Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6475357 Napisano: 21.03.2018 16:36:08 w Paragony na trwające konkursy
magie1982 napisał(a):

Magnum w Żabce, jeśli u kogoś są w normalnej cenie, u mnie 17 zł

W promocji biorą udział tylko lody Magnum w kubku, a one są w gazetce po 14,99 zł - taniej nie znajdziesz lodów na ten konek, więc chyba nie opłaca się kupować paragonu. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6475241 Napisano: 21.03.2018 12:24:03 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas - dostałam. I Ty również powinieneś teraz otrzymać powiadomienie o niniejszym wpisie (z podlinkowaniem bez małpy) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6475233 Napisano: 21.03.2018 12:13:07 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

Podlinkowało mnie, ale nie dostałem powiadomienia emotka

A jak "od zarania dziejów" robię emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6475226 Napisano: 21.03.2018 12:03:42 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Nie bardzo wiem, o czym dyskusja się toczy, ale niniejszym kopiując-podlinkowuję-Pionasa-bez-żadnej-małpy. Tadam: pionas 

Wyskoczyło Ci powiadomienie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6475205 Napisano: 21.03.2018 11:30:21 w Dziś cieszę się z.....
cb656 napisał(a):

Pierwszy dzień wiosny, pojawiają się pierwsze kotki... (jeszcze nie na wierzbach, bo za zimno - na razie w domu) emotka

Widzę, że w te mroźne dni kolega próbuje (skutecznie!) ocieplić wizerunek emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6475143 Napisano: 21.03.2018 10:11:05 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
jokan napisał(a):

(...) gdzie kupic najtaniej kamisa? w inter widzialam po 1,69 zł chyba najtaniej

Jeśli chodzi o loterię -> bodajże 0,89 zł kosztuje saszetka sosu do sałatek Kamis w C4. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6474940 Napisano: 20.03.2018 17:56:27 w Wkurza mnie...
justfine napisał(a):

joan napisał(a):

Tak sobie chrupię i chrupię konkowe Pringles Original i coraz bardziej mnie wargi pieką, ale chrupię dalej... aż w lustro patrzę: spuchły mi usta emotka

Miałam ten sam efekt! Ale tylko przy pierwszej tubce - przy drugiej organizm już się dostosował emotka

Ciekawe, czy będziemy w nocy świecić oczami (w sensie fluorescencyjnym) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6474902 Napisano: 20.03.2018 16:40:57 w Wkurza mnie...
Tak sobie chrupię i chrupię konkowe Pringles Original i coraz bardziej mnie wargi pieką, ale chrupię dalej... aż w lustro patrzę: spuchły mi usta emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6474502 Napisano: 19.03.2018 14:58:37 w SZUKAM....
mkrzysiek napisał(a):

Szukam gdzie w Lidlu jest coca cola?
Byłem w trzech sklepach i tylko 2l.

Wersja konkursowa stoi między butelkami z winem emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6474436 Napisano: 19.03.2018 13:03:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cudaczek121 napisał(a):

Czy jest ktoś, kto w ogóle wygrał w loterii Jana Niezbędnego? Puściłam przed chwilą 1 zgłoszenie, bo kupiłam pojemnik Janka za 13 zł i 19 groszy w Piotrze i Pawle, ale niestety pudło,ech.A może zna ktoś z Was wie, gdzie mogę dostać jeszcze taniej te produkty na loterię?

A to nie jest czasem kolejna promocja atrakcyjna jedynie dla paragonowych drukarzy a'la Paczka sprzątaczka? emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6473930 Napisano: 16.03.2018 22:32:00 w Wkurza mnie...
mama2006 napisał(a):

znajoma właścicielka sklepiku, matka dzieciom, musiała dziś stanąć za ladą sklepu zamiast spędzić czas z rodziną.Bezdzietne studentki, które dorabiały u niej w niedzielę i prosiły się o pracę musiała odprawić. Gdzie tu logika?
A swoją drogą strasznie mnie wkurza,że państwo chce decydować za obywateli, nawet w takich sprawach jak zakupy.O innych nie wspomnę.

Czy to Twoje słowa, czy kogoś cytowałaś? Bo widzę, że zaczynają żyć swoim życiem na FB emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

joan

#6473757 Napisano: 16.03.2018 13:56:53 w Kaufland konkursy
estrelitta napisał(a):

Te rezerwy to z którego etapu?

Dokładnie to nie wiem, ale u mnie za luty.
W sumie do tej loterii zgłosiłam 3 paragony -> 2 w styczniu i 1 w lutym emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6473651 Napisano: 16.03.2018 10:50:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atka79 napisał(a):

Eureka! Olśniło mnie jak prawdopodobnie działa Loyalty Point.
Połączyłam sobie kilka faktów:
- korekk nie wygrała na żaden z fikcyjnych paragonów (a zgłosiła ich 500)
- kkbt pisze, że już kiedyś nagrody z ich loterii sprzedawano zanim je rozlosowano
- Loyalty Point nie przesłało mi skanu jakiegokolwiek wygranego paragonu
- Loyalty Point w odpowiedzi na reklamacje nie podało mi ile nagród faktycznie wydano

No i w mojej ocenie wygląda to tak:
- oni sami wprowadzają sobie fikcyjne numery paragonów (a firmie SC Johnson chwalą się potem jak dużo mają zgłoszeń)
- potem "losują" wyłącznie te swoje numerki
- nie odbierają nagród, bo przecież nie mają paragonu (dlatego nie przesłali mi ich skanów)
- nagrody (zgodnie z regulaminem) pozostają do dyspozycji organizatora (dlatego nie odpisali mi ile nagród wydali, bo wtedy wyszłoby, że w rzeczywistości wydali jakieś nieliczne nagrody, a większość nagród pozostała u nich)

Ja wcześniej sugerowałam się trochę tą Waszą teorią o drukarzach paragonów, ale chyba powyższe rozwiązanie zagadki jest równie prawdopodobne. Jak myślicie?

Jedna teoria nie wyklucza drugiej. NORMALNA agencja podejmuje akcje widząc jakieś nieścisłości, tymczasem LP brnie dalej w to bagno. Dwolny regulamin konkursu czy loterii zwykle zawiera zapis o tym, że organizator ma prawo podjąć pewne kroki w przypadku podejrzenia próby oszustwa, obejścia systemu itp. A u LP przez tyle lat nic się nie dzieje, chociaż ewidentnie ktoś tu kogoś robi w uja -> oni oficjalnie problemu nie widzą. I teraz: albo nie chcą widzieć oszustów, albo sami nimi są.

Jedynym rozwiązaniem jest załatwić to raz, a dobrze. Tej sprawy się nie da zamieść pod dywan. Statystyki wbijają w fotel. Wyświetl w wątku >>

joan

#6473536 Napisano: 15.03.2018 21:52:44 w SZUKAM....
Agnes napisał(a):

nie wiecie co wozi jakaś dziwna firma GEIS????

Zwykle coś dużego w stylu: pralka, zmywarka. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6473476 Napisano: 15.03.2018 18:44:05 w SZUKAM....
kammaro napisał(a):

Szukam osoby, której chwilowo się nudzi i zechciałaby udzielić porady prawnej. Chodzi o prawo spadkowe,  a dokładniej o dziedziczenie daleszej rodziny, gdy najbliższa się zrzeka spadku (na 100% z powodu długów)
edit
Czy jest możliwość darmowego zrzeczenia się spadku? Kuzyn zrzekał się u notariusza, ale za to trzeba płacić ;/

Poczytaj w sieci o "odrzuceniu spadku".

Moim zdaniem powinnaś zostać oficjalnie poinformowana o zaistnieniu sytuacji spadkowej, a domniemywam, że każda taka informacja zawiera termin i opcję odwołania lub podjęcia innych działań.

Zdaje się, że inna zasada jest przy dziedziczeniu testamentowym, a inna przy braku testamentu!

Zanim podejmiesz jakieś kroki warto sprawdzić, czy Twoje odrzucenie spadku nie przeniesie go "niżej", czyli na Twoja córkę. Najlepiej skonsultować się z prawnikiem spadkowym. Bo pewnie taniej wyjdzie udać się do prawnika całą rodziną i spisać wszystko za jednym zamachem. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6473365 Napisano: 15.03.2018 14:23:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slonko365 napisał(a):

(...) PS. Czy ja dobrze rozumiem, że koleżanka odebrała kotom karmę którą lubiły, żeby zrobić na złość niedobremu producentowi, bo napisał w regulaminie niepoprawną politycznie prawdę? Hmm...  emotka

Być może, ALE ponieważ w mojej konkursowej karierze nie spotkałam się ani razu z konkursem, w który zamieszana byłaby naprawdę dobrej jakości karma... wyszło to kotom na zdrowie emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6473342 Napisano: 15.03.2018 13:28:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
azaflora napisał(a):

joan - najlepsze dwa cytaty z ich odpowiedzi:
" Sami znamy kociaki, które zostały pokrzywdzone przez los i wiemy, że są to wciąż radosne, szczęśliwe zwierzaki, ponieważ właściciel o nie DBA. Tak jak napisaliśmy na początku, proszę czuć się swobodnie we wzięciu udziału w naszym konkursie.
Warto pokazać, że wszystkie koty mogą być szczęśliwe"
emotka

Wiadomo - kup produkt, wysil się przy zdjęciu, prześlij zgłoszenie (ale i tak nie wybierzemy Twojej pracy). Opiekun nawet zapomina czasami o różnych "niedoskonałościach" swojego kota, a tu taka postawa... eh. Wyświetl w wątku >>

joan

#6473327 Napisano: 15.03.2018 12:57:13 w SZUKAM....
nkba napisał(a):

Bzdury gadają emotka Boszzz, ile to człowiek musi się wystać i nagadać w większości przypadków gdy chce zrealizować wygrany bon emotka

Racja -> mnie kiedyś w ITM powiedzieli, że realizują tylko te bony, które sami uprzednio wydali i mają wpisane w kajecik. A moje to są jakieś "obce" i "z niewiadomego źródła" emotka

nkba napisał(a):

Dobrze, ze nie grałam o Żabkowe bo tam chyba cyrk najwiekszy emotka

Żabka jest o tyle gorsza, że kasjerki często przypadkowo dezaktywują kody, więc później bony okazują się nieaktywne. I oczywiście to sklepy własnościowe, gdzie kasjerka = właścicielka, więc nawet nie ma się komu poskarżyć na to, że są problemy emotka Wyświetl w wątku >>
2 nkba, brucee 0

joan

#6473319 Napisano: 15.03.2018 12:33:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
azaflora napisał(a):

(...) Mnie parę lat temu wkurzył organizator cyklicznych konkursów foto z popularną karmą dla kotów /teraz też trwa, widzę reklamę w polecanych/. W regulaminie mieli zapis:
"e) Organizator zastrzega sobie prawo wykluczenia Uczestnika w zakresiekorzystania z aplikacji opisanej w punkcie niniejszym, jeśli przesłane zdjęcie... nie spełnia wymogów estetycznych i promocyjnych, w szczególności nie ukazuje przejawów zdrowia kota (takich jak blask w oczach, lśniąca sierść, energia), czy wręcz wskazuje na to, że kot jest chory, upośledzony lub niepełnosprawny"
Długo się zastanawiali, wreszcie odpisali, przeprosili i ten zapis usunęli z regulaminu.
Na znak protestu, już więcej tej karmy nie kupiłam, ani nie ubiegałam się o "darmochę" do testów. Najgorzej było z kotami, bo się wydzierały, protestowały aż wreszcie zaakceptowały inną, bardziej wartościową karmę.

No tak, bo przecież w dzisiejszym świecie jednostka musi być idealna pod każdym możliwym względem emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6473265 Napisano: 15.03.2018 11:30:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

Pytanie:
czy jest jakiś konkurs-musze kupić kilka żarówek..

Może poszukaj w Kauflandzie? Mają tam "mydło & powidło", więc żarówki też powinieneś znaleźć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0