Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6260610 Napisano: 27.09.2016 16:57:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
banka-manka napisał(a):

Kartony powróciły. Tym razem w męskim wydaniu  emotka
Wchodzicie na własną odpowiedzialność
https://scontent-...82dd&oe=587A6AAE

Widać, że Pani Kartonowa ciągle do wzięcia, skoro musiała zrobić idiotę z krzesła - panowie, do boju! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6260410 Napisano: 27.09.2016 12:09:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzia1-s napisał(a):

joan napisał(a):

Czy mógłby ktoś uprzejmy tutaj na forum albo do mnie na PW podrzucić treść mejla od PKP? Zastanawia mnie, czy wszystkim laureatom piszą to samo emotka

Czy dzisiaj juz informowali? 

Tak. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6260407 Napisano: 27.09.2016 12:06:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy mógłby ktoś uprzejmy tutaj na forum albo do mnie na PW podrzucić treść mejla od PKP? Zastanawia mnie, czy wszystkim laureatom piszą to samo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6260324 Napisano: 27.09.2016 10:01:49 w Biedronka
koper napisał(a):

(...) Jeszcze sposób na dodatkową gotówkę (w sklepie w którym bezproblemowo przyjmują zwroty np Kaufland). Kupujesz rzeczy za dokładnie 5 zł i 1 grosz. W kasie dajesz Pani banknot 200zł, Pani pyta, czy może coś drobniej, pokazujesz wtedy, że masz w portfelu jeszcze tylko monetę 5zł. Pani mówi, dobrze, proszę dać, będzie Pan winny 1 grosz. (oczywiście na paragonie nie widać, że zapłaciłeś mniej).
Idziesz do punktu obsługi klienta i zwracasz towary, dostajesz 5 zł i 1 grosz. Niby niedużo, ale "od ziarnka do ziarnka..."  emotka

Tak się rodzą fortuny emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6260312 Napisano: 27.09.2016 09:42:23 w Biedronka
malutka456 napisał(a):

mój syn też z przyjemnością testuje pieluszki emotka  co prawda Jego opinia brzmi mniej więcej tak "Siiiiiiiiiiiiii ha ha ha mamama aaaaa!", ale ogólnie "5" wystawił pampersom emotka

Spoko, przecież matka i tak zawsze wie, co właśnie mówi jej dziecko emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6260296 Napisano: 27.09.2016 09:27:29 w Biedronka
aleks1983 napisał(a):

Przeciez w C4 tez kase oddaja za towar i nikt nie protestuje. Tylko jest to inaczej nazwane "testowanie" a kto z nas tak naprawde testuje te produkty? (...)

Ja i mój facet emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6260287 Napisano: 27.09.2016 09:22:11 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Ręczniki Sanex -> DPD. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6260230 Napisano: 26.09.2016 23:15:21 w SZUKAM....
bridget napisał(a):

i mam pytanie czy z 8 etapu Garniera wszyscy dostali juz kody? mam 1 a czekam na jeszcze 1

Wszystkie posłali chyba jednocześnie, przynajmniej tak przyszły mejle. Dopytaj jutro, czemu nie dostałaś... Wyświetl w wątku >>
1 bridget 0

joan

#6260228 Napisano: 26.09.2016 23:12:49 w Wkurza mnie...
angie222 napisał(a):

Takie wieczorne przemyślenie: motywatorzy, coache wmawiają nam iż powinniśmy doceniać swą wartość i być pewnymi siebie. Ale czy z takiej góry nie ma olbrzymiego upadku, jak w przypadku przytaczanej stronę wcześniej historii?
Wiecie, ja nie widzę sensu, bo nie akceptuję ciała, w którym przyszło mi żyć. Zawsze byłam najgorsza z wf, wszystko wypadało mi z rąk. Najgrubsza i najbrzydsza w klasie. Teraz i owszem, jestem lżejsza od rówieśników, ale twarzy nie zmienię, a tu psychologia nie pomaga... Pozuję na silną kobietę, samodzielną, ale tak naprawdę noszę krótkie włosy, bo w innych wyglądam bardzo niekorzystnie...

A weź sobie pooglądaj na zdjęciach czy obrazach, co było / a jest określane, jako "ładne". Szkoda czasu na konformistyczne dopasowywanie się; dziś jest modne i fajne to, jutro coś innego. Najwyższy czas przestać patrzeć na oceny innych ludzi i zaprzyjaźnić się z sobą emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6260226 Napisano: 26.09.2016 23:07:53 w Biedronka
79magda napisał(a):

A można by tak zmieść trochę kurzu spod kuchennych szafek, czy też dodać do słoiczka ziemi z pielgrzymki na Jasną Górę?! Może się nie skapną emotka

emotka No nie mogę, padnę trupem i będzie minimalnie mniejsza konkurencja w konkursach... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6260131 Napisano: 26.09.2016 19:55:13 w Biedronka
stokrotka238 napisał(a):

Trafiłam ten sam nr paragonu na konkurs z colą, na mln numerów akurat musiał mi się powtórzyć emotka
I teraz nie wiem co zrobić, zgłosić go? Jak myślicie będą usuwać zdublowane paragony?- bo w sumie trochę to niesprawiedliwe, w końcu jest jeszcze rezerwa gdyby ktoś grał jednym paragonem na kilka starterów? 

Zgłoś go, ale z innego startera. W razie wygranych i tak posiadasz oba paragony, więc luz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6260129 Napisano: 26.09.2016 19:52:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

joan napisał(a):

Z tym SuperFish to Albedo zamierza coś zrobić? Wczorajsze trzysekundowe rezultaty to kpina, a dzisiejsze wyniki też git - wyglądają, jak testowe emotka

Powiem szczerze, że grałam nie tak znowu dawno w memorce, gdzie nagrody były po 50 zł, a weryfikację chyba zlecono CSI emotka I tam się fajnie grało/wygrywało. Może więc Albedo nie powinno brać zleceń, których obsługa ich przerasta...

Dzwoniłam, pytałam - odpowiedź: "Nie widzimy zastrzeżeń, wyniki są zgodne z regulaminem"  emotka

Oj szkoda, że żaden ze mnie haker, bo bym im takie wyniki strzeliła, że hej! emotka

Wyświetl w wątku >>

joan

#6260108 Napisano: 26.09.2016 19:10:18 w Wkurza mnie...
oryginalny80 napisał(a):

Ja kiedyś przez pomyłkę dalem sam sobie łapkę w górę. Wyszedłem na gościa który tak uwielbia swoje wpisy, że sam je ocenia emotka

Gorzej byłoby, gdybyś dał sam sobie łapkę w dół - wyszedłbyś na schizofrenika emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6260106 Napisano: 26.09.2016 19:08:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Z tym SuperFish to Albedo zamierza coś zrobić? Wczorajsze trzysekundowe rezultaty to kpina, a dzisiejsze wyniki też git - wyglądają, jak testowe emotka

Powiem szczerze, że grałam nie tak znowu dawno w memorce, gdzie nagrody były po 50 zł, a weryfikację chyba zlecono CSI emotka I tam się fajnie grało/wygrywało. Może więc Albedo nie powinno brać zleceń, których obsługa ich przerasta... Wyświetl w wątku >>

joan

#6260001 Napisano: 26.09.2016 16:04:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ktoskcies napisał(a):

Mam pytanie odnośnie vouchera wyjątkowy prezent z Garnier, dostałem na maila kod rezerwacyjny, po kliknięciu w link który był w mailu przechodzi mi na stronę REZERWACJA PREZENTU. Nie ma wyboru prezentów, tylko należy wpisać kod i mail. Gdy to zrobię od razu będę musiał zdecydować co wybrać? Czy będę miał na to jakiś czas, bo trochę to dla mnie nieczytelne. Z jakich prezentów mogę wybierać, jest gdzieś jakaś lista? Pewnie była o tym już mowa, ale sporadycznie przeglądam forum. Będę wdzięczny za wiadomość pm.

No właśnie te kody z dzisiaj są jakieś dziwne - w innym (niedawnym) konku Garniera posłano kody pocztą tradycyjną, z info do kiedy ważne + instrukcją obsługi. Ja do tych przesłanych dzisiaj na mejla zakładam, że:
- kody są ważne do ok. 01.07.2017,
- kod można zrealizować tak, jak wszystkie inne, bez klikania w link Garniera.
Chyba, że ktoś da info, iż jest inaczej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6259978 Napisano: 26.09.2016 15:31:01 w Biedronka
bonitta napisał(a):

Czy wszyscy dostali już walizki od Albedo?

Do mnie wciąż nie dotarła. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6259977 Napisano: 26.09.2016 15:30:02 w SZUKAM....
Jak długo są ważne kody z Garniera/Brodzik (ostatni etap), co to je właśnie rozsyłają? Zero info w regulaminie, zero info w mejlach  o.O    Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6259966 Napisano: 26.09.2016 15:11:57 w Kaufland konkursy
pioge7 napisał(a):

PisałKtośKiedyśTakNaBudżetKauflandowy i wygrał takim zgłoszeniem? troszkę się nie mieszczę ze zgłoszeniem a jak już usunę wyraz to to już nie jest to emotka

Nigdy. I nie nagrodziłabym takiego zgłoszenia. Ale nie pracuję w TQG emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6259707 Napisano: 25.09.2016 23:00:59 w SZUKAM....
shell napisał(a):

superfish - proszę o sugestie na priv, co zrobić by osiągnąć krótki czas ( mój rekord to 14.97 )

Na legalu nie wykręcisz krótszego czasu, niż spece komputerowi (tam już chyba po 3 sekundy są wyniki), a żadnej Ci o swojej metodzie nie opowie. Jedyny sprawdzony sposób to skierowanie odpowiednich słów do organizatora. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6259667 Napisano: 25.09.2016 20:49:30 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
madzia1-s napisał(a):

Normalniej? Dla mnie pojawiło się bardzo dużo wpisów z podtekstami typu: Nie wygrałam tylko paragony mi zostały, Tyle zgłoszeń ani jednej wygranej itp. zaraz po ogłoszeniu wyników konkursów, w których nie zgłaszało się numerów paragonów.
Plus nieustająca dyskusja i przedstawianie swoich racji nt kupowania paragonów...

Gdzie widzisz takie wpisy? Bo chyba się ani jeden nie ostał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0