Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6313715 Napisano: 23.01.2017 16:39:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magdalena-1989 napisał(a):

Darmowe soczewki Daiiles Total - skorzystał ktoś? Faktycznie całkowicie za darmo?
https://www.za-ko...ilies_performance_q1

Skorzystałam podczas poprzedniej odsłony tej akcji emotka Soczewki całkowicie za darmo, odbiór osobisty u wybranego optyka. Poleciłam tę akcję znajomej, była bardzo zadowolona, bo te soczewki są (?) większe od standardowych i lepiej leżą na oku, ponoć superanckie. Sama ich jeszcze nie wypróbowałam, czekają na pierwszą lepszą kilkudniową wędrówkę z plecakiem, kiedy to nie będzie mi się chciało taszczyć ze sobą płynu do wielodniówek emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6312660 Napisano: 19.01.2017 21:17:20 w Smolar
cc_investigator - zawsze możesz się powołać na znajomość z Niebieska_Laguna  emotka Wszak nie mogą dawać każdemu z uczestników innej odpowiedzi emotka

Jeśli wygrasz, a podałaś numer transakcji z dołu + numer z góry na Twoim paragonie nie pojawił się pośród zgłoszeń, Twój paragon powinien otrzymać status "paragon laureata z unikalnym numerem" i tym samym nagrodę powinnaś otrzymać, wg mojej logiki oczywiście.

Życzę powodzenia, ja nie brałam udziału w tym konku. Wyświetl w wątku >>

joan

#6312563 Napisano: 19.01.2017 15:37:42 w SZUKAM....
mia napisał(a):

Toć ja tylko nóż wygrałam... Jaki PIT? Wściekli się? emotka

Przecież nawet te garnki były warte tylko kilkaset złotych, więc po jakie licho PIT? emotka

Daj znać, jak dojdzie przesyłka, co w paczce emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

joan

#6312557 Napisano: 19.01.2017 15:14:22 w SZUKAM....
mia napisał(a):

Co może wieźć dziś DHL z Wrocławia, od jakiejś firmy NEXT-LIFE? emotka

Może coś od Lubelli?

PS: Coś wspominali laureatom garnków (czy noży również? nie pamiętam), że z początkiem roku prześlą jakieś PITy emotka Może więc dokumenty idą... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6312512 Napisano: 19.01.2017 13:19:10 w Wkurza mnie...
warcik napisał(a):

Wzięłam udział w konkursie na facebooku, nie wygrałam, a już mam wiadomości, że Ci co wygrali zawieruszyli paragon i żebym odstąpiła swój. Ostatnio wpisałam w "Informują" swoją wygraną i raptem miałam od 4 osób maila, że szukają paragonu, bo nadprogramowa wygrana. Nie wygrywam często, ale to już wygląda na plagę.

Uuu, nieładnie i nierozsądnie -> przecież mogłabyś zrobić PrintScreena z takiej rozmowy i zamieścić go na FB pod pracą konkursową laureatki, a to dla niej oznaczałoby obciach do końca świata i o jeden dzień dłużej emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6312492 Napisano: 19.01.2017 12:34:37 w Dyskusje o wynikach konkursu
mattadore napisał(a):

slonecznik1309 napisał(a):

http://konkurs.kratki.com/
zdjęcie z I miejsca widziałam ostatnio też w jakiś wynikach

Dla mnie lepsze jest II miejsce, pomysł powielany tysiąckrotnie , przez tą Panią. Najśmieszniejsze jest to, że ona chyba już nie musi piec za każdym razem tych liter ,tylko ma już gotowe zasuszone w szufladzie emotka  :P Wpadłem na to bo w kratka.com literka K i A są spalonę , identycznie te same litery ma spalone na zdjęciu w konkursie kiano na Fb emotka   emotka   https://www.faceb...p;type=3&theater

Nie zgadzam się w kwestii powielania pomysłu i porównywania z Panem Warzywnym emotka Pani z miejsca drugiego na każdy konkurs przesyła nowe zdjęcie. A że jest na nim fragment okna, stół, nudelkula, literki i dziecko... Bez przesady, ma wszystko na nowo wytwarzać, łącznie z dzieckiem? emotka Wyświetl w wątku >>
2 kalka, turli 0

joan

#6312244 Napisano: 18.01.2017 18:27:48 w Dyskusje o wynikach konkursu
bruce napisał(a):

Po obejrzeniu galerii jestem zauroczona, szczególnie miejscem pierwszym. emotka Fakt zdobycia już kiedyś innej nagrody mocno mnie zniechęcił, bo zdjęcie jest przecudne. emotka

Mnie ten fakt z leksza zniesmaczył - w końcu Pan Pe mógł ten sam POMYSŁ wykorzystać kilkukrotnie, a tu mamy do czynienia z tym samym ZDJĘCIEM. Moja pierwsza myśl? Ale dlaczego on nie zgłosił na kolejny konkurs ciut innej fotografii? Czyżby nie mógł jej zrobić, bo któraś z osób przedstawionych na zdjęciu nie żyje? WTF?! Wyświetl w wątku >>

joan

#6312221 Napisano: 18.01.2017 17:31:23 w Wkurza mnie...
kalka napisał(a):

No rzesz kuźwa  emotka  rzadko się wkurzam, ale tym razem tąpnęło mną na maxa! emotka

http://www.zetchi...ylko-glupi-zart-3161

Ale czemu się denerwujesz? Przecież wiadomo, że zwierząt się z futrem nie zjada; po prostu ów pan miał kiepskie poczucie humoru. Jestem wegetarianką i nie (wz)rusza mnie w/w zdjęcie. Natomiast te wszystkie obdarte z futra trupy w gazetkach marketowych i na stołach i na blogach i w konkursach... to już zupełnie inna sprawa emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6312208 Napisano: 18.01.2017 17:00:27 w SZUKAM....
magnus napisał(a):

Działa Wam poczta na o2 ?   emotka

Nie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6312153 Napisano: 18.01.2017 14:07:14 w Czy informują/ informowali?
soniamonia napisał(a):

A co z wynkami testow Ariel/Lenor na Everydayme?

Plus mieli do dziś informować z konkursu  "Wielkie testowanie Fairy"  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6312137 Napisano: 18.01.2017 13:23:31 w Czy informują/ informowali?
qst napisał(a):

A jest przewidziana rezerwa?

"W każdej Turze Konkursu Komisja dokona również wyboru Zwycięzców rezerwowych w liczbie 5, którzy są uprawnieni do otrzymania nagrody, o której mowa w pkt 24 Regulaminu w przypadku, jeśli któryś Zwycięzca utraci prawo do otrzymania nagrody, zgodnie z postanowieniami Regulaminu." Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6312136 Napisano: 18.01.2017 13:21:43 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas napisał(a):

(...)- wpis na forum 0.1pkt (...)

Z tego bym zrezygnowała, zaraz pojawią się dziwacy, którzy każdy wpis cudzy będą komentowali w stylu: "Zgadzam się." / "No cóż..." / "Dokładnie." itd. emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6312090 Napisano: 18.01.2017 11:07:22 w WC - rozmowy o wszystkim
bridget napisał(a):

doradźcie  proszę, u  mnie temat komunii na tapecie i ubioru dziecka? wychodzę z praktycznego punktu widzenia czy zamiast tych "ślubnych " bucików ubranych na komunie  i biały tydzień przejdą   czarne  sportowe, z czarną  podeszwą?https://www.zalan...-ad543a19w-q12.html, czy jednak nie iść  ta droga? i spodnie  dadzą radę  jako stonowane jeansy mogą być również czarne, bez żadnych łat, naszywek, bardziej proste? czy jedynie garniturowe  na kant, których juz więcej mój dziec nie założy??

Buty czarne nie-ślubne przejdą; najlepiej, gdyby były bez wielkiego i bijącego po oczach logo producenta.

Co do spodni, może lepiej czarne sztruksy? Ich czerń jest "głębsza", ładniej się też układają - ale nie wiem, czy Twój syn nosi takiego rodzaju spodnie. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

joan

#6312083 Napisano: 18.01.2017 11:01:09 w Czy informują/ informowali?
witegz napisał(a):

qst napisał(a):

Wyników na stronie nadal brak, e-maila brak... Myślicie że już pozamiatane? emotka

Ja mam e-mail z podziękowaniami za udział w konkursie emotka . Wyniki niebawem na stronie.

"Dzień dobry,
Już skontaktowaliśmy się ze zwycięzcami II tury. Niestety jeszcze nie wszyscy laureaci odesłali nam paragony – dlatego nie publikujemy listy.
" Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6312003 Napisano: 17.01.2017 21:57:59 w Czy informują/ informowali?
qst napisał(a):

Wyników na stronie nadal brak, e-maila brak... Myślicie że już pozamiatane? emotka

Ponoć wyniki miały być "niebawem" i "za chwilkę" -> bez komentarza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6311827 Napisano: 17.01.2017 14:14:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kaka72 napisał(a):

czy czeka ktoś jeszcze na zestaw produktów Henkel z konkursu z Leclerca z ubiegłego roku-dodam że chodzi o rezerwę

Tak, kilka osób pisało, że czekają. Niestety, Albedo jest teraz zawalone Kamisami i wszelkimi innymi akcjami, chyba trzeba im się przypomnieć... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6311767 Napisano: 17.01.2017 12:34:00 w Kaufland konkursy
pioge7 napisał(a):

kaufland się zatroszczy o nasze najmłodsze pociechy emotka  

Żytem, o łi żytem! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6311760 Napisano: 17.01.2017 12:16:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
petunija1 napisał(a):

(...) Żart,nadal nie mogę uwierzyć,że na 600 zestawów nic nie trafiłam. emotka

Przybijam piątkę! emotka Wyświetl w wątku >>
1 petunija1 0

joan

#6311758 Napisano: 17.01.2017 12:14:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pini napisał(a):

Jak myślicie, jak do konkursu trzeba kupić dwa produkty, a cena w sklepie jest "2 za 9.99", to jest to jeden produkt, czy dwa emotka

Zależy, co wyskoczy na paragonie. Sądzę, że jeśli np. "2x Lenor" to ok, ale jeśli "Lenor promocja" to już nie ok. Wyświetl w wątku >>
1 pini 0

joan

#6311749 Napisano: 17.01.2017 12:05:28 w Kaufland konkursy
koper napisał(a):

Ma ktoś jakieś przecieki z kolejnej gazetki? 
Bo nie wiem, czy mam dziś, jak jakiś mugol, kupić Lenora, czy może opłaca się poczekać do czwartku...

U mnie ten sam dylemat, jeno w kwestii kapsułek Fairy do zmywarki, zostało 6 szt. w paczce emotka Wyświetl w wątku >>
0 0