Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18687
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Gorzej, że weekendów jest setka, a nad organizacją każdego pieczę będzie trzymał pracownik Kaufa
joan
Postów 18687
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Jeśli dadzą radę, pewnie się maksymalnie sprężą. Aczkolwiek dziwna tendencja w akcjach promocyjnych się pojawia, jakiś czas temu wytrzeszczyłam gały przy konkursie, gdzie pieniądze na zakupy trzeba było wydać w styczniu, a wysyłka ewentualnej nagrody planowana na maj
joan
Postów 18687
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Raczej nie + mają czas do jutra włącznie. Ale stawiam 1 grosz, że eski puszczą dziś. W najgorszym razie przegram i wtedy skorzystam z opcji "Czy mogę być winna grosika?"
joan
Postów 18687
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Jeśli zależy Ci na fejmie, musisz odesłać listem umowy. Jeżeli przeżyjesz bez uwielbienia tłumów, odeślij tylko mejlem paragon(y), dane i numer rachunku bankowego. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18687
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Mnie usilnie proponuje znajomość z pewną Grażyną, co dekolt ma do pępka chyba, walory wizualne bardzo słabe (chociaż uszy zaiste imponująco odstają od głowy!), a przed syfiastą stodołą do zdjęcia pozuje dzióbek robiąc
joan
Postów 18687
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
To chyba znaczy, że ktoś oferuje bazę z numerami, a firma tego pana taką bazę nabyła. I mogą Cię wykasować z listy, ale dalej gdzieś w sieci jest oferowana baza z Twoim numerem telefonu.
Mnie kiedyś babon z Woolstara powiedziała, że jeśli nie chcę być w ich cudownej bazie potencjalnych klientów (?), mam przysłać list z prośbą o usunięcie. List. Fest śmieszne
defed - A na pewno nagroda przepadła? Nie da się nic zrobić?
joan
Postów 18687
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
To nie ja, uderzaj do kolegi kominiarza
Normalnie nawet bym nie mrugnęła okiem, bo mają jeszcze czas na wysyłkę, ale tyle ostatnio w Albedo "zaginionych dokumentów / paragonów", że człowiek nieco panikuje
joan
Postów 18687
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Hmm, może to z moją paczką "Spełnij swoje marzenia" / Albedo?
joan
Postów 18687
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
joan
Postów 18687
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Nie wbijajta kodu, ktoś wykorzystał i nie podziękował.
Dziękuję w jego imieniu
joan
Postów 18687
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Mieszkam w domku a'la jednorodzinnym, sąsiad coś samodzielnie kombinował w łazience - w efekcie zalał nas już 3x
Oczywiście rozumiem, że awaria może się zdarzyć, ale wtedy się wzywa hydraulika albo innego fachowca i się mu płaci za naprawę, a tam jest chyba akcja typu "podstawię miskę i jakoś damy radę"
Sąsiedzi mili są, nieraz mi nagrody odbierali, ale moja cierpliwość też ma swoje granice. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18687
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
- sąsiad znów zalał mi sufit,
- jacyś gów* znowu strzelają petardami.
joan
Postów 18687
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Zastanów się, bo trochę niefajna karma się z tego tworzy.
Zagrałaś na kogoś, żeby mieć większe szanse? Nic nowego w konkursach.
Uważasz, że "poświęcasz czas i czasem pieniądze"? Twoja decyzja, no eloł.
Znajomym "zwykle coś skapnie"? Oj nie chciałabym być Twoją znajomą
Ale nie przejmuj się tak, są większe problemy w życiu, jutro będzie lepszy dzień (a w poniedziałek to już na pewno)
joan
Postów 18687
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Wiadomo, że człowiek się cieszy
joan
Postów 18687
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Potwierdzam - znam sporo księgowych, studia im na nic nie były potrzebne, może poza dniem, kiedy odbyły rozmowy o pracę. Niektóre z nich zrobiły podyplomówki, ale chyba w ramach hobby jeno i dla tytułu
Dwuletni kurs... bardzo długi. Nieźle wygląda w papierach, ale czy coś daje? Każda firma ma inny profil działalności + program księgowy, czasami nawet świetnej księgowej trudno zmienić pracę, bo każda księgowa specjalizuje się w swojej mikrodziałce i o innej nie ma pojęcia. Znam też księgowe z kilkunastoletnim stażem, dla których podstawy Worda czy Excella to ciemna magia, znają jedynie swój program księgowy i kilka podstawowych słówek do rozkminiania zagranicznych faktur. Tyle to można się nauczyć w tydzień z internetów.
Na pewno warto księgowość rozumieć, nie nudzić się wklepywaniem cyferek i umieć odnaleźć się w gąszczu przepisów. Ale pracę można w tej branży chyba dostać tylko na 2 sposoby: po znajomości albo dzięki wypaśnemu CV, a w/w kurs nie zapewnia ani jednego, ani drugiego. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18687
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
joan
Postów 18687
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Może za chwilkę wpadnie Ci nagroda, piątek to jeden z preferowanych przez agencje dni w kwestii informowania laureatów
joan
Postów 18687
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
A weź mnie nie drażnij!
joan
Postów 18687
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Zauważ, że jest dopisek przy Kamisie "Trwa weryfikacja pozostałych laureatów".
Mogliby mi przyznać taki stojak, bo waham się, czy nie kupić, ale ciągle gdzieś w głębi duszy nadzieja na ten kamisowy się buja
joan
Postów 18687
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Mój faworyt