Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6385510 Napisano: 02.08.2017 16:43:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

Czy ktos coś wie na temat tego konkursu Calgon? Strona nie istnieje, nawet regulaminu nie można przeczytać emotka

U mnie wszystko śmiga. Ale regulamin mi się wyświetla ten bez numeru paragonu emotka A tymczasem w najnowszej gazetce Kauflanda każą numer paragonu wpisać w zgłoszenie -> mogliby się k* w końcu zdecydować emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6384895 Napisano: 01.08.2017 11:10:52 w Smolar
freyja88 napisał(a):

A fajnie niektórzy działają. Ja dziś grzecznie: 3 coca-cole na osobny paragon. A kasjer do mnie: na loterię tylko 3? Pan już jest ze mną umówiony na 150 paragonów. Ma przyjść przed zamknięciem sklepu. W zeszłym roku samochód wygrał emotka Alleluja i do przodu...

Przypuśćmy, że pan ten należy do grupy osób, co toz nich każdy sklerozę ma i nie pamięta, iż już dany paragon zgłosił z 99. starterów, więc wklepuje go po raz setny. Mamy: 150 paragonów x (marne) 100 starterów = 15.000 zgłoszeń. Dlatego to będzie pewnie kolejna loteria, gdzie kupię tylko jeden produkt, żeby "dać sobie szansę" emotka Wyświetl w wątku >>
2 nkba, defed 0

joan

#6384885 Napisano: 01.08.2017 10:59:56 w Smolar
luko922 napisał(a):

Myślicie, że Smolar nie blokuje tych samych numerów paragonów wysłanych z wielu numerów? Teoretycznie numer paragonu może się powtarzać przecież, no ale...

Nie mają prawa nic blokować, skoro numer paragonu nie jest unikatowy, a są zbyt leniwi, żeby zrobić formularz z polem na coś więcej, niż tylko numer paragonu. Bo w sumie mogłoby się okazać, że żadne z Twoich 200. zgłoszeń nie zostałoby wzięte pod uwagę, gdyż klienci z 200. miast zgłosili te same numery paragonu, co Ty. A Ty byś nawet o tym nie wiedział emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6384883 Napisano: 01.08.2017 10:52:28 w Smolar
superloser napisał(a):

joan napisał(a):

I znowu podaje się tylko numer paragonu? Przy takich nagrodach? Czy oni się nigdy nie nauczą? emotka

To tylko głosnik JEDEN NA DANY ADRES , na całą Loterie! A samochody to pewnie  tyle co na zdjeciach.

Ci, co zdublowanymi paragonami będą o samochody grali, nawet nie odeślą danych na głośnik - po co sobie później robić komplikacje?

Szkoda, że tylko w wyjątkowych przypadkach sponsor porównuje sprzedaż z ilością zgłoszeń, niejednej agencji przydałby się wp* emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6384877 Napisano: 01.08.2017 10:37:56 w Smolar
I znowu podaje się tylko numer paragonu? Przy takich nagrodach? Czy oni się nigdy nie nauczą? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6384876 Napisano: 01.08.2017 10:36:04 w Popraw sobie humor...

joan

#6384349 Napisano: 30.07.2017 22:46:51 w WC - rozmowy o wszystkim
angie222 napisał(a):

Moje pytanie jest poniekąd konkursowe, stąd umieszczam je w tym wątku. Niektórzy z forumowiczów brali udział w metamorfozach. Czy takie spotkanie ze stylistą lub kosmetyczką pozwala poczuć się pewniej? Czy to może być dobry krok do zmian wewnętrznych?

To zależy od człowieka. Często widzę, jak moi znajomi zamieszczają na FB linki do filmików różnych metamorfoz. Dla mnie to totalna żenła, gdy kobieta zostaje okraszona toną mejkapu, pierdyknięta szpachlą, dokleją jej rzęsy (FUUUUUJ!) i oto prawdziwa z niej "piękność", że aż warto to udostępnić emotka

Nie lubię też tych wszystkich porad w stylu "Żryj jak świnia, ale ubierz szpile i zamaskuj całą siebie, a będziesz piękna." Zamiast pokochać siebie i szanować swoje ciało, każą zakrywać, oszukiwać, złudzenia optyczne serwować - byleby tylko korzystnie wypaść. Bo świat nie operuje już słowami, lecz obrazami; zostaliśmy zdefiniowani wąską paletą kolorów.

Mnie by taka metamorfoza doprowadziła do szału, wolałabym sama wydać kasę, jak mi się podoba. ALE słyszałam od konkursowiczek, że to fajna przygoda emotka

A tak BTW - widziałam Twoje zdjęcie przy okazji zaprezentowania okularów i jesteś naprawdę ładną osobą. Mam więc nadzieję, że pytasz w imieniu koleżanki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6384090 Napisano: 29.07.2017 16:14:41 w Wkurza mnie...
donia7 napisał(a):

jeśli to ma tak wyglądać to może d Kauflandu trzeba uderzyć? emotka Ja się zastanawiam nad Kombornią... a dopłacać wcale mi się nie uśmiecha!

Ale co chcesz napisać Kauflandowi? Przecież oni za każdym razem taki układ tworzą. Wybierają realizatora nagrody, a laureaci muszą się do niego dostosować. W regulaminie nie znajdziesz żadnego zapisu, który mógłby Ci pomóc... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6383396 Napisano: 27.07.2017 12:27:10 w Pomocy!!!!
pablo75 napisał(a):

W większości konkursów wpisuje się numer paragonu po prawej stronie obok daty i nigdy osobiście nie miałem problemu w innych agencjach w odbiorze nagród.Natomiast tutaj również 200 zł przepadło u mnie,logiczne jest że numer systemowy i numer paragonu są numerami kolejnymi więc po co robią zamieszanie z wydawaniem nagród.

A dla mnie logiczne jest, że zgłoszenie należy wysłać po zapoznaniu się z regulaminem emotka Kauflandowy regulamin Tqg jest niezmienny od lat (poza tym, że teraz poszerzono go o wizualizację paragonów). Chociaż z pewnych względów Tqg niespecjalnie lubię, całkowita wina za utratę tych bonów leżała po Twojej stronie i to Ty namieszałeś. Zdarza się najlepszym, kto nigdy nie zaliczył wtopy w konkursie promo, niech pierwszy rzuci paragonem emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6383247 Napisano: 27.07.2017 07:36:35 w Kaufland konkursy
jokan napisał(a):

co na aktualny konkurs wychodzi najtaniej?

Pewnie 2x Always, bo jest na nie promocja -20%. Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

joan

#6383245 Napisano: 27.07.2017 07:34:00 w Pomocy!!!!
ewikewikk napisał(a):

Ale w obecnych konkach jest tylko mowa o nr paragonu nie systemowym...

Dyskusja toczy się wokół kauflandowych konków Tqg, a tam niezmiennie pod uwagę brany jest nr transakcji / systemowy, co zresztą ładnie zaznaczyli na grafice w regulaminie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6383175 Napisano: 26.07.2017 22:15:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delvitto napisał(a):

(...) wieczko czerwone z białym krzyżem. Oglądałam w sklepie, ale nie znalazłam takich, ktoś może podpowie, od czego one są? (...)

https://www.e-kon...18.html#.WXj4bRXyiW8 Wyświetl w wątku >>
1 delvitto 0

joan

#6383131 Napisano: 26.07.2017 20:35:47 w Pomocy!!!!
pablo75 napisał(a):

Na paragonie który mialem z kauflandu byl numer systemowy natomiast nie było numeru transakcji w formie w jakim widniał na zdjęciu w regulaminie bo jako taki tam nie wystepował.Numerem transakcji było miejsce kolo daty i większość kas fiskalnych w ten sposób to drukuje.

Miejsce obok daty to nr wydruku - wystarczy, że zapłacisz kartą i zobaczysz, że numer kwitka będzie kolejnym, czyli +1. Natomiast chyba zasada jest taka, że na paragonie z Kaufa występuje albo nr systemowy, albo nr transakcji, nigdy oba jednocześnie. Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

joan

#6383074 Napisano: 26.07.2017 17:52:55 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

emotka emotka emotka   Nie ma czasem jakiegoś konkursu na sztormiaki lub/i gumiaki? Nawet loteria już może być... Z parasolami mnie nie interesuje, bo parasol przy tej pogodzie to se można najwyżej dla ozdoby nosić. emotka

...a tymczasem w Polsce południowej pogodowo najpiękniejszy chyba dzień tego roku emotka Gdyby nie kot, cały czas siedziałabym poza domem. Ale nie narzekam, bo zdążyłam już maszerować z kijami i spacerować po parku, a w planach mam jeszcze zewnętrzną siłownię emotka Przytulam więc słonecznie i ciepło emotka Wyświetl w wątku >>
2 brucee, mia 0

joan

#6382954 Napisano: 26.07.2017 12:30:08 w Pomocy!!!!
pablo75 napisał(a):

W tych kauflandowych to chyba tak mają w regulaminie z tym numerem systemowym by ludzie się mylili,choć również wyraznie mają napisane ze można tez numer paragonu wysłać a ten numer to praktycznie zawsze jest kolo daty.Dwa razy mi odmówili nagrody przez to  emotka

Ale gdzie znalazłeś informację, że "również wyraznie mają napisane ze można tez numer paragonu wysłać"? Bo kojarzę jedynie, że należy wysłać numer systemowy ALBO numer transakcji, w zależności od tego, który znajduje się na paragonie. Przy ostatnim konkursie Tqg nawet była dostępna w sklepach specjalna ulotka z instrukcją, co to jest kod pocztowy i numer paragonu emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6382616 Napisano: 25.07.2017 12:46:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
giulietta napisał(a):

jeszcze się nie zaczęła, a już znam wyniki  emotka   chorzów, częstochowa.... https://www.e-kon...ze.html#.WXcWyfmLSpo

To jest LOTERIA, więc na pewno wyniki będą inne od prognozowanych przez Ciebie emotka

PS: Kwota paragonu powinna się okazać zaporowa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6382140 Napisano: 24.07.2017 11:33:59 w Wkurza mnie...
cherry_coke napisał(a):

To i ja swoją historię dorzucę... mój Towarzysz Życia w dzieciństwie znalazł na Mazurach węża, jak myślał - zaskrońca. A że odważny był to postanowił się z wężem pobawić, niestety wąż nie był skory do zabawy i udziobał go trzy razy. Przemiły zaskroniec okazał się żmiją zygzakowatą, która przystosowała się do otoczenia i zygzaka nie miała. TŻ ledwo uszedł z życiem i oczom swoim więcej nie ufa. Wygląda czy nie wygląda, lepiej z wężami nie ryzykować. Jedno jest pewne, ogórków na pewno nie zje.  emotka  

Ta historia mogłaby dotyczyć również np. psa emotka Wąż dziobnął w samoobronie, bo nie miał ochoty być dręczony. Jestem po stronie tamtego węża, to była obrona konieczna emotka  

azaflora - niestety, tacy właśnie tępogłowi ludzie wyrzucają zwierzęta poza ich naturalnym środowiskiem, tym samym skazując je na rychłą śmierć emotka Ale durna moda nie przemija, np. w Leopardusie egzotyczna papuga siedzi osowiała w małej klatce i to jest k* normalne wg społeczeństwa. I tak ją mijam po kilka razy w tygodniu, ale co ja mogę zrobić? emotka Wyświetl w wątku >>
2 nkba, onmyown 0

joan

#6382104 Napisano: 24.07.2017 10:46:19 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

Węże emotka  leży ta gadzina  u mnie w ogródku w ogórkach, które chciałam dzisiaj pozrywać  emotka . A czego, jak czego, ale węży nienawidzę. (...)

Z kolei ja węże uwielbiam, to jedne z moich ulubionych zwierząt - dlatego na samą myśl, że ktoś trzyma je pojmane między cztery kawałki szkła i żarówkę... oj straszne obrazy ludzkich cierpień się rodzą w mojej głowie emotka

Może się jednak zaprzyjaźnicie? emotka To raczej nie wąż, tylko stworek wężopodobny, który nieśmiało łapie promienie słoneczne w Twoim ogrodzie emotka

PS: Ewentualnie możesz go polać bardzo zimną wodą, powinien zwiać. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6381867 Napisano: 22.07.2017 22:59:13 w Albedo Marketing
cayenne napisał(a):

Mam maile z informacją o przedłużeniu ważności voucherów od Agencji MUG, ale według regulaminu konkursu faktycznie termin reklamacji upływał 30.09.2016 czyli i tak dużo wcześniej niż miały być ważne nawet pierwotnie do 31.12.2016

Ale Ty nie zgłaszasz reklamacji odnośnie konkursu - Ty informujesz, że dokonano kradzieży / oszustwa. I albo zaangażowane strony same dojdą do tego, co się wydarzyło, albo zgłosisz policji podejrzenie popełnienia przestępstwa. Możesz im wyznaczyć termin, np. 7 dni od daty przesłania Twojego mejla / pisma. Ale najlepiej, jeśli pismo sporządzi rzecznik - wtedy wezmą Cię na poważnie.

PS: O czarnym pijarze nie wspomnę emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6381864 Napisano: 22.07.2017 22:46:15 w Albedo Marketing
cayenne napisał(a):

Martwię się na ile poważnie policja podejdzie do tematu.Do tego każdy z voucherów wygrałem na innego znajomego czy członka rodziny więc tutaj troche zachodu, ale dla zasady za takie potraktowanie zgłoszę chociaż na kilka, żeby wszystkich nie ciągać po policji i sądach oraz w poniedziałek zadzwonię do rzecznika praw konsumenta.
Wydaje mi się, że jeśli przedłużali termin ważności voucherów to tak samo termin na składanie reklamacji musiał zostać odpowiednio przedłużony.

Zależy, co masz na piśmie. Najlepiej najpierw udać się do rzecznika, osobiście. Potem przesłać skan pisma sporządzonego z rzecznikiem na mejla sponsora / Yasumi / organizatora (tu również oryginał). Wyświetl w wątku >>
0 0