Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#7304521 Napisano: 09.10.2025 15:36:57 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Dianka26 napisał(a):

Kiedyś wygrywałam masę nagród z agencji Avanti - odkąd zmienili sposób zgłoszeń (i logowanie) to nie wygrywam NIC!

I kończę z konkursami od nichemotka

Aaa jak mówią młodzi: rel! emotka Dawniej umiałam jednym zgłoszeniem zgarnąć główną, a teraz co konek: g* emotka
Ale kiedyś z nudów sobie u nich zagram; na razie odpuszczam ich akcje, bo i tak jest cała masa innych... Wyświetl w wątku >>

joan

#7304518 Napisano: 09.10.2025 15:27:41 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Credo89 napisał(a):

Mogę Ci przybić piątkę, niby nie dobrze jest porównywać się z innymi ale ciężko kiedy widzisz że poświęcasz mnóstwo czasu, dajesz siebie a efektów brak, kiedy w tym czasie innym "udaje się" od lat. Też mam wrażenie, że zmarnowałam 6 lat swojego życia, tylko teraz niestety to jest jak nałóg, z którego ciężko mi zrezygnować. Jeżeli ktoś ma jakieś metody na konkursowy detoks to plis pomóżcie.emotka

Moje porady, czyli Polak najlepszym kołczem z kanapy emotka
(1) Zastanów się, co jest Twoim celem w konkursach - mogą to być naprawdę skrajnie różne rzeczy / aspekty. Czy Twoje działania mieszczą się w obszarze Twoich celów? Kombinuj, żeby tak było, ignoruj cele innych ludzi.
(2) Zastanów się, czy nie trzymasz się uparcie utartych albo niesprawdzonych schematów. Dywersyfikuj, próbuj nowych wyzwań, baw się; celebruj relaks przy konkach bez nacisku na wygraną.
(3) Zastanów się, czy musisz zrobić przerwę już teraz. Końcówka roku to zwykle ogromna obfitość akcji promocyjnych - może odczekaj chociaż do Sylwestra z tą potencjalną pauzą?

PS: Czy wiesz, że w Maratonie Nowojorskim bierze udział zwykle ok. 50.000 osób? A wygrywa... jeden człowiek. Moje pytanie brzmi: po co biegną pozostali? emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7304389 Napisano: 09.10.2025 10:53:36 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
sloma_i_buty napisał(a):

Prawdopodobnie będzie to jeden z moich ostatnich postów na forum. Po dziesięciu latach bezskutecznego grania należy odpuścić sobie. Inni są bardziej twórczy i kreatywni. Moje odpowiedzi nie wpisują się w klucze odpowiedzi, w gust komisji. Mam wrażenie, że jestem użytkownikiem z jedną z najgorszych skuteczności. Wmawiałam sobie, że pisanie to moje hobby. Pewnie tworzę bełkot zrozumiały tylko i wyłącznie dla mnie.
Czy spełniłam dzięki konkursom jakieś marzenie? Nie. Im bardziej czegoś pragnę, tym bardziej omija mnie ten stan.
Jestem zniechęcona, bo w kolejnej rzeczy, na której mi zależało, okazałam się zbyt słaba. Od dwóch lat nie potrafię wygrać słuchawek. Czy chcę zbyt wiele? Wątpię , bo wystarczyłaby mi jedna nagroda powyżej 2 tysięcy na rok.

A czy zmniejszenie tempa / wysyłanie mniejszej ilości zgłoszeń mogłoby tutaj pomóc? Bo takie myśli nawiedzają wielu konkursowiczów, może to po prostu normalne zjawisko?

PS: Co do słuchawek -> olej słuchawki. Zagraj o coś, co później wymienisz na słuchawki na naszym forum... Wyświetl w wątku >>

joan

#7304250 Napisano: 08.10.2025 19:13:10 w Żabka
Yolobolo napisał(a):

Ja kupowałem 2 małe orbit zielone i po tym zakupie dostałem kod konkursowy i kupon na gumy smakowe za 1 Żappsa

To samo u mnie. Przy czym gum za żapsa nie dało się odebrać w żadnej z Żabek. Taka to promka! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7304056 Napisano: 08.10.2025 10:53:12 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
rudzixon napisał(a):

Co sie dzieje z Albedo? Czy ktos sie kontaktowal z Agencją w sprawie nagrod z tego konkursu?
https://www.e-kon...w-i-zlap-fale-nagrod

Skontaktuj się z nimi, bo coś jest nie tak -> mieli opóźnienie, ale 03.10.2025 przyszedł sms od GLS z info o dostawie + przesyłka. Wyświetl w wątku >>
1 rudzixon 0

joan

#7303916 Napisano: 07.10.2025 17:35:15 w WC - rozmowy o wszystkim
elemelex napisał(a):

Mam jeszcze taką przypadłość, że ciągle poprawiam swoje odpowiedzi, tak poprawiam aż zepsuję:D
Chociaż wczoraj udało się napisać coś z sensem przy jednym podejściu, liczę więc na główną;)

Perfekcjonizm jest zgubny w każdym kontekście ludzkiego życia, weź to pod uwagę. Inna sprawa, że niektóre odpowiedzi po prostu muszą "spaść z rowerka", żeby organizator je nagrodził, więc czasem najpierw coś wymyślę, a potem mentalnie yeb! to z balkonu. I jest nagroda! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7303876 Napisano: 07.10.2025 15:24:33 w Czy informują/ informowali?
banka-manka napisał(a):

A z tego konkursu informowali?
Konkurs "Grape talk"

Na forum żadnego wpisu nie widziałam - jest nadzieja, że piłka nadal w grze emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7303606 Napisano: 06.10.2025 16:48:24 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Czy mejle z bonami od Nałęczowianki nadal idą? Bo nie mam... emotka
Edit: w końcu się dokulał!  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7303503 Napisano: 06.10.2025 13:09:31 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
darq1991 napisał(a):

A Naleczowianka z Biedronki, która do 2.10 miała wydać nagrody? Coś się ruszyło?

Nic emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7303459 Napisano: 06.10.2025 12:06:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

ja mam ale już się na ten ich konkurs nie nabiorę...

Rossmann jeszcze ani jednego z tych swoich konkursów nie zorganizował prawidłowo! emotka
Tutaj już na dzień dobry okazuje się, że konkurs trwa od 04.10.2025, ale trwa dla nikogo, bo trzeba zaznaczyć zgodę w apce przed zakupami, a w apce pojawił się dopiero dziś przed południem (rano weszłam w apkę i na 100% go jeszcze nie zamieścili). Szkoda słów... Wyświetl w wątku >>

joan

#7303436 Napisano: 06.10.2025 11:12:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@Kwiat napisał(a):

mam pytanie czy dostaliście już bony 150zł do BIEDRONKI z konkursu Prince Polo? wiem , że reczniki już były, a bony????
za info z góry bardzo dziękuję emotka

Bon jeszcze nie przyszedł. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7303430 Napisano: 06.10.2025 10:42:51 w Żabka
Avelinax napisał(a):

joan napisał(a):

Kiedy Smolar informował z żabkowego 7 Days za zgłoszenia z dni:
a) 29.09.2025?
b) 30.09.2025?
emotka

Za 30 września dostałam wiadomość 2 października emotka

Dzięki za odpowiedź i gratulacje! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7303422 Napisano: 06.10.2025 10:23:04 w Żabka
Kiedy Smolar informował z żabkowego 7 Days za zgłoszenia z dni:
a) 29.09.2025?
b) 30.09.2025?
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7303320 Napisano: 05.10.2025 18:00:59 w co chcielibyście wygrać?
radosna napisał(a):

Każda prawdziwa kobieta pragnie wygrać torebkę. Ta od Louisa Vuittona jest szczególna. A to ze względu na ciekawy życiorys twórcy. To typowy przedstawiciel życiowej drogi "od zera do milionera". Tak, chciałabym wygrać jego torebkę.
W październiku 2005 byłam w Paryżu i przypadek sprawił, że na Polach Elizejskich pod numerem 101 widziałam otwarcie nowego sklepu Louisa Vuittona. Ceremonii otwarcia dokonała Celine Dion. Tłumy dziennikarzy oraz mieszkańców (w tym turystów) świadczą o wielkości marki. 
https://pl.etoile...-brand-louis-vuitton

Czyli teraz to jest wątek humorystyczny? emotka

W temacie: żadnego szajsu, chcę furę hajsu! Do tego monety złote. Na domek też mam ochotę emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7302901 Napisano: 03.10.2025 12:53:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lubiekisiel napisał(a):

Dzięki za pomoc, ale przejrzałam jej apkę i tego przycisku nie ma  wszystkie inne relacje w tych kółeczkach są: i amoya, i arabskie perfumy, i inne cuda i dziwy, a tego nie ma. U mnie normalnie się pojawia w tym samym miejscu co u ciebie. Ale patrząc na wyniki poprzednich konkursó w ich aplikacji to nie ma co płakać emotka

Jestem dokładnie tego samego zdania! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7302893 Napisano: 03.10.2025 12:34:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
0 0

joan

#7302887 Napisano: 03.10.2025 12:20:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lubiekisiel napisał(a):

Dzięki za interwencję! Podepnę się tutaj, bo mam pytanie o ten konkurs. U mnie na samsungu normalnie jest po prawej od tych pinów, ale powiedziałam o konkursie siostrze i u niej na starym iphonie nie ma żadnej zakładki po prawej od pinów, pinów w ogóle nie można "przesunąć", nigdzie indziej w apce też nie znalazłam u niej tego konkursu. No i lipa, bo udziału wziąć nie może, bo nie ma fizycznego dostępu do zakładki z konkursem.

Pytanie czy u kogoś też go nie widać, ale gdzieś znalazł w apce? Czy może jakby kupiła sensodyne przez swoją apkę to by się magicznie info pojawiło?

Sprawdziłam na iPhone & Honor Lite: trzeba kliknąć czerwony button z wizerunkiem koszyka zakupowego i napisem "Misja? Czas start!" Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7302837 Napisano: 03.10.2025 09:48:18 w Czy informują/ informowali?
atlantydek napisał(a):

Czy był już Crunchips Prawko? Termin chyba do 07.10

Na forum nikt nie wspominał o wygranej, ale nagród było niewiele... może jeszcze nie informowali emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7302826 Napisano: 03.10.2025 09:35:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malmika napisał(a):

Napisałam do nich wiadomość. Ale nawet tdo regulaminu nie mam już dostępu..

lorie0137 napisał(a):

Ja też napisałam do nich, też to zostawiłam na ostatni dzień i się rozczarowałam. Miałam nie zostawiać na ostatnią chwilę, ale wiadomo jak jest. emotka

Napisałam do nich z samego rana, jak jeszcze nie było przycisku konkursowego w apce. Przywrócili przycisk konkursowy, ale on donikąd nie prowadzi, więc i tak lipa... Edit: Już naprawili! Wyświetl w wątku >>
1 elemelex 0

joan

#7302816 Napisano: 03.10.2025 09:08:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malmika napisał(a):

Hej! Chciałam dziś wziąć udział w Misji Rossmanna (zakup Sensodyne). Ostatnio to wyzwanie w aplikacji normalnie mi się otwierało, a teraz po kliknięciu w ikonkę mieli i mieli i nic się nie wyświetla. To ostatni dzień na wzięcie udziału - ktoś też ma taki problem? Coś mogę z tym zrobić?

Napisałam post powyżej w tym temacie.

Możesz: uderzyć do firma@rossmann.com.pl Wyświetl w wątku >>
0 0