Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18619
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Smolar z główną w PP nie zadzwonił, a przecież bym dalej legitnie jeździła moją starą Skodą zapierdziałą, tyle że umytą na BP, bo na tyle mnie wyceniło Avanti
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Rozglądajmy się!
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
https://www.faceb...et=a.667884322009820
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Spróbuj wklepać kod -> jeśli będzie nieprawidłowy, strona i tak nie puści Cię dalej. Wtedy pozostaje kombinowanie z wielkością liter aż zgadniesz właściwą kombinację...
Ponoć trzeba pisać do Żabki i przesyłają kody, ale czy dziś jeszcze cokolwiek załatwisz?
Na przyszłość: od razu po pojawieniu się kodu skopiuj go i wyślij do siebie via komunikator (np. WA). Przy wysyłaniu zgłoszenia wklej skopiowany kod.
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Ja tak samo -> obliczyłam koszt paragonu i stwierdziłam, że lepiej zainwestować pieniądze w inną akcję
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Lepiej wpierw zadzwonić - może to pomyłka w wysyłaniu info do laureatów, a jak napiszesz mejla, to potem będziesz czekała w niepewności ileś dni (14?) na odpowiedź... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Zatem ich błąd.
Jak wyżej - zadzwoń i zaproponuj, że wyślesz im ten paragon pocztą. Jeśli się zgodzą, to napisz im podsumowanie tej rozmowy w mejlu - pracownik, z którym będziesz to omawiała może iść zaraz na 3 tyg. urlopu, a reszta nie wiedzieć o Waszych ustaleniach... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Czy to był Twój własny paragon, czy kupiony od kogoś?
PS: Może ten sms miał pójść do innego uczestnika, tylko błędnie wysłali również do Ciebie? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
I też to nie jest tak, że te pushe nie działają, bo oni po srylion pushów dziennie zapodają, więc ten o wygranej również by dotarł + wszystkie wygrane słano mejlem, zatem nawet przy nieotrzymaniu pusha... nagroda powinna przyjść na mejla w ramach niespodzianki. Dziadostwo
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Gdybym tylko mieszkała w Łodzi, to bym im złożyła wizytę
Myślę też, że może "organizatorem konkursu jest Rossmann" oznacza w praktyce: "Pani Jolu, tak świetnie Pani pracuje, chcąc Panią docenić... zdecydowaliśmy się przekazać Pani pieczę nad organizacją naszych konkursów. Na pewno uda się Pani zmieścić ten dodatkowy task w swoim grafiku. Proszę traktować to na równi z podwyżką, stażystka Jennefer będzie Panią wspierała. Serdeczne gratulacje od całego zespołu!" Klask. Klask. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
A czy masz konta w social mediach, żeby tam poszukać laureatów np. po haśle Palmolive? Mnie trudno uwierzyć, że w mugolskim świecie, gdzie człowiek publicznie mianuje się influencerską osobistością kosmetyczną po tym, jak wygrał szamponetkę na porost włosów, nikt zupełnie by nie wspomniał o nagrodzie z Palmolive
PS: Kwestia, o której nikt nie pisał -> to, że niby organizatorem był Ross dopuszcza, że komuś podzlecili działania z konkiem związane. Mnie się zdarzyły kilka razy dziwne sytuacje, gdzie (nazwy firm przypadkowe, bo już nie pamiętam!) organizatorem był Smolar, sponsorem Mondelez, a paczkę nadała - co było wyraźnie wpisane w list przewozowy - Albedo, zupełnie nie wymieniona w żadnym punkcie regulaminu. Czyli może się okazać, że jakieś Aktywacje czy inne czarne dziury się tym zajmowały. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Madkowe "proszę nie oceniać" & wstręt do interpunkcji & "przepraszam ale nie przepraszam" & "nie przypominam sobie" - co za kombo! Facet, ja Ci tylko mogę pogratulować cierpliwości do bliźnich i dystansu do życia
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Albo inny scenariusz.
Jak mawiał Józef Stalin: "Nieważne, kto głosuje - ważne, kto liczy głosy..." Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Dodam jeszcze, że info w MDW pojawiło się tydzień po regulaminowym czasie, w jakim mieli poinformować laureatów o przyznaniu nagrody. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
I tej wersji się trzymam!
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Na forum znalazłam taki oto wpis z 12.08.2025 sugerujący, że wszystko poszło. Hmm...
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Ja z kolei do grobowej deski będę pamiętała czyjeś nagrodzone hasło: "Mam bony jestem zadowolony"
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Tacy ludzie są niegasnącą inspiracją, podziwiam ich na równi z tymi, co ogarniają pracę na pełen etat + dom + konkursy (nie umiem w to jeszcze, niestety...)
Dla mnie też konkursy w pewnym stopniu to odskocznia, bo najczęściej pracowałam po 8h dziennie przeskakując non stop pomiędzy dwoma językami obcymi -> wieczorami ledwo pamiętałam, jak się po polsku mówi, wręcz nie potrafiłam się wysłowić! Konki tu bardzo pomagały, były niczym orzeźwiająca, głęboka kąpiel w języku polskim
Zwykle słałam po 2 zgłoszenia: jedno zgrabne & cudne-schludne, drugie mugolskie. Od września dodam wariant trzeci, czyli pijany śWIERSZcz. Taki mam plan, zapowiada się wesoło