Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6340525 Napisano: 31.03.2017 10:47:33 w Dyskusje o wynikach konkursu
Halszka napisał(a):

chusteczek z balsamem i tak uzywam wiec 6 czekających paczek mi nie przeszkadza, ale jak czytam o zawrotnej ilości zgłoszeń to mi się odechciewa.. aj chyba przez to ze jestem konkursowy cykor i wszystko mam zgodnie z regulaminem emotka
heh "grajta jak chceta" mnie może tez się trafi" (marzenie) emotka

Używam tych samych, są najlepsze pod kątem soczewek kontaktowych emotka Poza tym moja alergia... nakupiłam produktów Velvet, a wszystko już na wykończeniu, eh ile na to kasy idzie emotka Wyświetl w wątku >>
1 Halszka 0

joan

#6340508 Napisano: 31.03.2017 10:26:32 w Dyskusje o wynikach konkursu
Ale po co się mocno angażować w loterię z tak durnymi zasadami, że byle drukarz paragonowy czy starterowy baron może Was wykosić? Kupujcie tyle stajtaśmy, co zwykle emotka A wygrać możecie nawet jednym zgłoszeniem, nie ma się co denerwować albo "odpuszczać". Wyświetl w wątku >>

joan

#6340475 Napisano: 31.03.2017 09:45:37 w Wkurza mnie...
monisss napisał(a):

znow sie pogoda zmienia i potrzebuje zapalek zeby mi oczy nie usnely w pracy emotka

A u mnie z kolei pogoda przepiękna, nic tylko wziąć pod pachę koc i rozłożyć się w słoneczku. Ale akurat dzisiaj musi być ten konkursowo okropny, ostatni dzień miesiąca i nie wiem, czy takie lenistwo na łonie natury byłoby rozsądne emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6340459 Napisano: 31.03.2017 09:24:14 w Wkurza mnie...
assal napisał(a):

Lista szkodliwych kosmetyków (...)
Konkursowo większość z nich dobrze znana  emotka

No niestety: im bardziej goowniany produkt, tym więcej konkursów i loterii promo trzeba na niego organizować. Bo ludzie teraz kumaci są, a informacje rozchodzą się błyskawicznie. Oczywiście dla nas to git, bo im więcej konkursów, tym lepiej...

Jeśli chodzi o LPM -> zauważyłam kiedyś przy okazji konka, że w jednych mleczkach do ciała były parabeny, a w innych nie emotka Wyświetl w wątku >>
2 nkba, jokan 0

joan

#6340368 Napisano: 30.03.2017 21:59:58 w Kaufland konkursy
trebor1 napisał(a):

spróbuję w takim razie zainstalować emulator andrioda, żeby młodzi się nie śmiali emotka

Spoko, ze mnie się mogą śmiać - na żadnym fonie nie da się zainstalować tej apki, a mamy 3 smartfony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6340362 Napisano: 30.03.2017 21:45:25 w Kaufland konkursy
trebor1 napisał(a):

czy aplikacja Kauflandu instaluje wam się na Nokia Lumia?

Wątpię, skoro jest na Androida + iOS emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6340239 Napisano: 30.03.2017 17:01:03 w Lay's
trebor1 napisał(a):

(...) 49" i u mnie emotka

I po coś się przyznawał? Zaraz ktoś spojrzy na Twoje zdjęcie profilowe i dorobi teorię spiskową, żeś wygrał... bo masz głowę jak piłka emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6340221 Napisano: 30.03.2017 16:26:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ikropka napisał(a):

Mam problem z Kaufland Wspólnie dbamy o najlepsze efekty. Błędny format smsa. Jak to wpisać? Wpisuję Kaufland.kod (z myślnikami) i numer systemowy bez myślników. SMS bez polskich znaków. I błąd.

Powinno być:
KAUFLAND.00-000.123456789012. bla bla bla
Tak posłałaś? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6340113 Napisano: 30.03.2017 14:04:44 w SZUKAM....
stokrotka238 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Co dziś wozi dhl,nadawca orkla care sa?

Też się zastanawiam, moze nagrode z hebe lactacyd?  Maseczki z garniera? 

Raczej nie, bo Lactacyd jest marką należącą do Omega Pharma.

Sprawdźcie na poniższej liście, co może Was dotyczyć (Orkla care = Cederroth):
http://cederroth.pl/marki Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6340077 Napisano: 30.03.2017 13:08:28 w Wkurza mnie...
aurorcia napisał(a):

Ja mam 167cm i to idealny wzrost emotka noszę rozmiar XL i też jest idealnie, bo cały sęk w tym, aby podobać się sobie! Mam też parę wad, ale one czynią mnie wyjątkową, tak jak i Ciebie! emotka

Jako naoczny świadek potwierdzam, że Aurorcia ma wszystko idealnie emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6339975 Napisano: 30.03.2017 10:50:45 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

O kurczę, to ja chciałam być dobra "pańcia", żeby piesek nie był głodny, a tu widzę,że przedobrzyłam sprawę.Rzadko wracam prosto po pracy do domu i nie chciałam,aby pies siostry siedział o pustej misce cały dzień,ech.

Nie przejmuj się, tak naprawdę odpowiada za to Twoja siostra - powinna Ci zostawić wytyczne na kartce emotka Ale przynajmniej masz forum emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6339757 Napisano: 29.03.2017 18:09:09 w Dyskusje o wynikach konkursu
Alle napisał(a):

Ciekawy "zbieg okoliczności" w pierwszym tygodniu velvet. Na całą Polskę 2 wygrane padły w jednej wsi, która ma niespełna 1400mieszkańców. Cud.

Standard w loteriach, o ile można zakupy zrobić gdziekolwiek. Często nawet okazuje się, że w ogóle zrobione nie zostały. Wyświetl w wątku >>

joan

#6339756 Napisano: 29.03.2017 18:07:37 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

No to nie jest tak źle, można z całego mieszkania upchnąć całą tę sierść w jedno miejsce i stamtąd zmiotką na szufelkę. Tylko nie kichać przy tym emotka

Nie można, bo ta sierść + większe paprochy od razu zaczynają blokować wlot powietrza w odkurzaczu i pyrsk! silniczek może się przepalić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6339751 Napisano: 29.03.2017 17:59:51 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

Ale podczas popychania sierść jest na kocie czy już luzem? emotka

Luzem, ale tej sierści luzem jest więcej, niż na kocie emotka Patrząc na ilość kociwłosa w mieszkaniu, mała powinna być permanentnie łysa emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6339665 Napisano: 29.03.2017 15:08:23 w Wkurza mnie...
- Patrz, tutaj jest jakiś konkurs w gazetce Leclerca.
- Wiem, mamo. Ale konkurs drogi, a poza tym wygrałam już podobny odkurzacz Philipsa i kolejny nie jest mi potrzebny.

Tak było wczoraj. A dzisiaj się okazało, że szczotka w odkurzaczu nie kręci się, więc maszyna zamiast odkurzać popycha kocią sierść po mieszkaniu emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6339544 Napisano: 29.03.2017 11:13:17 w SZUKAM....
dolly napisał(a):

A to Ona przychodzi tam sprzątać czy oceniać umiejętność sprzątania pracodawcy?  emotka

Myślę, że tu chodzi bardziej o to, iż ta dziewczyna przychodzi uprzątnąć standardowy poziom bałaganu, czyli taki co się w domu wytworzy przy normalnym trybie życia. Poodkurzać trzeba, gary włożyć/wyjąć ze zmywarki, blaty przetrzeć, podłogi umyć, pościel zmienić, łazienkę odkazić itp. Tego się osoba sprzątająca spodziewa i nawet nie skomentuje, bo w domu przecież też tak robi. A tutaj ktoś na bezczela tydzień żył w syfie i smrodzie, bo "przyjdzie pani sprzątaczka" i "przecież ja płacę za sprzątanie!" Gdyby dziewczyna zachorowała i przełożyła wizytę o tydzień, ten babsztyl jeszcze 7 dni by w chlewie żył emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6339529 Napisano: 29.03.2017 10:51:54 w SZUKAM....
pablo75 napisał(a):

Urlop jest udzielany na wniosek pracownika więc pracodawca nie przymusi pracownika by go wziął.Reguła jest wypłacanie ekwiwalentu za urlop niewykorzystany.

Nie zgadzam się z Twoją opinią emotka
Oczywiście pracodawca może umówić się z pracownikiem na różne rozwiązania, np. częściowe wykorzystanie urlopu. Ale decyzja pracownika pt. "Urlopu nie wezmę, bo mi zbyteczny teraz, wypłaćcie mi kasę!" jest niedopuszczalna.

Najlepiej, jeśli constanza zadzwoni do PIP, a potem napisze nam, co jej powiedzieli. Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

joan

#6339521 Napisano: 29.03.2017 10:39:06 w SZUKAM....
constanza napisał(a):

dzięki emotka   a jesli to ja skladam wymowienie z 2tygodniowym okresem wypowiedzenia to musze wykorzystac urlop tak?Nie ma wtedy opcji ekwiwalentu?pierwszy raz sie zwalniam z pracy wiec... emotka

Poczytaj w necie, ale mnie się wydaje, że w kontekście wypowiedzenia umowy o pracę to pracodawca decyduje, czy Cię wyśle na urlop czy nie, bo pracownik nie może zrzec się prawa do urlopu albo odmówić jego wykorzystania. Oczywiście jeśli pozostało Ci np. 21 dni urlopu, a tylko 10 dni pracy, pracodawca może zdecydować, że wyśle Cię na 10 dni na urlop, a pozostałe 11 Ci wypłaci. Ale to wyjątkowo nie pracownik decyduje. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6339496 Napisano: 29.03.2017 10:12:51 w SZUKAM....
anialistopad napisał(a):

Czy jest teraz jakiś konkurs na kawę i kapsułki do zmywania?

Zaraz się zacznie Kaufik / Fairy / Tqg. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6339409 Napisano: 28.03.2017 23:00:42 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

joan napisał(a):

Buldożek wycesarkowany z matki / podgrzewane podłogi / Purina One -> coś tu bardzo nie pasuje emotka

Wycesarkowany z matki- Asiu nie bardzo rozumiem. Kiciuna21- co do "bąków", to faktycznie ten pies ciągle pierdzi,fuuj

Poczytaj, jak się rodzą wszystkie buldożki.
Albo w sumie: nie czytaj, bo to tylko moje uprzedzenia (tak naprawdę) na widok człowieka z buldożkiem. Niby wiem, że może adoptował psiaka z jakiejś fundacji... i chyba jedynie dlatego nikogo z siekierą nie gonię emotka

Ale karma jakoś mi do ekskluzywnego zestawu nie pasuje, wszak Purinę produkuje Nestle - co tu dużo mówić, oni są "specjalistami" od wszystkiego. I tutaj znów wychodzą moje uprzedzenia, bo cóż może zaoferować zwierzęciu firma, która ludzi karmi zupkami w proszku Winiary czy batonami Lion? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0