Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18799
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
O który konkurs chodzi? Czekam na 1x bon, ale konek trwał do 31.12.2025. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18799
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Tam, gdzie reszta zupek. Na samej górze tego regału po prawej stronie leżą kartonowe pudła. Przed zakupem upewnij się, że naklejka zabezpieczająca box jest nieuszkodzona. Powodzenia! Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18799
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Czy ktoś mógłby wkleić skriny z tych Q&A?
Gadka o "wkładzie pracy" jest narracją przedszkolną - zawsze mi trudno zrozumieć, jak można na to patrzeć przy nagradzaniu dorosłych
joan
Postów 18799
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
W temacie nadmienię, iż przy konku "POCZUJ FIFA WORLD CUP 2026™ NA WŁASNEJ SKÓRZE" zapowiadali, co następuje: "Organizator zastrzega sobie możliwość dodatkowego, ewentualnego kontaktu telefonicznego z Laureatem nagrody na numer telefonu, który podano w zgłoszeniu do konkursu (...)"
A tam w zgłoszeniu nie podawało się numeru telefonu 🙃 Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18799
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Naprawdę myślisz, że taki narcystyczny geniusz, bez którego Ziemia w drugą stronę kręcić by się zaczęła, zrezygnowałby z forum?
Co do ręczników: te z Coccolino badziewne, widać na pierwszy rzut oka. I wydaje mi się, że (rozmiarowo) będą to nagrody dla rocznych bajtli. Sentymentalną wartością nagród z regulaminu powinien się zająć Urząd Skarbowy! Bluza za pół tysiąca? No kufa, chyba z WEŁNY! Tymczasem można sprawdzić, jakie bluzy Coccolino w konkach rozdaje
Żywiec z kolei zaprezentował całkiem spoko ręczniki i szlafroki, z prawidłową wartością regulaminową. Myślę, że łatwo będzie to zweryfikować w wątku ze zdjęciami nagród. Dla mnie takie ręczniki + szlafroki są fair nagrodą (szczególnie, jeśli ktoś lubi saunować), choć oczywiście kasa byłaby lepsza
joan
Postów 18799
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
A chodzi o konek "Świętuj koniec roku z Pepsi i Lay's?" Ja nie dostałam, ale mam zapisane, że czas mają do 27-03-2026, więc bez stresu
joan
Postów 18799
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Czasami w konkach rozdają vouchery biletowe o tak niskiej wartości, że dosłownie nie ma co za nie kupić. Zamiast sprzedawać je za bezcen, można za nie nabyć bilety do sieci kinowych
A zatem:
(1) voucher eBilet -> wymienić można na bilet(y) do sieci Helios, link tutaj:
https://www.ebile...oucher-kinowy-helios
(2) voucher Eventim -> wymienić można na bilet(y) do sieci Multikino, link tutaj:
https://www.eventim.pl/event/15225659
joan
Postów 18799
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Nie warto. Prawie zawsze atrakcje oferowane na Prezentmarzeń itp. są dużo droższe, niż w cenniku. Bo przecież oni też muszą dostać prowizję. Lepiej zakupić voucher bezpośrednio (można przez Internet) w SPA czy hotelu, dosłownie każdy coś oferuje. Albo na naszym forum w dziale sprzedażowym. Dla mnie pośrednicy a'la PrezentyMarzen to scam.
PRZYKŁAD PIERWSZY Z BRZEGU, BO JESTEM ZE ŚLĄSKA
Cena na PrezenMarzen za 60 minut dla dwojga: 148,00 PLN
https://prezentma...j-dla-dwojga-chorzow
Cena bezpośrednio u usługodawcy za 60 minut dla dwojga: 49,00 PLN
https://lestetica...spa/teznia-solankowa Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18799
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Jeśli kto znajdzie profil na SM tej siostry zakonnej, proszę o podesłanie mi na PW -> w artykule napisano nie-po-polsku, że "Oszust przekonał ją, że pieniądze do których ma dostęp, do jej konta, są zagrożone i że musi szybko te pieniądze przelać na inne konta."
Mam siostrę zakonną w rodzinie. Rzeczywistość jest taka, że zakonnica w sekcie zwanej kk jest śmieciem, co nie posiada absolutnie żadnych pieniędzy czy jakiegokolwiek innego majątku. Ani w ogóle niczego. Mogłabym przytoczyć dziesiątki wyciskających łzy z oczu historii, bo ciocia jest tam od ponad 50. lat
Zakonnica z artykułu zapewne przelewała pieniądze należące do kościoła. Proszę o tym pamiętać. Dla mnie to bardzo ważne, żeby społeczeństwo wiedziało. Dodam jeszcze, że moja ciocia kilkukrotnie uciekła z zakonu, ale została tam odstawiona, bo mieć zakonnicę w rodzinie, to był kiedyś niezły szpan
joan
Postów 18799
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Zwrot za Nivea (zgłoszenie: 31.01.2026, weryfikacja pozytywna: 24.02.2026).
edzia21 - serdecznie gratuluję najwyższego stopnia podium przy kosmicznej przecież konkurencji!
joan
Postów 18799
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Jaki to model, który Ci tak dobrze służy? Często robię notatki "na później" w sprawie produktów/usług polecanych na forum
joan
Postów 18799
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Reklamowałam kiedyś spleśniałe ciastko bezglutenowe w Rossmannie (miało wnętrze pełne niebieskiego grzyba) -> zaproponowali mi zwrot kwoty zakupu, coś wele 2 zł... 💩🤡🙈 Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18799
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Eh, w takim razie dobrze, że tym razem to tylko niecałe 24 zł za Vizir
joan
Postów 18799
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Dziewczyny, regulamin mówi jasno: "17. Transfer pieniędzy odbędzie się najpóźniej do 30 dni roboczych od chwili złożenia poprawnego i pomyślnie zweryfikowanego zgłoszenia." Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18799
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Dostałam info na Gmaila, na którego ściągałam inne skrzynki. Napisali min. tak: "Sprawdzanie poczty z innych kont: pobieranie e-maili z kont w usłudze innej firmy na konto Gmail za pomocą protokołu POP nie będzie już obsługiwane."
Czyli Gmail nie ściągnie mejli ze skrzynki WP; można zrobić automatyczne przekierowanie z WP na Gmaila, ale ta opcja działa tylko przy kontach płatnych. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18799
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
joan
Postów 18799
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Czemu nie możesz wypłacić? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18799
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
To samo miałam napisać, zaś moi ulubieńcy to: Sergey, Oleksandr, Serhii, Vladimer, Yauheni i Zhahanshakh. O innych nie wspomnę...
Bo że Valentyn wygrał, to ma nawet w kontekście tego konka jakiś sens
Jak mawiają internetowe maDki: proszę bez zbędnych komentarzy i nie pozdrawiam!1!1! Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18799
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Zależy, czy ślesz sporo zgłoszeń na jedną akcję promo. Jeśli max 5 szt., polecam system dwóch małych segregatorów -> w jednym trzymasz konki trwające, w drugim: zakończone. Każda akcja to oddzielna koszulka, a w niej: kartka z opisem konka (data + najważniejsze info), paragony i ewentualnie notatki. Po zakończeniu konka przekładasz po prostu koszulkę z pierwszego segregatora do drugiego
joan
Postów 18799
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Też się nad tym zastanawiałam, ale zapomniałam zapytać.
Ostatnio u nich wygrałam i okazało się, że @ z gratulacjami do mnie nie doszedł. Zadzwoniła pracownica któregoś z działów Heliosa, potwierdziłam jej ten właśnie adres mejlowy, a ona wysłała mi kolejnego @ podczas naszej rozmowy. Ponownie nie doszedł! Finalnie po prostu podyktowałam jej swoje dane...
PS: @ był założony na WP. Wyświetl w wątku >>