Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6469159 Napisano: 02.03.2018 17:34:11 w WC - rozmowy o wszystkim
defed napisał(a):

Jadłam dzisiaj makaron z Sosem Łowicz i jestem mega zawiedziona. W porównaniu do słoikowego sosu Winiary, który chętnie kupuję także poza konkursami, skład i smak Łowicza jest ble... Łooo...jej! emotka  

Tych marek nie kupuję, ale smakuje mi makaron z sosem "Barilla Zucchini & Aubergine Sos pomidorowy z warzywami 400 g". Wystarczy poddusić cukinię, cebulę + czosnek, dodać sos i ugotowany makaron -> mniam emotka

Co do Łowicza - niedawno miałam trochę więcej czasu i przejrzałam skład WSZYSTKICH dżemów dostępnych w Carrefourze. W każdym był cukier, a czasem nawet kilka rodzajów cukru oraz syrop glukozowo-fruktozowy. Jedyny spoko dżem, jaki widzę w zwykłych sklepach = Rapsodia w Biedronce. A niby takie "zacne / popularne / lubiane" marki w tym C4 emotka Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

joan

#6469106 Napisano: 02.03.2018 15:24:40 w WC - rozmowy o wszystkim
luko922 napisał(a):

Kojarzycie może jakieś źródła - ankiety, cokolwiek tego typu, mówiące o tym, jakich nagród w konkursach oczekują konsumenci? Bo potrzebuję przekonać klienta, że super wycieczka jest jedną z najbardziej pożądanych nagród, ale chcialbym jakieś dane emotka . Ktoś coś? emotka

Nie wycieczka, jeno voucher na okaziciela emotka Żeby cała rodzina / ekipa mogła wyjechać w dowolnym terminie w dowolne miejsce.

A co klienta - możesz zrobić ankietę nawet w Googlu; przy tylu znajomych / obserwatorach powinieneś dostać ładne wyniki. My Cię oczywiście wspomożemy emotka Dane mu przedstawisz w postaci procentów emotka Wyświetl w wątku >>
1 luko922 0

joan

#6468991 Napisano: 02.03.2018 11:47:37 w moje dzisiejsze wygrane :)
viviean napisał(a):

zwrot za Mutti

U mnie również. Nie mogę już twierdzić, że Smolar niczego mi nie daje emotka Wyświetl w wątku >>
2 kajeczka, mia 0

joan

#6468989 Napisano: 02.03.2018 11:45:13 w Zjazd e-konkursowiczów
zdolnabestia napisał(a):

Jak to będzie początek kwietnia i Katowice lub okolice, to może uda mi się dotrzeć, lecę do Polski na święta, ale póki co nie kupiłam biletu powrotnego i nie wiem dokładnie do kiedy będę. Jak przed 1 kwietnia, to możemy zrobić zlot w Gdańsku  emotka

Bejbe, tu jest takie Eldorado, że nie będziesz chciała wracać! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6468849 Napisano: 01.03.2018 22:00:19 w Wkurza mnie...
asantesana napisał(a):

Nie, nie mam siły się wkurzać, jest mi niewymownie smutno, że nie mam swojego mieszkania i muszę mieszkać nad sąsiadem palantem, który utrudnia mi życie każdego dnia swoją mega hałaśliwą, nieliczącą się z nikim osobą i śpiewem operowym o każdej porze dnia i nocy (ewentualnie przybijaniem gwoździ o 2 w nocy), a ja nie mogę z tym nic zrobić...
Nie, nie chcę porad typu dzwoń na policję itd., chcę tylko przytulenia i zrozumienia.  emotka

Gorzej, gdyby to mieszkanie było Twoje własne, kupione na kredyt trzydziestoletni. Przytulam i mam nadzieję, że sąsiad się wyprowadzi, robiąc miejsce dla jednostek o wyższym poziomie kultury emotka

justfine napisał(a):

joan, czy Ty masz swój fan page? emotka

Nie, poza FB moje życie w sieci ogranicza się do tego forum. Na razie nikt nie sprawdza, ile wygrywam (a wykres funkcji ilości moich nagród powoli zmierza do y = 1/x), więc mogę tutaj siedzieć i dowolnie strzelać literami na prawo i lewo emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

joan

#6468824 Napisano: 01.03.2018 21:24:28 w Zjazd e-konkursowiczów
olunka napisał(a):

mysmy z Cudaczkiem na ostatni pociag do Wroclawia poszly to chyba ok 21 a do ktorej wyscie siedzialy to nie wiem emotka

Na bank lokal był jeszcze otwarty emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6468820 Napisano: 01.03.2018 21:15:54 w Zjazd e-konkursowiczów
defed napisał(a):

Przypomnijcie: jak daleko od PKP było miejsce spotkania rok temu oraz od której do której się bawiliście, pi x drzwi emotka

Bliziutko dworca PKP. Do której... oj nie wiem, może ktoś pamięta?

Aha:
norweska20 napisał(a):

Na następny zjazd w Katowicach chętnie się wybiorę ( bo jakby nie było to tylko 70km) -tylko muszę popracować nad wygranymi , żeby mieć o czym zagadać emotka  

Czyli będziesz? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6468793 Napisano: 01.03.2018 20:19:26 w Zjazd e-konkursowiczów
mariolakal napisał(a):

A skąd to auto wziąć ?  emotka  Poza tym po Heńku nie zaleca się prowadzenia pojazdu... Mam zamiar jechać pociągiem...  emotka

Trzymam Cię za słowo emotka Musimy się przecież przed potencjalną emeryturą w końcu zapoznać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6468785 Napisano: 01.03.2018 20:12:25 w Zjazd e-konkursowiczów
mariolakal napisał(a):

Chętnie bym do Was dołączyła, ale z noclegiem...  emotka

No weź zjedz Snickersa i nie gwiazdorz -> w aucie się wyśpisz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6468775 Napisano: 01.03.2018 19:53:43 w Zjazd e-konkursowiczów
defed napisał(a):

Halo Katowice! A ile trzeba mieć nagród na koncie, by do Was dołączyć? emotka  Na wiosnę mam jeszcze spotkanie klasowe 15 lat po maturze - oby terminy się nie nałożyły... Wstępnie dopisuję się do listy  emotka

Nie ma żadnego minimum, zapraszamy emotka Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

joan

#6468748 Napisano: 01.03.2018 19:17:08 w WC - rozmowy o wszystkim
olunka napisał(a):

czyli trzeba robic liste, terminy itd, wtedy ktos takie cos zorganizowal,ze sie wpisywalo kiedy komu pasuje, niech sie ujawni

Najlepiej tutaj: https://www.e-kon...w/strona/28#p6409692 Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6468742 Napisano: 01.03.2018 19:11:50 w WC - rozmowy o wszystkim
olunka napisał(a):

kolejke czyli napitek, o jedzeniu nie bylo mowy emotka

Jak się bawić, to się bawić!!! emotka Ale gorącą czekoladą nie pogardzę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6468739 Napisano: 01.03.2018 19:08:48 w WC - rozmowy o wszystkim
olunka napisał(a):

nie ustalenia były takie że te osoby co przez ten rok wygrają auto to stawiaja kolejkę emotka

Uff, to "dobrze, że nie wygrałam" emotka W takim razie przyjdę na czczo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6468736 Napisano: 01.03.2018 19:04:44 w WC - rozmowy o wszystkim
olunka napisał(a):

w marcu mija rok jak w Katowicach odbyło się spotkanie forumowe, może warto pomyslec o następnym???

Luźne ustalenie było takie, że spotykamy się po tym, jak ktoś z nas wygra samochód emotka Czyli... chyba można coś powoli planować na nieco cieplejszy wieczór emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6468715 Napisano: 01.03.2018 18:07:01 w Wkurza mnie...
norweska20 napisał(a):

zapis w loterii Nescafe : (...) z jednego adresu może wygrać maksymalnie 1 (słownie: jedna) osoba.
Nie żebym miała seryjne szczęscie w loteriach i na zapas się bała - ale jedno 100 zł na  1 adres domowy  emotka

Oj przecież wiadomo, że gdy przychodzą dwie nagrody na jeden adres, to ludziom się w d* przewraca! Biegają nago po ulicach wykrzykując wywrotowe hasła, myją nogi szamponem na porost włosów i łykają Apap na noc, choć słońce w zenicie. Na szczęście niektórzy organizatorzy dbają o jedność rodziny oraz należny szacunek wobec miru domowego... i właśnie dlatego nie możesz wygrać np. dwóch płynów do mycia naczyń. Bo by Cię zwyczajnie po* od tego dobrobytu! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6468683 Napisano: 01.03.2018 16:23:47 w Sport

(gdyby ktoś miał pytania, co do dojazdu / miejsc parkingowych, zapraszam na PW) Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

joan

#6468637 Napisano: 01.03.2018 15:08:47 w Biedronka
pioge7 napisał(a):

A są do 21 dalej czy do 22? 

Tego CI nie powiem, bo u mnie -14 stopni i niespecjalnie chce mi się po 21 sprawdzać, czy Biedra otwarta emotka Skoro mają być do 22, a na stronie widnieje 21, takie info Ci zapodałam. Jak w praktyce to wygląda, trudno powiedzieć. Może zapytaj na ogólnym profilu Biedronki na FB (o ile posiadają)? Profil Kaufa obsługują jego pracownicy i udzielają wszelkich informacji. Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

joan

#6468630 Napisano: 01.03.2018 14:58:25 w Biedronka
pioge7 napisał(a):

A na stornie http://www.biedronka.pl/pl/sklepy informacja jest zaktualizowana czy dalej godziny które były wcześniej? 
Moja mama jutro by pojechała bo ma na nockę a nie chce jej wysyłać niepotrzebnie a w miejsce będzie po 21 i niewiem czy o już zmieniają czy jeszcze nie . 

Jeśli chodzi o moje Biedronki, to jest stare info, czyli że do 21. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6468605 Napisano: 01.03.2018 13:49:43 w Biedronka
jokan napisał(a):

14 osob sie nie zglosilo po nagrode, a tam nie bylo jakiejs rezerwy? http://wygrajusmi...kcje/47/Laureaci.pdf

Na forum pisano, że niektórzy laureaci nie dostali żadnego info o wygranej, za to przyszedł sms, że im nagroda przepadła. Zaś wg regulaminu: "Nagrody nierozdysponowane w powyższym trybie pozostają własnością Fundatora." emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6468229 Napisano: 28.02.2018 14:34:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kinzao napisał(a):

ad.1 Pewnie jest żółta emotka tyle wiemy emotka wchodzisz na stronę i jedyne co możesz zrobić to podać dane do wysyłki.
ad.2 Myślę, że można bo dopiero na tej stronie jest kolejny 'przycisk' wysyłający Twoje dane dalej.

Dziękuję za odpowiedź.

Pytałam, bo widziałam gdzieś, że na tej stronie można zamówić np. walizki z grafikami zwierząt czy nawet własnym zdjęciem. Ale spoko, żółty to piękny kolor emotka Wyświetl w wątku >>
0 0