Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6325368 Napisano: 23.02.2017 20:26:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cleo25 napisał(a):

Grażyna i Sławomir zgarnęli po dwie nagrody : i voucher i bluzę.
Poza tym, na 20 nagród (bluzy) i trzy identyczne nazwiska ... Tak mało ludzi brało udział, że cała familia się załapała ?

Ano racja, mają po 2 nagrody - tylko czy ktoś na to zwrócił uwagę organizatorowi? Bo najwidoczniej nie zauważył.

Czy mało osób brało udział? Nie wiem, przejrzałam pobieżnie galerię i: słabizna. To nie dziwne, że potem jedna rodzina więcej nagród wymiata. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6325365 Napisano: 23.02.2017 20:20:16 w Kaufland konkursy
tereniagno napisał(a):

A ja mam deskę sedesową  za 55 zł i zapłaciłam bonem upominkowym.Czy to przejdzie? Jak myślicie?Nie ma nigdzie o tym żadnej wzmianki ?

Hmm, nabyłaś prawidłowy towar, a metoda zapłaty to już wybór klienta... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6325319 Napisano: 23.02.2017 19:17:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magdawys napisał(a):

Pojawiły się wyniki konkursu "Dzień Pizzy z Joey'em" http://www.comedycentral.pl/pizzaday

mimo że jedna osoba wg regulaminu może wygrać nagrodę tylko raz, to w praktyce okazuje się inaczej. Widać jednak, że cała rodzinka o tym nazwisku została "doceniona"  emotka

Jedna osoba... no to chyba każdy jedną nagrodę zgarnął, prawda? Tak wynika z listy laureatów. A że brat/mąż też wygrał - co mają wszyscy w jednej bluzie chodzić? emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6325251 Napisano: 23.02.2017 16:51:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katrin22 napisał(a):

Dzięki joan za odpowiedź. Trudno, wyślę wszystkie 3 (z nadzieją, że mama nie wygra na ten który odeślę), bo inaczej się wkurzę. Moje gapiostwo, że nie podpisałam wrrrr.

Ponoć mogą wskazać datę, którego dnia poszło zgłoszenie, ale skoro masz paragony nieopisane, chyba nic Ci to nie da. Wyświetl w wątku >>
1 maverick 0

joan

#6325247 Napisano: 23.02.2017 16:48:25 w Kaufland konkursy
stamp2 napisał(a):

piszą że wykluczone są pojemniki zapasowe,nie bardzo tylko kumam co to są te pojemniki emotka
czy wkład Brise to właśnie jest taki pojemnik?Iczy moż taki zakup odliczyć,jesli na paragonie jest sporo ponad 50zł.?

Im chyba chodzi o jakieś takie pojemniki zapasowe do e-papierosów; tak ja to widzę.

Ale możesz do nich napisać. W każdym razie: niczego nie wolno odliczać, paragon z nieprawidłowym produktem idzie do kosza. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6325245 Napisano: 23.02.2017 16:45:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katrin22 napisał(a):

Czy z Albedo (kamis przyprawnik) dowiem się jaki numer paragonu wygrał?napisałam maila, ale nie wiem czego się spodziewać...

Nie dowiesz się.

maverick napisał(a):

Wygrał ktoś 2 standy z Kamis a przysłali mu jeden mimo, iż telefon o wygranej i @ były tego samego dnia?? Ja tak mam..

Tam była jedna nagroda na osobę. Wyświetl w wątku >>
1 maverick 0

joan

#6325183 Napisano: 23.02.2017 14:31:46 w WC - rozmowy o wszystkim
gramtatatam napisał(a):

marzena2210 napisał(a):

Gdzie warto pojechac na majowke z dziecmi tak ok 200- 300 km od Wawy?

Polecam Białowieżę 

My się właśnie w tym roku na Białowieżę szykujemy, ale latem. Wątpliwości sporo, zobaczymy czy się uda wszystko zgrać. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6325179 Napisano: 23.02.2017 14:24:03 w WC - rozmowy o wszystkim
marzena2210 napisał(a):

joan napisał(a):

(...)PS: Ile lat mają dzieciaki?

9 i 1.5

To ja bym chyba szukała jakiegoś spa z basenem, najlepiej położonego w lesie / puszczy. Majówka to zimna pora i pogoda niepewna. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6325174 Napisano: 23.02.2017 14:18:47 w WC - rozmowy o wszystkim
marzena2210 napisał(a):

barbaras8 napisał(a):

marzena2210 napisał(a):

Gdzie warto pojechac na majowke z dziecmi tak ok 200- 300 km od Wawy?

Na termy do Chochołowa

Ale na 4 dni bedzie tam co robić?

Przede wszystkim to z Wawy do Chochołowa jest ok. 450 km.

Po drugie: termy leżą 20 minut od Zakopanego, czyli jednego z bardziej zaludnionych w majówkę terenów Polski. Podejrzewam, że termy będą zatłoczone do granic możliwości, jak i całe okolice Tatr zresztą. Kolejki i buractwo w pakiecie.

PS: Ile lat mają dzieciaki? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6325091 Napisano: 23.02.2017 12:45:30 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
monisss napisał(a):

kurde no jak na złość, żadnego spa wygrać nie mogę... ;( kolejny konkurs i nic C4 palmolive.. nawet ręcznika:(

Eh, u mnie to samo... a kiedyś to SPA wygrywałam nawet w loteriach. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6325083 Napisano: 23.02.2017 12:41:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzia1-s napisał(a):

no dokładnie warto chociaz dla biletow, ale szkoda, ze limit tylko jedna nagroda na osobe emotka

Mnie się również ten zapis nie podoba, lepiej byłoby, że max jedna nagroda każdego rodzaju... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6325073 Napisano: 23.02.2017 12:33:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kajeczka napisał(a):

Co do Bueno - kieruje mną powiedzenie " Jeśli nie potrafisz, nie pchaj się na afisz "  emotka  , no to się nie pcham  emotka
Powodzenia tym mniej i bardziej odważnym  emotka

A ja - gdy tylko akurat moja twarz nie będzie spuchnięta / spłakana / w plamach z alergii - rzucę się na bilety do kina, bo już mi w zapasie tylko 2 zostały. O ile taki dzień nadejdzie...  emotka  

violka88 napisał(a):

ciekawe czy spa z palmolive w Carrefour już też rozdane???? emotka
bo ręczniki mnie ominęły  emotka

Niestety, na pewno wszystko rozdane, czyli owo wszystko mnie ominęło. Druga wtopa w tym tygodniu, chociaż może mniej epicka od Milki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6325070 Napisano: 23.02.2017 12:28:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

to i ja tak mam emotka i lubię konstruktywną krytykę. tylko juz nie jestem taka incognito emotka ale sama też już z twarzy kojarzę kilku konkursowiczów, więc może to nie jest takie straszne

Tu tak naprawdę nikt nie jest incognito, jedynie osobom postronnym wydaje się, że może i owszem emotka

Powiem Ci, że gdy widzę te niektóre panie... wolałabym, żeby twarzą Kinder Bueno został nasz forumowy kolega luko922 emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6325067 Napisano: 23.02.2017 12:21:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

też zwróciłam na nią uwagę emotka ale tamta to mój ideał kobiecy emotka żeby nie było jestem hetero;)
a krytkować nie będę ale każdy ma oczy emotka dzięki za miłe słowo ale teraz boje się, ze walnę foto gafę i będziecie wiedzieć kto to emotka

Od gaf jestem specjalistką, najpierw mówię, potem myślę emotka Np. kiedyś latem pokazali w tv faceta bez koszuli, łysego i z petem w gębie, co oczywiście skomentowałam. Dopiero kilka sekund później skumałam, że siedzący obok mój teść dokładnie tak samo wygląda emotka Tak że ten... gafy to moja specjalność emotka

Inna sprawa, że jestem z tych ludzi, co gdy widzą wielki kawałek pietruszki na Twoim zębie, to Ci o tym powiedzą, żebyś tak nie paradowała przez pół dnia. Jednym to pasuje, innym nie. Wyświetl w wątku >>

joan

#6325054 Napisano: 23.02.2017 12:04:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

mimo, że jestem kobietą nadal jestem pod wrażeniem zdjęcia w galerii kinder bueno strona 1 emotka jak wejdziecie to będziecie wiedzieli o które chodzi emotka zjawiskowa uroda emotka trochę zazdroszczę emotka   i powodzenia Pani życzę. 
p.s. wiem już, że moje zdjęcie nie ma szans emotka
p.s. 2 drugi Pan odważny już się znalazł za pomysłowość powinni go wynagrodzić emotka

Rzekłabym, że te fotki są gorsze, niż w wielkopolskim, ale nie mam odwagi emotka Prawie każdemu (prawie!) coś można zarzucić, ale z sympatii nie będę tego robić.

Mój faworyt to aktualnie dziewczyna ciemnowłosa na stronie 2 / po środku / rząd na samym dole. Może brwi trochę przerysowane, ale potencjał ma. Zresztą - Ty również, tylko tak jakby nie patrzysz w migawkę emotka Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

joan

#6325012 Napisano: 23.02.2017 11:09:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzia1-s napisał(a):

Czy biorac udzal w konkursie piekno nie jedno ma imie Kaufland ten sam paragon mozna zglosic do ogolnopolskiej loterii?
Co w przypadku wygraniu tu i tu z paragonem? hmm...

Nie można. To dwie oddzielne akcje promocyjne, ich regulaminy nie pokrywają się w żadnej kwestii.
W kaufikowej gazetce Albedo wskazuje, żeby zgłosić udział "w loterii lub konkursie".
Jedyne podobieństwo: to samo trzeba kupić, ta sama agencja organizuje. Ende.

Oczywiście fajniej by było, gdyby Albedo nie żądało oryginalnych paragonów w obu przypadkach, ale na to wpływu nie mamy.

I w ogóle do pupy, bo mnie się taka nereczka podoba i bardzo przyda, wygrałabym se ze dwie najchętniej emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6324845 Napisano: 22.02.2017 19:34:49 w Czy informują/ informowali?
edzia21 napisał(a):

Joan, wyskakuj z groszówek  emotka

Tak myślałam, że przegram grosika emotka Wyświetl w wątku >>
1 sylwika76 0

joan

#6324828 Napisano: 22.02.2017 19:08:58 w Kupię...
monisss napisał(a):

Odkurzacz dosc pilnie. Tylko nie automatyczny bo mam:P taki najzwyklejszy, najlepiej workowy, moze byc tez taki kijowy Philips czy Electrolux. Do 400-500zl max:)

Te kijowe naprawdę są nieco kijowe, jakby co emotka Niby darowanemu odkurzaczowi nie patrzy się w worek, ale lojalnie uprzedzam emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6324820 Napisano: 22.02.2017 18:51:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

ja mimo podłogi nie wygrałam
często robię fotki na podłodze, gdzie indziej mi nie wychodzą a tu mam kawałek miejsca....nie widzę w tym nic dziwnego przecież wiadomo, że to tylko ekspozycja i z podłogi nikt nie je

Ej no spoko, sama 2x po stole skakałam, żeby dobre ujęcie zrobić. Ale wydaje mi się, że podłogę można wykorzystać jedynie kładąc na niej tło do zdjęcia (np. ściereczkę kuchenną), bo widok brudnych fug przy łazienkowych kafelkach... mnie apetyt odbiera. Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

joan

#6324775 Napisano: 22.02.2017 17:32:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wielkopolski na finiszu.
Część zdjęć rodem z "Posiłki w polskich szpitalach". Jeśli prawdziwa jest opcja, że przez żołądek do serca, wieeelu Polakom wróżę tzw. forever alone.
Inne fotki bardzo ładne & apetyczne (dziękuję, że się staracie!)
Szkoda, że przy pracach nie ma pełnych nazwisk; chciałabym dowiedzieć się, kto wcina z podłogi... Wyświetl w wątku >>