Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6271878 Napisano: 19.10.2016 13:01:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
paula9891 napisał(a):

joan nie porzucaj nadzieje, bo mi poprzednio też nawet pufy nie przyznali emotka Teraz udało się 1/2 piłka.
Zgodnie z poradami z zeszłego konkursu wstawiłam słowo "chips" emotka

Kody już mam, gorzej z wiarą w sukces emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6271871 Napisano: 19.10.2016 12:52:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
paula9891 napisał(a):

jokan napisał(a):

moze sie ktos podzieli co tam wygrywa w Lays? Ja tylko 1 raz gram wiec to zadna konkurencja emotka . Czy tam na transparentach trzeba jakies hasla wymyslac? Jeszcze nie obczajałam....

Wygrywa to samo co w poprzednim konkursie z tv. emotka

Tym, co to nawet pufy mi nie przyznali? Dobrze wiedzieć, można iść się powiesić na sznurówce emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6271758 Napisano: 19.10.2016 10:40:53 w Smolar
magnez20 napisał(a):

Zgłoszeń unikalnych było 693 tyś . takie info dostałem od Smolara 

"Unikalnych" w przypadku Smolara... emotka

Dzięki za info emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6271731 Napisano: 19.10.2016 10:11:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A tak z innej beczki: jak myślicie, jakie ogrzewanie będzie miał serowy "całoroczny dom rekreacyjny"? Bo na wizualizacji nigdzie nie widać kaloryferów ani kominka (a nawet cenzurataśma jest oraz inne detale). Na czym więc polega ta "całoroczność"? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6271723 Napisano: 19.10.2016 09:59:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
harnas napisał(a):

wystarczyloby ze sa to osoby z PKP, ktore sa wykluczone emotka

Ale nikt nie napisał, że to są "osoby z PKP", a jedynie, że "nazwiska".

Moja koleżanka singielka ma brata. Ten brat ma dziewczynę. Ponieważ obie panie mają tak samo na imię, jeśli/gdy w końcu ów brat z dziewczyną się ożeni, będę miała dwie koleżanki o identycznym zestawie imię i nazwisko.

Biorąc to pod uwagę, sama podejrzliwość wobec nazwiska w PKP to dla mnie zbyt mało, żeby gdziekolwiek pisać. Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

joan

#6271720 Napisano: 19.10.2016 09:53:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
harnas napisał(a):

to gdzie to zgłaszamy? kręcimy afere? emotka

Nigdzie. Bo co im napiszemy? "Proszę Państwa, wnioskuję o weryfikację wyników z konkursu głównego PKP Intercity, albowiem wieloletnie doświadczenie oraz znajomość środowiska konkursowego wskazuje jednoznacznie, iż wyniki te sporządzone zostały w sposób niezgodny z regulaminem. Pośród grających były takie osoby, jak min.: ................... Wiem, że swobodnie władają słowem, na pewno znalazłyby się na liście laureatów, gdyby jury wybrało ich w sposób rzetelny. bla bla bla" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6271426 Napisano: 18.10.2016 15:09:03 w Kaufland konkursy
dzasmina napisał(a):

luko922 napisał(a):

Kiedy się Kaufland zatroszczy jakimś nowym konkursem? Vizir się nam skończył... :X

a mnie pierwszy raz od... wieków kończy się płyn do naczyń emotka

Bejbe noż nie panikuj, przecież jego się używa tylko JEDNEJ KROPELKI! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6271365 Napisano: 18.10.2016 13:45:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Halszka napisał(a):

lemontree96 napisał(a):

Zauważyliście, że w konkursie głównym Intercity tablety wygrały tylko osoby z nazwiskami na B i C, a vouchery na prezentmarzen.com osoby z dalszej części alfabetu? To chyba trochę niesprawiedliwy podział...

widziałam to wczoraj i szczerze ciesze się ze ten jeden bilet się zmarnował i nie brałam udziału bo moje nazwisko jest daleko w alfabecie i mogłabym się niepotrzebnie denerwować emotka
Podejrzane, możliwe ze mieli duzo zgłoszen i mało czasu na czytanie... polecieli w kulki....

Dla mnie właściwie CAŁA lista laureatów jest wysoce dziwna, jeszcze takiej w konkursie na najlepszą pracę pisaną nie widziałam. Nie takich nazwisk się spodziewałam... emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6271360 Napisano: 18.10.2016 13:44:04 w Biedronka
Czy dostanę w Biedronce suszone grzyby? Nie chce mi się bez potrzeby wychodzić z domu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6271073 Napisano: 17.10.2016 22:58:11 w Dziś w telewizji polecam film...
nkba napisał(a):

Oglądałam i więcej nie chcę  emotka ryczałam potem i spać nie mogłam emotka żeby w tych czasach taki cywilizowany niby kraj takie rzeczy... a świat widzi i nic sie nie dzieje emotka

Co wakacje ludzie pielgrzymują do delfinariów i innych więzień, bo Kłętinek z Dżessiką nie rozwiną się prawidłowo bez wizyty w tym miejscu. A potem na fejsie zdjęcia z takich miejsc, no szok. Dlatego jest to jednak pozycja obowiązkowa, przynajmniej dla tych, którzy nie widzą problemu... Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

joan

#6271056 Napisano: 17.10.2016 22:24:42 w Dziś w telewizji polecam film...
Po raz kolejny puszczają "Zatokę delfinów" (TVNSiedem) -> ale chyba trzeba, bo społeczeństwo jak było ciemne, tak dalej jest emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6270899 Napisano: 17.10.2016 18:32:40 w Biedronka
alaalicja napisał(a):

znowu zapomnieli mnie wylosować...można to gdzieś zgłosić? No to już nie pierwszy raz im się zdarza  emotka  Trzymam kciuki za szczęśliwców z naszego forum emotka emotka

Ja zgłoszę do Św. Mikołaja! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6270456 Napisano: 17.10.2016 10:37:25 w dziś mam urodzinki
trebor1 napisał(a):

Zrobiłem sobie upgrade z wersji 30+ do 40+, podobno system mało stabilny i mniej pamięci… emotka
https://www.dropb...omsp1fum/33.jpg?dl=0

Sto lat! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6270416 Napisano: 17.10.2016 09:38:00 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Kosmetyki Adidas / konkurs w Super-Pharm -> kurier UPS. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6270387 Napisano: 17.10.2016 08:56:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mariolakal napisał(a):

Nie będę tego komentować, gdyż nie należę do osób "śledzących" dokonania innych forumowiczow, ale takich pomyłek można przecież uniknąć... Wystarczy sobie z tyłu paragonu/kodu/wieczka zapisać datę wysłania...Zawsze tak robię, dzięki czemu wiem, który paragon w razie "W" odesłać i to, że został już wykorzystany... Oczywiście nie dotyczy to tzw. niby-hurtowych zgłoszeń, w których udziału nie biorę... Jeśli mam wygrać to wystarczy jeden SMS...   emotka

Wystarczy, ale wiele osób tak nie robi. Niektórzy z kolei nie zapisują żadnych hasełek konkursowych, inni nie notują numerów paragonów i potem łkają "Który numer mam odesłać, bo nie wiem, kto z rodziny co posłał, a nie zapisałam sobie..." Normalna sprawa. A że nam się nie zdarza, no wiesz, my jesteśmy nadgorliwe w tych sprawach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6270332 Napisano: 16.10.2016 23:00:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bamfarfe22 napisał(a):

Jak można NIE CELOWO zgłosić jeden kod na 3 różne osoby?  emotka

Zauważ, że nawet niektórzy ludzie (całkiem spora grupa), którzy siedzą w konkursach od lat absolutnie niczego sobie nie zapisują (w kwestii dokonywanych zgłoszeń). Pomyłki są możliwe, nie doszukiwałabym się tutaj złej woli emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6270260 Napisano: 16.10.2016 20:44:06 w Wkurza mnie...
aurorcia napisał(a):

Pralka mi się zepsuła emotka i ma już tyle lat, że raczej nie będzie opłacało się jej naprawiać, oby Calgon zlitował się nad mym losem...

Będę za Ciebie trzymała kciuki emotka

Sama właśnie wymieniłam pralkę na wygraną, ale ta poprzednia nadal działa, choć w listopadzie skończyłaby 10 lat. I się zastanawiam, ile wytrzymują te nowe pralki, bo aż tak długo to jednak chyba nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6269727 Napisano: 14.10.2016 21:45:35 w Wkurza mnie...
bridget napisał(a):

proponuję geranium,  ewentualnie zakroplić woda  utlenioną - potrzymać 5  minut i  reszta na wacik  wyleci, będzie się  pienić - świetny daje efekt

To samo chciałam napisać, naprawdę działa. Tylko najpierw jedną kropelkę wlej, żeby sprawdzić, czy nie będzie Cię bardziej bolało. Jeśli ok, to można wlać więcej, zabawnie łaskocze emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6269500 Napisano: 14.10.2016 13:38:48 w Pomocy!!!!
travelair napisał(a):

Hej podpowiecie co robicie jak na jednym paragonie macie 2 rozne produkty i zgloszacie jeden paragon do np. dwóch loterii, i wygracie w obu, a przecież chcą w obu przypadkach oryginał? co wtedy, macie  jakis sposob? byłbym wdzieczny za podpowiedz emotka

W każdym regulaminie jest opisane, czy będzie trzeba odesłać oryginał, czy nie. Ryzykowne jest zgłaszać paragon do więcej niż jednej akcji, o ile we wszystkich chcą oryginału. Możesz liczyć na to, że pierwsza z agencji Ci ten oryginał odeśle, ale chłopie: jesteśmy w Polsce, na cuda nie licz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6269451 Napisano: 14.10.2016 12:20:08 w Zdjęcia naszych wygranych
agniehaha89 napisał(a):

i dobrze że nie miś ma np. koszulki z napisem PKP

Miał koszulkę PKP Intercity, ale nie przytwierdzoną na stałe, więc mu zdjęłam emotka Wyświetl w wątku >>