Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6254563 Napisano: 14.09.2016 21:20:32 w Dyskusje o wynikach konkursu
monisss napisał(a):

Zdjęcie samo w sobie jest super, płyną z niego fajne emocje. Też początkowo byłam pewna ze to to samo zdjęcie,ale zwracam honor. Tam sie całują;) ale tez jestem zaskoczona,byłam pewna,że wygra kreacja stricte jedzeniowa i to otwartych ciastek. 

Bo nas organizator w jajo zrobił, nagradzając w marketowym konkursie rowerowym same "wizje pikniku bez ludzi w kadrze" i takie właśnie zdjęcia przeważnie słano emotka

taalvikki - a dla mnie pisanie, że gdzieś-tam-sprawdź-se-sam autor wrzucił TO SAMO zdjęcie, przy czym jest to zdjęcie zupełnie inne! = hejt. Jeśli w kilku konkursach tematem zdjęcia jest np. romantyczny piknik w ogrodzie, nie będę w imię lizania komuś tyłka zmieniała: partnera, koca, psa czy zastawy stołowej na nowszy model emotka No nie świrujmy. Bo ani nie mam na to ochoty, ani pieniędzy.

Laureata nie znam, ale zdjęcie jest fajne. Sugerowanie, że nagrodzone zdjęcie jest TYM SAMYM, jak w Liptonie... no szkoda słów. Następnym razem ten pan musi sobie zrobić zdjęcie z Azjatką przy sklepie "Wszystko made in China", to dopiero będzie oryginalne. Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

joan

#6254499 Napisano: 14.09.2016 19:31:30 w Dyskusje o wynikach konkursu
mczarna napisał(a):

Nie no- lepsze to niż auto pomalowane albo inne wariacje. Ale zadaniem chyba była fotka ze śniadania? To chyba troszkę nie ten teges? 

No i masz śniadanie: BelVita w różnych odsłonach, winogrona plus owoce cytrusowe. Nie ma niby mortadeli czy jajecznicy z boczkiem, ale najwidoczniej BelVita woli owocowe towarzystwo. Jak dla mnie: fajne śniadanie na łonie natury. Wyświetl w wątku >>
1 kemli 0

joan

#6254492 Napisano: 14.09.2016 19:23:18 w Dyskusje o wynikach konkursu
mattadore napisał(a):

Ja tam im gratuluję wygranej emotka  grunt , że nie wygrali powielanymi napisami na stopach emotka

Albo zdjęciem z kartonem na głowie! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6254483 Napisano: 14.09.2016 19:09:37 w Dyskusje o wynikach konkursu
Właśnie obudziłam się z drzemki i co widzę? Wyniki BelVity na FB, a tam pyszczenie typu "Wejdzcie sobie na lipton fotoandlove, w laureatów, pan Piotr zglosil to samo zdjecie tylko akcesorium inne". I nic, koniec informacji, żadnych linków, tylko sianie zamętu. Aha, noż k* bardzo rzeczowo.

Szukam więc tego pierońskiego FotoAndLove, przeglądam srylion zdjęć w galerii i co widzę? ZUPEŁNIE INNE ZDJĘCIE. Tzn. koleś ma tę samą dziewczynę / narzeczoną / żonę i kosz piknikowy i książkę. Aha. Czyli następnym razem: proszę dziewczynę zmienić na inną, książek niech Pan unika i pod żadnym pozorem proszę nie wychodzić na łono natury z koszem piknikowym.

Się wk* za bezpodstawny hejt i zmarnowanie mi kwadransa życia emotka

PS: Gdyby ktoś chciał zdjęcia porównać, to:
1) https://www.faceb.../?type=3&theater
2) http://www.fotoandlove.pl/#lastPage Tydzień szósty / Nagroda I stopnia Wyświetl w wątku >>

joan

#6254214 Napisano: 14.09.2016 10:56:02 w Wkurza mnie...
mkrzysiek napisał(a):

Wkurza mnie że w biedronce kupiłem serek Almette bez sreberka 
Szybko robiłem zakupy 
Ludzie nawet sreberka zdejmują z serków emotka

Oj fajnie by było to zobaczyć potem na YT -> żeby spryciarz miał fejm emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6254175 Napisano: 14.09.2016 09:53:27 w Biedronka
jokan napisał(a):

gospodarstwo domowe rozumiane jest jako adres zamieszkania czy zameldowania (to znaczy czy sprawdzaja to z dowodem)?

Wszystko Ci sprawdzą, a może nawet znajdą w teczce, gdzie mieszkałaś i kiedy... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6254155 Napisano: 14.09.2016 09:19:18 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nanajka81 napisał(a):

algido algido tyle się ciebie najadłam przez te wakacje, 3 razy gardlo mnie przez ciebie bolalo i co? olalaś mnie na maksa buuuu

Nie płakusiaj; liczę na to, że jeszcze będą dzwonić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6254104 Napisano: 13.09.2016 23:52:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
like-a-bomb napisał(a):

joan napisał(a):

Odsyłał ktoś z Was dane na rozwiązany dziś konkurs Adidas / Super-Pharm? Właśnie przesłałam eska z adresem mejlowym, a przyszło info zwrotne "Minął termin przesłania przez Ciebie danych kontaktowych. Przepraszamy, niestety Twoja nagroda przepadła. Pozdrawiamy, adidas" emotka

Niedawno odsyłałam. Mam identyczną zwrotkę jak Ty. Co z tym zrobić? Ciekawe czy to naprawią. emotka

Najwidoczniej pierwotnie mieli informować laureatów 8 dni temu i tak ustawili bramkę sms, że nasze dzisiejsze smski są o ponad tydzień opóźnione emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6254100 Napisano: 13.09.2016 23:46:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kristof23 napisał(a):

a tak z innej beczki czy jest jakas szansa czy almette zrobi porzadek z powtarzaniem tego samego kodu, ktos to do nich zglaszal?

Zgłaszano, ale ponoć odpisują, że "kod może się powtarzać" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6254080 Napisano: 13.09.2016 22:51:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Odsyłał ktoś z Was dane na rozwiązany dziś konkurs Adidas / Super-Pharm? Właśnie przesłałam eska z adresem mejlowym, a przyszło info zwrotne "Minął termin przesłania przez Ciebie danych kontaktowych. Przepraszamy, niestety Twoja nagroda przepadła. Pozdrawiamy, adidas" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6254079 Napisano: 13.09.2016 22:47:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kaskaderka1 napisał(a):

"Podróż do świata bueno " podane z dwóch dni wyniki  i już jest zonk emotka
Dzień 5 , Anna K ( Ciechanów )
Dzień 6, Łukasz K ( Ciechanów )
Jakie jest prawdopodobieństwo wygranej w jednym mieście dzień po dniu,nie wspominając o dziwnym zbiegu okoliczności inicjałów w nazwisku ?
Nie podoba mi się ten konkurs emotka

Skoro kody są wewnątrz opakowań + są unikalne, nie ma się co spinać emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6254053 Napisano: 13.09.2016 21:46:04 w Wkurza mnie...
Monika11 napisał(a):

Kiedyś tak było że się wszystko liczyło -wiek , zero szkody itd... teraz nam powiedział , że nic się nie liczy , mamy 2 auta -więc strach się bać emotka

Dżyzys, strach się bać, u nas zawsze te opłaty wypadają na koniec października i początek maja, kiedy mamy najwięcej urodzin/imprez w rodzinie emotka Ciekawe, jakie propozycje przyśle brokerka - w zeszłym roku składka wyszła prawie 1700 zeta, ale jednak ciągle spadała i nie spodziewałam się żadnych podwyżek na ten rok emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6254033 Napisano: 13.09.2016 21:31:08 w Wkurza mnie...
Monika11 napisał(a):

My w tamtym roku płaciliśmy 360 zł i przyszło 690 zł  z groszami , poszliśmy do ubezpieczyciela i wyliczył nam z różnych firm
HDI-545 ZŁ , Warta- 560 ZŁ, Generali -543 zł  MTU- -524 zł, Uniqua- 904 zł, Link4- 621 zł, Pzu-679 ZŁ, Ergo Hestia  667 ZŁ.
Straszne są te różnice emotka ((

Ale skąd to się wzięło - nie powinno być ciut mniej co roku? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6254030 Napisano: 13.09.2016 21:24:58 w Wkurza mnie...
joasiajulia napisał(a):

mczarna napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

Jak jest u was z ubezpieczeniem samochodu ?????
Za 6 dni kończy Mi się ubezpieczenie i w związku z tym dostałam smsa od ubezpieczalni o zapłatę danej należności......i tu zrobiłam oczy jak pięciozłotówki !Wiem że ubezpieczenie wzrosło,ale żeby aż tak?????Płaciłam co roku po około 600zł ,a teraz poprosili o wpłatę 2534zł za auto!!!!To chyba jakieś jaja..... emotka

Hmm, a co to za firma?OC i AC? Czy tylko OC?

PROAMA i zawsze tylko OC

Oszustwo jakieś, tyle byś zapłaciła za OC + AC. Najlepiej się z nimi skontaktuj, nie możesz mieć takiej zwyżki. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6254001 Napisano: 13.09.2016 20:39:33 w Biedronka
Właśnie spisuję regulamin konka Coca-Cola: widzę, że Smolar wreszcie zamieścił w regulaminie jasne info, co jest numerem paragony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6253978 Napisano: 13.09.2016 19:54:47 w Zjazd e-konkursowiczów
Mysia napisał(a):

co ubieracie? koszulki z onetu? ma być chłodniej to może bluzy prince-polo albo lion? emotka
a tak serio przez laysy i bueno chyba by mi się przydała jakaś promocyjna XXXXXL emotka

Koszulki nie mam, bo w Onecie wygrałam laptocza emotka Za to bluzy łosiowe - i owszem. Zależy, jaka będzie pogoda emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6253955 Napisano: 13.09.2016 19:02:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xpac napisał(a):

Tak wracając do Almette, przeglądając wyniki, 4 dnia na samym końcu mamy wygrane
23KYJ9Z ID 284881, Janina, Elbląg
23KYJ9Z ID 284716, Halina, Pasłęk

zauważyliście, że dwa razy wygrał ten sam kod z wieczka?? Numery się powtarzają?? Zważywszy, że Pasłęk leży bardzo blisko od Elbląga, to mało prawdopodobne....

To wyraźnie pokazuje "wspaniałość" tej akcji promo emotka Czekam na dzień, kiedy WSZYSCY laureaci będą mieli przypisany ten sam kod emotka

Zamiast cudować z jakimiś powtarzającymi się długimi kodami, równie dobrze mogliby drukować na tych wieczkach litery A / B / C / D i sensu byłoby tyle samo. Gańba emotka Wyświetl w wątku >>
1 mysia 0

joan

#6253853 Napisano: 13.09.2016 16:11:17 w Kaufland konkursy
delvitto napisał(a):

dzięki:) to jeszcze trochę trzeba poczekać;)

Coś kojarzę, że oni lubią informować w piątki - to może puszczą eski 16.09. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6253850 Napisano: 13.09.2016 16:06:15 w SZUKAM....
agniehaha89 napisał(a):

Nie miałam na celu zamętu emotka  użytkowniczko forum zarejestrowana 02.09.2008 jeśli już mamy wskazywać palcami 

Toteż napiszę jasno, co zresztą wynika z wątku "Paragony" - wątek ten jest nieczynny i nikt poza adminem nie może w nim pisać, jak i w każdym innym, który admin jedynie obsługuje; jest tak samo chyba w wątku "Punkty karne", że nie można się wypowiadać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6253839 Napisano: 13.09.2016 15:50:19 w SZUKAM....
agniehaha89 napisał(a):

vickichelm napisał(a):

To wątek paragony jednak istnieje?

Istnieje tylko trzeba mieć kartę vip

Nie wiem, po co wprowadzasz zamęt o użytkowniczko forum zarejestrowana 08.09.2016.

Nie istnieje. Wyświetl w wątku >>
1 lusienka 0