Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6341682 Napisano: 03.04.2017 21:29:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy konkurs Akbar został przedłużony? Miałam zapisane z regulaminu, że trwał do 31.03.2017, tak też był wpisany do naszej bazy.

A teraz widzę ledwo co dodaną promocję z takimi samymi danymi, jak ostatnia. Tylko termin zakończenia sobie przesunęli ot tak.

Czy oni żartują, czy jak? Tak będą ten konkurs w nieskończoność przedłużać? A my będziemy jak naiwniacy te herbaty kupować aż do końca świata i jeden dzień dłużej?

I jeszcze piszą, że "5. Organizator zastrzega sobie prawo nieprzyznawania nagrody lub nagród jeżeli poziom nadesłanych prac konkursowych będzie niesatysfakcjonujący w ocenie Komisji Konkursowej."

O co kaman? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6341675 Napisano: 03.04.2017 21:20:48 w Wkurza mnie...
PeeS: Ponieważ właśnie oglądam ulubiony serial, nie będę kontynuowała tematu - wszak nie jestem wkurzona, byłoby to złamaniem regulaminu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6341605 Napisano: 03.04.2017 18:34:50 w Wkurza mnie...
A ja jestem ciekawa, na jakiej podstawie usunięto fragment mojej wypowiedzi -> nie, żeby mi zależało na jego pozostawieniu, ale nie widzę w regulaminie e-konkursów podstaw do takich działań emotka Teraz walczący o literacką sprawiedliwość powinni mojej koleżance pomóc wytoczyć proces owym zagubionym osobom, co ją publicznie wyzwały od k* i skóry na ch*. Nie może być tak, że jedne wypowiedzi wycinamy, a inne akceptujemy. Wolność, równość, braterstwo. Woda, gaz, prąd.

Mam również nadzieję, że osoba, której moja wypowiedź przeszkadzała... nie znajduje się pośród moich znajomych na FB i będę mogła tam swobodnie operować słowem emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6341540 Napisano: 03.04.2017 16:20:28 w Wkurza mnie...
cudaczek121 - dobrze, że Ci się nic nie stało, gdy wracałaś z Katowic, niestety nawet pod domem człowiek nie jest bezpieczny (moją sąsiadkę napadnięto, gdy wkładała klucz do zamka).

A co do różnych dziwaków, moja mama była kiedyś rachmistrzem, a mój facet zajmował się zdejmowaniem liczników. Ile się nasłuchałam... cud, że im się nic nie stało. Nawet nie wiedziałam, że są takie dzielnice/bramy w moim mieście. Najgorzej miał mój facet, bo gonili go ludzie min. z siekierami - całe szczęście, że to maratończyk. Ale jakoś nie przyszło mu do głowy pytać: "Jaka jest Twoja historia, człowieku z siekierą w ręce?"

PS: Gdy lata wstecz jeździłam tramwajem w okolicę, gdzie do niedawna (a może wciąż?) wyrabiało się smalec z psów, od uduszenia smrodem ludzkim ratowała mnie jedynie roletka z Avonu, którą wkładałam sobie do dziurki w nosie emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6341503 Napisano: 03.04.2017 15:25:24 w Wkurza mnie...
barszcz napisał(a):

Różnice nie mają znaczenia,ja kocham ludzi i wkażdym szukam dobra.A jak sobie to ktoś tłumaczy,cóż każdy jak potrafi!Miłego dnia:-) Nie zamierzam się tłumaczyć,ani przekonywać do mojego pojmowania świata.Zszokował mnie Twój wpis,bo zawsze lubiłam Twoje wypowiedzi.

Podziwiam, nigdy nie wznieciłam w sobie tej miłości.

Mnie za to zaszokował Twój emotka Miłego dnia emotka

andziulka21 - to bardzo smutna historia. Wyświetl w wątku >>
1 r_olo 0

joan

#6341498 Napisano: 03.04.2017 15:07:44 w Wkurza mnie...
barszcz napisał(a):

Kasiu ja zawsze sobie myślę,że tacy ludzie,to czyjeś dzieci,może malżonek,rodzic lub brat..po prostu!:-)

Może różnice w naszych poglądach wynikają stąd, że dla mnie się liczy, jakim ktoś jest człowiekiem, a nie jakim rzeczownikiem emotka Wyświetl w wątku >>
2 r_olo, ace 0

joan

#6341493 Napisano: 03.04.2017 15:01:13 w Wkurza mnie...
barszcz napisał(a):

Joan-Ty serio zadałaś ,to pytanie?Jestem w szoku,nigdy nie pomyślałam o "menelu",więźniu,czy zbuntowanej młodzieży..że uszczuplają nam zapasy tlenu.Mam nadzieję,że Cię źle zrozumiałam,albo ze masz dziś gorszy dzień:-(

A Ty byś któregoś z nich zatrudniła? Tylko jako istniejącą patologię, bez wybielania ich, bo swoimi komentarzami dali świadectwo, kim są - nie chodzi o bluzę czy tatuaż (tak samo by mnie to wpieniło, gdyby te komentarze rzucił pan w ciuchach za tysiąc pięćset sto dziewięćset). Wiem, że wszyscy moi bliscy płacą na egzystencję takich ludzi. I to mi się nie podoba.

Masza86 - rozumiem, ale za tymi drzwiami akurat pracowała moja koleżanka, którą znam od podstawówki (okazało się, że to ona obsługiwała moją początkową literę nazwiska). A petenci jechali po tych paniach nie dlatego, że któraś coś konkretnego zawaliła albo była dla nich niemiła. O nie! im chodziło o to, że trzeba czekać. A przecież to, ile się czeka, zależy w UP od samych bezrobotnych, bo jeden przyjdzie donieść świstek, a drugi z jakimś problemem.

cb656 - jakoś to przeżyję emotka Nie lubię patologii i koniec. Wiem, że wielu ludziom takie jednostki leżą jednak na sercu, to może cofnijmy patolom te wszystkie pomoce od państwa, niech ich sponsorują owi "wrażliwi ludzie". A reszta będzie dotowała coś innego: sprzęt strażacki, niestandardowe terapie u dzieci, wyposażania klinik, schroniska dla zwierząt, wypożyczalnie kostiumów karnawałowych, co komu pasuje. Wyświetl w wątku >>

joan

#6341463 Napisano: 03.04.2017 14:06:34 w Wkurza mnie...
Spędziłam ok. 1,5 h w Urzędzie Pracy (oddawałam cudze L4). W poczekalni od min. dziada z wytatuowaną na dłoniach długopisem więziennym Myszką Miki, wielopokoleniowych menelek oraz szczyla w bluzie z napisem "Mam wy*ebane" (w jego wersji bez cenzury) dowiedziałam się, że:
- panie z UP to k*,
- gdyby paniom z UP wyłączyć prąd, to by się im bez tych komputerów wszystko popier*,
- panie z UP ruszają się, jak skóra na ch*,
- trzeba mieć w domu zapasy wódki, bo dziś o 2 w nocy to trzeba było na stacji benzynowej zapłacić 40 zł za 0,7 L a przecież mogliby w końcu otworzyć jakiś całodobowy w okolicy.

I się zastanawiam... 
(reszta wpisu usunięta przez moderatora) Wyświetl w wątku >>

joan

#6340984 Napisano: 01.04.2017 11:06:17 w moje dzisiejsze wygrane :)
2 x bilet na film "Amok" z konkursu zagadek Cinema City.

PS: Na FB napisali, że w następnych dniach będą rozdawać już tylko bilety na film "Dzieciak rządzi". Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6340959 Napisano: 01.04.2017 09:46:08 w Kaufland konkursy
aurorcia napisał(a):

No niby znam, ale @ posprawdzałam emotka

Nawet te, na które nie słałaś zgłoszeń! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6340954 Napisano: 01.04.2017 09:42:01 w Kaufland konkursy
aurorcia napisał(a):

Wy tak poważnie z tymi weekendami w Spa, czy to efekt 1 kwietnia?  emotka  

No bejbe, co pytasz -> przecież nas znasz... Wyświetl w wątku >>
1 mysia 0

joan

#6340944 Napisano: 01.04.2017 09:18:11 w NA CO CZEKAMY?
Kaufland Spa można odhaczyć, informowali wczoraj/dziś. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6340941 Napisano: 01.04.2017 09:07:27 w moje dzisiejsze wygrane :)
cb656 napisał(a):

emotka emotka emotka JUPI!!!!
Mail z Zadbaj o siebie-Kaufland! emotka (dwuosobowy weekend w SPA ) emotka

I u mnie. Ale info mam z wczorajszego popołudnia, tylko tyle miałam wczoraj konkursów do obrobienia, że w ogóle nie sprawdzałam mejli.

Fajne rozpoczęcie miesiąca emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6340790 Napisano: 31.03.2017 19:36:00 w Wkurza mnie...
Mysia napisał(a):

a ja nie mogę pić piwa teraz i jak tu grać? przecież z męża alkoholika nie zrobię emotka emotka

On się musi poświęcić dla sprawy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6340627 Napisano: 31.03.2017 13:49:46 w Czy informują/ informowali?
malutka456 napisał(a):

Jak co tydzień zadaję sobie i Wam pytanie - Czy Knorr już pisał do kogoś, że nagrodę dostanie?  emotka

W tamtych dniach chyba nie grałam, więc trzymam za Was kciuki. Ale wygrać za dziś nie macie szans emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6340612 Napisano: 31.03.2017 13:18:42 w Lay's
FBpawel4 napisał(a):

(...) Może metodą jest dywersyfikować szanse i dawać wiele zgłoszeń? (...)

Odradzam, już jeden burak się trafił, co poszedł na ilość i na 500 zgłoszeń nic nie wygrał emotka Jeszcze długo będziemy wspominać jego historię, hihi emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

joan

#6340605 Napisano: 31.03.2017 13:10:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
helcia85 napisał(a):

Bardziej doświadczeni, proszę powiedzcie jak to jest z tymi paragonami i pieczątkami ze skleów. Mam z Intermarche paragony na 3 konkursy. W tym Graal nieoznaczony, jedynie "śledz puszka", Woseba nieoznaczona, Kamis nieoznaczony. No wściec się można. Jeśli mi to zakwestionują w razie wygranej, to sklep powinien mi ten paragon jakoś opisać, że "tak potwierdzamy że są to śledzie z Graala" itd ?

To zależy od agencji, ale w loteriach bardziej się czepiają. Napisz, która agencja co organizuje i czy to loteria czy konkurs, może Ci ktoś podpowie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6340571 Napisano: 31.03.2017 12:01:10 w Dyskusje o wynikach konkursu
Claudia77 napisał(a):

mi ostatnio w auchan taki problem kobieta zrobiła, w końcu pieczątkę postawiła z łaską - resztę sama dokończyłam emotka

Jakby co, to w Auchan zawsze możesz poprosić menedżera tego działu, a jeśli go akurat nie ma - zawsze jest tzw. menedżer dyżurny. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6340544 Napisano: 31.03.2017 11:26:36 w Dyskusje o wynikach konkursu
atanerka napisał(a):

Nie rozumiem dlaczego sklepy mają problem z potwierdzeniem, wystarczy tylko podbić pieczątkę i złożyć podpis..nie kosztuje ich to nic.
Ostatnio chciałam potwierdzenia z Tesco , że na paragonie jest tunczyk Princes,  to co się osluchalalm, że oni takich potwierdzeń nie dają , że co ja wymyślam , że nigdy takich pieczątek nie wystawili..a to normalne, duże Tesco..Miała i tak szczęście , że nie miałam czasu na czekanie na kierownicze. .
Ale pismo ze skargą i tak napiszę! 

Bo som gupi.

Mnie ostatnio babsztyl w C4 kazał w gazetce pokazać, że u nich jest taki a taki konkurs. Czyli gdyby chodziło o akcję ogólnopolską, w ogóle nie miałabym po co tam przychodzić. Też napiszę skargę, czekam tylko na okazję emotka Wyświetl w wątku >>
2 andii, kalka 0

joan

#6340531 Napisano: 31.03.2017 10:58:06 w Kaufland konkursy
nariam napisał(a):

Czy na budżet  ,fairy  2x900ml  to liczy się jako 1 sztuka?

Raczej jako 1 produkt typu "wielopak". Wyświetl w wątku >>
1 nariam 0