Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18619
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
1) dowolnym
2) Biedronce
3) Kauflandzie.
WAŻNE, żeby przy zgłoszeniu prawidłowo zaznaczyć sklep zakupu, bo dla opcji 2) i 3) są przewidziane dodatkowe nagrody. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Palmolive & Elmex & cała reszta z appki -> też mam wrażenie, że tam jest wałek, ale co zrobisz, jak nic nie zrobisz?
SKyn -> termin na informowanie jeszcze nie minął, więc nie ma się co smucić
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
A w temacie: pamiętajcie, że Skyn ma czas do 20.09.2025 na poinformowanie wszystkich laureatów, zatem nękanie agencji przed 21.09.2025 byłoby dużym nietaktem
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Si! Myślę, że należałoby czasem spojrzeć w lustro i powiedzieć sobie prosto w oczy najprawdziwszą z prawd: "Wygrywam nie dlatego, że gram, ale POMIMO tego, że grają inni." Kwoty, jakie niektórzy gracze wydają dziennie na konek/loterię to czasami tysiące złotych (i dobrze, kto ma, niech se gra)
Druga sprawa -> nigdy, ale to przenigdy! nie wspominajcie w kontakcie z agencją/sponsorem, że jesteście konkursowiczami / forumowiczami e-konków / graczami z dużym doświadczeniem. Chyba, że chcecie zostać z miejsca spuszczeni w muszli klozetowej. Kto odbierał nagrodę osobiście lub miał osobisty kontakt ze sponsorem/organizatorem... no cóż, swoje na temat świata tych okropnych mend grających w konkursy się nasłuchał. Bo organizator to taki Robin Hood, co zabiera sponsorom, a rozdaje żulom spod budki z fajami, takim się należy dej!
Oczywiście warto dopytywać tam, gdzie ewidentnie jest coś nie ten tegez; ale róbmy to mądrze/sprytnie
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
A o jakich konkretnie znakach mówimy? Bo - z tego, co czytałam na FB dot. owych mitycznych "znaków" - zwolennicy tej teorii spiskowej prawdopodobnie nigdy nie korzystali z Worda i nie oddali stworzonej w nim pracy dyplomowej itp. To np. osoby pracujące fizycznie całe życie albo post-młodzież scrollująca telefon. Albo... kosmici!
Co do "typowych dla AI określeń" - zgadzam się, to się w oczy rzuca. Chociaż najbardziej po oczach wali kontrast między tym, co już znamy, a AI. Dostałam w tym roku po raz pierwszy życzenia urodzinowe ewidentnie przez AI napisane, przykra sprawa, bo od bliskiej osoby...
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
dziękuję serdecznie za Wasze porady, dają nadzieję, że jakoś się to uda ogarnąć... Wysłałam to Panu Domu na WA, od jutra będzie drążył temat
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Drukarkę Brother. Bezprzewodową. Bez możliwości podpięcia kabla USB itp. Taka ponoć miała być najpasowniejsza. Dziś skończyła nam się umowa na internet, po podpisaniu nowej dostaliśmy nowy router wifi. I buahahaha, on działa w sieci 5 GHz, a nasza drukarka obsługuje tylko sieci działające na częstotliwości 2.4 GHz. Skutkiem czego drukarka przestała działać, nie można z niej w żaden sposób korzystać ze względu na niekompatybilność z nowym routerem (ale spróbujemy wrócić do starego, a nowy? wyrzucić czy jak?) Czy producenci nie przesadzają z tym sztucznym postarzaniem produktów i skracaniem ich żywotności?! Gdzie są eko-przepisy, gdy ich potrzebujemy?!
Dodam jeszcze, że drukarka ta nadal jest dostępna w sklepach i kosztuje aktualnie 750 zł
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Jestemnowa / pioge7 / Kwiat Paproci
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Imię i nazwisko podawało się w obu wersjach formularza. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Mam 2 bilety z nadrukowaną adnotacją organizatora imprezy, że "wstęp za okazaniem dokumentu potwierdzającego tożsamość". A na biletach puste miejsce przy info dot. imię + nazwisko + pesel. Czyli te bilety są zatem de facto "na okaziciela"? Czy raczej takie coś to gwarancja problemów przy wejściu na stadion?
Najwyraźniej dawno już nie byłam za friko na tego typu imprezie, stąd moje wątpliwości
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Wg regulaminu: konkurs.heinz@webtalk.pl Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Żaden laureat smsowy się nie zameldował.
Teoria spiskowa -> Webtalk dopiero ostatniego dnia poprawnie sformatował formularz konkursowy & finalnie nagrodził jedynie zgłoszenia przesłane przez poprawioną wersję formularza. Dla nich sprawa jest zamknięta, heloł! wybrali przecież laureatów. Nie przewidywali tworzenia bramki do smsów informujących o przyznaniu nagrody, nie będą też tracić czasu na obdzwanianie ludu. Ene-due-rabe wysłali jednego mejla do wszystkich, których "wybrali" i finito, koniec roboty, uff cud, że się do północy z tym "wybieraniem" wyrobili...
Ale ofkoz chciałabym się mylić; daję im czas na eski... powiedzmy do 15:59 w poniedziałek. Ani minuty dłużej
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Właśnie się pakuję, ale mejla mogę zapodać: konkurs.heinz@webtalk.pl
Regulamin mogę Ci przesłać najwcześniej jutro.
Pls daj znać, co odpiszą
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Na początku konka w formularzu był tylko nr tel. (jak poniżej), ale po interwencji konkursowiczów organizator poprawił formularz dodając pole na wpisanie mejla...
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Jeśli chodzi o forum: jedna osoba pochwaliła się wygraniem nerki. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Dziś Pan Domu zerka mi przez ramię do kompa i mówi "Coooo, Ty napisałaś na forum ponad 18 tys. postów?!"
Se myślę, że chyba pójdę na BP i wezmę kąpiel razem z autem, przynajmniej się zaoszczędzi na wodzie