Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6360478 Napisano: 26.05.2017 12:59:03 w Lay's
aurorcia napisał(a):

Wręcz przeciwnie, 2 walizki na wakacje z mężem, będziemy pięknie wyglądali z takimi samymi walizkami emotka  A rozwodu nie muszę brać, bo podczas ślubu zawarliśmy umowę małżeńską, czas trwania 20 lat i po tym czasie jak nie przedłużymy to sama wygaśnie i te 20 lat mija za niecałe 3 miesiące emotka

emotka emotka emotka

A przedłużyć umowę można znikopisem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6360463 Napisano: 26.05.2017 12:45:52 w Lay's
aurorcia napisał(a):

Nie żebym była pazerna, ale we dwoje zawsze raźniej dlatego chciałabym 2 słoneczne walizki emotka

Dwa telewizory, dwie walizki... się z Lay'sami szykujesz na rozwód, czy jak? emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6360421 Napisano: 26.05.2017 12:10:54 w Dyskusje o wynikach konkursu
magisterek napisał(a):

(...) e-maile i smsy też zostały wysłane, to że ktoś ma może blokade premium sms to raczej sms nie dotrze. (...)

Teraz to dopiero poczułam się 100% przegrywem -> poniosłam porażkę w starciu z ludźmi tak nieporadnymi, że porobili błędy w w swoich adresach mejlowych i mają zablokowane smsy premium emotka Do pupy. Wyświetl w wątku >>

joan

#6360410 Napisano: 26.05.2017 11:55:56 w Dyskusje o wynikach konkursu
magisterek napisał(a):

(...) Jedno jest pewne. Konkurs był fajny, zgłoszeń były tysiące. Nikomu nie dogodzisz.

No mnie nie dogodzili, bo konkurs bez rezerwy, gdzie jakimś cudem do bardzo dużej liczby laureatów nie dotarły dwie serie mejli (a kto wie, do ilu nie dotarły również smsy!) na pewno nie jest "fajny".

Nagleśmy przestali do mejli zaglądać i smsy sprawdzać, zbiorowy paraliż uczestników konka emotka Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

joan

#6360384 Napisano: 26.05.2017 11:26:56 w Czy informują/ informowali?
79magda napisał(a):

Mój nadany nawet nie dotarł z powodu "pełnej skrzynki" emotka więc odpowiedzi się raczej nie spodziewam...

Do mnie też przyszła dziwna zwrotka, ale myślałam... że to tak samo nic nie znaczy, jak w przypadku zwrotek z Tqg.

Obawiałam się, że przegrać mogę raczej z plagiatami życzeń i kradzionymi fotkami, a wygląda na to, że jakieś dziunie wysłały wielogigowe fotki z głowami w kartonach i ukręciły łeb temu konkursowi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6360260 Napisano: 25.05.2017 23:02:03 w Wkurza mnie...
@@gnieszk@ napisał(a):

A ja się dzisiaj wkurzyłam wchodząc do  Brico jak zobaczyłam panią kasjerkę ładującą sobie kupony konkursowe z podpiętymi paragonami do szuflady. I jakoś się specjalnie z tym nie kryła emotka . Później podeszła do niej druga i taka luźna gadka "no ja to jeszcze nigdy nic nie wygrałam.." " a ja wygrałam kiedyś w ...". A jak płaciłam potem właśnie u niej to kuponu mi nie dała, więc się opomniałam i z łaską mi dała. Tak się zawzięłam, że stwierdziłam, że muszę coś sensownego na ten konkurs napisać, a teraz się wkurzam, bo nic mi do głowy nie przychodzi. Te skojarzenia max dwuwyrazowe...

Hmm, nie hejtujcie mnie, ale uważam, że najlepiej od razu zgłaszać coś takiego kierownikowi. W ramach zmiany świata na lepsze emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6360169 Napisano: 25.05.2017 19:03:40 w Czy informują/ informowali?
Czy z poniższego konkursu dostał ktoś może mejla? (top Teraz)

blanca napisał(a):

7 bukietów kwiatów
http://kobieta.wp...my-6126103556204673a

Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6360125 Napisano: 25.05.2017 16:30:05 w Wkurza mnie...
pawol napisał(a):

Daję łapkę w górę swoim postom bo się z nimi zgadzam.

Wrzuć sobie to motto w stopkę emotka

kalka napisał(a):

(...) 2. Całe mnóstwo ludzi (z naszego forum niestety) poszukujących paragonów na konk Pudliszek z C-4  emotka
3. A najbardziej wkurzają mnie tzw "uczynni idioci"  emotka

I tak jest teraz w miarę spoko, dawniej w kółko ci sami ludzie z siebie publicznie debili robili, bo w jednym wątku płakali "Czemu nic nie wygrywam w konkursach promocyjnych?!", a w drugim składali oferty typu "Sprzedam paragon na zakończony konkurs X." I oni absolutnie związku nie widzieli; albo rozdwojenie jaźni, albo... emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6360117 Napisano: 25.05.2017 16:04:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lolka182 napisał(a):

Facebookowy konkurs Serenady... i po prostu to zgłoszenie mnie tak powaliło, że zabrakło mi słów na dalszą puentę.

https://www.faceb...p;type=3&theater

Inspiracja mięsną stylizacją Lady Gagi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6360088 Napisano: 25.05.2017 15:03:37 w Dyskusje o wynikach konkursu
edzia21 napisał(a):

Zobaczymy jak będzie tym razem, bo w konkursach Tchibo np. w ITM listy laureatów nie były pełne.  emotka

Nie grałam tam, ale wiesz... może i rezerwowi nie spodziewali się wygranej emotka Wyświetl w wątku >>
2 edzia21, kalka 0

joan

#6360083 Napisano: 25.05.2017 14:47:52 w Dyskusje o wynikach konkursu
kalka napisał(a):

Dużo "laureatów" nie spodziewało się wygranej i nie zaopatrzyło się w trakcie trwania konkursu w paragony, więc gdyby nie "uczynni  i pożyteczni" to byłaby szansa  emotka

Rzekłabym im: ojeja ludzie: więcej wiary w siebie! emotka

Nagrody się spodziewałam i jest. A co do rezerwy, to regulamin ją przewiduje emotka Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

joan

#6360071 Napisano: 25.05.2017 14:30:10 w Dyskusje o wynikach konkursu
koniczynka123 napisał(a):

Nie rozdysponowano jeszcze 4 iphony,7 samsungów, 18 smarwatchów i 47 stówek- ciekawe czy rezerwa na to już wysłana czy można się jeszcze łudzić emotka

Ja nie mam ochoty się dłużej łudzić, już 3x sprawdzałam skrzynki emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6359829 Napisano: 24.05.2017 23:38:21 w Wkurza mnie...
pawol napisał(a):

Gdyby nie tacy ludzie jak ja to nie mielibyście o czym pisać i to forum byłoby nudne.Prawdziwy Jack Nicholson na pewno by mi pomógł bo to jest w porządku gość.Delfinie chyba dzisiaj w nocy nie zasnę z tego powodu że mnie zablokowałaś.

I ja Cię zablokowałam - dwie noce z głowy emotka

PS: Jack by Ci pomógł... jak w "Lśnieniu" emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6359751 Napisano: 24.05.2017 20:48:00 w Lay's
andzi18 napisał(a):

Są wyniki konkursów na fan pagach Pepsi i Lay's. Ogólnie bez szału.
https://www.faceb...2tn%22%3A%22R9%22%7D

https://www.faceb.../?type=3&theater

Odnośnie pani, co wygrała: nie ma to, jak w przypadku zadania "Opisz sytuację związaną z footballem, która wzbudziła w Tobie największe emocje" podesłać zdjęcie. A potem dziwota, że ludzie linki w formularzach do galerii foto ślą, gify, filmy czy inne g*.

Swoją drogą, takich oszołomów coraz więcej i więcej, rozmnażają sie przez pączkowanie emotka A Fejsbucz bezlitośnie obnaża naturę konkursowicza... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6359307 Napisano: 23.05.2017 20:54:35 w Ambasadorinnowacji - Philips
Oddam za darmo indywidualny kod rabatowy upoważniający do zakupów z 20% zniżką, ważny do 30.06.2017.

W razie czego, proszę się zgłaszać na PW emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6359202 Napisano: 23.05.2017 17:11:22 w Ambasadorinnowacji - Philips
ondine napisał(a):

Też mam te kody. Mogli chociaż uzależnić je od ilości punktów, miałam 1200 punktów i mam taki sam rabat jak ktoś, kto miał 4000 punktów emotka (...)

Nawet gorzej, bo masz taki sam rabat, jak ktoś z zerowym saldem punktów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6359121 Napisano: 23.05.2017 14:22:17 w Kaufland konkursy
daigee napisał(a):

Właśnie pierwszy raz w życiu przepadła mi nagroda.
W zgłoszeniu do "Wspólnie dbamy o najlepsze efekty" miałam 6-cyfrowy numer transakcji z samej góry paragonu a miał być ten dłuższy z dołu paragonu... Dostałam wiadomość, że dosłany paragon jest inny niż zgłoszony. Pani z TQ Group nie dała sobie wytłumaczyć, że przecież widać, że to prawidłowy paragon z tym samym numerem co w smsie.

Perełka - "od teraz musimy traktować wszystkich jednakowo, w systemie zero jedynkowym, ponieważ na forum ktoś się pochwalił, że dostał od nas nagrodę mimo błędu w zgłoszeniu". Widać, że czytają forum i potrafią robić pod górkę...

Pani z Tqg ma rację, bo regulamin jest podstawą prawną, na którą może się powołać każdy. A niektórzy konkursowicze mają zbyt długi język, jeśli chodzi o opowiadanie, co im się upiekło. Spora część graczy nie przyjmuje do wiadomości, że agencje tu siedzą i czytają wpisy. Nawet przedstawiciel Nestle już oficjalnie jest na forum i pomaga w wielu kwestiach (za co dziękujemy).

PS: Mam ulotkę z nowego konka w Kaufie i tam jest po raz kolejny wyraźnie wytłumaczone, jaki numer należy wpisać w smsa. Może będzie mniej pomyłek... ale tylko może.

W każdym razie: szkoda, obyś w się odkuła w aktualnej edycji emotka Wyświetl w wątku >>
1 slonko365 0

joan

#6359014 Napisano: 23.05.2017 10:14:16 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

Tylko, to ja wrócę z pracy i zaraz Cię ubiję. emotka U mnie 0/3.

Podam Ci pomocną dłoń z widłami, bo takie same statystyki mam emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6358913 Napisano: 22.05.2017 23:23:10 w Wkurza mnie...
norweska20 napisał(a):

Pisanie listu motywacyjnego ...i dołączanie go do aplikowanego ogłoszenia o pracę  ....i tak najważniejsze jest cv (pierwsza selekcja )..a potem dopiero "sprzedawanie "swojej osoby - które i tak dopiero ma sens na rozmowie kwalifikacyjnej ....i powiedzmy że cv już mam , za to na ten głupkowaty list motywacyjny jeszcze mi zejdzie  emotka

Spoko koko, dasz radę - w końcu nie od dzisiaj siedzisz w konkursach i potrafisz lać wodę na każdy temat oraz wychwalać pod niebiosa banalne nawet kwestie. To coś na kształt "Dlaczego to ja powinnam wygrać?" emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6358544 Napisano: 22.05.2017 12:45:23 w Wkurza mnie...
magdamagda11 napisał(a):

Kosmiczne składki oc. Właśnie listonosz mi przywiózł wyliczona składkę z pzu. 913 zł za pół roku:( Muszę się zabrać teraz za konkursy ze zdwojoną siła.

Zmień ubezpieczyciela, my zmieniamy co roku emotka Aktualnie płacę 705 zł za cały rok (Uniqa dla podstawy 41.075 zł). A potem... się zobaczy, u kogo wykupimy. Niestety taki jest teraz świat, że przeważnie stały klient dostaje g*, bo liczą się statystyki z ilością klientów nowych, więc nowy klient dostaje o wiele więcej emotka

Chyba, że masz auto o dużej wartości albo jakieś zwyżki? emotka Wyświetl w wątku >>
1 ziolko 0