Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#7342974 Napisano: 18.03.2026 09:42:19 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
martucha-jk napisał(a):

Czy ktoś czeka jeszcze na bony do Biedronka od Avanti za wcześniejsze dni niż 24.01?

O który konkurs chodzi? Czekam na 1x bon, ale konek trwał do 31.12.2025. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7342877 Napisano: 17.03.2026 16:33:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kufel98 napisał(a):

Gdzie szukać produktu promocyjnego do konkursu GEEMI PACK? Przeleciałem kilka żabek i nigdzie tego nie widziałem /:

Tam, gdzie reszta zupek. Na samej górze tego regału po prawej stronie leżą kartonowe pudła. Przed zakupem upewnij się, że naklejka zabezpieczająca box jest nieuszkodzona. Powodzenia! Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7342843 Napisano: 17.03.2026 14:27:50 w Smolar
Materdeo napisał(a):

No dlatego można napisać cokolwiek aby napisać i wygrać to o czym świadczy? Przecież to jest nasz czas gdzie siedzimy i myślimy jak wznieść się na wyżyny kreatywności, żeby jakkolwiek powiększyć szanse na wygraną a to nie ma kompletnie żadnego znaczenia. A zawsze myślałem, że to jedna z lepszych agencji, która przykłada się do organizacji konkursów i wybory na prawdę są fair. Jeszcze ich te ostanie Q&A na insta jak to tłumaczą to od razu można wywnioskować, że nikt nas nie czyta a losuje. Ale pamiętajcie liczy się wkład pracy emotka

Czy ktoś mógłby wkleić skriny z tych Q&A? emotka

Gadka o "wkładzie pracy" jest narracją przedszkolną - zawsze mi trudno zrozumieć, jak można na to patrzeć przy nagradzaniu dorosłych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7342830 Napisano: 17.03.2026 13:50:07 w Smolar
Materdeo napisał(a):

(...) Regulamin  to ewidentne, niechlujne kopiuj-wklej z jakiejś innej akcji, którego nikt nawet nie przeczytał przed startem: (...)

W temacie nadmienię, iż przy konku "POCZUJ FIFA WORLD CUP 2026™ NA WŁASNEJ SKÓRZE" zapowiadali, co następuje: "Organizator zastrzega sobie możliwość dodatkowego, ewentualnego kontaktu telefonicznego z Laureatem nagrody na numer telefonu, który podano w zgłoszeniu do konkursu (...)"
A tam w zgłoszeniu nie podawało się numeru telefonu 🙃 Wyświetl w wątku >>

joan

#7342782 Napisano: 17.03.2026 10:13:28 w Wkurza mnie...
agakaz2 napisał(a):

(...) ja pochwaliłam sie ze reczniki z coli idealne na chodniczki w łazience to taki jeden który zrezygnowal juz z forum dal mi łapkę w dół emotka
jego moze wkurzyło a dla mnie świetny pomysl na wykorzystanie wygranej.

Naprawdę myślisz, że taki narcystyczny geniusz, bez którego Ziemia w drugą stronę kręcić by się zaczęła, zrezygnowałby z forum? emotka Mnie się zda, że nowe twory spamerskie... to jego kolejne odsłony. Bo udowodnić ludzkości trzeba, że nasze forum jest źle moderowane, partacko pomyślane, a kobiety to w ogóle półmózgi są emotka

Co do ręczników: te z Coccolino badziewne, widać na pierwszy rzut oka. I wydaje mi się, że (rozmiarowo) będą to nagrody dla rocznych bajtli. Sentymentalną wartością nagród z regulaminu powinien się zająć Urząd Skarbowy! Bluza za pół tysiąca? No kufa, chyba z WEŁNY! Tymczasem można sprawdzić, jakie bluzy Coccolino w konkach rozdaje emotka

Żywiec z kolei zaprezentował całkiem spoko ręczniki i szlafroki, z prawidłową wartością regulaminową. Myślę, że łatwo będzie to zweryfikować w wątku ze zdjęciami nagród. Dla mnie takie ręczniki + szlafroki są fair nagrodą (szczególnie, jeśli ktoś lubi saunować), choć oczywiście kasa byłaby lepsza emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7342648 Napisano: 16.03.2026 15:09:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aurorcia napisał(a):

A dzisiaj wszyscy dostali bon 100 zł do Biedry na maila czy tylko pierwsze dni?

A chodzi o konek "Świętuj koniec roku z Pepsi i Lay's?" Ja nie dostałam, ale mam zapisane, że czas mają do 27-03-2026, więc bez stresu emotka Wyświetl w wątku >>
1 aurorcia 0

joan

#7342363 Napisano: 14.03.2026 20:04:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nie wiem, gdzie to wpisać -> może komuś się przyda emotka

Czasami w konkach rozdają vouchery biletowe o tak niskiej wartości, że dosłownie nie ma co za nie kupić. Zamiast sprzedawać je za bezcen, można za nie nabyć bilety do sieci kinowych emotka

A zatem:
(1) voucher eBilet -> wymienić można na bilet(y) do sieci Helios, link tutaj:
https://www.ebile...oucher-kinowy-helios
(2) voucher Eventim -> wymienić można na bilet(y) do sieci Multikino, link tutaj:
https://www.eventim.pl/event/15225659

emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7342340 Napisano: 14.03.2026 17:57:44 w SZUKAM....
banka-manka napisał(a):

aanneettaa napisał(a):

Szukam informacji od osób które korzystały z vouchera prezent marzeń , czy warto taki voucher kupić na prezent?

Zależy jaka kwota i czy osoba, która ma dostać bon mieszka w większym mieście. Bo głównie atrakcje typu masaże, dzienne spa, restauracje, jakieś warsztaty itp., odbywają się w większych miastach. Choć jeśli kwota jest duża, to można wykupić jakiś weekendowy pobyt i wtedy odległość atrakcji, nie ma takiego znaczenia.

Nie warto. Prawie zawsze atrakcje oferowane na Prezentmarzeń itp. są dużo droższe, niż w cenniku. Bo przecież oni też muszą dostać prowizję. Lepiej zakupić voucher bezpośrednio (można przez Internet) w SPA czy hotelu, dosłownie każdy coś oferuje. Albo na naszym forum w dziale sprzedażowym. Dla mnie pośrednicy a'la PrezentyMarzen to scam.

PRZYKŁAD PIERWSZY Z BRZEGU, BO JESTEM ZE ŚLĄSKA emotka "Seans w tężni solankowej dla dwojga – Chorzów":
Cena na PrezenMarzen za 60 minut dla dwojga: 148,00 PLN
https://prezentma...j-dla-dwojga-chorzow
Cena bezpośrednio u usługodawcy za 60 minut dla dwojga: 49,00 PLN
https://lestetica...spa/teznia-solankowa Wyświetl w wątku >>

joan

#7342338 Napisano: 14.03.2026 17:49:59 w WC - rozmowy o wszystkim
sks900 napisał(a):

W linku poniżej, jeszcze lepsza historia,  zakonnicy, ktora po telefonie z "policji" zniknęła na 3 dni i straciła kilkaset tysięcy złotych, tak bardzo chciala zostać agentka.
 https://www.telep...eraz-ostrzega-innych

Jeśli kto znajdzie profil na SM tej siostry zakonnej, proszę o podesłanie mi na PW -> w artykule napisano nie-po-polsku, że "Oszust przekonał ją, że pieniądze do których ma dostęp, do jej konta, są zagrożone i że musi szybko te pieniądze przelać na inne konta." emotka

Mam siostrę zakonną w rodzinie. Rzeczywistość jest taka, że zakonnica w sekcie zwanej kk jest śmieciem, co nie posiada absolutnie żadnych pieniędzy czy jakiegokolwiek innego majątku. Ani w ogóle niczego. Mogłabym przytoczyć dziesiątki wyciskających łzy z oczu historii, bo ciocia jest tam od ponad 50. lat emotka

Zakonnica z artykułu zapewne przelewała pieniądze należące do kościoła. Proszę o tym pamiętać. Dla mnie to bardzo ważne, żeby społeczeństwo wiedziało. Dodam jeszcze, że moja ciocia kilkukrotnie uciekła z zakonu, ale została tam odstawiona, bo mieć zakonnicę w rodzinie, to był kiedyś niezły szpan emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7342180 Napisano: 13.03.2026 16:31:05 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Zwrot za Vizir (zlecenie wypłaty środków: 05.03.2026).

Zwrot za Nivea (zgłoszenie: 31.01.2026, weryfikacja pozytywna: 24.02.2026).

edzia21 - serdecznie gratuluję najwyższego stopnia podium przy kosmicznej przecież konkurencji! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7341860 Napisano: 12.03.2026 13:44:27 w WC - rozmowy o wszystkim
radziosny napisał(a):

(...) A i też uświadomiłem sobie, że np. część sprzętów tańszych może być lepszych od tych markowych na siłę wciskanych do konkursów (w moim przypadku odkurzacz Philipsa za 200zł, którego nie zamieniłbym na Dysona za 3000zł emotka ).

Jaki to model, który Ci tak dobrze służy? Często robię notatki "na później" w sprawie produktów/usług polecanych na forum emotka A mój odkurzacz stracił właśnie jedno z kółek (Philips bezprzewodowy, wygrany w 2015, będziemy jeszcze próbowali go reanimować...) Wyświetl w wątku >>
1 radziosny 0

joan

#7341633 Napisano: 11.03.2026 19:16:42 w SZUKAM....
taylors napisał(a):

Kogoś kto reklamował produkt spożywczy i podpowie gdzie to zgłosić jak i czego oczekiwać.

Reklamowałam kiedyś spleśniałe ciastko bezglutenowe w Rossmannie (miało wnętrze pełne niebieskiego grzyba) -> zaproponowali mi zwrot kwoty zakupu, coś wele 2 zł... 💩🤡🙈 Wyświetl w wątku >>
2 taylors, andii 0

joan

#7341597 Napisano: 11.03.2026 17:02:28 w Wkurza mnie...
sylzab2294 napisał(a):

ja nie dostałam zwrotu z zeszłego roku. Zlecona wypłata, wszystko się zgadzało. Pisałam do nich, to napisali: "Dzień dobry,zwroty cashback nie są obsługiwane przez nas.Proszę zgłosić się przez conumer line ze strony everydayme.pl"Pisałam, ale mnie olali...

emotka
Eh, w takim razie dobrze, że tym razem to tylko niecałe 24 zł za Vizir emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7341593 Napisano: 11.03.2026 16:52:36 w Wkurza mnie...
Vizir / Everydayme / zwrot:
Diana02 napisał(a):

na wypłaciłam, z everyday zniknęło a od tygodnia nie dotarło na konto.....emotka

atyde25 napisał(a):

O kurde to mnie też Everydayme na Vizira nacięło bo zgłaszałam ,potem zrobiłam wypłatę i do dziś kasy nie ma a pewnie już ponad tydzień minął emotka

Dziewczyny, regulamin mówi jasno: "17. Transfer pieniędzy odbędzie się najpóźniej do 30 dni roboczych od chwili złożenia poprawnego i pomyślnie zweryfikowanego zgłoszenia." Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7341323 Napisano: 10.03.2026 16:53:38 w Pomocy!!!!
kiwiwi napisał(a):

joan napisał(a):

Tylko dodam, że dotyczy to darmowych skrzynek mejlowych na przeróżnych portalach, WP również...

Z WP akurat nie korzystam, ale nie słyszałam, żeby inne portale wprowadzały płatny IMAP.

Dostałam info na Gmaila, na którego ściągałam inne skrzynki. Napisali min. tak: "Sprawdzanie poczty z innych kont: pobieranie e-maili z kont w usłudze innej firmy na konto Gmail za pomocą protokołu POP nie będzie już obsługiwane."
Czyli Gmail nie ściągnie mejli ze skrzynki WP; można zrobić automatyczne przekierowanie z WP na Gmaila, ale ta opcja działa tylko przy kontach płatnych. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7341316 Napisano: 10.03.2026 16:26:48 w Pomocy!!!!
Tylko dodam, że dotyczy to darmowych skrzynek mejlowych na przeróżnych portalach, WP również... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7341199 Napisano: 10.03.2026 10:42:26 w Wkurza mnie...
martaxxx73 napisał(a):

Jestem zła, bo Viziru -zwrotu 23, 99zł nie mogę wypłacić 😧, a kod- 15zl na zwrot Silanu też jeszcze  nie dostałam 😕

Czemu nie możesz wypłacić? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7340473 Napisano: 06.03.2026 16:13:51 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Credo89 napisał(a):

U mnie też nie ma nawet 15...wygląda na to że Dmytro i Kataryna lepiej radzą sobie z językiem polskim niż ja emotka

To samo miałam napisać, zaś moi ulubieńcy to: Sergey, Oleksandr, Serhii, Vladimer, Yauheni i Zhahanshakh. O innych nie wspomnę...

Bo że Valentyn wygrał, to ma nawet w kontekście tego konka jakiś sens emotka

Jak mawiają internetowe maDki: proszę bez zbędnych komentarzy i nie pozdrawiam!1!1! Wyświetl w wątku >>

joan

#7339901 Napisano: 04.03.2026 19:29:00 w WC - rozmowy o wszystkim
gokogoko napisał(a):

Nie wiem gdzie powinnam zapytać, ktoś chwalił sie, że ma jakiś program  testowy do  archiwizacji paragonów... czy ktoś coś podpowie, jak to ogarnąć... jakie macie sposoby, czy wszystko do jednego pudła... , teczki, segregatory? jak oznaczyć, do kiedy je trzymać...itp., itd. 
Z góry dziękuję bardzo

Zależy, czy ślesz sporo zgłoszeń na jedną akcję promo. Jeśli max 5 szt., polecam system dwóch małych segregatorów -> w jednym trzymasz konki trwające, w drugim: zakończone. Każda akcja to oddzielna koszulka, a w niej: kartka z opisem konka (data + najważniejsze info), paragony i ewentualnie notatki. Po zakończeniu konka przekładasz po prostu koszulkę z pierwszego segregatora do drugiego emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7339417 Napisano: 03.03.2026 12:40:02 w Czy informują/ informowali?
koniczynka123 napisał(a):

Czy z Heliosa już kogoś poinformowali? Do wczoraj miały być informacje
https://www.e-kon...onkurs-dalej-jazda-2

Też się nad tym zastanawiałam, ale zapomniałam zapytać.
Ostatnio u nich wygrałam i okazało się, że @ z gratulacjami do mnie nie doszedł. Zadzwoniła pracownica któregoś z działów Heliosa, potwierdziłam jej ten właśnie adres mejlowy, a ona wysłała mi kolejnego @ podczas naszej rozmowy. Ponownie nie doszedł! Finalnie po prostu podyktowałam jej swoje dane...

PS: @ był założony na WP. Wyświetl w wątku >>