Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6237268 Napisano: 04.08.2016 11:30:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marilla napisał(a):

były zdjecia z opisami obok nagród

Dzięki, może lada moment wrzucą ponownie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6237266 Napisano: 04.08.2016 11:27:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marilla napisał(a):

były wyniki- widziałam osobiscie a teraz znikneły!!

Czyli coś majstrują przy stronie.

A były zdjęcia + opisy, czy sama lista typu "Aniela R., Roman G."? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6237263 Napisano: 04.08.2016 11:25:13 w Wkurza mnie...
darog - mnie też dziwią takie zapędy, skoro laureat ma być uprawnionym do wysłania smsa na konkurs. Czyli mogę wyjechać na trzytygodniowy urlop, a telefony zostawić siostrze i powiedzieć "Są Twoją własnością, taki prezent masz, możesz zużyć całe środki na co tylko chcesz." I se siostra może wysyłać, wygrywać, wszystko legalnie. Potem wrócę, a siostra powie "No dzięki, surfowałam w internecie, dzwoniłam do wróżbity, wysyłałam mmsy z selfie i wzięłam udział w konkursach. Wygrałam zestaw wiśni w czekoladzie. A teraz masz te telefony z powrotem, zasil sobie, bo konta puste." I nikomu nic do tego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6237252 Napisano: 04.08.2016 11:13:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Widzicie laureatów z Helleny / Oranżada na Kubie?
Pojawił się wpis w wątku "Wyniki", a wyników nie ma, jeno info DZIĘKUJEMY ZA WSZYSTKIE ZGŁOSZENIA. JESTEŚMY DUMNI I TRZYMAMY ZA WAS KCIUKI! ROZSTRZYGNIĘCIE KONKURSU NIEBAWEM.
Toć wiem, że "niebawem", skoro termin mija dziś emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6237246 Napisano: 04.08.2016 11:06:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dziękuję, dziewczyny.

Dla mnie dokument tożsamości to również: paszport, prawo jazdy. I chyba prawo jazdy jest nawet sensowniejsze, bo na jednej stronie zawiera i moją datę urodzenia i adres. W sumie mogę zaryzykować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6237238 Napisano: 04.08.2016 11:00:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gosia16 napisał(a):

ja zamażę wszystko oprócz imienia ,nazwiska i daty,absolutnie nie podam rodowego oraz imion rodziców i numeru dowodu

Albedo Marketing żąda od laureatów loterii "Kamis smaki 25-lecia" kserokopii dowodu osobistego, nazwiska rodowego oraz imion rodziców??? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6237232 Napisano: 04.08.2016 10:57:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

sporo było rezerwy..a nawet bardzo dużo, może laureat główny w I terminie nie spełnił warunków a teraz powiadomiony nowy z   rezerwy..?

Organizatorzy w regulaminie zastrzegli, żeby laureaci odesłali tyle paragonów, ile puścili zgłoszeń - myślę, że niektórzy laureaci jakoś nie doczytali tego zapisu w regulaminie i słali zgłoszenia metodą tradycyjną czyli: jak potłuczeni.

mia napisał(a):

Ileż te noże od Kamisa są warte, że im trzeba ksero dowodu odsyłać? emotka
Ja numer dowodu i tak zamażę, najwyżej nóż u nich zostanie. I po grzyb w ogóle dzwonią, skoro i tak maile rozsyłają? Nie mają co robić? emotka

Najwyraźniej im się nudzi emotka Uważam, że EWENTUALNIE mogą poprosić o zdjęcie fragmentu dowodu osobistego osobę, która wygrała kartę prepaid, żeby potwierdzić, że taki ktoś w ogóle istnieje. Gdyż albowiem fantazja konkursowiczów jest doprawdy ułańska. Ale powtarzam: ewentualnie.
Co do noży, są fajne; mam taki nóż w zestawie, ucieszyłabym się z wygranej. Ale prośby o skan dowodu działają na mnie, jak płachta na byka. Przynajmniej jestem przygotowana na przeprowadzenie "miłej" rozmowy emotka

PS: Wiecie co, a może byśmy zaczęli wpisywać wszędzie nr paszportu? Kto ma, oczywiście. Bo to też jest numer dowodu tożsamości, a jakoś bezpieczniej bym się czuła. Co myślicie? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6237204 Napisano: 04.08.2016 10:36:00 w Kaufland konkursy
Jeszcze się okaże, że i prefiks błędny i numer premium emotka Wyświetl w wątku >>
2 defed, andii 0

joan

#6237201 Napisano: 04.08.2016 10:33:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kadett33 napisał(a):

joan napisał(a):

Jeśli list wchodzi w system DPD i system prawidłowo go wyszukuje, podając wszelkie informacje, ja bym go uznała za list DPD.
Można wtedy domniemywać że:
Nadawca A zlecił dostarczenie przesyłki Siódemce.
Siódemka podzleciła dostarczenie przesyłki DPD.
DPD dostarczyło przesyłkę do odbiorcy, a tym samym może on wziąć udział w loterii.
Taka moja logika.

Siódemka została wykupiona przez DPD, dlatego DPD dostarcza paczki siódemki.

Aha. Tak czy siak: obojętnie, jaki jest powód przejęcia przesyłek, dostawcą jest DPD i wydaje mi się, że powinna być możliwość zgłoszenia do loterii każdego listu przewozowego, który można prawidłowo wyszukać na stronie DPD. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6237092 Napisano: 03.08.2016 22:36:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jeśli list wchodzi w system DPD i system prawidłowo go wyszukuje, podając wszelkie informacje, ja bym go uznała za list DPD.
Można wtedy domniemywać że:
Nadawca A zlecił dostarczenie przesyłki Siódemce.
Siódemka podzleciła dostarczenie przesyłki DPD.
DPD dostarczyło przesyłkę do odbiorcy, a tym samym może on wziąć udział w loterii.
Taka moja logika.
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6237080 Napisano: 03.08.2016 22:15:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olunka napisał(a):

wioleczka83 napisał(a):

mam pytanko dotyczonce konkursu 25 lat dpd - czy paczki gdzie na liscie przewozowym widnieje  siodemka też mozna rejestrować - wozi je przecież DPD - orietuje się ktoś???

też bym chciała wiedzieć:)

Nie mam takiego listu przewozowego, ja bym go sprawdziła na stronie DPD - czy firma uznaje go za prawidłowy. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6237077 Napisano: 03.08.2016 22:13:44 w Biedronka
Natie77 napisał(a):

Czy w Waszych biedronkach są produkty konkursowe? Przeczesałam dziś cały dział z kosmetykami i wszystkie kosze/dostawki, nie znalazłam nić oprócz lakieru do włosów,który jest mi totalnie niepotrzebny.. Zero szamponów, dezodorantów, czy farb do włosów..

Owszem, pełno wszystkiego; już chyba trzeci dzień wystawiony specjalny stojak kartonowy z produktami promocyjnymi emotka Dzisiaj mieli nawet więcej w ofercie, niż wczoraj. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6237075 Napisano: 03.08.2016 22:11:41 w Inne mniejsze markety
masza napisał(a):

nie próbowała nic z tym zrobić, powiedziała, ze jutro zapyta szefowej i odpowie mi jak przyjdę następnym razem....

Ja planuję zakupy zrobić jutro. Ale szczerze mówiąc, nie zamierzam z powodu cudzej niekompetencji łazić po 5x do każdej Żabki. Wszystkie zasady realizacji bonów w sklepach Żabka/Freshmarket zamieszczone są na stronie firmy i uważam, że psim obowiązkiem pracownika każdego sklepu tych sieci jest je znać. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6237049 Napisano: 03.08.2016 21:52:58 w Biedronka
ivanotta napisał(a):

przyznać się kto teraz siedzi tak jak ja i na ostatnią chwilę śle zgłoszenia na Kamis.. Wszystko na ostatnią chwilę emotka  emotka

Pewnie całe mnóstwo osób, dlatego nie czekałam do samego końca - zawsze robi się tłoczno emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6236920 Napisano: 03.08.2016 15:49:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

Loreal Gwiazdorski weekend w Cannes. Jeśli ktoś zgubił/wyrzucił paragon ale płacił w sklepach kartą-moe dostać wydruk zastępczy, ja tak robiłem w Superpharm - paragon był z maja, pytałem organizatora - zaakceptują.

No i główny zwycięzca nie jest wyłoniony...

Dlaczego? Nie mieli informować wszystkich razem? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6236829 Napisano: 03.08.2016 13:06:54 w Kaufland konkursy
Keisa napisał(a):

Jednak są boniki emotka
http://www.kaufla...gulamin_konkursu.pdf

Wow, to miło z ich strony, lofciam! emotka

I skoro znieśli podziały, nie będę musiała robić pauzy po drodze w Bieszczady emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

joan

#6236634 Napisano: 02.08.2016 21:41:07 w SZUKAM....
renasyrena napisał(a):

Dziękuję za pomoc. Też dostałam od kierowników sklepów numery kontaktowe do jakiś sekcji w centrali, więc będę dzwoniła rano...

Powodzenia, no bo przecież ile jeszcze sklepów miałabyś odwiedzić emotka

Inna sprawa, że na stronie Żabki napisano, iż bony mają wartość 25 zł albo 50 zł, więc skąd te 20 zł? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6236628 Napisano: 02.08.2016 21:31:53 w SZUKAM....
renasyrena napisał(a):

Szukam info, czy ktoś realizował już wygrane bony do Żabki (z konkursu Colgate nominały 2 x 25 zł)??? Pomimo czytelnego nominału na bonie 25 zł, system po zeskanowaniu bonu i dokonywaniu płatności bonem odejmuje z paragonu tylko 20 zł!!!! emotka  Czy ktoś ma ten sam problem? Czy ktoś już realizował? Proszę o info na forum, albo pw. Z góry dziękuję.

Spróbuj z samego rana dowiedzieć się u źródła, o co chodzi:
§ 3
Reklamacje
1. Każdy Klient ma prawo złożyć reklamacje dotyczącą realizacji transakcji zakupu towaru przy użyciu bonu towarowego.
2. Klient składa reklamację do Żabka Polska:
a) pisemnie na adres: Żabka Polska sp. z o.o., ul. Ogrodowa 12, 61-821 Poznań;
b) faksem na numer (61) 856 39 57;
c) e-mail’owo na adres uslugi@zabka.pl;
d) telefonicznie w godzinach od 8:00 – do 16:00 na numer (61) 856 39 32, w dniach od poniedziałku – do piątku, za wyjątkiem świąt i dni wolnych od pracy.
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6236624 Napisano: 02.08.2016 21:25:51 w Wkurza mnie...
renasyrena napisał(a):

Wkurza mnie BARDZO emotka  że bony do Żabki, wygrane w konkursie Colgate, które miały być 2 x 25 zł, okazały się nominałami 20 zł !!! zamiast 25 zł.... Na bonie wyraźnie pisze 25 zł, a po zeskanowaniu odejmuje z paragonu tylko 20 zł...! Czy ktoś już realizował te bony? Czy ktoś ma taki sam problem? 

Właśnie miałam pytać, czy ktoś już realizował bony - żebym potem nie blokowała przez pół godziny kolejki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6236574 Napisano: 02.08.2016 19:14:12 w Czy informują/ informowali?
cudaczek121 napisał(a):

Czy z konka Pudliszki w Zabce bylo juz info?

Nie było, tzn. tak standardowo wnioskuję z milczenia w temacie "Paragony" emotka Wyświetl w wątku >>