Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6314775 Napisano: 26.01.2017 15:44:48 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
ace napisał(a):

ja bardzo lubię łazanki jabłkowe Marty Dymek:
http://www.jadlon...sy/lazanki-jablkowe/

Dziękuję, na pewno zrobię - mam wszystkie składniki, poczekam tylko, aż w Lidlu pojawi się kapusta kiszona charsznicka emotka Wyświetl w wątku >>
2 brucee, ace 0

joan

#6314700 Napisano: 26.01.2017 12:14:04 w Dyskusje o wynikach konkursu
kalafior napisał(a):

Mam czasem, a nawet często wrażenie że to samo tyczy się zdjęć na których są dzieci. No bo przecież jak rodzina z dziećmi to im się przyda nagroda, bo mają ciężej, więc wypada nagrodzić. A Ci bez dzieci mają łatwiej.
Czuję się dyskryminowana  emotka

Teraz jest pińset plus, zatem powinni nagradzać osoby bezdzietne emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6314698 Napisano: 26.01.2017 12:12:35 w Dyskusje o wynikach konkursu
Nie brałam udziału w konku "Stwórz perfekcyjny duet", ale oblukałam galerię laureatów i mam swoje przemyślenia emotka
- niektórzy chyba nie rozumieją, że STWORZENIE czegoś oznacza coś zupełnie przeciwnego, niż wygrzebanie przestarzałego i zgłoszonego (nagrodzonego?) w dziesiątkach innych konkursów słabego zdjęcia;
- nagradzanie osób z nieprawidłowymi danymi kont na FB będę zawsze tępić i zgłaszać. Szczególnie, że większość regulaminów wyraźnie określa, iż takich osób nie nagrodzą (a potem jednak i owszem). Bo kto to niby jest osoba o nazwisku "Li"? Jakaś kufa Chinka czy co?
- niektóre zdjęcia nawet na kanapkę nie zasłużyły.
- pomijam tych, na których szkoda liter, zaś najbardziej podobają mi się (kolejność przypadkowa): mama z córeczką w ciuszkach w kratkę, karty do gry, połówkowe zdjęcia na telefonach, pani jajko i pan boczek. Z laureatów nagród głównych - nic, aczkolwiek Pan Huber całkiem ładnie wymyślił, tylko nie widzę żadnego nawiązania do produktów, dlatego jednak jestem na nie.
emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6314567 Napisano: 25.01.2017 21:20:07 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
kajeczka napisał(a):

joan napisał(a):

Tak, wege emotka Myślałam, żeby do risotto dodać. Tylko nie wiem, co by z tego wyszło emotka Waham się, czy można cydru dodawać zamiast np. wina, zupełnie się na tym nie znam...

Można, można - ja - kucharz - Ci to mówię  emotka  

OK, dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6314563 Napisano: 25.01.2017 21:12:16 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
koper napisał(a):

(...) Myślę, że fajne mogą wyjść naleśniki, do których zamiast wody gazowanej doda się cydr. (...)

To jest myśl! emotka

banka-manka napisał(a):

Nie próbowałam tych konkretnie przepisów, ale wydają się być ciekawe.
Sam krem z białych warzyw jest pyszny, a z cydrem może być ciekawy emotka
http://www.zchaty...warzyw-z-cydrem.html
http://www.magazy...-warzywami-i-cydrem/

Z risottem nie pomogę, ale spróbować chyba warto. Jeszcze będziesz musiała bloga założyć z innowacyjnymi przepisami  emotka

Pierwsza pozycja rewelacyjna! Krem z białych warzyw, o mniam. Wypróbuję jak tylko będzie okazja.
Druga musi poczekać, bo teraz świeżego bobu nie ma.

Dziękuję Wam za podpowiedzi emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6314560 Napisano: 25.01.2017 21:02:39 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
banka-manka napisał(a):

Lubię kaczkę z pomarańczami i cydrem, ten miodowy dobrze by pasował.
Ale chyba dobrze kojarzę, że jesteś wegetarianką?

Tak, wege emotka Myślałam, żeby do risotto dodać. Tylko nie wiem, co by z tego wyszło emotka Waham się, czy można cydru dodawać zamiast np. wina, zupełnie się na tym nie znam... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6314551 Napisano: 25.01.2017 20:49:30 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
Czy ktoś ma pomysł, do jakiego dania mogłabym użyć Cydru Lubelskiego (który został mi z konkursu)?

Posiadam cydr klasyczny (jabłkowy) i miodowy, oba mają po 4,5% alkoholu.

emotka

PS: Nie, nikt z mojego najbliższego otoczenia nie pije alkoholu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6314394 Napisano: 25.01.2017 14:02:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olunka napisał(a):

a gdzie sa teraz laureaci młynków?ja widze tylko tych ze standami

U nas w bazie jest link do wyników poszczególnych etapów loterii (w komentarzu) emotka

http://kamis.vas....zwyciezcy-jesien.pdf Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6314365 Napisano: 25.01.2017 13:22:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Niebieska_Laguna napisał(a):

To jak to w końcu z tym prefiksem? Przejrzałam gazetkę Żabki i tam w instrukcji wysłania zgłoszenie nie ma nic o mieście... Chyba aż takiej gafy by nie popełnili, żeby nie uwzględnić takiej ważnej informacji w gazetce, która wychodzi chyba też drukiem. (...)

Kobito, a ileż razy była sytuacja, że do tego samego konkursu jeden regulamin mówił o podaniu numeru paragonu, a drugi - żeby nie podawać. Albo plakat/ulotka sugerowały zakup jednego produktu, a regulamin - przynajmniej dwóch. Albo w gazetce pisali o zakupie dowolnych produktów, a regulamin zawierał listę z minimalnymi gramaturami. Wyliczać można bez końca emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6314353 Napisano: 25.01.2017 13:01:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olunka napisał(a):

czy ktos jeszcze czeka na młynek z Kamisa? lista zniknęła i teraz nie wiadomo czy jeszcze weryfikują czy co:(

Oni wszystko jednocześnie weryfikują chyba; brakuje laureatów zimowych przyprawników, a nawet 25000 zł emotka

viviean napisał(a):

Niezła głupota...a jak ma się Żabkę w miejscowości dwuczłonowej liczącej 20 liter? tyle mam skrócić sms? wrrr

Wtedy trzeba pójść na zakupy do miasta obok emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

joan

#6314350 Napisano: 25.01.2017 12:55:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

czyli nas zobowiązuje to co jest w regulaminie.. ale którym ? emotka tym z nazwą miasta czy bez?

Nie wiem, mnie ręce opadają, gdy widzę te wszystkie agencyjne wtopy; niestety, od razu na początek roku całkiem sporo ich było... Miziam se więc kota, a karawana jedzie dalej emotka

PS: Nie podoba mi się też zapis o konieczności zdobywania przez klienta pieczątki + podpisu w przypadku niejednoznacznie opisanego paragonu. Sporo wygrałam w ostatnich konkursach żabolowych (ale organizatorem nie był Karlsbad), a raz może dostałam paragon odpowiednio opisany - wszystkie nagrody doszły, nie musiałam się prosić / żebrać o jakieś pieczątki i podpisy.

W mojej opinii -> jeśli konkurs obejmuje konkretną sieć/sieci sklepów, organizator nie powinien nawet sugerować, że klient ma zrobić cokolwiek poza zakupami. Smaczku dodaje fakt, że Żabki to sklepy "rodzinne", gdzie pani kasjerka jest alfą i omegą i może Ci nawet faka pokazać - nic jej nie zrobisz.

Kto miał w ubiegłym roku problemy z realizacją bonów, ten sam potwierdzi: załatwianie czegokolwiek z pracownikami Żabki to droga przez mękę (piekło?) Wyświetl w wątku >>

joan

#6314341 Napisano: 25.01.2017 12:43:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
scrabble napisał(a):

W konkursie Milki w Żabce jest błąd, chodzi o prefix w zgłoszeniu (...)

Nooo, witamy Karlsbada w 2017 emotka

Istnieje prefiksowa rozbieżność pomiędzy plakatami + ulotkami, a regulaminem emotka ale dodatkowo całkowicie bez sensu jest podawanie miasta zakupów w smsie, bo w każdej miejscowości jest srylion Żabek i Freshów (sama dziś będę przechodziła obok 5!) emotka Powinno się w zgłoszeniu podawać numer sklepu, a nie miasto. Widać, że ktoś zupełnie nie przemyślał sprawy, a regulamin na kolanie pisany emotka Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

joan

#6313998 Napisano: 24.01.2017 13:31:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
brenda89 napisał(a):

Odnośnie rewelacyjnie prowadzonego konkursu Oleju Wielkopolskiego - jak to zdjęcie https://www.olejw...ds/5880c54b6642a.jpg mogłobyć w ogóle przepuszczone przez moderatorów? emotka

Nie rozumjisz, przecież to upieczone z dodatkiem oleju... ciacho! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6313917 Napisano: 24.01.2017 11:21:14 w Przedszkolaki i przedszkola :)
kalka napisał(a):

(...) Córeczko, musisz chodzić do przedszkola, (...) a gdy skończysz przedszkole pójdziesz do szkoły, a potem na studia, a potem wybierzesz sobie ciekawą pracę … (...)

Poczytaj trochę o technikach motywacyjnych, bo mnieś nie zachęciła emotka

PS: Hasło młodej rozbrajające emotka Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

joan

#6313904 Napisano: 24.01.2017 11:03:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
toka napisał(a):

przy poprzedniej promocji nie mieli tych soczewek w salonie-trzeba było przyjść,podać kod,a następnie za jakieś 10 dni oddzwaniali że są do odbioru

U mnie były od razu (Fielmann) - podałam telefonicznie kod, pani sprawdziła go w systemie promocji i oddzwoniła, że mogę podejść po soczewki. Całość trwała jakieś max 2 dni. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6313830 Napisano: 23.01.2017 23:51:33 w WC - rozmowy o wszystkim
Może ktoś chce przejść na Drugą Stronę Mocy? emotka Mielibyśmy wtyczkę! emotka

https://www.pracu...n%2Coferta%2C5040069 Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

joan

#6313784 Napisano: 23.01.2017 20:02:00 w Dyskusje o wynikach konkursu
PatrycjaRT napisał(a):

(...) Jak dla mnie tylko dwa zdjęcia są do siebie odrobinę podobne, ale przez to że zostały wykorzystane na nich niektóre powtarzające się elementy. Równie dobrze mogły je dodać osoby mieszkające pod jednym dachem, a tego regulamin nie zabrania. 

A i to nie do końca, bo czasami na zdjęciach pojawiają się pewne akcenty związane np. z wygranymi w innych konkursach. Wszędzie widzę talerze od Knorra, garnki od Tefala, słoiki od Cukru Królewskiego, filiżanki od Tchibo, kubeczki z konkursu X... za chwilę będą na tapecie sztućce Ambition. Ale to nie oznacza, że zdjęcia pochodzą od jednej osoby - po prostu od różnych konkursowiczów emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6313779 Napisano: 23.01.2017 19:54:55 w SZUKAM....
izkak napisał(a):

joan bardzo dziękuję Ci za odpowiedź! Ja od wizyty w sklepie 17.01 i otrzymania karty nie dostałam żadnego maila  emotka  Nie wiem teraz czy czekać, czy po prostu robić zakupy konkursowe i się tym nie przejmować...

Hmm... trudno powiedzieć... a dzisiaj nic nie przyszło? U mnie po godz. 18 newsletter z info o konkursie Colgate w Naturze właśnie.

Na stronie są podane dwa numery telefonu, może po prostu jutro do nich zadzwoń emotka
1) 22 280 95 50
2) Dodatkowe informacje na temat programu można uzyskać pod numerem infolinii: 42 612 09 90, czynnej od poniedziałku do piątku w godzinach 9 - 17. Wyświetl w wątku >>
1 izkak 0

joan

#6313771 Napisano: 23.01.2017 19:44:10 w SZUKAM....
izkak napisał(a):

Czy po zapisaniu się do Klubu Natura (karta DN) przychodzi jakiś e-mail/sms z powiadomieniem, że karta jest już aktywna? W sklepie dowiedziałam się tylko, że po 24 godzinach mogę już korzystać z rabatów. Czy jak zrobię zakupy z kartą to na paragonie będzie jej numer, tak jak np. ma to miejsce w Selgrosie? Proszę o odpowiedź  emotka

Moim zdaniem najlepiej odczekać, aż przyjdzie mejl. Bo nie wierzę w te całe ich 24h emotka

Do mnie doszło powitanie z adresu rejestracja@klubnatura.com.pl Nie wiem jednak, po jakim czasie od zapisania się do klubu, bo założyłam kartę z głupia frant w listopadzie.

Na paragonach nie widzę żadnego info - obstawiam, że paragony będą weryfikowane w systemie DN. Sprawdzą sobie, czy do paragonu jest przypisana karta, więc lepiej mieć aktywną. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6313727 Napisano: 23.01.2017 17:17:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mahuska napisał(a):

A jak tam jest z mocami , bo nic nie widzę ??

Jeśli nic nie widzisz, nawet te soczewki kontaktowe Ci nie pomogą emotka
(taki suchar, hihi)

Najpierw umawiasz się z optykiem, jakie wartości mają dla Ciebie przygotować - potem dzwonią z info, że możesz odebrać. Jeśli masz standardową korektę wzroku, pewnie będą mieli te soczewki na stanie i w ciągu 24-48h będziesz mogła się zgłosić. Wyświetl w wątku >>
0 0