Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#7287162 Napisano: 13.08.2025 15:24:10 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Mixplosions / Borotalco / Nuii / Everyday w Dino... fb wszystko o mnie wie i jak zawsze częstuje adekwatną reklamą! emotka
Wyświetl w wątku >>

joan

#7287080 Napisano: 13.08.2025 12:40:13 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
zielonaszpilka napisał(a):

U mnie też borotalco zero emotka  i jeśli rzeczywiście skończyli informować to mam swoją teorię na temat tego konkursu emotka

Witam w Klubie Boroków Talko i pozdrawiam z ogrodu, gdziem poszła serce ukoić uświadomiona, że dziś 13. Będę podziwiała żółte cukinie, poczytam książkę, odwiedzę kocięta u sąsiada. 🥰 Środa minie - tydzień zginie! 🙂

PS: Dajesz z tą teorią! 😋 Wyświetl w wątku >>

joan

#7286872 Napisano: 12.08.2025 18:01:39 w Zapowiedzi konkursów
Na FB ponoć od 11.08.2025 miał trwać konkurs, ale jeszcze nie widzę stosownego posta -> pls zerkajcie, jeśli Was konek interesuje:)

„Wakacje bez lagów”: https://korbank.pl/wakacjebezlagow

Dla osób zamieszkałych na terenie Wrocławia, Szczecina lub Radomia.

Nagrody:
1 miejsce: aparat Instax Mini 12 Purpurowy o wartości 359 złotych brutto oraz leżak z logiem marki Korbank
2 miejsce: voucher do Slowhop o wartości 200 złotych brutto oraz leżak z logiem marki Korbank
3 miejsce: leżak z logiem marki Korbank
4 miejsce: leżak z logiem marki Korbank
5 miejsce: leżak z logiem marki Korbank
6 miejsce: leżak z logiem marki Korbank
7 miejsce: leżak z logiem marki Korbank Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7286511 Napisano: 11.08.2025 17:10:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Co prawda strona internetowa firmy AKTYWACJE nie istnieje, bo "jest w budowie", a ich siedziba mieści się w szeregówce na Mokotowie, ale za to organizują liczne akcje z efektem WOW, więc w razie pytań zostawiam tutaj oficjalnie dostępny w sieci kontakt emotka

Wyświetl w wątku >>
1 mixik 0

joan

#7286481 Napisano: 11.08.2025 15:48:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gregory napisał(a):

Ktoś zna agencje Aktywację? Dotrzymują terminów? Bo chyba na to martini się dziś nie doczekam.

Wrzuć sobie w wyszukiwarkę postów na forum hasło AKTYWACJE albo TIGER, a poznasz opinię forumowiczów o tej agencji... Wyświetl w wątku >>
1 ewikewikk 0

joan

#7286053 Napisano: 09.08.2025 16:19:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
8igora9 napisał(a):

Tylko, że w tym konkursie od razu wgrywasz paragon, więc możesz się nigdy nie dowiedzieć o tym, że nagroda przepadła ze względu na "zly" produkt.  
W Delikatesach Centrum są puszki, ale ja się nie zdecydowałam, ponieważ na stronie jest napisane "kup BUTELKE Jim Beam", także jak na moje to bez sensu kupować puszki, jeśli się tego wcześniej  nie zweryfikuje z agencją.

W konkursie, gdzie wgrywa się paragon, po prostu ryzykuje się, że od razu odrzucą takie zgłoszenie.

Jak już pisałam - liczy się regulamin, a nie to, co widzisz na stronie konkursowej. Ale nikogo nie zmuszam, żeby w ten sposób grał emotka Natomiast dopytywanie w agencji? ONI DOSTAJĄ PIENIĄDZE ZA RZETELNE WYKONYWANIE SWOICH OBOWIĄZKÓW. Przestańmy ich za darmo wyręczać emotka I tak już w konku Heinza agencja zmieniła formularz dodając pole na wpisanie mejla. Tyle możemy "pomóc". Jak kto spaprał regulamin, jego sprawa. I np. jeśli regulamin mówi, że prawidłowe zgłoszenie może mieć max 300 znaków, ale przy formularzu nie ma info, to mają nagrodzić zgłoszenie nieregulaminowe "bo ale liczy sie info na stronie konkursowej"? Albo ile razy zdarzyło się, że ilość produktów do zakupienia z regulaminu nie zgadzała sie z info na stronie? Nawet Smolar ostatnio miał błąd (konek w Żabie bodajże).
Regulamin jest wiążący, reszta jest milczeniem. Wyświetl w wątku >>

joan

#7286050 Napisano: 09.08.2025 15:58:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fan-mandaryny napisał(a):

adamo86 napisał(a):

W appce Dużego Bena jest info o konkursie i produkty biorące udział - same butelki tam pokazują. (...)

Ale w regulaminie nic o tym nie ma. Dzięki. A w Delikatesach? Regulamin mówi o dowolnym „produkcie”. Na stronie konkursowej jest butelka. Co jest wiążące? Regulamin. No niech ktoś mnie oświeci.

Umową obowiązującą obie strony jest tylko i wyłącznie regulamin. Za jego dopracowanie odpowiada organizator.

Powiem tak -> Mnie tylko regulamin interesuje, nie żadne info w apce / gazetce / stronie konkursowej. Kiedyś zadzwonił do mnie bardzo miły Pan Julian? Juliusz? i rzekł, że przepada mi nagroda 10.000 zł, bom niewłaściwe produkty zakupiła. Okazało się, że w regulaminie zapomnieli umieścić pewnej informacji, a ja kupiłam swoje ulubione produkty & zgodne z regulaminem. Pan przeprosił i nagroda przyszła emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7286035 Napisano: 09.08.2025 15:10:32 w WC - rozmowy o wszystkim
elemelex napisał(a):

Jak polubić pisanie odpowiedzi konkursowych? To nie jest koniecznie to samo co lubić pisanie w ogóle, to jest specyficzny podtyp pisania. 
Lubię nagrody, ale pisać tych utworków nie lubię, to znaczy na początku było fajnie a teraz już nie. 
A wy lubicie? Dlaczego tak?

Czy masz możliwość zmiany otoczenia / warunków podczas pisania? Wczoraj siedziałam na drewnianej leżance w parku; słuchałam, jak wiatr szumi i obserwowałam, jak mały gryzoń tuż pod naszymi nogami wymienia wystrój norki. Na kolanach miałam segregator z konkami, w dłoniach notatnik i długopis. I tak sobie wymyślałam... emotka

PS: Możesz po prostu wysyłać mniej zgłoszeń albo odpowiedzi tylko na te pytania, które Cię interesują emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7285672 Napisano: 08.08.2025 10:50:02 w Czy informują/ informowali?
ankabialy napisał(a):

Brak póki co info. W apce też nic nie wyskakuje.

Dzięki za odpowiedź - dopytuję, bo to ich pierwsza akcja i może w następnych nie warto brać udziału.
Z tym, że nie mam konta na insta & nie należę do żadnej rosskowej grupy, a może tam ktoś zauważył radosny wpis laureata? Nie chodzi już o nagrody, tylko żeby wiedzieć na przyszłość, czego się spodziewać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7285670 Napisano: 08.08.2025 10:41:42 w Czy informują/ informowali?
Podbijam emotka
joan napisał(a):

A co z "Otul się zapachem snu" w Rossmann?

To pierwsza ich akcja typu "wyzwanie/misja zakupowa" - zobowiązali się do poinformowania laureatów + wysłania nagród w ciągu 5 d.r. od zakończenia konka. Termin mija dziś upłynął 07.08.2025. Ktoś/coś? emotka (...)

Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7285430 Napisano: 07.08.2025 12:53:28 w Czy informują/ informowali?
A co z "Otul się zapachem snu" w Rossmann?

To pierwsza ich akcja typu "wyzwanie/misja zakupowa" - zobowiązali się do poinformowania laureatów + wysłania nagród w ciągu 5 d.r. od zakończenia konka. Termin mija dziś. Ktoś/coś? emotka

11. O wygranej Organizator poinformuje w formie elektronicznej: grafiki umieszczonej w aplikacji Rossmann PL oraz wiadomości push. Nagroda w postaci elektronicznej zostanie wysłana na adres e-mail podany przez Uczestnika – zwycięzcę podczas rejestracji w Klubie Rossmann. Organizator wyśle nagrodę w terminie do 5 dni roboczych od dnia zakończenia danej Misji Zakupowej. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7284557 Napisano: 04.08.2025 21:51:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
8igora9 napisał(a):

(...) Kurcze kupiłam dzisiaj zapas tych jogurtów (oczywscie w sklepie spoza listy) i są tak paskudne, że na myśl, że mam je kupić drugi raz aż mi słabo 🤣

anaesth napisał(a):

Dokładnie, tego nie da się pić. I weź tu człowieku pisz o tym jogurcie w superlatywach emotka

Zgadzam się z Wami! Ohydne i klumpowate dziadostwo Łaciate emotka Zakładałam naiwnie, że jogurt PITNY będzie mniej gęsty od tradycyjnego, skoro ma się go pić, a nie łyżką wcinać. Liczyłam na coś w deseń jogurtu pitnego Activia. Rozczarowanie i tfu emotka Otworzyłam jedną butelkę, druga w lodówce czeka i chyba do Jadłodzielni wyniosę, bo aż mnie skręca na jej widok... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7284508 Napisano: 04.08.2025 19:33:27 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
onmyown napisał(a):

U mnie to samo. Kilkanaście lat grania, nigdy żadnej pomyłki, zawsze jestem bardzo skrupulatna, a tylko u Kropki od zeszłego roku się mylę. I to nawet dwa razy w jednym konkursie!emotka  Cuda panie, cuda. Chyba zacznę nagrywać filmiki podczas wysyłania zgłoszenia

Oj tak! emotka

BTW -> dopiero co skończyły się 2 konki Kropki Bordo (Łap lato -> Aldi oraz Nuii -> Kaufland). Obserwujmy, co się wydarzy... Wyświetl w wątku >>

joan

#7284333 Napisano: 04.08.2025 12:43:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nikos napisał(a):

Dla grilla wszystko Dino - nr PESEL przy wartości 250zl to jakiś brak korekty z paragrafu innego konkursu, czy faktycznie potrzebują teraz nr PESEL?

W tym regulaminie jest kilka podobnych "kwiatków", bo został niedbale skopiowany z innego konka.

Ciekawy jest też fragment: "10. Laureaci Konkursu zostaną powiadomieni o wygranej poprzez wiadomości wysłane na podane przez nich adresy e-mail." Z tego, co zauważyłam, podaje się w zgłoszeniu numer telefonu, a nie adres poczty elektronicznej - jak oni chcą regulaminowo te mejle wysłać? emotka Wyświetl w wątku >>
1 nikos 0

joan

#7284241 Napisano: 03.08.2025 22:53:35 w Wkurza mnie...
tomasz2 napisał(a):

Czy ktoś wie, gdzie się podziało moich 5 paragonów na konkurs, który dzisiaj się kończy... Śmieci przeszukane, szafki poprzesuwane... 

Przyznać się kto przemknął niezauważony emotka   emotka

Są w koszulce z akcją "Letnia loteria z Kaufland Card" emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7282418 Napisano: 28.07.2025 12:45:28 w Dyskusje o wynikach konkursu
andii napisał(a):

Ooo Joan! Gdzieś Ty przebywała  emotka

Co do zasady: po 8h siedzenia przed kompem (praca) mam zero sił & ochoty siedzieć przed nim dalej (konki). Ale jestem z Wami emotka

PS: Teraz akurat mam "przerwę od pracy zawodowej", więc zerkam, co tu słychać emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7282236 Napisano: 27.07.2025 19:12:08 w Dyskusje o wynikach konkursu
agakaz2 napisał(a):

piszesz ze nagrody po kościach sie rozeszły no niekoniecznie emotka

Nie lubię wierzyć, wolę wiedzieć emotka
Ok. 9 laureatów wpisało się na forum, biorąc standardowy przelicznik x10 (10% się ujawnia)... mamy 90 nagród na forum. A nagród było 205. Że ktoś plecak dostał, fajnie fest. Organizator sam zobowiązał się do podania wyników. Wyświetl w wątku >>

joan

#7282228 Napisano: 27.07.2025 18:58:54 w Dyskusje o wynikach konkursu
agakaz2 napisał(a):

nagrody juz wydane

Nie o to pytam emotka Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

joan

#7282224 Napisano: 27.07.2025 18:50:10 w Dyskusje o wynikach konkursu
"Tiger Blaster Quest" emotka konek, gdzie większość nagród rozeszła się... po kościach chyba. Na stronie mieli zamieścić listę laureatów. Już po terminie, listy laureatów brak.

Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

joan

#7218235 Napisano: 02.11.2024 18:13:10 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
zdolnabestia napisał(a):

joan napisał(a):

strona e-konursy.info działa tak wolno, że mi się czasy modemów przypomniały emotka

Hej, ostatnio sporo osób miało różne problemy ze stroną, albo za wolno, albo łapki nie działały, albo wylogowywało, albo inne cuda wianki. Remedium na wszystko było wyczyszczenie ciasteczek. Nie trzeba wszystkich, wystarczy te dla ekonków. Obczaj i daj znać, czy pomogło.

Dzięki za odpowiedź - zrobiłam to, zanim tutaj napisałam. Niestety, bez efektu, ciągle zawiasy.

PS: Każda inna strona śmiga, tylko z ekonkami są problemy. Za każdym razem, kiedy próbuję tutaj chociaż na chwilę zajrzeć. Kiedyś to było / teraz to nie ma. Eh. Buziaki emotka Wyświetl w wątku >>