Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6274643 Napisano: 25.10.2016 11:35:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dang21 napisał(a):

Wyślijcie im to na maila z dopiskiem: proszę myśleć emotka

Albo: "Nie ma pracy, nie będzie wypłaty." emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6274603 Napisano: 25.10.2016 10:29:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

jokan napisał(a):

joan, otworzylaś mi oczy, wczesniej tego nie zauwazylam, moze akurat u nas byly 100% prawidlowe wyniki, no szkoda z tym konkursem....

az sprawdzilam wyniki w moim miescie...wszytskie byly ok, wiec nie mialam podejrzen co do tego...

Ten tego... w każdym razie, nie ma co się przejmować tym "konkursem" i lamentować, że się nic nie wygrało, bo widać, jak jest emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6274587 Napisano: 25.10.2016 10:15:55 w Wkurza mnie...
myszania napisał(a):

Chyba nie znam tej reklamy emotka

https://www.youtu.../watch?v=9f7mlq0YKaw Wyświetl w wątku >>

joan

#6274581 Napisano: 25.10.2016 10:07:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szaradzista1 napisał(a):

Osobiście przysłali mi e-maila o wygranej w poniedziałek, dokładnie o 1.30 w nocy. Czyli wybiera komputer, w rozwiązaniu rebusu można wpisać dowolne słowo, a i tak przechodzisz dalej!

Bo po pierwsze - system powinien przepuszczać dalej jedynie po wpisaniu prawidłowego rozwiązania rebusu.
Bo po drugie - wypadałoby przeczytać, co się wylosowało zanim się to opublikuje do wglądu wszystkich Ziemian. Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

joan

#6274567 Napisano: 25.10.2016 09:43:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ponieważ dzień bez agencyjnych jajek byłby stracony, poniżej przedstawiam moje spostrzeżenia odnośnie konka Auchan.

Zgodnie z regulaminem, "2. Zadaniem Uczestnika jest wykonać zadanie konkursowe, które polega na: 1) odgadnięciu poprawnej odpowiedzi na publikowany w każdej rundzie na stronie konkursowej rebus (...)"

Czyli każdy rebus posiada jedną poprawną odpowiedź i jej odgadnięcie jest warunkiem uzyskania prawa do nagrody. Ale czy na pewno? Jeśli masz wątpliwości, czy organizator w ogóle czyta prace... zobacz, co zostało nagrodzone:

21.10. -> PRAWIDŁOWE hasło: smak czekolady
Anna U.: smaczna (W-wa, Modlińska)
Teresa S.: smak czekoladowy (K-ce, Reńców)
Iwona S.: smak czekolad (Gliwice, Rybnicka)
Julita M.: smak czekoladowy (Szczecin, Struga)

22:10. -> PRAWIDŁOWE hasło: rękawy
Jakub S.: rękakawy (Zabrze, Teatralny)

23:10. -> PRAWIDŁOWE hasło: poranna kawa
Daria B.: pora na kawę (Poznań, Głogowska)
Anna B.: pora na kawę (K-w, Stawowa)
Sylwester P.: pora na kawę (Jelenia Góra, JPII)

Nawet się im nie chciało przeczytać, co wylosowali, tylko pierdyknęli zgłoszenia w formularz "zwycięzcy" i wrócili do żarcia donutów emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6274488 Napisano: 24.10.2016 22:42:52 w Kaufland konkursy
sylzab2294 napisał(a):

tak emotka
nie ma z nimi problemu emotka

Super! Dzięki za szybką odpowiedź. Wyświetl w wątku >>

joan

#6274483 Napisano: 24.10.2016 22:40:54 w Kaufland konkursy
Czy ktoś z Was odebrał bony za zakupy, ale w postaci jakichś takich zalaminowanych karteczek po 5 PLN? emotka

To nie są te bony, co dawali na początku, z kodami kreskowymi, mają jakieś oznaczenia typu A 9999999. To kasjerka przy kasie normalnie skanuje, czy jak? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6274464 Napisano: 24.10.2016 22:04:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marek262 napisał(a):

czy jest jakiś konkurs promocyjny gdzie trzeba kupić kapsułki do prania?

Somat: https://www.e-kon...rc.html#.WA5o7eWLSW8
Wyświetl w wątku >>
1 marek262 0

joan

#6274411 Napisano: 24.10.2016 20:03:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

Dobrze. Bardzo szybko czytają! emotka

Jakby podsumował Siara z "Killera": Mają rozmach... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6274251 Napisano: 24.10.2016 14:59:45 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
kalka napisał(a):

Joan, powiedz gdzie udało Ci się ten pyszniutki chrzan kupić! Bo narobiłaś mi apetytu, a tych, które znam, ze sklepów nie da się wziąć do buzi emotka   Ja uwielbiam chrzanik z rybą!

Na targach "Bliżej zdrowia bliżej natury" emotka

Zrobiłam sobie dziś śniadanie pół na pół: kromka z Almette chrzanowym kontra kromka z w/w chrzanem z imbirem. Bez porównania! Dobrze, że się ta loteria kończy emotka Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

joan

#6274242 Napisano: 24.10.2016 14:42:16 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
andziulka21 napisał(a):

http://www.mniamm..._lososiem-9981p.html

I ten przepis jest świetny o ile jesz ryby emotka

Brzmi super, ale mam niesprawny piekarnik. niemniej dodam sobie do zakładek, bo kto wie... może kiedyś wygram kuchenkę emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6274240 Napisano: 24.10.2016 14:39:23 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
andziulka21 napisał(a):

Może taka pasta jajeczna z chrzanem emotka

O, super pomysł! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6274234 Napisano: 24.10.2016 14:35:33 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
Rzadko jadam chrzan, bo w sklepach oferują badziewny, ale kupiłam wczoraj pyszniutki (taki bez konserwantów) chrzan z imbirem emotka Świetnie smakuje na chlebie, ale nie bardzo wiem, do czego jeszcze mogłabym go użyć emotka

Może ktoś mi coś podpowie?

(nie jem mięsa + nie mam w domu zakwasu na żurek) Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6274231 Napisano: 24.10.2016 14:30:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
umbrella napisał(a):

(...) Pisząc w regulaminie nr rachunku miała na myśli po prostu nr wydruku -> takie są moje przemyślenia ale czy słuszne to nie wiem 

Ciężko powiedzieć, wątpliwy kwitek miałam jeden i od razu wylądował w koszu. Natomiast regulamin jasno mówi, że należy wpisać numer dowodu sprzedaży i o ile taki właśnie zapis mam na kwitku, tego się trzymam i ten numer wpisuję. Nic mnie poza regulaminem nie obowiązuje, żadne dyskusje na fejsie, wizualizacje, gdybania na forum czy opinie Albedo. Jestę mugolę i tyle emotka Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

joan

#6274223 Napisano: 24.10.2016 14:17:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
barcza napisał(a):

mi na biedronkowe i rosmann odpisali ze ten nr to po prawej stronie od daty ( wysłałam im skan potwierdzenia płatności karty) i tego się trzymam  

Ja to rozumiem, natomiast nie mam obowiązku konsultować z kimkolwiek (obojętnie: na forum czy z Albedo Marketing) tego, jak odczytywać paragon. Póki moja wersja rzeczywistości zgadza się z regulaminem, nic więcej mnie nie interesuje. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6274220 Napisano: 24.10.2016 14:12:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dala napisał(a):

Nie wiem czy zwróciliście uwagę, ale na dole strony, gdzie jest formularz do wpisywania danych https://zakupybezgotowki.pl/formularz jest informacja "Jak czytać dowód płatności kartą" i przedstawione są 4 zdjęcia z różnymi możliwościami. Dla mnie okazały się bardzo pomocne. Na 3 zdjęciu jest przykład Biedronki, w tym przypadku wpisuje się numer na przeciw daty.

A to jakaś nowość, bo gdy wpisywałam swój kwitek, biedrowego paragonu nie było. Ale zdania nie zmienię. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6274213 Napisano: 24.10.2016 14:07:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
umbrella napisał(a):

Ja też kilka razy czytałam regulamin + dyskusję na forum i dalej miałam wątpliwości, dlatego wysłałam im skany moich wydruków i poprosiłam o konkretną informację i taką jak wyżej napisałam otrzymałam, całą historię korespondencji posiadam, więc dla mnie jest wiążąca i z wydruków : "biedronkowych" będę wpisywać nr rachunku = nr naprzeciw daty emotka

Ale skąd ten numer weźmiesz? Z paragonu? Bo jeśli za numer paragonu uznasz numer naprzeciwko daty na paragonie, musiałabyś zachować zarówno ten paragon, jak i kwitek, bo na kwitku tym nie będzie owego numeru. A to nie ma sensu.
Mogłabyś wpisać numer naprzeciwko daty z kwitka, ale przecież jest to inny numer, niż na paragonie, zatem nie może być numerem paragonu.
Dla mnie akurat kwitki biedronkowe są proste w obsłudze, bo jest wyraźnie napisane "nr dowodu sprzedaży: XXXX". I nie przekonają mnie albedziaki, że jest inaczej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6274208 Napisano: 24.10.2016 14:00:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mnie się wydaje, że oni sami nie wiedzą, co piszą - znaczy się: co osoba, to inna wersja emotka

Zakładam (nie wiem, czy słusznie!), że jeśli:
- na kwitku jest wskazany numer dowodu sprzedaży lub numer transakcji lub numer paragonu (wszystkie świstki mam takie) -> wpisuję ów numer,
- na kwitku nie ma wskazania co do numeru dowodu sprzedaży lub numeru transakcji lub numeru paragonu (aczkolwiek takiego świstka jeszcze nie posiadam) -> wpisuję numer obok daty. Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

joan

#6274124 Napisano: 24.10.2016 11:30:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
banka-manka napisał(a):

Tak, ten 12 cyfrowy z kreseczkami.
I taki paragon zastępczy jako uzupełnienie zwykłego paragonu (ucięta była końcówka, źle wydrukowało, ale nr paragonu był dobrze widoczny) TQG uznało.

No właśnie, bo TQG uznaje ten numer za numer paragonu, ale nam chyba chodzi o to, że inne agencje życzą sobie numer naprzeciwko daty i tutaj jest problem, bo ten numer nie drukuje się na paragonie zastępczym.

pakowa - moim zdaniem bez pisma przewodniego dołączonego do paragonu nic nie zdziałamy  ;)   Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6274117 Napisano: 24.10.2016 11:25:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
banka-manka napisał(a):

Brałam w Kaufie takie coś.
I jest numer paragonu.
Na samej górze pierwsza linijka: DATA I NUMER PARAGONU.
Poniżej dane sklepu.
I w tabeli zakupione rzeczy.

Ale jaki numer jest tam u góry? Ten systemowy z kreseczkami? Wyświetl w wątku >>
0 0