Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#7100013 Napisano: 13.06.2023 11:20:37 w Avanti
planeta napisał(a):

Witam. Nie wiem, w który wpisać wątek więc wpisuję w ten, który dotyczy się tej agencji. Wygrałam w Lay's Stokrotka, ale mam problem. Numer paragonu jest totalnie nieczytelny. Przechowuję paragony w tym samym miejscu i pozostałe są w porządku, ale ten akurat się cały zmazał. I stąd moje pytanie. Czy mogę liczyć na to, że da się uratować nagrodę, miał ktoś z Was taką sytuację u Avanti? Nazwa produktu jest czytelna i kwota za nią, tylko ten pewnie najważniejszy numer dowodu zakupu. Pocieszcie mnie albo dobijcie emotka  Z góry dzięki emotka

A płaciłaś może kartą? Sprawdź, czy na potwierdzeniu płatności jest wspomniany ten numer paragonu albo czy samo potwierdzenie posiada numer następny (co wskazuje, jaki był numer paragonu, co się wydrukował chwilę wcześniej). Wyświetl w wątku >>
2 darog, planeta 0

joan

#7100006 Napisano: 13.06.2023 11:09:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

a wygrac moze 1 osoba z gospodarstwa jednego dnia? czyli dzis ja jutro np syn

Zapis jest tam dziwny nieco. Ale gdyby chodziło im o "w całym konkursie", napisaliby "w całym konkursie" emotka Tak to sobie tłumaczę emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7100002 Napisano: 13.06.2023 11:04:04 w WC - rozmowy o wszystkim
@gnieszk@ napisał(a):

Co wyście tam nazamawiały, że Smolarowi padły serwery?

My niewinni! Wygląda na to, że ludzie ze Smolara chcieli mieć wolny wtorek emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7099851 Napisano: 12.06.2023 18:44:00 w WC - rozmowy o wszystkim
notta napisał(a):

joan napisał(a):

Joł joł ludzie, czy będziecie nadal brali udział w konkach i loteriach zobaczywszy wpis, co sugeruje wszechobecność zjawiska: "profesjonalne hakowanie"? Czy jest sens w cokolwiek grać? Czy to już koniec? emotka emotka emotka

Ja chyba zakupię usługę wygrajcie mi auto bo gram 15 lat i nic. Może taniej by wyszło u nich niż po tylu latach grania emotka

Wyjdzie taniej, niż zakupy na konki promo! emotka
Tylko trzeba ich przetestować, czy są uczciwi w swej nieuczciwości. Proponuję takie oto wyzwanie: muszom pedzieć, kaj som moje pijondze ze komunji? emotka Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

joan

#7099846 Napisano: 12.06.2023 18:24:17 w WC - rozmowy o wszystkim
Joł joł ludzie, czy będziecie nadal brali udział w konkach i loteriach zobaczywszy wpis, co sugeruje wszechobecność zjawiska: "profesjonalne hakowanie"? Czy jest sens w cokolwiek grać? Czy to już koniec? emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7099565 Napisano: 11.06.2023 10:22:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

a co to ostatnio za wysyp kont troli zakładają by namieszać ale komuś musi die nudzic

To pewnie jedna i ta sama osoba, która zakłada wciąż nowe profile. Moim zdaniem to ktoś kto ma stałe konto od dłuższego czasu a pisaniem z tych nowozakładanych urozmaica sobie czas.

beznadzieja

Taka osoba żywi się reakcjami, które wywołuje w społeczeństwie - stąd metodą na uschnięcie owego typa jest zero odpowiadania na jego wpisy & zgłaszanie ich do usunięcia. Wtedy większość z nas nawet nie zdąży dowiedzieć się, że typek istniał emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7099528 Napisano: 10.06.2023 20:34:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
radziosny napisał(a):

Jak wysyłacie konkursy sms-owe np. tam gdzie jest 160 znaków? Kiedyś w regulaminach pisali, żeby nie używać polskich znaków i było łatwiej, a teraz niby można, ale jak się tak zrobi to chyba operator dzieli wiadomość na kilka sms-ów i drożej wychodzi? Piszecie z polskimi znakami? emotka

Nigdy nie wysyłam sms-ów z polskimi znakami. NIGDY  emotka  
(a nagrody wpadają) Wyświetl w wątku >>

joan

#7099214 Napisano: 09.06.2023 11:58:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

Papier toaletowy dorwałam w C4 za 17zł z groszami.

Przypomniało mi się jeszcze, że w Auchan też był Lambi, ale tylko większe opakowanie, cena ok. 35 zł emotka Wyświetl w wątku >>
1 lukas08 0

joan

#7099211 Napisano: 09.06.2023 11:54:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
escada napisał(a):

za chwilke konczy się Lambi, mają to w Kauflandzie? (...)

W moim Kaufie nie było, w Rossie również nie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7099197 Napisano: 09.06.2023 11:05:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
byekitty napisał(a):

Marcin, no weź...

bogimistrz - czy mógłbyś się odnieść do powyższego? emotka

Ślij zdjęcia na konkursy fotograficzne, teksty na tekstowe, a filmy na filmowe i tyle. Protip za darmo, nie musisz nawet dziękować emotka Jak wygrasz piosenką w konkursie karaoke, będzie git!

I nie twierdź, że "Ale hejt to Vat od sukcesu, widocznie każdy musi zapłacić." Ciebie zwyczajnie dopadły konsekwencje własnych działań, gdyż Twoje zgłoszenia widoczne są dla każdego użytkownika internetu. A wierz mi, że społeczność nie-konkursowiczów jest duuużo mniej wyrozumiała & cierpliwa w takich sytuacjach; hejt jest zjawiskiem negatywnym, lecz nie ma tu nic wspólnego z Twoim talentem na miarę Igi Świątek. Ludzie nie lubią, jak się ich robi w uja, zdziwiony? emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7098882 Napisano: 07.06.2023 15:33:15 w Czy informują/ informowali?
aspartaqs napisał(a):

Ktoś coś wie/słyszał?

https://www.e-kon...ionowy-koncert-sanah

Chciałam kogoś zaprosić na ten koncert, więc posłałam kilka zgłoszeń - cisza. 
Niestety, organizator nie posiada sensownego fp, nie ma kogo zapytać. W każdym razie: na naszym forum nikt nie pochwalił się wygraną... Wyświetl w wątku >>
1 aspartaqs 0

joan

#7098694 Napisano: 07.06.2023 10:28:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
emmi napisał(a):

Bierze ktoś z was udzial w konkursie z gazetkami goodie i podpowiedziałby jakie jest drugie słowo albo chociaż gdzie go szukać? Przekopałam już wszystko i nie znalazłam emotka  postaram się jakoś odwdzięczyć np oddawaniem głosów albo jakoś inaczej

Kilka osób pisało, że nie znalazło drugiego słowa. Moje przypuszczenie: sporo gazetek wychodzi w czwartki, może więc drugie słowo znajdziesz w którejś z gazetek jutrzejszych? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7098634 Napisano: 06.06.2023 23:05:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A w ogóle, to czemu Wy jeszcze nie śpicie... emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7098632 Napisano: 06.06.2023 22:59:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koala33 napisał(a):

Przychodziły wam sms-y z potwierdzeniem wzięcia udziału w konkursie Żywiec Zdrój w Żabce (Albedo) - a jeśli tak, to po jakim czasie? Jest taki zapis w regulaminie, że powinien przyjść sms, ale póki co do mnie nic nie dotarło.

Nie - pojawiło się tylko info na stronie "Twoje zgłoszenie zostało wysłane!" Wyświetl w wątku >>
2 emi, koala33 0

joan

#7098315 Napisano: 06.06.2023 10:40:37 w Avanti
@gnieszk@ napisał(a):

Czasem tak. Choć podobno w Avanti ostatnio lepiej iść w ilość właśnie 😉 (...)

Nie mogę się zgodzić emotka A że nie w każdym konku się wygrywa... to już bardziej kwestia gustu danego jury, nie ilości prac czy ich (subiektywnie ocenianej przez autora) jakości emotka Chyba nikt nie wierzy, że Lady Lidia w pojedynkę sama ogarnia wszystkie konki & loterie emotka

Szkoda, że konk filmowy się kończy -> świetnie się bawiłam przy tych zadaniach/wyzwaniach emotka
Oby wincyj takich! Mnie siem należy! Dej! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7098149 Napisano: 05.06.2023 16:24:25 w Szybkie konkursy na Facebooku
Kończy się dziś (05.06.2023) / mało zgłoszeń  emotka   / Wydawnictwo Czarna Owca:

https://www.faceb...5hRiycJwQApHETsGDkXl

Kto chce wygrać zestaw ze zdjęcia: książkę "Instaporadnia" i kosmetyki marki Bielenda?
Wyślijcie nam w komentarzu dlaczego właśnie Wy powinniście go wygrać
Nagrodzimy 5 najciekawszych odpowiedzi.
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7097201 Napisano: 01.06.2023 09:45:48 w Co można dostać gratis?
pioge7 napisał(a):

od 5.06.2023

Z której sieci sklepów ta gazetka? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7096605 Napisano: 30.05.2023 13:52:45 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

(...) w złym kierunku to idzie emotka

Kiedyś było jedynie "zrób epickie zdjęcie aparatem, a masz szansę wygrać aparat, co robi epickie zdjęcia" emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7096602 Napisano: 30.05.2023 13:46:40 w Wkurza mnie...
Świeżynka z wątku "Zapowiedzi": Posiadasz kask, rower. Udajesz się na wycieczkę rowerową. Opisujesz szczegółowo trasę tej wycieczki, załączasz również zdjęcia. Możesz wygrać: kask, rower.

F* logic, tym sposobem... nigdy roweru nie wygram. Wyświetl w wątku >>

joan

#7096559 Napisano: 30.05.2023 11:49:00 w Czy jest konkurs, w którym trzeba kupić...?
mellowfruit napisał(a):

Czy trwają może obecnie konkursy, w których trzeba kupić grubsze sprzęty typu piekarnik, zmywarka itp dużych marek?

Loteria: https://www.e-kon...oteria-mybosch-bosch Wyświetl w wątku >>
0 0