Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6297362 Napisano: 07.12.2016 14:51:43 w Połączenia nieodebrane
U mnie dziś zastrzeżony = automat "wygrasz 2000 zł, jeśli jako pierwszy odeślesz esemesa...". Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6297353 Napisano: 07.12.2016 14:38:57 w WC - rozmowy o wszystkim
79magda napisał(a):

A do drzwi już pukają producenci nosidełek, gryzaczków, kosmetyków dla dzieci, wózków, smoczków oraz tysiąca innych gadżetów. I jeszcze, żeby tak "przypadkiem" pani Anna wyszła do parku, w ręce dzierżąc soczek marki X emotka teraz to się dopiero zacznie szał. Jedno jest pewne - prezerwatyw póki co reklamować nie będą emotka

... i nowe książki kucharskie / płyty "jestem jędrna i szczupła mimo ciąży" / programy w tivi ze stylizacjami Ani... no ja wiem, że z czegoś trzeba żyć, ale im chyba kasy nie brakuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6297304 Napisano: 07.12.2016 13:31:43 w Lay's
masza napisał(a):

joan - ja myślę , że weryfikują, bo chcą przyznać tym osobom konsole z rezerwy - jak juz ktoś wcześniej o tym pisał....

Zobaczymy, może ktoś napisze, że wygrał rezerwową konsolę emotka

harnas napisał(a):

(...) Głupota ze strony Avanti, że wprowadziła te bany...
(...)nic to nie zmienia, bo nagrody lądują finalni i tak u tych samych osób, tylko sobie robią smrodu i niepotrzebnej roboty emotka

Całkowicie się z Tobą zgadzam emotka I cieszy mnie, gdy ktoś pisze, że coś wygrał w Laysach na babcię, koleżankę z pracy czy daleką kuzynkę -> to sukces w walce z chorym systemem, powodzenia i gratuluję! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6297298 Napisano: 07.12.2016 13:27:07 w Lay's
masza napisał(a):

Sprawdzają po prostu czy dane są prawdziwe, czy też piłki i konsole to wygrane na chomiki:)

Pytanie: po co weryfikują wstecznie, skoro nagrody już u laureatów? Teraz to chyba mogą owym laureatom naskoczyć? emotka Chyba, że... właśnie tworzą "Bazę fikcyjnych danych" i kto nie odeśle kopii dowodu osobistego, zostanie tam wpisany emotka Tylko nie wiem, co by to miało zmienić, bo przecież następnym razem i tak prześle dane jeszcze bardziej fikcyjne. Być może to po prostu ściema wobec sponsora po skargach uczestników i teraz Lidia pokaże, jak to "walczy o dobrą zmianę" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6297291 Napisano: 07.12.2016 13:18:30 w WC - rozmowy o wszystkim
cb656 - takie "njusy" to się przekazuje znajomym, najbliższym, rodzinie. Akurat tak się składa, że naszą forumową Mysię poznałam emotka Celebryta rozpowiadający na prawo i lewo o swojej ciąży... no cóż, moim zdaniem tylko próbuje na tym ugrać więcej popularności oraz szmalu. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6297267 Napisano: 07.12.2016 12:53:51 w WC - rozmowy o wszystkim
kalka - najważniejsze to chyba porównać kody kreskowe, czy to ten sam produkt, podróbek jest multum. A jeszcze lepiej popytać u nas na forum, na pewno ktoś Ci poleci sprawdzoną perfumerię w sieci emotka Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

joan

#6297255 Napisano: 07.12.2016 12:37:56 w WC - rozmowy o wszystkim
koper napisał(a):

Czy ja przegapiłam powrót monarchii w Polsce? Czy Państwo Lewandowscy mają jakieś prawa do tronu?
Gdzie nie spojrzę, widzę informacja o ciąży... Jakby chodziło o nasze krajowe Royal Baby...
emotka

Kasa, kasa, kasa... jeśli można zarobić, sprzedaje się wszystko. Wg mnie człowiek z klasą zachowałby ciążę dla siebie, ale niektórzy po prostu muszą być w centrum uwagi, bo się już do tego przyzwyczaili. Na tym polega bycie celebrytą, nie możesz zejść z okładki. Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

joan

#6297068 Napisano: 06.12.2016 23:19:19 w WC - rozmowy o wszystkim
Promocja Multikino & MasterCard / Maestro (o której już Wam kiedyś pisałam):
https://multikino.../promocja-mastercard

Dodatkowo w najbliższy weekend:
https://multikino...bilety-za-12-zlotych

Jeśli promocje te wzajemnie się nie wykluczają, w dniach 10.12. i 11.12. za 12 zł dostaniesz bilet na ten weekend + kupon/kod na darmowy bilet do wykorzystania w przyszłości emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6296706 Napisano: 06.12.2016 12:18:45 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
estrelitta napisał(a):

Kurcze, gdzie ten Mikołaj się pytam emotka

Wiesz jak jest: najpierw nie wierzymy w Świętego Mikołaja, potem nie wierzymy w ludzi... dobrze, że chociaż wierzymy w siebie i gramy dalej emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6296666 Napisano: 06.12.2016 11:25:33 w SZUKAM....
ewa2333 napisał(a):

Szukam osoby, która brała udział w konkursie DULUX Leroy Merlin w sklepach PILNE emotka
Białystok, Hetmańska
Toruń, Szosa Lubicka
Bydgoszcz, Rejewskiego
Warszawa, Jana Pawła II
Warszawa, Malborska
Warszawa, Modlińska

PLUS
mmaddamm napisał(a):

pilnie szukam osoby, która brała udział w KONKURSIE DULUX LEroy Merlin Wariant I czyli sklepy:
Białystok, Hetmańska
Toruń, Szosa Lubicka
Bydgoszcz, Rejewskiego
Warszawa, Jana Pawła II
Warszawa, Malborska
Warszawa, Modlińska

Powiem szczerze, że sama bym się do Was nie zgłosiła nie wiedząc, o co Wam chodzi. Może więc napiszcie wprost, po co szukacie tych osób, to ludziom doda odwagi emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6296654 Napisano: 06.12.2016 11:20:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
truskaweczka123 napisał(a):

bardzo dziekuje za wszystkie informacje,tak mi sei wlasnie wydawalo ze seria i nr dowodu sa wcale niepotrzebne emotka
napisze do nich. mam nadzieje ze mi nagroda nie przepadnie

Zapytaj, do jakiego formularza podatkowego zamierzają wpisać numer Twojego dowodu osobistego i w które pole. To się migiem okaże, że wcale tych danych nie potrzebują do niczego, tylko "bo Pani Jadzia zawsze od wszystkich to chciała" emotka

W Polsce obywatel nie jest identyfikowany po numerze dowodu osobistego, tylko po PESELu (nawet przez US!) - zgodnie z jego przeznaczeniem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

joan

#6296479 Napisano: 05.12.2016 22:39:54 w Konkursowiczki w ciąży
Mysia napisał(a):

hehe dokładnie ten tego tamtego.. chciałam tak nieśmiało zaznaczyć, że na następnym zlocie pojawię się z trochę większym brzuchem emotka

Święta idą, brzuchy rosną emotka

Gratulacje! Oszczędzaj się, nie graj w konkursy (bo to kosztuje za dużo emocji), nie rób zakupów na promocyjne konki (bezpieczniej siedzieć w domu), chodź spać o porach przyzwoitych emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6296463 Napisano: 05.12.2016 22:09:40 w Konkursowiczki w ciąży
Mysia napisał(a):

emotka ..

Czyżby ten tego tamtego? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6296291 Napisano: 05.12.2016 16:28:45 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

Dobrze, że mi przypomniałaś... Zaraz udam się do Żabki w celu wyjaśnienia... Moj bon właśnie dezaktywowało przed zakupami /Pani w celu sprawdzenia wiarygodności piknęła sobie przed moimi zakupami/... Musiałam zapłacić gotówką... To było ponad miesiąc temu i do tej pory sprawy nie załatwili, a ja od czasu do czasu, jak głupia pytam i proszę się o zwrot kasy... Bon pozostał w sklepie w celu "wyjaśnienia"... Zaraz tam pójdę i zabiorę go w celu zeskanowania i "wyjaśnienia u Organizatora"...  emotka

Nie wolno im zostawiać bonu w oryginale, bo nie masz żadnego argumentu w ręce - chyba, że zostawiłaś im ten bon za pokwitowaniem.

Druga sprawa -> raczej nie organizator konkursu winien, najlepiej chyba zadzwonić do centrali i poprosić, żeby informatyk sprawdził w systemie rekordy dla Twojego bonu: czy został aktywowany, kiedy (ewentualnie) został "zrealizowany".

Właśnie wróciłam z Żaby, wyjaśniłam sytuację kasjerce co tam była; zostawiłam im przekreśloną kserokopię bonu + ksesrokopię paragonu. Czekam na telefon od szefowej. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6296229 Napisano: 05.12.2016 14:39:49 w SZUKAM....
cc_investigator napisał(a):

Jak mamie nie uda się w kolejnym sklepie, to pójdę osobiście. Niestety ona jest zdecydowanie za grzeczna i mało przebojowa na takie sytuacje. Ona zamiast się wykłócić, jeszcze przeprosi, że zawracała głowę. Ale jak ja tam wpadnę, to ich chyba rozniosę. Boję się, czy przypadkiem to "piknięcie" próbne, które nie wyszło mi tego bonu właśnie nie dezaktywowało.

Najlepiej, żebyś Ty poszła, bo konkursowicz jest jednak bardziej przebojowy i nieustępliwy, od normalnego człowieczka, a Twoja mama pewnie też to przeżywa, bo się patrzą, jak na oszustkę / złodziejkę...

PS: A Twoja mama te towary potem kupiła? Za gotówkę albo płacąc kartą? Wtedy musiałabyś paragon sprawdzić. Jeśli zakupów nie zrobiła, raczej bonu nie dezaktywowało.

Żabka to przeważnie sklepy rodzinne, więc im się wydaje, że skoro "moją szefową jest moja mama, więc mogę robić, co chcę". Ale zawsze im można zagrozić kontrolą zewnętrzną, przestaną kozaczyć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6296218 Napisano: 05.12.2016 14:31:17 w SZUKAM....
cc_investigator napisał(a):

Szukam info, jak należy wbić bony z żabki - 25 zł (wygrane w tqg), bo w 2 sklepach odmówili mojej mamie ich przyjecia. W jednym, bo nie mieli szkolenia i absolutnie nie przyjmą, w drugim kobieta "piknęła" i nie przyjęło.

Żabka ma obowiązek przyjąć bony, sposób ich realizacji jest podany na stronie. Zawsze można poprosić, żeby pracownicy podali nazwiska, a Ty złożysz na nich skargę emotka

Realizowałam bony żabkowe z różnych konkursów (od TQG i Streamline) -> wchodziły bez problemów. Jeśli kasjerka nie wiedziała, co robić, dzwoniła do koleżanki albo szefowej.

Dziś idę wydać ostatni bon żabkowy, ale został mi jeszcze jeden, który - jak wynika z mojego dochodzenia - kasjerka dezaktywowała, ale i tak wzięła ode mnie gotówkę twierdząc, że "bon nie wszedł". A jak poszłam z nim w sobotę do sklepu, pokazała mi komunikat systemu, że bon wykorzystany emotka Odradzam więc kilkukrotne sprawdzanie bonu, albo radzę wszystko zapisywać, bo mogą wyjść klocki, jak u mnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6296159 Napisano: 05.12.2016 13:52:06 w Biedronka
Z listy laureatów konka Eden zniknęła nieregulaminowa praca + pojawił się nowy laureat. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6296142 Napisano: 05.12.2016 13:40:07 w Biedronka
mia napisał(a):

Toć już dawno są, od piątku. Już pewnie wszystkie numery paragonów przeanalizowane na forum. emotka

No cóż, zważywszy na fakt, że niektóre "paragony" mają numery czterocyfrowe... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6296094 Napisano: 05.12.2016 12:37:38 w Paragony na trwające konkursy
lwica napisał(a):

Posiadam dużo paragonów Carrefour

Na trwające konkursy? Jakie? Ile? Po ile? emotka Wyświetl w wątku >>
2 kalka, viviean 0