Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6430729 Napisano: 20.11.2017 18:52:46 w Pomocy!!!!
Szukam PILNIE sprawdzonego leku / środka pomocniczego czy też doraźnego na ranę po oparzeniu gorącym olejem.

Mam w domu tylko maść arnikową, a nie wiem, czy dobrym pomysłem jest ją proponować - szczególnie, że ponoć nie na wszystkie oparzenia jest zalecana, zaś eksperymentować to mogłabym na sobie, a nie krewnych.
Do oparzenia doszło wczoraj, potraktowano je tylko zimną wodą.

Bardzo proszę o wskazówkę (na podstawie własnych doświadczeń) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6430432 Napisano: 20.11.2017 11:40:10 w Wkurza mnie...
No pjenknje, paczę ja na swój paragon z Lewiatana, a tam zupełnie inne ceny, niż u Herr Morawieckiego. Fajniem przepłaciła! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6429698 Napisano: 17.11.2017 14:06:04 w Dyskusje o wynikach konkursu
silvia8 napisał(a):

joan napisał(a):

Niby pojawiły się wyniki konka AA - wyświetlają się Wam? U mnie na Chromie nic emotka

U mnie tak, kogo poszukać? 

Dziękuję za chęci, już sprawdziłam na IE emotka Wyświetl w wątku >>
1 silvia8 0

joan

#6429692 Napisano: 17.11.2017 14:01:11 w SZUKAM....
jackk76 napisał(a):

Przed chwilką dzwoniłem - 793202499. Pan przyznał, że powinny być dwa protokoły, jeden dla nich, jeden dla laureata. Zapewniał, że gwarancja jak najbardziej obowiązuje i w razie usterki, żeby zachować ten numer telefonu. Mówił coś o infolinii i kontakcie mailowym, ale nie potrafił powiedzieć co to za infolinia, pomimo, że jak twierdzi już dziś z nimi rozmawiał. Prawdopodobnie chodzi o infolinię Bosch, albo infolinię Calgon http://www.calgon.pl/kontakt/
Spróbuję się skontaktować z Boschem, bo pamiętam, że kiedyś wygrałem pralkę i po kontakcie mailowym Bosch przysłał mi podbitą kartę gwarancyjną.

Dzięki, że napisałeś. Czyli trzeba drążyć samodzielnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6429687 Napisano: 17.11.2017 13:58:09 w Dyskusje o wynikach konkursu
Niby pojawiły się wyniki konka AA - wyświetlają się Wam? U mnie na Chromie nic emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6429591 Napisano: 17.11.2017 10:49:30 w Informują

joan

#6429300 Napisano: 16.11.2017 14:53:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

(...) pani z agencji strasznie smiala sie ze "190 cm patelni tefala z zyczeniami". Pozdrawiam osobe, ktora wykonala do dzielo.

Również bym brechtała na widok takiej "ulotki". Pamiętam też, że ktoś kiedyś na konek posłał zgłoszenie w postaci deski surfingowej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6429226 Napisano: 16.11.2017 13:01:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

Ja tam widzę 30 zł, nie 100 w dodatku, jeśli o tym samym konkursie mówimy.
Więc ani na zakupy, ani na smsy... emotka

Tak wiem, że 30 zł emotka Chodzi mi raczej o fakt, że kiedyś te 25 - 35 zł Columbita w Kaufie szokowało, a aktualnie to standard. Wyświetl w wątku >>
2 mia, silvia8 0

joan

#6429221 Napisano: 16.11.2017 12:57:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ziolko napisał(a):

Nestle oszalało... biedronka, kaufland, intermarche itp.. np ile tego  można kupować??  emotka

W ogóle to oszaleli wszyscy - standardowa cena paragonu to teraz min. 15 - 25 zł; w takiej sytuacji wygrać 100 zł od Orange wydaje się być kpiną, bo jak mnie nie stać na zakupy, to po h* mi kasa na smsy emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6429147 Napisano: 16.11.2017 11:36:06 w Lay's
Kiciunia21 napisał(a):

Czy ktoś dostał  kod  do NFS  z ostatnich dni konkursu?

Właśnie miałam o to pytać -> nadal czekam na tę nagrodę (NFS, ostatnie dni). Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6428908 Napisano: 15.11.2017 20:50:51 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

No wiesz ja pomyślałam tylko o sobie,ale fakt mogłą tak więcej osób potraktować .I co nic jej nie udowodnię i tak .bo ona powie,że wydała mi resztę i tyle

W Żabkach jest chyba monitoring. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6428784 Napisano: 15.11.2017 16:43:33 w Kaufland konkursy
tereniagno napisał(a):

Tyle różnych konkursów narobili z bonami,więc nie wiadomo,czy wrócą do naszego budżetu ? emotka
Ostatnio jeden nie zakończył się, to już był następny i na tym koniec emotka
Czyżby na święta nic nie zrobili? Hyyy,mogą zrobić jak w ub.roku, drogie z Gillette i Old Spice emotka

Przynajmniej mam motywację, żeby poeksperymentować kosmetycznie -> min. od października używam mydła pokrzywowego do mycia włosów + płukanki z octem. Efekt łał i nie wrócę do szamponów & odżywek. A budżet wsparłam, ekologię wsparłam i w sumie w moim domu ostał się już jedynie Fairy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6428779 Napisano: 15.11.2017 16:32:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
apoccalipsa napisał(a):

w moim Lewiatanie pewnie zebrałoby się za 200 zł...
zepsuli moim zdaniem konkurs ograniczeniem na te marki 

Tak samo, jak w moim. Może warto, żeby laureat odsyłając dokumenty wspomniał, co z asortymentu go najbardziej interesuje emotka Ogólnie najwygodniej by było, gdyby laureat otrzymał listę z produktami i cenami i po przeanalizowaniu jej odsyłał koordynatorowi swoją przyszłą listę zakupów. Ale to tylko marzenia emotka Wyświetl w wątku >>
1 kkbt 0

joan

#6428394 Napisano: 14.11.2017 11:35:13 w Czy informują/ informowali?
FBkarolina-adam napisał(a):

a czy informowali już z konkursu " eksperci do zmywania" z produktów Finish Quantum ?

Z Żaby? Nie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6427698 Napisano: 13.11.2017 13:37:06 w Pomocy!!!!
joka napisał(a):

Dziękuje właśnie tak zrobiłam w nazwie zmieniłam na małe jpg ale jak klikam właściwości to jest Plik JPG (.JPG) i pisali na stronie że nie przejdzie jak plik zapisany jest dużymi.Czytałam szukałam jak zmienić ale nic konkretnego nie ma. emotka

A podaj PEŁNĄ nazwę pliku z właściwości - bo może masz ukrytą widoczność rozszerzeń i nie rozszerzenia zmieniasz, a fragment nazwy. Wyświetl w wątku >>
1 joka 0

joan

#6427677 Napisano: 13.11.2017 13:16:24 w Pomocy!!!!
Claudia77 napisał(a):

jak ja lubię ten Twój specyficzny rodzaj poczucia humoru emotka - tak więc sprawdzam zgodnie z zaleceniem, więc mam tylko jeden telefon i na tym jednym telefonie mam te filmy i tak widzę je właśnie i oglądam a na laptopie ich nie ma - może uprzedzając już pytania - przez BT nie da rady ich przeslać na kompa...buuu

Mam prehistoryczne telefony i jeśli potrzebuję coś przenieść na kompa, to albo telefonem wysyłam to jako załącznik z jednego konta mejlowego na drugie (i potem widzę wchodząc na pocztę) albo telefonem wgrywam to coś na Google Dysk (i potem widzę na laptoku). Może spróbuj w ten sposób? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6427649 Napisano: 13.11.2017 12:45:16 w SZUKAM....
estrelitta napisał(a):

pioge7 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Szukam oświadczeń dla laureatów do konkursu Śliwki Nałęczowskiej w Żabce. PW

http://zabka.pl/files/regulaminy/reg-sliwko.pdf
Osttania strona 

Tak, widzę  - tylko jak kopiuję to mi rozwala na kilka stron emotka

A po co to kopiujesz? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6427382 Napisano: 12.11.2017 19:20:35 w Popraw sobie humor...
stamp2 napisał(a):

Biegunki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6426777 Napisano: 10.11.2017 13:00:10 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Z samego rana dojechała pralka Calgon, kurier grzecznie wwiózł ją paleciakiem do garażu.
I tylko żadnej dokumentacji nie przyuważyłam (może coś jest wewnątrz, nie rozfoliowaliśmy palety), poza jedną sztuką nic nie wnoszącego protokołu-czy-coś, który w dodatku został zabrany przez kuriera, jako dokument zwrotny  emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6426167 Napisano: 09.11.2017 10:32:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylzab2294 napisał(a):

Tak się zastanawiam... Wszystkie paczki dostarcza inpost ostatnio...Czyżby przewoźnicy dali im jakieś zlecenia no rozwóz paczek?
Np. wczoraj na pudełku w którym przyszedł głośnik, była naklejka  GLS, a dostarczył Inpost...
Smolar wysyła przez DPD- dostarcza Inpost...
Columbit przez TNT zwykle- dostarcza Inpost...
Szkoda tylko że oni do mało rzetelnych należą...

To jest właśnie spedycja emotka Moim zdaniem powinien być zakaz podzlecania podmiotowi innemu, niż ten wybrany przez nadawcę, ale czymże jest Smolar w kontekście np. DPD? Marnym pyłkiem bez prawa do negocjowania czegokolwiek. Niestety, ale im dłuższy łańcuszek przewoźników, tym trudniej potem dochodzić swoich praw emotka Wyświetl w wątku >>