Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6320660 Napisano: 10.02.2017 09:24:01 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

(...) Mam 11-letnią córkę, nie uważam Jej za głupią, wiele rozmów przeprowadzam zupełnie serio, na spokojnie, odpowiadając na najdziwniejsze nawet pytania tak, jak tylko potrafię. (...)

Coś tu się nie zgadza, przecież Twoja córeczka to małe dziecię z przedszkola, ledwo co pytałaś na forum o urodzinowe prezenty dla jej rówieśników (kilkulatków)... no może nie godzinę temu ani nie wczoraj... ale przecież... toć ledwo co! emotka Wyświetl w wątku >>
1 79magda 0

joan

#6320656 Napisano: 10.02.2017 09:12:36 w Wkurza mnie...
bc14 napisał(a):

czy mozliwe.ze po  plombowaniu zeba moze on bolec? ( juz dwa dni po wizycie)
wczesniej nie bolalo, poszlam kontrolnie do dentysty a teraz caly czas go czuje...
jeszcze wspomniany dentysta mial na koszulce napis " Trust me, I'm denstist"

wkurzam sie bo cenil sie za usluge emotka i boli

A wcześniej miałaś podobną sytuację? Może to jakaś nadwrażliwość zębów?

U mnie dentysta tak działa, że po powrocie do domu człowiek nawet nie wie, co i gdzie dokładnie miał robione emotka Ostrzegłam Mojego i - chociaż był w tym samym gabinecie, ale leczył go kto inny - kazał sobie wszystko na kartce zapisać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6320608 Napisano: 09.02.2017 23:24:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ziolko - hehe, widząc analfabetów tu & ówdzie... wysyłam czasem zgłoszenia z umyślnie popełnionymi błędami, niechaj ten czy inny organizator dalej sobie wmawia, że nie nagradza konkursowiczów -> powodzenia! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6320391 Napisano: 09.02.2017 12:42:30 w Wkurza mnie...
W tematyce "nagradzamy, co się wylosuje": Rmf uparcie nagradza zbyt długie zgłoszenia, sami się proszą o strzał z liścia... emotka Wyświetl w wątku >>
2 ziolko, andii 0

joan

#6320386 Napisano: 09.02.2017 12:37:14 w Wkurza mnie...
hogata1179 - powiem tak: coś bajzel mają, bo w poprzednim etapie (z nożami) chyba nie było ani jednego takiego przypadku, a teraz codziennie ktoś pisze o problemach z młynkiem emotka

Nawet nie wiem, czy potrzebna jest oficjalna reklamacja, ona zwykle dotyczy kwestii niejasnych, a skoro macie czarno na białym, że Albedo list odebrało... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6320368 Napisano: 09.02.2017 11:54:25 w Wkurza mnie...
scrabble - dziady pierońskie i tyle.

Kiedyś miałam podobną akcję, należało napisać pracę na max 3 zdania, ale wygrała epopeja. Dlaczego? Wyjaśnienie organizatora było mniej więcej takie: Bo to psze pałstwa nie egzamin gimnazjalny, żeby ktoś zdania liczył, przestańcie sie czepiać, nie umicie przegrywać emotka Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

joan

#6320294 Napisano: 09.02.2017 08:56:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mn112 napisał(a):

Kurier Siódemka dostarczał. Wysyłał Murator. Ciekawe, czy komuś kurier dostarczył Indianina w całości...Kurczę sponsor się wykazał, ładne nagrody ufundował a kurierzy je poniszczyli. Kalendarze były zapakowane w firmowy karton z uchwytem (jak np. laptopy), w środku była cienka, piankowa wkładka...No ale jak firmy kurierskie ćpają paczkami po chodnikach, to o uszkodzenie nietrudno. 

A mnie to wygląda na winę osoby, co zapakowała te kalendarze, a nie na winę kurierów. Gdyby kalendarze były odpowiednio zapakowane i z oznaczeniami "ostrożnie"/"delikatne", na pewno dotarłyby w całości. Czy takie oznaczenia umieszczono na opakowaniach?

Moim zdaniem d* dał pracownik Muratora. Na bank Stegu przysłał te kalendarze do biura Muratora w jednej wielkiej paczce - to chyba logiczne. Tam pozbawiony wyobraźni pracownik Muratora rozdzielił nagrody i wysłał je byle jak, byle tanio, niech się gawiedź cieszy, że w ogóle coś wygrała. A teraz chcą laureatom wcisnąć jakieś resztki z magazynu i ukręcić łeb sprawie, żenła. Wyświetl w wątku >>

joan

#6320233 Napisano: 08.02.2017 21:56:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marta_1234 napisał(a):

Mam nadzieję, ze piszę w odpowiednim wątku...
Do wszystkich osób z Indianinem w częściach!
Dostałam odpowiedź na maila, a w którym opisałam to co się stało.
Oto moim zdaniem najbardziej interesujący nas fragment: 
Niestety nie jesteśmy w stanie zrekompensować Pani tej straty dostarczając taką samą nagrodę, ponieważ jej ilość była określona i przekazana nam przez sponsora  - firmę Stegu.
Mamy nadzieję, że zechce Pani w ramach przeprosin przyjąć płytę CD oraz praktyczny gadżet.

A kto był nadawcą Waszej przesyłki? Znaczy się: na naklejce? Bo chyba trzeba mu publicznie obsmarować d*.
Co za idioci, żeby nie umieć odpowiednio opakować rzeźby, no szok emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6320191 Napisano: 08.02.2017 19:59:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

Ale tam brak w ogole slow niekiedy emotka  

Ee, jest poezyja niskich lotów, tylko trzeba nie na zdjęcie patrzeć, a na całe zgłoszenie. Np. zadanie brzmi "Opisz smak Twojej wymarzonej Nutelli", a panna wyjeżdża z badaniem piersi i liszajami u dziadka. Bo tak jej się rymowało i w ogóle brawa za oryginalne zgłoszenie! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6320190 Napisano: 08.02.2017 19:57:37 w Auchan
@@gnieszk@ napisał(a):

Tylko pozazdrościć. Ja robię wyprawę w sobotę. A tak przy okazji orientuje się ktoś czy mam szanse kupić tam drapak dla kota? emotka

Nie wiem, też się nad tym zastanawiałam. Jeśli Ci się uda nabyć drapak, daj znać.
Drapaki najczęściej kupuję za bezcen via Olx od ludzi twierdzących, że ich kot absolutnie nie chce się tym bawić emotka Ostatnio późną nocą odbierałam drapak, babka fest zdziwiona, ponoć sześć osób w kolejce czekało, czy go odbiorę emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6320185 Napisano: 08.02.2017 19:48:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
poprostuanette napisał(a):

Czyli nagradzajmy chorych biednych i niedoleznych bo nie maja tego co inni....

Chorych psychicznie, ubogich w słownictwo i niedołężnych konkursowo emotka

Mnie najbardziej szokuje zawsze część literacka, czyli rymy prosto z internetowego słownika, nie ma w tym sensu żadnego emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6320130 Napisano: 08.02.2017 17:32:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kajeczka napisał(a):

koniakowskie stringi podejdą ?  emotka  

Dziergaj, dziergaj, spróbować nie zaszkodzi, w końcu kto by nie poleciał na stringi! emotka Wyświetl w wątku >>
1 kajeczka 0

joan

#6320125 Napisano: 08.02.2017 17:17:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kajeczka napisał(a):

to jest niebywała kreatywność, którą dostrzega jury, a my nie  emotka  może różowe okulary założyć należyemotka

Zbyt banalne. Najlepiej załóż majtki na głowę emotka Dobrze, żeby na nich jakaś ciekawa naszywka była albo aplikacja, możesz nawet coś sama wyhaftować emotka Wyświetl w wątku >>
1 kajeczka 0

joan

#6320063 Napisano: 08.02.2017 14:18:32 w Auchan
aurorcia - o kufa, masz rozmach! emotka

PS: Płyn do prania i do płukania? Ale jak to, tak bez konkursu? emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6319805 Napisano: 07.02.2017 19:26:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzik224 napisał(a):

Mam pytanie,jak to jest z odprowadzaniem podatku, głównie mi chodzi o agencję Smolar. Ktoś miał styczność? Przyszedł mi dziś bon do Rainbow i nie wiem czy oni sami załatwiają wszystko w urzędzie czy ja coś muszę robić?

Na pewno jest to ujęte w regulaminie. Każdy konkurs/loteria = oddzielny regulamin, nie możesz sobie raz na zawsze zapamiętać sposobu postępowania, bo są różne. Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

joan

#6319470 Napisano: 06.02.2017 23:34:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Prad napisał(a):

Czy przychodzą Wam zwrotki z konkursu Milka w żabce? wysłałam z Play i cisza emotka

Normalnie przychodzą.

Możliwe, że Twój telefon zamienia dłuższe smsy w mmsa. Niestety, nie znam się na tym, bo u mnie tak nie ma. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6319329 Napisano: 06.02.2017 18:10:53 w SZUKAM....
nataszka napisał(a):

Gdzie można kupić mąkę szymanowską?

W C4. Wyświetl w wątku >>
1 nataszka 0

joan

#6319314 Napisano: 06.02.2017 17:52:09 w Auchan
Nieznajomy koleś byle co napisze, a Wy w to wierzycie... emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6319288 Napisano: 06.02.2017 16:57:16 w Pomoc potrzebującym!
malwinaur napisał(a):

Wszystkie osoby, które posiadają niepotrzebne ubrania i chcą pomóc potrzebującym zachęcam do wzięcia udziału w akcji „Pomaganie przez Ubranie”. Przekazując odzież i obuwie, które nadają się do ponownego użytku można wesprzeć wybraną fundację charytatywną. Wystarczy zapakować rzeczy do przesłanych przez nas worków i odesłać je (kurier jest darmowy). Zbiórka rusza za 2 tygodnie. Osoby
zainteresowane zapraszam stronę www.pomaganieprzezubranie.pl, gdzie znajdują się szczegółowe informacje na temat akcji.

Super! Szczególnie, że idzie wiosna i lada moment wiele osób zrobi przegląd szafy emotka

Mam tylko dwa pytania emotka
1) Czy istnieje jakiś regulamin tej akcji?
2) Jak pojemny jest worek? I czy można dostać kilka sztuk worków? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6319215 Napisano: 06.02.2017 14:34:58 w SZUKAM....
edith napisał(a):

Dziękuję Wam bardzo ,za pomoc, już się dziadostwa pozbywam  emotka

Skoro klikałaś w załącznik, a on się TWOIM ZDANIEM nie otwierał, najlepiej przeskanować komputer w poszukiwaniu wirusów i innego badziewia - mógł się jakiś programik zainstalować w tle, a nawet nie zauważyłaś. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0