Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6249098 Napisano: 02.09.2016 11:44:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalka napisał(a):

(...) Przecież to idealna loteria dla "hurtowników" Mogą kupić 1000 palet serków, a biorąc pod uwagę termin ich ważności po losowaniu opchnąć swym klientom  emotka (...)

Mnie nie przeszkadzają hurtownicy, bo jak ktoś ma kasę i rozmach + jest konkursowo poukładany, to niech gra. Mnie przeszkadza fakt, że w momencie wklepania kodu nie ma żadnej weryfikacji i nawet nie wiem, czy ktoś już go nie wklepał wcześniej. A kto wie - może co więksi spryciarze ten sam kod 500 razy wpiszą? emotka Jakoś np. Lay'sy przy rozdawaniu puf potrafiły weryfikować kod na bieżąco, a przy nagrodzie za pół miliona u Almette... nie da się emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6249095 Napisano: 02.09.2016 11:36:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
izak1000 napisał(a):

Na dodatek w oświadczeniu do odbioru nagrody trzeba podać  PESEL   i  nr DOWODU OSOBISTEGO...

Ja ostatnio poszłam na całość w przypadku małej nagrody (ok. 100 zł) i strzeliłam pismo do organizatora w sprawie podawania nr d.o. właśnie. Poprosiłam o wskazanie mi numeru formularza podatkowego, gdzie muszą wpisać mój nr d.o. emotka Zasugerowałam, że moim zdaniem te dane są zbierane "dla zasady", a to nie jest bezpieczne. I jeszcze kilka zdań skrobnęłam; ogólnie mejl był miły, ale dosyć dociekliwy. Odpisali mi, że mogę nru d.o. nie podawać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6249085 Napisano: 02.09.2016 11:23:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Promocja Almette mocno kuleje. Bo:
- kody powinny zostać zamieszczone na opakowaniu w sposób wykluczający ich odczytanie przez osoby nieupoważnione, a przynajmniej im to utrudnić. Mogli np. ukryć kod pod zdrapką.
- kody powinny być weryfikowane w momencie zgłoszenia pod kątem prawidłowości oraz unikalności w systemie.
- lista laureatów rezerwowych powinna obejmować znacznie większą liczbę osób, niż 5. Nawet w konkursach, gdzie oferują sporo nagród często jest zapis o tym, iż będą informowali do skutku, tzn. aż im się skończy liczba zgłoszeń.

Swoim brakiem wyobraźni, profesjonalizmu oraz doświadczenia w organizacji takich akcji Grasp skompromitował nie tylko siebie, ale również firmę Hochland. Wyświetl w wątku >>

joan

#6249055 Napisano: 02.09.2016 10:42:02 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Czy łapki plusowo-minusowe można by umieścić na środku ekranu i w znacznie większej odległości od siebie? Wiele osób przegląda forum na tabletach czy telefonach i wciska łapki przypadkowo emotka Wyświetl w wątku >>
1 ziolko 0

joan

#6249034 Napisano: 02.09.2016 10:03:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cudaczek121 napisał(a):

(...) kompletnie nie rozumiem sensowności takiego działania w postaci wysyłania nieprawdziwego kodu (...)

Wyświetl w wątku >>
1 mdepfs 0

joan

#6249016 Napisano: 02.09.2016 09:02:28 w dziś mam urodzinki
luko922 napisał(a):

I znowu się dziś zestarzałem emotka

Nie wierzę - zapodaj jakieś aktualne zdjęcie! emotka

PS: Wszystkiego najlepszego, wielu nagród piątkowych! emotka Wyświetl w wątku >>
1 luko922 0

joan

#6249015 Napisano: 02.09.2016 09:00:43 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
zdolnabestia napisał(a):

Najpóźniej do niedzieli wątek "Paragony" zostanie zamknięty. Za szukanie i sprzedawanie paragonów na zakończone konkursy będą lecieć karniaki. Co, Waszym zdaniem, powinno się zrobić z osobami, które oferują sprzedaż nagrody osobie z paragonem? 

Za szukanie i sprzedawanie paragonów powinna być blokada konta - w przeciwnym razie ktoś będzie rejestrował co tydzień nowe konto, bo co go karniak obchodzi. Można w każdym wątku wpisać info o kupnie/sprzedaży paragonu, a taki karniak nic nie znaczy w kontekście mamony za paragony. Co więcej: stali bywalcy pozakładają nowe konta, bo po co karniaki łapać, skoro trzeba by się ich potem pozbywać dodając konkursy?

Karniak + usunięcie wpisu należałyby się natomiast osobie, która pokrętnie składa ofertę zakupu/sprzedaży związaną z brakiem paragonu; oto przykłady (fikcyjne):
- wpis w Mdw -> Wygrałam dziś tv ale niemam paragonu. I co teraz?
- wpis w Wkurza mnie -> Wkurzam sieł, bo zgubiłem paragon na konkurs Kalgon. PW.
- wpis w Wygrane na sprzedaż -> Sprzedam wygrany numer na stringi z drażetek osobie z paragonem.
- wpis w Wc -> Eh, i co ja teraz zrobię z tymi 6 paragonami na gorzołę, które mi zostały. Szkoda, że zniknon wątek paragonowy.
- wpis w Wymienię -> Wymienię wygrane numery na wiecie co 1:1. Wyświetl w wątku >>

joan

#6248907 Napisano: 01.09.2016 21:09:59 w Paragony
mia napisał(a):

Widzę, że ten top jednak nadal działa i to prężnie... emotka
Mam wolne dwa ładne, tłuściutkie, wyraźne paragony Gillette Żabka...i nie sprzedaję. Żal by było takich okazów. emotka

Również posiadam, aczkolwiek nie wszystkie wolne emotka

Ale powiem Ci, że szok w trampkach, ile paragonów nagle na zbyciu, bo np. w konkursach BIC to przecież od zarania dziejów 99% grających maszynek nie kupuje; dlatego łatwo rozpoznać '"utalentowaną konkursowiczkę" na plaży -> na nogach warkocze plecie emotka Wyświetl w wątku >>

joan

joan

#6248901 Napisano: 01.09.2016 21:03:32 w Pomocy!!!!
asiam napisał(a):

cHODZI O DOŁADOWANIE I FACET POTRZEBUJE JUŻ NATYCHMIAST, W TYM PROBLEM.

Na przyszłość zamieszczaj w ogłoszeniach info, że przedmiot sprzedaży zostanie wysłany po zaksięgowaniu pieniędzy na Twoim koncie.

Sama nie wiem, co bym teraz zrobiła, bo nie sprzedaję na Allegro. Możesz mu np. grzecznie napisać, żeby się wypchał i anulujesz tę transakcję, a pieniądze mu niezwłocznie zwrócisz, jak (O ILE!) wpłyną na Twoje konto. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6248870 Napisano: 01.09.2016 19:38:26 w Czy informują/ informowali?
kumulacja napisał(a):

estrelitta napisał(a):

shell napisał(a):

czy było info z tego konka SP?
http://www.e-konk...rm.html#.V8fbCqKVm_o

tak, wyniki już były ok 2 tygodnie temu

Na pewno już był rozwiązany ten konkurs?
Czekam na jego wyniki i jakoś nie wpadła mi w oko informacja o rozwiązaniu. Szkoda emotka

Na pewno. Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

joan

#6248799 Napisano: 01.09.2016 17:22:37 w Wkurza mnie...
Proponuję zrobić porządek z wątkiem "Paragony" zanim zakończy się konkurs Calgon - albowiem mam wrażenie, że może dojść do rękoczynów emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6248604 Napisano: 01.09.2016 13:07:15 w Kaufland konkursy
cherry_coke napisał(a):

a do ciotki szwagierki wujka Henia co na kasie pracuje? emotka  
A tak pół żartem, pół serio... każdy orze jak może emotka  

Też nie emotka I każdy, kto ostatnio wygrał np. wycieczkę do Disneylandu czy też na Karaiby to potwierdzi. Niestety, mnie taki zaszczyt nie spotkał, ale laureaci są na forum.

Również nie rozumiem hejtowania kasjerek, ale pamiętajmy, że jest różnica pomiędzy paragonem znalezionym w wózku czy też zostawionym przez klienta, a paragonem klientowi podstępnie zwiniętym. Przy okazji przypomniał mi się poprzedni konek z bonami do Biedry, kiedy to sam pan kierownik nieopatrznie przyznał się, iż gra i gra i gra, a niczego nie wygrał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

joan

#6248592 Napisano: 01.09.2016 12:55:53 w Kaufland konkursy
delfinka101 napisał(a):

Mnie również ale widziałam za to jak kasjerki chowają paragony sobie...

Ja bym się tym nie przejmowała, w poprzednich konkursach Kaufika jakoś żadne nagrody główne nie trafiły do kasjerek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6248590 Napisano: 01.09.2016 12:50:29 w Wkurza mnie...
zdolnabestia napisał(a):

(...) Mój pomysł póki co jest taki, żeby zamknąć "Paragony", wprowadzić poprawki w regulaminie, dozwolić na kupowanie i sprzedawanie paragonów w wątku "Zakupy na konkursy - usługi" wyłącznie na trwające konkursy i, cóż, dowalić mi i ziółkowej roboty w ręcznym weryfikowaniu aktualności konkursów licząc przy tym na Waszą pomoc przy zgłaszaniu nieuczciwych postów.

Na mnie możecie zawsze liczyć emotka Wyświetl w wątku >>
1 mysia 0

joan

#6248477 Napisano: 01.09.2016 10:08:04 w SZUKAM....
Która firma kurierska wozi nagrody z konkursu Garnier BB? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6248470 Napisano: 01.09.2016 09:54:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
basku napisał(a):

prosze napiszcie jak moge sprwdzic numer wygranego paragonu Nóż kamis? napisałam do nich @ ale nie odpisują i właściwie nie wiem który paragon mam im odesłac emotka

O ile dobrze pamiętam, to laureaci pisali na forum, że nie podają numeru paragonu i każą odesłać wszystkie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6248323 Napisano: 31.08.2016 22:03:29 w Wkurza mnie...
goarik napisał(a):

a mnie właśnie wkurza to ze mam paragon ale nie zagrałam bo przegapiłam termin,jak ktoś chce oddać mi nagrodę bo ma więcej nagród niż paragonów chętnie przyjmie!

W tym kontekście chciałabym powiedzieć, że aby oddać nagrodę, to trzeba mieć nie KASĘ, ale KLASĘ emotka

bonitta - to będzie sprawiedliwe, gdyż albowiem "każdemu według zasług" emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6248296 Napisano: 31.08.2016 21:34:24 w Wkurza mnie...
Wkurzam się, bo sierpień się kończy, a to był mój konkursowo najlepszy miesiąc w tym roku emotka

A co do paragonów: po tylu latach konkursowania już chyba nawet mnie ten aspekt nie tyle wkurza, co mierzi. Od lat nie zmieniam zdania. Życzono mi natomiast pi razy drzwi, żeby mi się pech przytrafił, żebym bez nagrody została, żeby mi same nadprogramowe wpadły, żeby mi paragon zginął itepe - toteż oświadczam stałym bywalcom, że minęło lat spoooro i jakoś nic takiego mnie nie spotkało emotka

PS: Dla mnie argumentacja, że "nie mam u siebie sklepu" jest po prostu ośmieszaniem się, skoro w bazie jest około 1500 konkursów, na które paragonu nie potrzeba emotka Wyświetl w wątku >>