Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6299213 Napisano: 12.12.2016 12:42:37 w Połączenia nieodebrane
monkakk napisał(a):

może Albedo Henkel Leclerc z rezerwą? Widziałam w informują, ale nie było informacji czy sms czy dzwonią emotka obstawiam że jak to zawsze oni - pewnie dzwonią emotka

Dziękuję za wskazówkę, to by nawet pasowało - zobaczymy, czy jakaś nagroda wpadnie, czy to może jednak spamerzy mnie męczyli emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6299209 Napisano: 12.12.2016 12:39:48 w Połączenia nieodebrane
Kto mógł dzwonić z prywatnego? Nie zdążyłam odebrać, a Pudliszki odpadają... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6298529 Napisano: 09.12.2016 17:23:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Aha, to ja napiszę do niego we wtorek. Bo w poniedziałek się przejdę do Żabki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6298516 Napisano: 09.12.2016 17:06:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alea napisał(a):

krzysztof.putyra@zabka.pl ten Pan pomaga emotka  

Dzięki. Mam nadzieję, że nie będę musiała do niego pisać, ale kto wie... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6298512 Napisano: 09.12.2016 17:01:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cc_investigator napisał(a):

Przestrzegam wszystkich przed sytuacją, która spotkała moją mamę w sieci żabka. Mama chciała zrealizować bon, w jednym sklepie ją odesłano. W drugim próbowano  "sczytać" kod kreskowy, ale próba była nieudana. Mama znalazła 3 sklep, gdzie w końcu obsługa potrafiła bon przyjąć. I właśnie okazało się, że bon, na którym wykonano wcześniej w innym sklepie próbę (mama w końcu nie zrobiła zakupów, oddała produkty), został już zrealizowany.
Normalnie ręce opadają. Niby to "tylko 25 zł", ale krew mnie zalewa.

I co dalej? Będziecie dzwoniły do centrali?

U mnie też "niby tylko 25 zł", ale po prostu nie mam ochoty ponosić odpowiedzialności za cudzą niekompetencję.
Mija piąty dzień od mojej wizyty w Żabce, kierowniczka jeszcze do mnie nie zadzwoniła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6298038 Napisano: 08.12.2016 17:08:41 w Biedronka
mixik napisał(a):

Czyli badz co badz niekoniecznie duzo kasy straca na tak zacnych (21 autek) nagrodach. Dla totalnego uproszczenia mozna przyjac, ze na 1 zgloszenie trzeba bylo wydac 10 zl (niektorzy pewnie i 15), a zgloszen dziennie niech idzie ze 2000... czyli dziennie na samych ciachach przybywalo 20000 zl. O koszcie wysylania smsow juz nie wspomne... a jak szlo wiecej zgloszen?

Prawdę powiadasz, oni kasy nie tracą, ino jo emotka Najgorsze, że niektóre z ciastek nawet mi smakują, więc je zjadam, co powoduje jeszcze większą frustrację emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6298035 Napisano: 08.12.2016 17:06:32 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
DrGerard wciąż porażka: nagród zero, tonę w ciastkach emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6298030 Napisano: 08.12.2016 17:03:54 w Biedronka
defed napisał(a):

a jednak - znalazłam na liście numer paragonu męża, początek nr tel. się zgadza, jest tablet, wróciła nadzieja!  emotka
ps. usuńcie ciasteczka, aby zobaczyć uzupełnioną listę zwycięzców

Nie bawię się z Tobą, niniejszym wykluczam Cię z Klubu Gerardowych Smutasów! emotka Wyświetl w wątku >>
2 maryam, mysia 0

joan

#6298023 Napisano: 08.12.2016 16:57:25 w Biedronka
defed napisał(a):

To tak jak u mnie  emotka

Saldo zerowe nadal, a te ich ciacha zajmują mi już blat jednej komody w salonie, zaraz się zaczną dialogi typu "Po co Ci tyle ciastek?" "Oj wiesz, śpię na pieniądzach, więc lubię czasem wyrzucić kasę w błoto..." emotka Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

joan

#6297943 Napisano: 08.12.2016 15:31:16 w Czy informują/ informowali?
aspartaqs napisał(a):

joan napisał(a):

Czy poinformowano już laureatów konkursu "Potworna plama nie zniknie sama"? emotka

(nie)stety, ale tak, przynajmniej z IV etapu

Dziękuję za info. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6297891 Napisano: 08.12.2016 14:10:40 w Pomocy!!!!
Szanetka napisał(a):

Cześć wszystkim,

Moja odskocznia, a zarazem hobby to konkursy i testowania. Chciałabym umieścić ten fakt w CV ponieważ poszukuję pracy. Jak mam to ująć? Z góry dziękuję za każdą informację

Może to jednak pominiesz, bo kto wie - mogą Cię uznać za wariatkę emotka

Inna sprawa: w dzisiejszych czasach każdy każdego sprawdza na portalach społecznościowych, więc może lepiej posprawdzaj, czego się można o Tobie dowiedzieć z FB emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6297788 Napisano: 08.12.2016 11:38:46 w SZUKAM....
kalka napisał(a):

Czy jakieś nagrody były ostatnio wysyłane Pocztą Polską?  emotka

Bony Pepco/FB. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6297786 Napisano: 08.12.2016 11:38:10 w Czy informują/ informowali?
Czy poinformowano już laureatów konkursu "Potworna plama nie zniknie sama"? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6297769 Napisano: 08.12.2016 11:15:46 w WC - rozmowy o wszystkim
dolly napisał(a):

Haha, to jest krzyk, ale rozpaczy. prawdopodobnie Pani musi sie pozbyć starego, by zrobic miejsce na nowy emotka
Przepraszam tych, którzy walcza, ale ten wyglada, jakby kot zrobil sobie z niego drapak.

Hihi, mnie zaś przed oczami pojawiła się wizja fanki ojca tadełusza, która bohatersko walczyła w Lidlu o karpia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6297762 Napisano: 08.12.2016 11:05:25 w WC - rozmowy o wszystkim
Powiedzcie mi kobitki, czy ten sweter ze zdjęcia to jakiś najnowszy krzyk mody? Takie coś się teraz nosi? O to mamy walczyć na fejsie do ostatniej kropli krwi? emotka

Wyświetl w wątku >>

joan

#6297616 Napisano: 07.12.2016 23:25:37 w Lay's
zezowaty_kot napisał(a):

A skan kciuka też już wymagany? emotka  durne Avanti, przecież konkursowicz dla piłki palec sąsiadce odgryzie. Ile oni nieszczęść na mugole sprowadzą to chyba nie są w stanie pojąć. 

Spoko koko, żem widziała w CSI, że wystarczy ciemny cień do oczu i wielki pędzel, żeby zdjąć odcisk palców z klamki, może nie będzie trzeba uciekać się do przemocy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6297434 Napisano: 07.12.2016 16:47:46 w Lay's
Pojawia się dylemat: wpisać tak, jak mam w dokumentach czy tak, jak "się czuję".

Czy jeśli mąż nazywa żonę Bella Krakuska, a ona w dowodzie ma Izabella Miczko, to co powinna wpisać w formularzu? No ludzie, tu nie ma nawet o czym dyskutować emotka

Na moją babcię mówiliśmy Luca, a na dziadka - Waldi, ale każde z nich wiedziało, jak się nazywa naprawdę emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6297429 Napisano: 07.12.2016 16:42:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aendrius1 napisał(a):

Czy u Was w biedronce są jakieś rzeczy Tefala??

Tak, spory wybór. Urządzenia typu opiekacz + sztućce (2 serie). Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6297425 Napisano: 07.12.2016 16:38:11 w Lay's
cb656 napisał(a):

GENIALNE!
Jak Małgorzata Jemgow, córka starego Jemgowa i starej Jemgowej wpisze w formularzu "GOSIA  J e m g ó w n a" - to należy ją zdyskwalifikować (...)

Dokładnie tak, zdyskwalifikować, nagrodę odebrać emotka Bo inaczej wkrótce Andrzej Zamućki z Cisnej będzie przedstawiał się Avanti jako Jędrek Zaciśnij, bo go tak kumple od bilarda nazywają. A żona od 20. lat zwie go Idiotą Skończonym, no ale tak się Pan Andrzej nie przedstawia emotka

mixik napisał(a):

(...) (oczywiście moim, ale i nie tylko) zdaniem nie powinno się nadużywać kombinacji nazw imion i nazwisk.
A teraz już się szykuję na ruganie emotka

I jeszcze moim zdaniem również emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6297371 Napisano: 07.12.2016 15:01:30 w Lay's
fragles napisał(a):

masza napisał(a):

Najlepszym wyjściem byłby formularz z @ i tyle, bez nazwisk

Popieram, ale potem i tak z pewnością znalazłyby się osoby, które pisałyby do Lidki, że ciągle Ci sami wygrywają. I tak w kółko. Tak źle i tak niedobrze.

Bo:
a) formularz powinien zawierać: imię + mejl + nr paragonu,
b) lista laureatów powinna zawierać: imię + nr paragonu (i tak w przypadku Avanti nr nie może się powtórzyć, więc loozik).

I wtedy wszystko byłoby jasne dla każdego laureata, a bez spiny dla pozostałych. Zaś nikt z uczestników konkursu nie mógłby niczego zarzucić Avanti. Wyświetl w wątku >>
0 0