Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6308319 Napisano: 05.01.2017 23:06:23 w Smolar
anialistopad napisał(a):

To tylko ja nie mam.nic od Smolarka heh

Ja również nic emotka Przyzwyczaiłam się do wizji, że gdy jest 1000 nagród, a zgłoszeń 1001, to owo jedyne nienagrodzone zgłoszenie przypada mnie, ale... przykro tak na przywitanie nowego roku od razu dostać w pysk emotka Wyświetl w wątku >>
2 andii, ZetZ 0

joan

#6308077 Napisano: 05.01.2017 15:10:59 w Smolar
kalafior napisał(a):

U mnie też! A myślałam że mam taki super tekst!
Co z tym maratonem codziennych wygranych?  emotka

Nie wiem, na razie mam maraton codziennych przegranych emotka Ciągle w peletonie, niestety. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6308060 Napisano: 05.01.2017 15:04:02 w Smolar
marzenier napisał(a):

Smolar wrzucił zakładkę "na świecznym stole" kasia lipton.Można sobie spr.czy się wygrało.Zapewne za chwile będą smsy.

Że tak powiem: u mnie zaskoczenia nie ma emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6308059 Napisano: 05.01.2017 15:02:23 w Lay's
edzia21 napisał(a):

Z wlasnego doswiadczenia wiem, ze z tym czytaniem u Avanti bywa roznie, bardzo roznie...ale nie mowie ze nie emotka

Nie mówię, że czytają wszystko, ale w pewnym momencie chyba jednak i owszem, bo nie wygrać przy tylu zgłoszeniach... ale cóż, konkursy to oszujstwo! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6308053 Napisano: 05.01.2017 14:56:57 w Lay's
krseta napisał(a):

maryam napisał(a):

Co oni tam napisali że nie udało się wygrać? emotka Może się pochwalą?

na końcu filmu jest kilka przykładowych zgłoszeń

W pewnym sensie udowodnili, że (na którymś etapie "wybierania") pracownicy Avanti jednak czytają, co nagradzają emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6308044 Napisano: 05.01.2017 14:39:30 w Lay's
krseta napisał(a):

https://www.youtu.../watch?v=rNpvyl1vff0

wynik zgodnie z przewidywaniami

Obejrzałam tylko stopklatkę z napisem "Nie wygraliśmy" emotka

Współczuję WSB, że sponsorowali coś takiego emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

joan

#6307957 Napisano: 05.01.2017 11:58:32 w Wkurza mnie...
lukasz261182 napisał(a):

o i prosze meszczyzni znowu zostali dyskriminowani w konkursie metamorfozy mogo brac udzial tylko kobiety LOL

To idź na całość -> zrób metamorfozę totalną i zostań kobietą emotka Wyświetl w wątku >>
1 radosna 0

joan

#6307891 Napisano: 05.01.2017 09:45:32 w Lay's
synk napisał(a):

na stronie Lays Pakistan (podobny konkurs) zamieszczano zdjęcia - tyle że tam trzeba było zrobić selfie z torebką przy twarzy.

I to miało sens emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6307884 Napisano: 05.01.2017 09:34:37 w Dyskusje o wynikach konkursu
harnas napisał(a):

Mnie a propo Ferrero fascynuje inna rzecz - niby nikt nie wygrywał, nikt się nie chwalił, by nie nakręcać konkurencji, a jak jest problem to nagle 300 laureatów się odnalazło i walczą razem w swojej sprawie  emotka

W konkursie etapowym / bramkowym chwalić się nie warto - chyba, że chcesz mieć skrzynkę zapchaną pytaniami "kiedy / jak / co".

Jeśli nie wierzysz, wygraj coś i zamieść odpowiedni wpis w MDW emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6307883 Napisano: 05.01.2017 09:31:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szczupak napisał(a):

czy z kamisa loterii odsyłacie wszystkie zgłoszone paragony na ten stojak przypraw? czy jakoś można się dowiedziec który odesłać?

Albedo nigdy CI nie powie, który paragon wysłać; w tym konkretnym konkursie kilka osób ich pytało po zakończeniu poprzednich edycji "Smaków..." i nikomu nie podpowiedzieli emotka

abodak napisał(a):

czy z kamisa na minutnik trzeba wysylac paragon i te dokumenty poczta?

W Netto dyskretny minutnik kuchenny z elektrycznym wyświetlaczem! (prawdopodobnie mocowany na magnes, tak mi to wygląda w gazetce) -> 9,99 zł emotka Bez żadnego cyrklowania i zawracania gitary, idziesz i kupujesz. Szału nie ma z tymi minutnikami od Albedo. Szkoda, że w tym konkursie nagrodami pocieszenia nie były produkty Kamis emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6307539 Napisano: 04.01.2017 12:00:32 w Lay's
Claudia77 napisał(a):

A ja mam pytanie , a jak oni będą potwierdzać, że uśmiech jest mój, syna, brata czy męża? Przecież nie wiadomo czy ktoś nie dołączy uśmiechu kogokolwiek z neta? Jak to podlega weryfikacji, bo jeśli nie to jak cokolwiek wygrać będąc uczciwym?

Obstawiam, że co trzeci zgłaszany uśmiech to będzie Shakira emotka Kretyński pomysł z tymi uśmiechami, powinno się całą facjatę zamieszczać emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6307362 Napisano: 03.01.2017 21:26:14 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
kalafior napisał(a):

Dzisiaj nic, a z wielką przyjemnością wpadłabym w maraton jednej nagrody dziennie  emotka

Hihi, ja również emotka Ale nic to, może w czwartek będzie jakaś kumulacja emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6307278 Napisano: 03.01.2017 17:45:44 w Czy informują/ informowali?
edzia21 napisał(a):

joan napisał(a):

darog napisał(a):

czy informowali z C4 kamis?

nie widze regulaminu

Nie. Mają czas do 05.01.2017.

raczej do 17.01.2017  emotka

Racja - spojrzałam na konek Smolara z Lipton/Kasia emotka Wyświetl w wątku >>
0 1 leniuszka

joan

#6307163 Napisano: 03.01.2017 13:19:01 w Czy informują/ informowali?
darog napisał(a):

czy informowali z C4 kamis?

nie widze regulaminu

Nie. Mają czas do 05.01.2017. Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

joan

#6307153 Napisano: 03.01.2017 13:12:09 w Lay's
Wyświetlają Wam się wyniki np. z dnia 3 albo 38? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6307134 Napisano: 03.01.2017 12:34:28 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Wczoraj via DPD dotarła karta Shell z konkursu "Super zabawa z Shell". Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6307038 Napisano: 03.01.2017 09:02:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katrin1 napisał(a):

Co dziś wozi DHL z firmy next-life grze?

Pewnie noże albo makarony Lubella.  Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6306967 Napisano: 02.01.2017 22:31:59 w Wkurza mnie...
maa napisał(a):

zapewne masz gdzie mieszkać (odziedziczyłaś dom/ dostałaś lub mieszkasz z rodzicami) stąd takie podejście do sprawy.
99% osób posiadających kredyt jakie znam, mają kredyt na cele mieszkaniowe a to z całą pewnością nie jest żadne "fiu bzdziu"

Po pierwsze: nie i nie emotka Mieszkam samodzielnie (wynajmuję) i nikogo o nic nie proszę.

Po drugie: nie przeczytałaś dokładnie moich wpisów. Nie porównujmy kredytu / inwestycji mieszkaniowej z leczeniem kompleksów wobec ciotki / sąsiada / koleżanki emotka

ziolko -  wydaje mi się, że przeważnie jest tak, jak piszesz. Tylko nie mam styczności z nadzianymi ludźmi, więc znam te sprawy tylko z tivi. Ale gdy mi mama opowiedziała, co się na wsi dzieje... a wszyscy tacy bogobojni, tylko jakoś przykazania "Czcij ojca swego i matkę swoją" nie pamiętają. Gdyby mi to opowiedział ktoś inny -> pomyślałabym, że zmyśla, że to niemożliwe, że przesadza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6306946 Napisano: 02.01.2017 21:49:22 w Wkurza mnie...
mczarna napisał(a):

joan-mam nadzieję,że masz na myśli ludzi,którzy biorą kredyt i nie są w stanie go spłacać... Czym Ciebie dziwią ludzie posiadający kredyt? Jaki kredyt ( tylko mieszkanie czy też inne rzeczy)?Masz taką bogatą rodzinę,że nigdy żadnego kredytu?

No np. dziwi mnie, że:
- gdy są mistrzostwa świata w piłce nożnej, to od razu trzeba nowy telewizor kupić (na kredyt) -> bo reklamują, że tanio i przecież sąsiad też kupił nowy.
- na wczasy trzeba pojechać "koniecznie tam, gdzie Irka, ale do jakiegoś lepszego hotelu i w środku sezonu" (na kredyt) -> bo Irka niefajna jest i niech jej będzie przykro.
- wesele musi być z dorożką i koniecznie na trzycyfrową liczbę gości (na kredyt) -> bo panna młoda zawsze marzyła o tym, żeby... jej mąż przez X lat pracował na 2 etaty (ona zresztą też, historia prawdziwa).
- kuzynka z Niemiec ma wpaść na 2 dni, więc od razu trzeba meble ogrodowe kupić (na kredyt) -> bo przecież "muszę pokazać, że nam też się powodzi, a te meble nasze to takie rupiecie".

Nie mam bogatej rodziny, ale nie mam też żadnego kredytu. Za to od lat mam konkursy (które - wbrew pozorom - znacznie redukują konsumpcjonizm) plus jestem uparta do granic możliwości emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6306936 Napisano: 02.01.2017 21:17:25 w Wkurza mnie...
jkkp - czasem lepiej nic nie dostać emotka Moi rodzice byli pod koniec roku na wsi (pogrzeb), SZOK! Brat z bratem nie rozmawia, siostra siostrze źle życzy, prawdziwa bitwa o płot i o miedzę, przy których historie z "Samych swoich" to pestka. Ojciec z matką testamentu nie mieli spisanego, więc po jego śmierci ona dostała pół gospodarstwa z domem, a reszta po ułamku dla dzieci. Nikt nikogo wykupić nie chce, kwotami się licytują. Od lat matka głodem przymiera, zimno ma w domu i ledwo sobie radzi, a nikt jej nie pomaga, bo - mówiąc wprost - wszyscy czekają, aż zdechnie i ułatwi podział majątku. Siedzieliśmy razem wszyscy w Wigilię, a moja mama o tym opowiadała, aż nam tchu brakło.

Spokojnego początku roku życzę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0