Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#7292286 Napisano: 29.08.2025 14:47:00 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Snickers nic, Dove nic, Nivea nic, Cappy nic, loterie nic, bramki nic... słońca nic, a nad Bałtykiem tylko do jutra siedzę, więc deszczu słucham z balkonu na zatokę patrząc i tyle z wywczasów, a wyjazd za własne pieniądze to ból portfela & duszy typu "weltschmerz" - czuję się, jak jakiś frayerzyna, randomowy mugol emotka

Smolar z główną w PP nie zadzwonił, a przecież bym dalej legitnie jeździła moją starą Skodą zapierdziałą, tyle że umytą na BP, bo na tyle mnie wyceniło Avanti emotka Hatfu ten cały sierpień-cierpień! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7292280 Napisano: 29.08.2025 14:32:08 w Czy informują/ informowali?
samdej napisał(a):

olunka napisał(a):

jak ktos wie, że szwagier ciotki sąsiada wygrał główna z Prince Polo to niech się podzieli wiadomością, co by sie nie łudzic dłużejemotka

Obawiam się, że przy takiej wygranej to ten szwagier ciotki sąsiada zachowałby to info dla siebie😏 Należy oczekiwać znaków typu nowa fura lub remont w chałupie. Rozglądajcie się wokół 😜

Rozglądajmy się! emotka
Wyświetl w wątku >>

joan

#7292064 Napisano: 28.08.2025 22:30:22 w teraz (tylko info, bez pytań i dyskusji !)
Trwa od 29 do 31 sierpnia 2025 / Kraków:

https://www.faceb...et=a.667884322009820

Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7292023 Napisano: 28.08.2025 20:39:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Andrzej007 napisał(a):

Czy w kodach konkursowych z Żabki wielkość liter ma znaczenie? Przedwczoraj zniknęły mi kody ze Snickersa, więc napisałem do supportu Żabki. Odesłali mi kody, ale dopiero teraz zorientowałem się, że są napisane wyłącznie małymi literami emotka

Spróbuj wklepać kod -> jeśli będzie nieprawidłowy, strona i tak nie puści Cię dalej. Wtedy pozostaje kombinowanie z wielkością liter aż zgadniesz właściwą kombinację... emotka

kaka72 napisał(a):

Zniknął mi z aplikacji kod za zakup Snickers a przecież wysyłanie zgłoszeń jest do dziś,więc powinien jeszcze być aktywny?Ktoś podpowie jak go odzyskać?

Ponoć trzeba pisać do Żabki i przesyłają kody, ale czy dziś jeszcze cokolwiek załatwisz?
Na przyszłość: od razu po pojawieniu się kodu skopiuj go i wyślij do siebie via komunikator (np. WA). Przy wysyłaniu zgłoszenia wklej skopiowany kod. emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7289910 Napisano: 22.08.2025 13:16:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kerocna napisał(a):

W loterii Tyskie 0 w Biedronce na wygrany voucher na szkolenie Bezpieczny Kierowca chcą nr PESEL i serię i nr dowodu osobistego, tłumacząc, że numer PESEL i dane dokumentu tożsamości są niezbędne wyłącznie do ewidencji podatkowej i nie będą wykorzystywane w żaden inny sposób. 
Co zrobić jeśli nie chcę podawać im tych danych, a chcę nagrodę? emotka

Niech podadzą podstawę prawną. Wyświetl w wątku >>
1 kerocna 0

joan

#7289506 Napisano: 21.08.2025 11:40:57 w Czy informują/ informowali?
rudzixon napisał(a):

Ja też odczuwam niesmak związany z tym konkursem. W konkursie elmex juz udziału nie brałam ...

Ja tak samo -> obliczyłam koszt paragonu i stwierdziłam, że lepiej zainwestować pieniądze w inną akcję emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7289260 Napisano: 20.08.2025 16:47:50 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
maryjane napisał(a):

Może Ty i joan macie rację, może powinnam zadzwonić... dziękuję Wam za odzew. Dam im czas na odpowiedź jeszcze dziś, jeśli nie dostanę wiadomości, jutro rano zadzwonię.

Lepiej wpierw zadzwonić - może to pomyłka w wysyłaniu info do laureatów, a jak napiszesz mejla, to potem będziesz czekała w niepewności ileś dni (14?) na odpowiedź... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7289247 Napisano: 20.08.2025 16:34:45 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
maryjane napisał(a):

Wysyłałam zdjęcie, paragon był mój własny, produkt kupiony tego samego dnia, spieszyłam się przed końcem loterii 🥺

Zatem ich błąd.
Jak wyżej - zadzwoń i zaproponuj, że wyślesz im ten paragon pocztą. Jeśli się zgodzą, to napisz im podsumowanie tej rozmowy w mejlu - pracownik, z którym będziesz to omawiała może iść zaraz na 3 tyg. urlopu, a reszta nie wiedzieć o Waszych ustaleniach... Wyświetl w wątku >>

joan

#7289238 Napisano: 20.08.2025 16:30:14 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
maryjane napisał(a):

W poniedziałek pochwaliłam się wygraną kartą Rossmann w loterii Perwoll. Od razu po wygranej wypełniłam również formularz laureata, bo paragon miałam przed nosem, więc stwierdziłam, że będę mieć "z głowy". Przed chwilą dostałam tę oto wiadomość: (patrz zdj). Czuję się jak oszustka, a wiem, że wszystko było totalnie legal 🥺 Napisałam maila na adres reklamacji Albedo, ale przyznaję, że mi przykro...  miał ktoś kiedyś podobną sytuację? (...)

Czy to był Twój własny paragon, czy kupiony od kogoś?

PS: Może ten sms miał pójść do innego uczestnika, tylko błędnie wysłali również do Ciebie? Wyświetl w wątku >>

joan

#7289100 Napisano: 20.08.2025 13:15:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

Zakup nie był tani, znalezienie go w aplikacji też do łatwych nie należało, mi wyskoczył "push" po tym jak kupiłam dwa żele iż wyzwanie wykonane i mogę wziąć udział w konkursie. Na forum aż 1 osoba pochwaliła się  wygraną II stopnia (jakimś spotkaniem online z coucherem) więc dla mnie jest coś tu mega nie tak.

I też to nie jest tak, że te pushe nie działają, bo oni po srylion pushów dziennie zapodają, więc ten o wygranej również by dotarł + wszystkie wygrane słano mejlem, zatem nawet przy nieotrzymaniu pusha... nagroda powinna przyjść na mejla w ramach niespodzianki. Dziadostwo emotka Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

joan

#7289076 Napisano: 20.08.2025 12:40:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atlantydek napisał(a):

Niewykluczone, że apkę obsługuję jakaś mała firma pana Edka no i tam pojawiła sę żądza bonów tudzież pidżam W wersji soft zawalili powiadamianie.

Gdybym tylko mieszkała w Łodzi, to bym im złożyła wizytę emotka

Myślę też, że może "organizatorem konkursu jest Rossmann" oznacza w praktyce: "Pani Jolu, tak świetnie Pani pracuje, chcąc Panią docenić... zdecydowaliśmy się przekazać Pani pieczę nad organizacją naszych konkursów. Na pewno uda się Pani zmieścić ten dodatkowy task w swoim grafiku. Proszę traktować to na równi z podwyżką, stażystka Jennefer będzie Panią wspierała. Serdeczne gratulacje od całego zespołu!" Klask. Klask. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7289054 Napisano: 20.08.2025 12:05:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

Czy mogłyby się odezwać osoby które wygrały w konkursie Palmolive "Otul się zapachem snu" Rossmann? Nie chce mi się wierzyć że nikt nie pochwalił się kartą do rossmanna czy nagrodą główną, którą była piżama.

A czy masz konta w social mediach, żeby tam poszukać laureatów np. po haśle Palmolive? Mnie trudno uwierzyć, że w mugolskim świecie, gdzie człowiek publicznie mianuje się influencerską osobistością kosmetyczną po tym, jak wygrał szamponetkę na porost włosów, nikt zupełnie by nie wspomniał o nagrodzie z Palmolive emotka Ewentualnie: może ktoś napisał cokolwiek na innej stronie/forum konkowym? Ja jestem tylko tutaj, więc nie mam jak sprawdzić...

PS: Kwestia, o której nikt nie pisał -> to, że niby organizatorem był Ross dopuszcza, że komuś podzlecili działania z konkiem związane. Mnie się zdarzyły kilka razy dziwne sytuacje, gdzie (nazwy firm przypadkowe, bo już nie pamiętam!) organizatorem był Smolar, sponsorem Mondelez, a paczkę nadała - co było wyraźnie wpisane w list przewozowy - Albedo, zupełnie nie wymieniona w żadnym punkcie regulaminu. Czyli może się okazać, że jakieś Aktywacje czy inne czarne dziury się tym zajmowały. Wyświetl w wątku >>

joan

#7288941 Napisano: 19.08.2025 21:47:59 w Czy informują/ informowali?
Kolejny tydzień Avanti / BP to nie miał być czasem poinformowany dzisiaj? Czy był? Bom se zapisała, że informują we wtorki... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7288770 Napisano: 19.08.2025 14:00:37 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
rufus napisał(a):

Pikawka "prosze nie oceniac" emotka

Madkowe "proszę nie oceniać" & wstręt do interpunkcji & "przepraszam ale nie przepraszam" & "nie przypominam sobie" - co za kombo! Facet, ja Ci tylko mogę pogratulować cierpliwości do bliźnich i dystansu do życia emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7288320 Napisano: 18.08.2025 12:18:46 w Czy informują/ informowali?
atlantydek napisał(a):

Mugolki z apki skosiły wszystko  emotka

Albo inny scenariusz.
Jak mawiał Józef Stalin: "Nieważne, kto głosuje - ważne, kto liczy głosy..." Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

joan

#7288315 Napisano: 18.08.2025 12:14:10 w Czy informują/ informowali?
rainbowdash napisał(a):

Karolaaajn napisał(a):

Jak sytuacja z Rossmann , tymi zakupami w apce? Otul się zapachem snu. Widziałam kilka pytań na forum ,ale bez odpowiedzi, ale mogłam ominąć, bo byłam ponad tydzień na urlopie emotka  czy ktoś dostał jakieś info albo pytał?

Wszystkie nagrody zostały wydane 7 sierpnia (info od organizatora). Czyli na forum oficjalnie 1 sztuka

Dodam jeszcze, że info w MDW pojawiło się tydzień po regulaminowym czasie, w jakim mieli poinformować laureatów o przyznaniu nagrody. Wyświetl w wątku >>

joan

#7288080 Napisano: 17.08.2025 11:22:04 w Czy informują/ informowali?
jo-anna napisał(a):

Ostatni etap był do 10.08, więc mało prawdopodobne jest to, że 12.08 poszły już maile do nagrodzonych! Organizatorzy mają 7 dni na wyłonienie zwycięzców emotka

I tej wersji się trzymam! emotka Wyświetl w wątku >>
1 jo-anna 0

joan

#7288069 Napisano: 17.08.2025 10:31:36 w Czy informują/ informowali?
jo-anna napisał(a):

Luiza12 napisał(a):

wikatosia777 napisał(a):

Czy Tymbark Gazz i Maślanka mrągowska informowali za ostatnie etapy?

Ktoś wie co z Mrągowską? Czy za ostatni etap już były wyniki?

Mrągowska informuje w poniedziałki. Przedostatni etap - wyniki powinny być 18.08, a ostatni 25.08

Na forum znalazłam taki oto wpis z 12.08.2025 sugerujący, że wszystko poszło. Hmm...
aneczka-p napisał(a):

500 zł Decathlon z Mrągowskiej - ostatni etap

Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7287779 Napisano: 15.08.2025 12:30:52 w Wkurza mnie...
snowflake napisał(a):

A ja uważam, że bardzo byśmy się zdziwili jakby agencje udostępniały nagradzane wypowiedzi. Dobrym przykładem był konkurs polegający na rozwinięcie WW emotka  cześć haseł była hmm delikatnie mówiąc dość specyficzna...
Zresztą do dziś pamiętam, że najlepszy pepier toaletowy to Regina, co kolana zgina emotka

Ja z kolei do grobowej deski będę pamiętała czyjeś nagrodzone hasło: "Mam bony jestem zadowolony" emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7287775 Napisano: 15.08.2025 12:24:03 w Wkurza mnie...
elemelex napisał(a):

Ja się skłaniam ku wypaleniu. Ja też na początku miałam dużo pomysłów i energii i nawet pytania mnie nie irytowały jak teraz. Konkursy objawiały się jako cudowna sprawa.  Co nie zmienia faktu, że są tutaj tacy, którzy się nie wypalają, chciałabym poznać ich sekret.

Tacy ludzie są niegasnącą inspiracją, podziwiam ich na równi z tymi, co ogarniają pracę na pełen etat + dom + konkursy (nie umiem w to jeszcze, niestety...) emotka

Dla mnie też konkursy w pewnym stopniu to odskocznia, bo najczęściej pracowałam po 8h dziennie przeskakując non stop pomiędzy dwoma językami obcymi -> wieczorami ledwo pamiętałam, jak się po polsku mówi, wręcz nie potrafiłam się wysłowić! Konki tu bardzo pomagały, były niczym orzeźwiająca, głęboka kąpiel w języku polskim emotka

Zwykle słałam po 2 zgłoszenia: jedno zgrabne & cudne-schludne, drugie mugolskie. Od września dodam wariant trzeci, czyli pijany śWIERSZcz. Taki mam plan, zapowiada się wesoło emotka Wyświetl w wątku >>