Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6455903 Napisano: 24.01.2018 16:25:45 w WC - rozmowy o wszystkim
jorunn2010 napisał(a):

Wiecie co, ja przez ostatnie 2 lata w ogóle nie siedziałam w konkursach. Wcześniej wygrywały hasła "dodaj do ulubionych", chwilę później "lubię to". Było coś później jeszcze, co rasowi konkursowicze obśmiewali? pytam z ciekawości emotka

"Z miłości do..." emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

joan

#6455739 Napisano: 23.01.2018 23:54:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Karniaki się należą -> część dzisiejszych wpisów nadaje się jedynie do "Popraw sobie humor"! emotka

Zmywarka pluje wodą na moją kuchnię i mam dylemat, czy zapłacić kolesiowi, żeby ją przyszedł zobaczyć / naprawić, czy może w zasługujący na pogardę sposób wydać pijondze celem zakupu niepotrzebnych tabletek Somat? Już drugi dzień się zastanawiam emotka

Wyświetl w wątku >>

joan

#6455638 Napisano: 23.01.2018 18:14:45 w Biedronka
W moich dwóch Biedronkach nic nie ma, ale nie to jest najśmieszniejsze emotka Gazetka informuje, że w tym konku do wygrania jest zmywarka (o zestawach Somat nawet nie wspominają). Czyli: jedna na całą Polskę. Na pewno wielu mugoli się skusi widząc taki "ogrom" nagród emotka Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

joan

#6455448 Napisano: 23.01.2018 10:56:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
biokoo napisał(a):

Co robicie z tymi wszystkimi towarami których macie w nadmiarze, które kupujecie na konkursy? Rozdajecie gdzieś ? Mówię o słodyczach, proszkach itp.

Produkty suche (słodycze, kasze, makarony itp.) są zbierane kilka razy w roku bodajże przez Bank Żywności; przez cały weekend np. w Biedronkach można przekazać jedzenie.

Produkty do czyszczenia, mydła, szczotki itp. można oddać np. do schroniska dla zwierząt albo przesłać paczką do jakiejś fundacji. Oczywiście wcześniej należy dopytać, czy na pewno tego potrzebują.

Tyle w temacie oddawania za darmo. A jeśli chciałabyś jednak coś dostać w zamian, polecam raczej wymianę na Olx. Wyświetl w wątku >>

joan

#6455441 Napisano: 23.01.2018 10:43:09 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Kurier DPD przywiózł deski z konkursu "Świętuj i wygrywaj" w ITM emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6455348 Napisano: 22.01.2018 21:55:56 w Wkurza mnie...
gwizdor napisał(a):

Ze kupiłam 3 opakowania po 3 tabletki SOMAT i cena była 6,59 a w domu patrzę na paragonie po 5,50 czyli stracone 16,5, zmywarki narazie nie mam a paragon do śmieci...

U mnie cena na regale ponad 7 zł, ale po weryfikacji na czytniku: 5,50 zł. Dobrze, że sprawdziłaś paragon emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6455307 Napisano: 22.01.2018 19:29:32 w Dyskusje o wynikach konkursu
mastah napisał(a):

(...) Bardziej zastanawia mnie czy faktycznie o to tu chodzi, czy to trochę nie "zabija przyjemności" z grania i nie zaburza całej idei grania w konkursach.
I żeby nie było nie przemawia przeze mnie zazdrość  emotka  a raczej "idealistyczne" podejście do tematu  emotka

Spoko, są i tacy co twierdzą, że samochód wygrany jednym zgłoszeniem na pewno przyjemniej się prowadzi od tego, na którego trzeba było posłać 2 smsy emotka Wszak to już konkursowy hurt, czyli przestrzeń pozbawiona szczęścia przeznaczona dla unterkonkursowiczów o aparycji dementora emotka To dopiero idealiści emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6455084 Napisano: 22.01.2018 10:16:00 w SZUKAM....
tonyclayton napisał(a):

Do teorii spiskowych krążących na forum dodam kolejną. Być może pytanie ma na celu sprawdzenie czy mają do czynienia z hurtownikiem żonglującym kartami sim czy ze "zwykłym graczem" puszczającym z jednego, własnego numeru.

Albedo zwykle nie wymaga numeru dowodu zakupu w zgłoszeniu (bez komentarza!!!), więc chcą się pobawić w szeryfa np. poszukując ludzi, co mają od groma przekierowań na jeden numer, a nie potrafią się w tym połapać. Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

joan

#6455081 Napisano: 22.01.2018 10:12:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
keraz123 napisał(a):

Jak myślicie czy w konkursie Kinder zapis z regulaminu że jurorem jest Michał Capiński (Pan Poeta) w Etapach I - III
oznacza że  tym okresie będą "preferowane wierszyki" ???

Obstawiałabym inaczej - poeta zna się na wierszach i byle g* z rymem częstochowskim nie przejdzie emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6454868 Napisano: 20.01.2018 23:17:03 w Dziś cieszę się z.....
trebor1 napisał(a):

gorszy od tego jest tylko wypiek bezjajeczny
:)

...i tym samym dotarliśmy do granicy weganizmu emotka Nie wszystko da się zastąpić zmiażdżonym siemieniem lnianym + wodą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6454866 Napisano: 20.01.2018 23:12:53 w Popraw sobie humor...
Czy Kaufik organizuje teraz jakiś konkurs foto? A może to belvitowa zamiana "zimy w lato"? emotka

Wyświetl w wątku >>

joan

#6454864 Napisano: 20.01.2018 23:09:03 w Dziś cieszę się z.....
trebor1 napisał(a):

facet ciastko? ... dawniej to się takiego tytułowało : Markiz emotka

Współcześnie taki tytuł dostają tylko faceci o pięćdziesięciu twarzach. Ale grunt, że nie trafił się stary piernik emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6454858 Napisano: 20.01.2018 22:48:44 w Dziś cieszę się z.....
trebor1 napisał(a):

no nie uwierzycie dziewczęta, bo ja też... pojutrze bodajże będzie dwa dni, jak nie jem cukru!
także leci ode mnie wsparcie, keep fighting, nie poddajemy się, nie bierzemy jeńców, a cukier kopiemy po... kostkach! emotka

emotka
"Razem" raźniej emotka

Jest dokładnie tak, jak napisałeś. I nie negocjuję z paniami w piekarni, olewam ogórki z cukrem (widziane dziś w Lidlu), a jedynym ciachem w moim mieszkaniu jest Pan Domu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6454824 Napisano: 20.01.2018 18:54:04 w Pomocy!!!!
zawszebeznagrod napisał(a):

Właśnie przybłąkał się do nas owczarek Collie i nie wiem co mam z nim zrobić ;/ 
Nie za bardzo mogę go też przygarnąć przez warunki mieszkaniowe i inne zwierzęta emotka

https://ogloszeni...-szetlandzki,67084 

Jutro możesz podejść do weterynarza (ewentualnie do schroniska) - piesek piękny, niech sprawdzą czytnikiem, czy pies posiada wszczepionego chipa z danymi właściciela. Wyświetl w wątku >>

joan

#6454823 Napisano: 20.01.2018 18:48:56 w Kaufland konkursy
agakaz2 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Znalazłem w wózku w kaufie paragon na 287,78 zł już uhahahany że będzie na loterię odliczam wyłączenia i wyszło 49,86 emotka  

Wow to ile tam było alkoholu

Niby ludzie chodzą do marketów "bo tanio", a przepier* wypłatę na używki. Ostatnio babka przede mną w Biedrze kupiła min. jedną paczkę papierosów za 19 zł! Dziewiętnaście zeta?! Dla mnie to szok. Wyświetl w wątku >>

joan

#6454822 Napisano: 20.01.2018 18:43:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
shineoff napisał(a):

Ja uważam, że te wykluczenia mleka są idiotyczne. Alkohol, papierosy - rozumiem jak najbardziej, nie powinno się promować i wspierać palenia i picia. Mleko jest wykluczane wyłącznie ze względu na promowanie karmienia piersią. I to już (dla mnie) jest chore. Przecież wiadomo, że nie każdy chce i może w ten sposób karmić.

Ale przypatrz się reklamie mleka modyfikowanego w tv - maleńkim druczkiem informują, że "mleko matki jest najdebeściejsze i nic go nie zastąpi i jeśli tylko, możesz, karm swoje dziecko piersią". Czyli nawet w reklamach muszą podkreślać, że mleko z tytki powinno być stosowane jedynie w wyjątkowych sytuacjach. Wyświetl w wątku >>
1 shineoff 0

joan

#6454781 Napisano: 20.01.2018 16:17:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pablo75 napisał(a):

A ja nie rozumiem dlaczego alkohol, papierosy,leki sie nie wliczaja,czy sklep na nich nie zarabia?

Prawdopodobnie chodzi o to, że pewnych produktów nie można promować / nie można zachęcać do ich zakupu. To tak w skrócie emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6454749 Napisano: 20.01.2018 13:29:55 w Dziś cieszę się z.....
Niebieska_Laguna napisał(a):

(...) A co do tematu: cieszę się, że już mija mi 20 dzień odkąd nie jem cukru  emotka  Kinder Bueno już od dawna leży obok mojego laptopa i na mnie patrzy, ale nie ruszam.  emotka

Kurczaki, no nie wierzę! Nie dosyć, że często gram w tych samych konkursach, co Ty + podzielam Twoje zdanie, to u mnie również dziś mija dwudziesty dzień bez cukru emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6454473 Napisano: 19.01.2018 15:16:30 w Wkurza mnie...
babariba napisał(a):

Wkurza mnie moja bezsilność.
Od miesiąca z okładem walczymy o życie naszego psa. Powoli wszystko mu wysiada - wczoraj dostał porażenia kończyn tylnych, co sprawiło, że nie jesteśmy w stanie - ze względu na jego ciężar wynosić go do ogrodu. Wcześniej się udawało asekurując go na specjalnych pasach - a od wczoraj jesteśmy bezradni. A mocznica to dla niego wyrok.
Wiem że jest wiekowy, ma problemy z sercem, wątrobą, na pół gwizdka pracującymi nerkami, początkujący nowotwór płuc, rany od leżenia, itp. Ale jest nadal w nim ogromna wola życia, a my robimy wszystko, żeby był z nami jak najdłużej... Wydaliśmy już kolosalne sumy na weterynarzy, leki, badania, kroplówki, itp., bo wierzymy, że się jeszcze da spędzić razem kolejny tydzień.
Niestety wczoraj dostał porażenia tylnych łap i dlatego w w jednym z wątków szukam pomocy - pozakonkursowej!
Ten wątek jest najczęściej chyba czytany, więc też pozwolę sobie zamieścić ogłoszenie:
poszukuję osoby, która będzie się przemieszczać z Łodzi lub okolic do Wielkopolski i mogłaby mi coś przewieźć. Dokładniej wózek inwalidzki dla psa, którego potrzebuję jak najszybciej, bo liczy się każdy dzień. Przesyłka kurierska mogłaby niestety dotrzeć do mnie za późno.
Gdyby ktoś przemieszczał się dziś lub jutro na tej trasie i chciałby mi pomóc, to proszę o PW.

Dosyć często widzę tego typu wpisy na FB (transport wózka / lekarstw / surowicy) -> może spróbuj poprosić o zamieszczenie ogłoszenia grzecznościowego na stronie lokalnego schroniska albo fundacji (lokalnych dla obu województw)? Fejsbuk jest najlepszy, bo działa wirusowo i wieści szybko się rozchodzą.

Trzymam kciuki, żeby się udało emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6454367 Napisano: 19.01.2018 12:54:06 w Dyskusje o wynikach konkursu
jokan napisał(a):

czy z duracella moze byc jeszcze jakas rezerwa?

Jasne, że tak -> przecież niektórym z laureatów co etap brakuje paragonów emotka Wyświetl w wątku >>