Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6326251 Napisano: 27.02.2017 10:28:41 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
bruce napisał(a):

Jeśli to organizator Colgate w Biedronce, to na pewno ja też m. in. wypowiadałam się o tej firmie bardzo sceptycznie; co do mnie, to mam wobec niej nader mieszane odczucia, ponieważ jeszcze nigdy nie udało mi się niczego tam wygrać, a przecież zawsze - "dwojąc się i trojąc" - takie super tekściory im wysyłam.  emotka emotka

Hmm, dlatego właśnie warto rozmawiać emotka

Co do Colgate, to pewnie będę miałą taki wynik, jak ostatnio w samochodowym na srylion paragonów, czyli okrągłe zerro emotka
Ale to nie ich wina, tylko innych graczy emotka

Wygrałam u nich... no powiedzmy zachowawczo, że kilka razy. Za to nie wygrywam u Smolara - nie sugeruję jednak, że coś jest ze Smolarem nie tak emotka Po pewnym czasie zrozumiałam, że jesteśmy z innej bajki i tyle. Wyświetl w wątku >>
2 edzia21, kalka 0

joan

#6326248 Napisano: 27.02.2017 10:17:43 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
83huda napisał(a):

Jestem ciekawa, o co chodzi ze Streamline? Ciągle na forum spotykam pobłażliwy znaczek  emotka , gdy o nich mowa. Lubią przekręty? Mógłby ktoś przybliżyć temat?

Jesteś pewna, że chodzi o tę konkretną emotikonkę? Szczegółów ich pracy nie znam, ale u mnie zawsze mają plus, bo:
- informują smsowo -> często agencje dzwonią z numeru zastrzeżonego oczekując, że każdy uczestnik zabawy jest niepracującym oligarchą i może odebrać telefon zawsze i wszędzie,
- ich lista laureatów przesuwa się do góry -> gdy ktoś nie spełni wymogów regulaminu, można załapać się nawet na nagrodę wyższego stopnia, a laureat rezerwowy nie musi czekać na cudzego pecha, bo i tak jakąś nagrodę dostanie. Zwykle np. laureat rezerwowy samochodu nie dostanie nic, bo go w ogóle nie ma na liście laureatów, u Streamline zajmuje drugie miejsce na liście.
- w zgłoszeniach chcą numer paragonu -> lubię to.

Odkąd ich znam, gram prawie w każdym ich konku i nigdy nie słyszałam o żadnych nieprawidłowościach, ani sama ich nie doświadczyłam. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6325918 Napisano: 25.02.2017 17:35:02 w WC - rozmowy o wszystkim
andziulka21 napisał(a):

(...) Na obiadek dla maluszka polecam też placuszki bananowe emotka

Banany będą bio z Lidla, ale jako deser emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6325878 Napisano: 25.02.2017 13:15:20 w WC - rozmowy o wszystkim
Claudia77 napisał(a):

musisz się tylko upewnić czy maleństwo nie ma na nic uczulenia, mojej znajomej synek był uczulony np. na białko kurze, więc mieli straszny problem jak gdzieś szli, dlatego napisałam takie bezpieczne menu... emotka

U nas trochę takie ekstremum, bo dwoje dzieciaków urodzonych w odstępie tygodnia:
- mała jest przebojowa na maksa, niczego się nie boi, nie ma żadnych przypadłości zdrowotnych, jest mocno zahartowana; rodzice oboje po AWFie, matka rehabilitantka dziecięca, mała od początku wyćwiczona / wygibana na maksa;
- mały jest przytulasty, niestety właśnie wyskoczyło mu mnóstwo nieprawidłowości, dwa ataki po których wylądował w szpitalu, jakieś wielkie czerwone plamy, uczulenie na mnóstwo rzeczy + będzie też badany pod kątem astmy. Na bank nie może mieć kontaktu z dymem papierosowym, kotami i kurzym jajkiem, dlatego czekam na marcową odsłonę vege imprezy, to mu chociaż kupię trochę ciastek. Na razie nikogo nie odwiedza.

PS: Dzięki za wskazówki emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6325875 Napisano: 25.02.2017 12:55:38 w WC - rozmowy o wszystkim
ultrixx - święta racja, w końcu kto nie lubi naleśników?! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6325872 Napisano: 25.02.2017 12:47:15 w WC - rozmowy o wszystkim
donia7 napisał(a):

o świetny ten kalafior, dzięki! emotka  ja jeszcze lubię placuszki z soczewicy, ale one, niestety, moim domownikom średnio smakują... emotka

Polecam zakupić w Carrefourze ser potarty, znacznie ułatwia przygotowanie tego dania, kosztuje ok. 7 zł/opakowanie. Marki bodajże Ambrosi.

defed napisał(a):

Nalesniki z maki pelnoziarnistej ze szpinakiem i twarozkiem. Szpinak moze byc w ciescie, wtedy placki beda zielone. Dla dziecka farsz lajtowy, a dla doroslych moze byc z hot dodatkami  emotka

Dobry pomysł, kule zrobiłam się głodna.

Nie śmiejcie się ze mnie, ale od rana nad tym dumam, a jest prawie godzina 13. emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6325869 Napisano: 25.02.2017 12:40:17 w WC - rozmowy o wszystkim
donia7 napisał(a):

Joan ja zawsze polecam placuszki brokułowe, które są dla dzieci pow. 1 roku życia. Jeszcze się nie spotkałam z tym, aby maluszkowi nie smakowały emotka   Dorosłym również smakują.
Gotujesz pokrojonego pora. Po czasie dodajesz różyczki brokuła. Jak już będę miękkie to odlewasz wodę, rozgniatasz widelcem, żeby nie było grudek (blenderem nie polecam). Jak ostygną to dodajesz jajko, sól, pieprz (ja na oko), starty ser żółty, troszkę bułki tartej i mieszasz. Na patelni rozgrzewasz oliwę z oliwek i smażysz placuszki aż do zarumienienia z obu stron emotka

Dla mnie bomba, ino nie wiem, czy pozostali kochają brokuły tak, jak ja emotka Dlatego myślałam też o kalafiorze panierowanym w serze, mnie mega smakowało to danie: http://frosch.blo...ny-z-parmezanem.html Wyświetl w wątku >>

joan

#6325866 Napisano: 25.02.2017 12:37:20 w WC - rozmowy o wszystkim
Claudia77 napisał(a):

dla takiego maluszka to najlepiej marcheweczka ugotowana , ziemniaczki( spytać się czy może już nabiał- to wtedy puree) i mięsko indyczek lub kurczaczek, lub po prostu dobry domowy rosołek, mój synek uwielbiał to jak skończył roczek i do dzisiaj to jego ulubione dania - oczywiście mięsko gotowane będzie bezpieczniej...no a jak bez mięska ma być to musisz czymś zastąpić ale ja na tym się już nie znam emotka

A ja właśnie chciałam wyjść nieco dalej poza te ziemniaki i marchewkę emotka

Myślałam o zupie kalafiorowej, do tego może risotto i kotlety z jajek albo jakaś sałatka, mam mętlik w głowie.

Zdaję sobie sprawę z tego, że dziecku i tak może nie zasmakować, ale nie chciałabym sugerować jego rodzicom przyjścia z obiadkiem dla małej, po co się mają kłopotać. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6325860 Napisano: 25.02.2017 12:26:37 w WC - rozmowy o wszystkim
Pomocy.

Jutro przychodzą do nas znajomi z półtoraroczną córeczką, chciałabym zrobić taki obiad, żeby ona również mogła go zjeść. I nie wiem, co ugotować. Musi być wege i dobre dla dziecka, no i smaczne oczywiście.

U mnie w domu królują raczej mocne smaki i sporo przypraw, świeży imbir / czosnek / cebula, suszone grzyby, pomidory z puszki, kiszone ogórki... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6325598 Napisano: 24.02.2017 15:01:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
To jest tak samo, jak dawniej:
- jeśli zrobisz zakupy w konkretnym sklepie, Twoje zgłoszenie może otrzymać nagrodę główną i dodatkową,
- jeśli zrobisz zakupy w sklepie z poza listy, Twoje zgłoszenie może otrzymać tylko nagrodę główną. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6325564 Napisano: 24.02.2017 14:27:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gagi napisał(a):

w konkursie Netto wykorzystałam 1 produkt ze zdrowej półki tj. makaron razowy i warzywka.
Dziś gotuję znów hahaha ! tylko 2 paragonu nie mam emotka emotka
wkręciłam się ku uciesze mego meżczyzny, który włączył sobie zdrowe jedzenie w menu :-D

Zrób zdjęcie potrawy, bo może jeszcze wybierzesz się do Netto, a tak będziesz miała gotowanie i fotki z głowy emotka

Ja to bym mogła na te produkty wydać z 500 zeta. Gdybym je miała emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6325547 Napisano: 24.02.2017 13:45:56 w SZUKAM....
cb656 napisał(a):

(...) Albowiem na forum jakoś nie widzę chętnych do podzielenia się informacją, jaki tekst wygrał. Taki to ludek, taki lajf emotka (...)

Masz prawo nie widzieć, jesteś cb656 emotka
Podpowiedzi na forum są.
Chociaż nie wiem, czy jakichkolwiek potrzeba, skoro wszyscy wiedzą, że organizatorem jest Streamline, a tekst ma być rymowany i do 300 znaków emotka

PS: Tam nie ma wyboru kasa CZY fejm, po prostu fejm jest dodatkowo i kosztuje trochę zachodu, zatem dopóki ktoś się nie zdecyduje poświęcić czas + kasę dla fejmu, nie zobaczymy nigdzie nagrodzonych tekstów. Ciekawi mnie, czy którykolwiek z laureatów zada sobie trud emotka Wyświetl w wątku >>
2 canti0, donia7 0

joan

#6325516 Napisano: 24.02.2017 12:12:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magdalena_g napisał(a):

A gdzie mogę znaleźć tę informację o miejscu i terminie?

https://netto.pl/...s-pe%C5%82en-zdrowia Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6325512 Napisano: 24.02.2017 12:08:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
banka-manka napisał(a):

(...)Niby teraz jest termin -  ok. ktoś może sobie spojrzeć i zdecydować czy grać, bo termin mu odpowiada. Ale co z osobami, które dały zgłoszenia na początku konkursu, gdy jeszcze nic nie było wiadomo? 

Poruszyłaś bardzo ciekawą kwestię... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6325510 Napisano: 24.02.2017 12:04:11 w SZUKAM....
cb656 napisał(a):

Wyników nie publikują, bo jak tłumaczy Organizator w mailu na zapytanie: "Nagrodzeni wybierają gotówkę, nie fejm, co jest zrozumiałe i w związku z tym nie mamy podstaw regulaminowych, by umieszczać nagrodzone teksty". Tyle bełkotu, który tłumacząc na polski wygląda mniej więcej tak:
Ja tutaj jestem kierownikiem tej szatni! Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!

I dobrze Streamline odpisało emotka

Nie rozumiem tej całej spiny wokół konkursu Knorra, bo skoro wygrywają ludzie z naszego forum - co widać po wpisach chociażby w "Mdw" czy "Informują" - to chyba wiadomo, że konkurs jest rozstrzygany na bieżąco i nagrody są przyznawane. Nie każdy odczuwa ciśnienie na szkło emotka I jeszcze jakieś umowy drukować, podpisywać i odsyłać, no gimme a break emotka

PS: Jeśli wygracie i przejdziecie przez procedurę fejmową, dajcie znać. Najwidoczniej na razie nikt nie skorzystał z tej opcji, to się Streamline tematem nie zajmuje emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6325506 Napisano: 24.02.2017 11:53:22 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
patita06 napisał(a):

Ja też nie mam stojaka i nie będę miała. Okazało się, że najpierw nie dostali kompletu dokumentów, a następnego dnia stwierdzili, że list polecony do nich nie dotarł. A smsa odbioru z PP otrzymałam.

Stojaka nie wygrałam, ale im dłużej forum czytam, tym bardziej jestem przekonana, że Albedo ma u siebie totalny syf i bajzel w dokumentacji. Gdyby mi się zdarzyła sytuacja pt. "List odebraliśmy, ale jednak się zmaterializował i go nie ma, więc nagroda przepada." napisałabym do sponsora. Bo wszelkie granice uprzejmości już dawno zostały przekroczone. Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

joan

#6325502 Napisano: 24.02.2017 11:47:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gagi napisał(a):

To mnie nakłoniło do gotowania i kupiłam dzięki temu cała pakę bio produktów i czas na diete :-D haha

Produkty są bardzo fajne, od dawna narzekałam, że nie ma nigdy konkursu na coś zdrowego do jedzenia, tylko same śmieciowe żarcie. No i trochę żal nie wziąć udziału. Ale czasu mało, a Kaufik kusi swoją ofertą spa, która kosztuje zdecydowanie mniej zachodu.

madzik224 napisał(a):

A mam pytanie, bo wysłałam już jakiś czas temu zdjęcie do tego konkursu z Netto, ta potrawa ma być tylko z tych zakupionych produktów? Czy chodzi tylko o to żeby mieć paragon? Bo w regulaminie to nie było jasno określone

W mojej opinii, tak na logikę - można użyć również innych produktów, bo przecież nie znajdziesz na półce zdrowia np. ogórka, masła czy jabłka, a mogą się przydać w przepisie. Raczej obstawiałabym coś w stylu: 90% z półki konkursowej + 10% innych składników (typu warzywa, owoce).

banka-manka napisał(a):

Na FB na początku konkursu ludzie dopytywali - gdzie, z kim, jak. Netto odpisało, że wyjazd dla jednej osoby, a z większych miast będzie organizowany dojazd. Teraz pytanie większe miasta chodzi o te pod względem ilości mieszkańców czy laureatów  emotka
Jestem ciekawa czy zwrócą np. za bilety.

Nie nastawiałabym się pozytywnie do tej kwestii, bo co to niby jest "większe miasto"? Wojewódzkie czy jakie? Inna sprawa, że co komu z tzw. organizacji dojazdu, jak to jest od groma kilometrów...

A wiecie dziewczyny, co mnie rozbroiło całkowicie w tym konku? Że laureatów powiadomią mniej więcej tydzień przed wyjazdem. Nie no szał, tego jeszcze nie grali! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6325426 Napisano: 23.02.2017 23:54:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gagi napisał(a):

No masz rację te inne nagrody nieokreślone tak dziwnie.
a do hotelu mam 20 km :-D

A to szok - gdy spisywałam regulamin nie był znany ani hotel, ani termin wyjazdu emotka

Aczkolwiek mnie to nie bardzo pasuje, bez auta ciężko... no i prawie 400 km w jedną stronę emotka

edith napisał(a):

U mnie paragony są ,pomysly też ale chęci na zrobienie potrawy i robienie zdjęć niekoniecznie emotka  A konkurs drogi i produkty dla mnie takie mało praktyczne   emotka

Tyyy, to jak nic musiałybyśmy wygrać obydwie i jechać razem emotka
A najlepiej, żeby z nami miły kolega pojechał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6325421 Napisano: 23.02.2017 23:23:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gagi napisał(a):

zamarzył mi się wyjazd z konkursu Netto "Zdrowy Wybór" i wysłałam zgłoszenie... no nie było łatwo, bo najpierw zakupy, gotowanie, fociaki, odgrzewanie juz zimnego obiadu i radosna twórczość.. hie hie. Ktoś startował z was ?

Myślałam nad tym, ale jeszcze nie zdecydowałam, czy wezmę udział. Nie podoba mi się, że nagrody są takie nieokreślone, już kiedyś pewna agencja przysłała laureatom sprzęt "no name", co się rozleciał przy pierwszym użyciu (bodajże szatkownice). Poza tym solowy pobyt mnie nie rajcuje, mojego faceta tym bardziej. Na razie odpuściłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6325374 Napisano: 23.02.2017 20:38:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magdawys napisał(a):

Napisałam do niech na Facebooku i na Instagramie, ale nie liczę na odpowiedź. Widać, że to ustawiony konkurs, bo nie chce mi się wierzyć w taki przypadek.

Nie ustawiony, ale niechlujnie rozstrzygnięty. To wstyd, gdy twórca regulaminu wie o nim mniej, niż uczestnik zabawy... Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0