Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18687
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Ano racja, mają po 2 nagrody - tylko czy ktoś na to zwrócił uwagę organizatorowi? Bo najwidoczniej nie zauważył.
Czy mało osób brało udział? Nie wiem, przejrzałam pobieżnie galerię i: słabizna. To nie dziwne, że potem jedna rodzina więcej nagród wymiata. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18687
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Hmm, nabyłaś prawidłowy towar, a metoda zapłaty to już wybór klienta... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18687
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Jedna osoba... no to chyba każdy jedną nagrodę zgarnął, prawda? Tak wynika z listy laureatów. A że brat/mąż też wygrał - co mają wszyscy w jednej bluzie chodzić?
joan
Postów 18687
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Ponoć mogą wskazać datę, którego dnia poszło zgłoszenie, ale skoro masz paragony nieopisane, chyba nic Ci to nie da. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18687
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Im chyba chodzi o jakieś takie pojemniki zapasowe do e-papierosów; tak ja to widzę.
Ale możesz do nich napisać. W każdym razie: niczego nie wolno odliczać, paragon z nieprawidłowym produktem idzie do kosza. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18687
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Tam była jedna nagroda na osobę. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18687
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
My się właśnie w tym roku na Białowieżę szykujemy, ale latem. Wątpliwości sporo, zobaczymy czy się uda wszystko zgrać. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18687
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
To ja bym chyba szukała jakiegoś spa z basenem, najlepiej położonego w lesie / puszczy. Majówka to zimna pora i pogoda niepewna. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18687
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Przede wszystkim to z Wawy do Chochołowa jest ok. 450 km.
Po drugie: termy leżą 20 minut od Zakopanego, czyli jednego z bardziej zaludnionych w majówkę terenów Polski. Podejrzewam, że termy będą zatłoczone do granic możliwości, jak i całe okolice Tatr zresztą. Kolejki i buractwo w pakiecie.
PS: Ile lat mają dzieciaki? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18687
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Eh, u mnie to samo... a kiedyś to SPA wygrywałam nawet w loteriach. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18687
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Mnie się również ten zapis nie podoba, lepiej byłoby, że max jedna nagroda każdego rodzaju... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18687
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
A ja - gdy tylko akurat moja twarz nie będzie spuchnięta / spłakana / w plamach z alergii - rzucę się na bilety do kina, bo już mi w zapasie tylko 2 zostały. O ile taki dzień nadejdzie...
Niestety, na pewno wszystko rozdane, czyli owo wszystko mnie ominęło. Druga wtopa w tym tygodniu, chociaż może mniej epicka od Milki
joan
Postów 18687
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Tu tak naprawdę nikt nie jest incognito, jedynie osobom postronnym wydaje się, że może i owszem
Powiem Ci, że gdy widzę te niektóre panie... wolałabym, żeby twarzą Kinder Bueno został nasz forumowy kolega luko922
joan
Postów 18687
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Od gaf jestem specjalistką, najpierw mówię, potem myślę
Inna sprawa, że jestem z tych ludzi, co gdy widzą wielki kawałek pietruszki na Twoim zębie, to Ci o tym powiedzą, żebyś tak nie paradowała przez pół dnia. Jednym to pasuje, innym nie. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18687
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Rzekłabym, że te fotki są gorsze, niż w wielkopolskim, ale nie mam odwagi
Mój faworyt to aktualnie dziewczyna ciemnowłosa na stronie 2 / po środku / rząd na samym dole. Może brwi trochę przerysowane, ale potencjał ma. Zresztą - Ty również, tylko tak jakby nie patrzysz w migawkę
joan
Postów 18687
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Nie można. To dwie oddzielne akcje promocyjne, ich regulaminy nie pokrywają się w żadnej kwestii.
W kaufikowej gazetce Albedo wskazuje, żeby zgłosić udział "w loterii lub konkursie".
Jedyne podobieństwo: to samo trzeba kupić, ta sama agencja organizuje. Ende.
Oczywiście fajniej by było, gdyby Albedo nie żądało oryginalnych paragonów w obu przypadkach, ale na to wpływu nie mamy.
I w ogóle do pupy, bo mnie się taka nereczka podoba i bardzo przyda, wygrałabym se ze dwie najchętniej
joan
Postów 18687
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Tak myślałam, że przegram grosika
joan
Postów 18687
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Te kijowe naprawdę są nieco kijowe, jakby co
joan
Postów 18687
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Ej no spoko, sama 2x po stole skakałam, żeby dobre ujęcie zrobić. Ale wydaje mi się, że podłogę można wykorzystać jedynie kładąc na niej tło do zdjęcia (np. ściereczkę kuchenną), bo widok brudnych fug przy łazienkowych kafelkach... mnie apetyt odbiera. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18687
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Część zdjęć rodem z "Posiłki w polskich szpitalach". Jeśli prawdziwa jest opcja, że przez żołądek do serca, wieeelu Polakom wróżę tzw. forever alone.
Inne fotki bardzo ładne & apetyczne (dziękuję, że się staracie!)
Szkoda, że przy pracach nie ma pełnych nazwisk; chciałabym dowiedzieć się, kto wcina z podłogi... Wyświetl w wątku >>