Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6236566 Napisano: 02.08.2016 19:02:04 w Kaufland konkursy
0 0

joan

#6236555 Napisano: 02.08.2016 18:43:02 w Kaufland konkursy
Czy ja dobrze widzę, że pula nagród to: 250 x koszulka z autografem oraz bliżej nieokreślone w ilości "inne atrakcyjne nagrody"? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6236430 Napisano: 02.08.2016 14:28:09 w SZUKAM....
magnus napisał(a):

Dzięki emotka  Tak, te wyłudzane od nich przez kilka miesięcyemotka

Spoko koko, moja siostra nie-konkursowiczka wygrała kartę do Hebe i do dziś nie zobaczyła nagrody. Szkoda, że grała sama bez mojego mecenatu, nie miałam nad tym żadnej kontroli ani możliwości zainterweniowania... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6236422 Napisano: 02.08.2016 14:18:47 w SZUKAM....
magnus napisał(a):

A do Hebe do kiedy są ważne ?

Akurat dziś to sprawdzałam -> do marca 2017 (te z BelRiso bodajże). Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6236325 Napisano: 02.08.2016 12:02:55 w Wkurza mnie...
darog napisał(a):

barbe_66 napisał(a):

kolejne konkursy, gdzie nie trzeba podawać w sms nr paragonu....

Dziwna sprawa jest taka, że w konkursach-gdzie jednak trzeba podać numer paragonu-jest potem wieleee rezerwy..

Wcale to nie dziwne - po prostu kulawy laureat nie może odkupić paragonu na forum, więc jest rezerwa. Gdy się wysyła ten sam nr 100x, a do tego pozostałe ciągi numerowe z paragonu też po 100x, to tak właśnie jest. Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

joan

#6236322 Napisano: 02.08.2016 11:58:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delvitto napisał(a):

mam dokładnie taką samą wiadomość, i nie będę ukrywać - strasznie się wkurzyłam na początek dnia:( czy myślicie, że można do nich napisać i złożyć reklamację?

U mnie również takie mejla emotka Kule no, czyżby ktoś posłał prezentacje albo paragony o wielkości 10 MB, blokującym tym samym skrzynkę? Bo nie sądzę, żeby kilka "normalnych" mejli to zrobiło. Może warto spytać? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6236060 Napisano: 01.08.2016 19:17:54 w Wkurza mnie...
tuturutu napisał(a):

Wkurza mnie to, że każdy wątek zaśmiecany jest przez "słynną" aferę, a najbardziej to, że towarzystwo wzajemnej adoracji najeżdża na każdego, kto ośmieli się wrzucić link z wykopem. Wkurza mnie też główna bohaterka afery, która próbuje się na niej lansować, przechwalając się czego to ona nie ugra na tej sprawie, wymachując paluszkiem do autora wykopu. Proponuję założyć osobny wątek dla zainteresowanych, bo nie każdy ma ochotę czytać te przechwałki.

To załóż. Jak już będzie Ci dane emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6235971 Napisano: 01.08.2016 16:11:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

pytanie o loterię DPD:
- czy można zgłaszać listy SIÓDEMKI?
- co z numerami listów? Czy wpisujemy tylko CYFRY czy te LITERKI też? mam duże U i mniejsze W na końcu mam wpisać obie?

Co do pytania drugiego, to wpisałam numer listu na stronie, żeby sprawdzić, który ciąg znaków jest prawidłowy. I wyszło mi, że całość łącznie z dużą literą, bez małej literki. Najlepiej również sprawdź na stronie wersje swojego numeru:
https://www.dpd.c...Zlokalizuj-przesylke Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6235955 Napisano: 01.08.2016 16:00:50 w Biedronka
monisss napisał(a):

i znów konkurs, gdzie każdy pośle stado smsów i potem będzie" odkupie paragon", a taki szarak jak ja nie masz szans emotka bu emotka   a walizeczka by się przydała 

Nie każdy emotka
Druga sprawa, że był kiedyś podobny konkurs, a mianowicie "Luksus" w Biedronce. Miałam tam 100% trafień, mimo niewielu zgłoszeń. Oczywiście tam nagród było więcej, ale nie ma się co na starcie poddawać emotka

Aha, to może od razu info dla tych, co nie umieli mydła kupić na konek "Luksus": weźcie mnie tym razem nie wk* i po zakończeniu konkursu nie pytajcie mnie na PW czy w SMSach o paragony. Z góry dzięki & kochajmy się, jak siostry... emotka Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

joan

#6235775 Napisano: 01.08.2016 11:48:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malgol napisał(a):

(...) przecież dla przyjemności nie robiłąm zakupów w Żabce, gdzie wszystko jest 2 razy droższe

Oj tak, ceny mają z kosmosu - np. za Naturellę w Żabce mi policzyli prawie 7 zł, a w Kaufie kupowałam dokładnie takie same po 2,49 zł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6235745 Napisano: 01.08.2016 11:13:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kadett33 napisał(a):

ale nie każdy sprawdza regulamin co dziennie, jak ktoś przeczytał pierwszego dnia że można kupić wszystkie produkty,to nie znaczy że od razu pobiegł do sklepu po zakupy, ja np czytam regulamin pierwsze-drugiego dnia konkursu, a zakupy robię np 5 dnia konkursu i ponownie regulamin sprawdzam dopiero przed wysłaniem zgłoszenia.

No właśnie - a kto nam zwróci kasę za produkty, które usunęli z regulaminu?

Ja regulamin czytam, spisuję najważniejsze punkty na kartkę, regulamin zapisuję na komputerze. Dlatego mam zapisany regulamin z wieloma produktami i takie zakupy, ale teraz już zgłoszeń nie poślę, bo ponoć te paragony są nieważne. A pieniądze wydane - dlaczego mam finansowo odpowiadać za błąd pracownika Tqg? Wyświetl w wątku >>

joan

#6235738 Napisano: 01.08.2016 11:02:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kumulacja napisał(a):

Mój post dotyczy konkursu OLIMPIADA Z ŻABKĄ.
Sprawa nas zbulwersowała, bo zmieniono regulamin w trakcie trwania konkursu.
Na moje pytanie, dlaczego to zrobiono i czy można kupować marki wymienione
na plakacie, stanowczo odpowiedzieli:
Zgodnie z wszystkimi materiałami i regulaminem, należy kupić dowolny produkt Gillette.
Wszystkie marki są sponsorem Olimpiady, natomiast w konkursie bierze udział tylko Gillette .

Materiały to są na budowie.
Obie strony obowiązuje regulamin i nie może on zostać zmieniony po rozpoczęciu konkursu.
Z każdym słowem coraz bardziej się pogrążają... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6235736 Napisano: 01.08.2016 11:00:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzia1-s napisał(a):

Info dot konkursu w żabce, tala odp dzisiaj dostałam

Wszystkie paragony będą akceptowane w formie w jakiej zostały realizowane zgodnie z opublikowanym w danej chwili regulaminem

Bardzo profesonalne podejscie.. emotka

No bardzo; ale powinni raczej przeprosić za omyłkę stażystki, którą przyjęli na okres wakacji, a którą to pomyłkę stażystka starała się niezdarnie zatuszować. Teraz powinni zamieścić oficjalne info z datami i godzinami, kiedy jaki regulamin obowiązywał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

joan

#6235529 Napisano: 31.07.2016 19:33:25 w Wkurza mnie...
kalka - czyli miałam rację: są ludzie, których NIGDY nie zadowolisz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6235521 Napisano: 31.07.2016 18:50:35 w Wkurza mnie...
kalka napisał(a):

Dlatego następnym razem spodziewajmy się od Colgate 100 bonów po 50 zł i 500 zestawów: szczotka+ pasta emotka  (taki może być wynik działań psów ogrodnika) ale przynajmniej będzie mniej chorych emocji. emotka  

To i tak nie miałoby sensu - są ludzie, których NIGDY nie zadowolisz.

BTW, nie tak dawno temu czegoś szukałam i trafiłam na forum chyba o dzieciach, gdzie rodzice darli japę, jak to gazeta XXX oszukuje! Bo oni tydzień (tak, tak!) wcześniej wygrali nagrodę w jakimś konkursie i jeszcze nie dotarła! No skandal! I posypały się gromy, jak to redakcja oszukuje, że pracownicy te nagrody ukradli dla siebie, że należałoby to zgłosić na policję, ogólnie: pogróżek moc i organizowanie się głupich i głupszych. Ręce mi opadły dosłownie do samej ziemi. Wyświetl w wątku >>

joan

#6235508 Napisano: 31.07.2016 18:09:43 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

(...) Z tego wszystkiego szkoda mi najbardziej agencji...są uczciwi, nie podniecają się "laurkami" i innymi świecidełkami", można u nich wygrać fajne nagrody PRZEMYŚLANYMI TEKSTAMI, a mało takich agencji obecnie na rynku. Amen. (...)

Mnie też ich żal - wyobrażam sobie siebie, jak wracam zmęczona z pracy, weekend dopiero na horyzoncie, a urlopu brak. Tymczasem przed snem jeszcze jakaś g*wnoburza i fałszywe oskarżenia, muszę się tłumaczyć, oświadczenia pisać, sponsora ugłaskać, szefowi zdać relację, protokoły/pisma/dane wyciągać i zaprezentować, eh.

darog - kiedy Rossnet organizował konkursy, często robiłam tam przeróżne zakupy. Teraz tylko i wyłącznie: cenzurataśma, ręczniki kuchenne i chusteczki higieniczne. Absolutnie nic więcej. Wyświetl w wątku >>

joan

#6235476 Napisano: 31.07.2016 14:50:18 w Wkurza mnie...
darog napisał(a):

(...) Co mnie cieszy>? że ludzie jak czytam to raczek bronia ich- co i mnie uspokaja,,  pozdraiwam Cie serdecznie. Dzieki takiemu wpisowi nie bede unikał ich konkursów tak jak Mysiorków!

emotka

A tak w ogóle, to ja nie wygrywam u Smolara. No i teraz nie wiem, co w tej sprawie robić, czy od razu z bazuką na nich, czy jak... emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6235461 Napisano: 31.07.2016 14:16:12 w SZUKAM....
kammaro napisał(a):

Spontanicznie wymyśliliśmy, aby pojechać na 4 dni nad Balaton. Nigdy tam nie byliśmy. Może jest na forum ktoś, kto się orientuje, czy można tam znaleźć nocleg bez problemu? A może ktoś ma namiar na tanie noclegi?

No co Wy, to już lepiej dołożyć trochę km i pojechać do Chorwacji emotka

My kilka lat temu jechaliśmy ze znajomymi do Chorwacji właśnie i mieliśmy nocować spontanicznie nad Balatonem. Pogoda była tak beznadziejna i deszczowa, jak teraz za oknem emotka Na Węgrzech dodaliśmy gazu i szurnęliśmy prosto do Chorwacji - po przejechaniu przez tunel okazało się, że góry zatrzymały brzydką pogodę i mieliśmy mnóstwo słońca. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6235459 Napisano: 31.07.2016 14:12:04 w Wkurza mnie...
darog napisał(a):

Jakoś chyba tylko raz coś tam wpadło z Streamline. Nigdy nic ani ja ani moi znajomi nie wygrali nic watościowego w Streamline,
Oni to coś podobnego do Mysiorków?

Rozczaruję Cię -> akurat ja w Streamline wygrywam. Może nie samochody czy skutery, ale główne na pewno. Oprócz poprzedniego konka z samochodami, gdzie nie wygrałam zupełnie nic, statystyki mam świetne przy mikroskopijnej ilości zgłoszeń. Może nie nazywaj ich więc mysiorkami, bo to wielce obraźliwe w środowisku konkursowym emotka Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0