Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18619
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
PS: Dajesz z tą teorią! 😋 Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
„Wakacje bez lagów”: https://korbank.pl/wakacjebezlagow
Dla osób zamieszkałych na terenie Wrocławia, Szczecina lub Radomia.
Nagrody:
1 miejsce: aparat Instax Mini 12 Purpurowy o wartości 359 złotych brutto oraz leżak z logiem marki Korbank
2 miejsce: voucher do Slowhop o wartości 200 złotych brutto oraz leżak z logiem marki Korbank
3 miejsce: leżak z logiem marki Korbank
4 miejsce: leżak z logiem marki Korbank
5 miejsce: leżak z logiem marki Korbank
6 miejsce: leżak z logiem marki Korbank
7 miejsce: leżak z logiem marki Korbank Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Wrzuć sobie w wyszukiwarkę postów na forum hasło AKTYWACJE albo TIGER, a poznasz opinię forumowiczów o tej agencji... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
W konkursie, gdzie wgrywa się paragon, po prostu ryzykuje się, że od razu odrzucą takie zgłoszenie.
Jak już pisałam - liczy się regulamin, a nie to, co widzisz na stronie konkursowej. Ale nikogo nie zmuszam, żeby w ten sposób grał
Regulamin jest wiążący, reszta jest milczeniem. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Umową obowiązującą obie strony jest tylko i wyłącznie regulamin. Za jego dopracowanie odpowiada organizator.
Powiem tak -> Mnie tylko regulamin interesuje, nie żadne info w apce / gazetce / stronie konkursowej. Kiedyś zadzwonił do mnie bardzo miły Pan Julian? Juliusz? i rzekł, że przepada mi nagroda 10.000 zł, bom niewłaściwe produkty zakupiła. Okazało się, że w regulaminie zapomnieli umieścić pewnej informacji, a ja kupiłam swoje ulubione produkty & zgodne z regulaminem. Pan przeprosił i nagroda przyszła
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Czy masz możliwość zmiany otoczenia / warunków podczas pisania? Wczoraj siedziałam na drewnianej leżance w parku; słuchałam, jak wiatr szumi i obserwowałam, jak mały gryzoń tuż pod naszymi nogami wymienia wystrój norki. Na kolanach miałam segregator z konkami, w dłoniach notatnik i długopis. I tak sobie wymyślałam...
PS: Możesz po prostu wysyłać mniej zgłoszeń albo odpowiedzi tylko na te pytania, które Cię interesują
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Dzięki za odpowiedź - dopytuję, bo to ich pierwsza akcja i może w następnych nie warto brać udziału.
Z tym, że nie mam konta na insta & nie należę do żadnej rosskowej grupy, a może tam ktoś zauważył radosny wpis laureata? Nie chodzi już o nagrody, tylko żeby wiedzieć na przyszłość, czego się spodziewać
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
To pierwsza ich akcja typu "wyzwanie/misja zakupowa" - zobowiązali się do poinformowania laureatów + wysłania nagród w ciągu 5 d.r. od zakończenia konka. Termin mija dziś. Ktoś/coś?
11. O wygranej Organizator poinformuje w formie elektronicznej: grafiki umieszczonej w aplikacji Rossmann PL oraz wiadomości push. Nagroda w postaci elektronicznej zostanie wysłana na adres e-mail podany przez Uczestnika – zwycięzcę podczas rejestracji w Klubie Rossmann. Organizator wyśle nagrodę w terminie do 5 dni roboczych od dnia zakończenia danej Misji Zakupowej. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Zgadzam się z Wami! Ohydne i klumpowate dziadostwo Łaciate
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Oj tak!
BTW -> dopiero co skończyły się 2 konki Kropki Bordo (Łap lato -> Aldi oraz Nuii -> Kaufland). Obserwujmy, co się wydarzy... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
W tym regulaminie jest kilka podobnych "kwiatków", bo został niedbale skopiowany z innego konka.
Ciekawy jest też fragment: "10. Laureaci Konkursu zostaną powiadomieni o wygranej poprzez wiadomości wysłane na podane przez nich adresy e-mail." Z tego, co zauważyłam, podaje się w zgłoszeniu numer telefonu, a nie adres poczty elektronicznej - jak oni chcą regulaminowo te mejle wysłać?
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Są w koszulce z akcją "Letnia loteria z Kaufland Card"
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Co do zasady: po 8h siedzenia przed kompem (praca) mam zero sił & ochoty siedzieć przed nim dalej (konki). Ale jestem z Wami
PS: Teraz akurat mam "przerwę od pracy zawodowej", więc zerkam, co tu słychać
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Nie lubię wierzyć, wolę wiedzieć
Ok. 9 laureatów wpisało się na forum, biorąc standardowy przelicznik x10 (10% się ujawnia)... mamy 90 nagród na forum. A nagród było 205. Że ktoś plecak dostał, fajnie fest. Organizator sam zobowiązał się do podania wyników. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Nie o to pytam
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
joan
Postów 18619
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Dzięki za odpowiedź - zrobiłam to, zanim tutaj napisałam. Niestety, bez efektu, ciągle zawiasy.
PS: Każda inna strona śmiga, tylko z ekonkami są problemy. Za każdym razem, kiedy próbuję tutaj chociaż na chwilę zajrzeć. Kiedyś to było / teraz to nie ma. Eh. Buziaki