + nazwisko + pesel. Czyli te bilety są zatem de facto "na okaziciela"? Czy raczej takie coś to gwarancja problemów przy wejściu na stadion? emotka

Najwyraźniej dawno już nie byłam za friko na tego typu imprezie, stąd moje wątpliwości emotka Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

joan

#7292845 Napisano: 31.08.2025 22:44:12 w Czy informują/ informowali?
@Kwiat napisał(a):

a ma ktoś maila do nich - bo też wysyłałam zgłoszenie na początku jak podawało się numer telefonu i chcę do niech napisać emotka

Wg regulaminu: konkurs.heinz@webtalk.pl Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7292658 Napisano: 30.08.2025 23:46:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olunka napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

a czemu niby nie maja brać udziału?
ja korespondowałam z nimi od samego początku. odpisali ze w razie wygranej informacja na telefon przyjdzie

a dostał ktoś info o wygranej smsem?

Żaden laureat smsowy się nie zameldował.
Teoria spiskowa -> Webtalk dopiero ostatniego dnia poprawnie sformatował formularz konkursowy & finalnie nagrodził jedynie zgłoszenia przesłane przez poprawioną wersję formularza. Dla nich sprawa jest zamknięta, heloł! wybrali przecież laureatów. Nie przewidywali tworzenia bramki do smsów informujących o przyznaniu nagrody, nie będą też tracić czasu na obdzwanianie ludu. Ene-due-rabe wysłali jednego mejla do wszystkich, których "wybrali" i finito, koniec roboty, uff cud, że się do północy z tym "wybieraniem" wyrobili...

Ale ofkoz chciałabym się mylić; daję im czas na eski... powiedzmy do 15:59 w poniedziałek. Ani minuty dłużej emotka Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

joan

#7292450 Napisano: 30.08.2025 08:26:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jestemnowa napisał(a):

O dzięki za info a masz może regulamin lub maila na jakiego można pisać do nich ? Muszę ich zapytać jak chcieli mnie poinformować o ewentualnej wygranej 😁

Właśnie się pakuję, ale mejla mogę zapodać: konkurs.heinz@webtalk.pl
Regulamin mogę Ci przesłać najwcześniej jutro.

Pls daj znać, co odpiszą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7292442 Napisano: 30.08.2025 08:15:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jestemnowa napisał(a):

Wy macie maile z tego Heinz a ja jestem przekonana ,że jak dodawałam zgłoszenie to tylko nr telefonu podawałam 😳🤔

Na początku konka w formularzu był tylko nr tel. (jak poniżej), ale po interwencji konkursowiczów organizator poprawił formularz dodając pole na wpisanie mejla...
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7292294 Napisano: 29.08.2025 15:00:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darq1991 napisał(a):

Czy ktoś wygrał coś w 1 lub 2 etapie konkursu Knoppers? Oczywiście nie chodzi mi o nagrody natychmiastowe tylko IPhone lub nerka.

Jeśli chodzi o forum: jedna osoba pochwaliła się wygraniem nerki. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7292290 Napisano: 29.08.2025 14:56:38 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
olunka napisał(a):

to jaka ja stara jestem, że pamiętam jak ja wygrałaś i to mnie trochę wkurzaemotka

Dziś Pan Domu zerka mi przez ramię do kompa i mówi "Coooo, Ty napisałaś na forum ponad 18 tys. postów?!" emotka A przecież tu dwie dekady siedzę (teraz dużo rzadziej wpadam), ale ile tych postów ze starości zniknęło, to on nawet nie wie... emotka
Se myślę, że chyba pójdę na BP i wezmę kąpiel razem z autem, przynajmniej się zaoszczędzi na wodzie emotka Wyświetl w wątku >>