Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6235457 Napisano: 31.07.2016 14:04:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Zapisałam plik 29 ‎lipca ‎2016 o ‏‎12:36:47 -> czyli W TRAKCIE TRWANIA KONKURSU regulamin dopuszczał zakup kilku marek.
Niech mnie nawet nie wk*, nie będę przecież co chwilę sprawdzać, czy im do głowy nie przyszło coś zmieniać  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6235344 Napisano: 30.07.2016 22:23:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

Ciekawe jak to rozwiążą ...

Cóż, powinni nie myśleć o takich konkursowiczach-forumowiczach, jak my - powinni pomyśleć o klientach żabki, którzy co minutę nie włażą na ich stronę tylko po to, żeby zobaczyć niekompetencję jakiegoś pracownika. Ciekawe, czy zrobili to specjalnie, żeby nie wydać nagród? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6235338 Napisano: 30.07.2016 22:07:33 w Kaufland konkursy
Domino123 napisał(a):

W konkursie  „Troszczymy się o piłkarskie emocje w Waszych domach” rzeczywiście trzeba odsyłać adres zameldowania, czy można zamieszkania? 

Odeślij, jak Ci organizator kazał w smsie; szczególnie, jeśli masz jeszcze dowód osobisty z wpisanym adresem zameldowania. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6235336 Napisano: 30.07.2016 22:05:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nie można zmieniać regulaminu W TRAKCIE trwania konkursu na niekorzyść uczestników. I właściwie tyle w temacie. Nikt nie zagląda do regulaminu co godzinę. Powinni go zmienić na poprzednią wersję, dla swojego dobra - szczególnie psychicznego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6235332 Napisano: 30.07.2016 21:39:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

A czy ja mam jakąś pomroczność, czy w tym konkursie (organizowanym wszak prze TQG) nia ma ograniczenia na gospodarstwo domowe? emotka Szczerze, to nawet na osobę nie widzę, ale tu już zakładam niedopatrzenie...

Nie ma. Ale spoko, zaraz podmienią regulamin na kolejną wersję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6235327 Napisano: 30.07.2016 21:19:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzia1-s napisał(a):

Informacji nt tego konkursu:
http://www.e-konk...ka.html#.V5z7OfxkjIU
Czy mi sie cos pomylilo, czy wczesniej w regulaminie byl zapis o różnych dopuszczalnych markach produktów promocyjnych - Gillette, Gillette Venus, Ariel, Pampers, Fairy, Head&Shoulders, Always, Naturella, Vizir, Lenor, Wella.

A teraz widnieje tylko GIllette? 

Wydaje mi się, ze to zmienili, bo zdazylam kupic Fairy i poslac zgloszenie emotka

Zmienili -> chyba im napiszę, co o tym sądzę emotka

Również mam inne produkty na paragonach. I zapisaną na komputerze poprzednią wersję regulaminu.

Warzywnie w tym TQG: buraki, cebulaki.... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6235305 Napisano: 30.07.2016 18:37:50 w SZUKAM....
kalka napisał(a):

Szukam osoby z Wa-wy lub okolic, która mogła by (w zamian za coś...) zaopiekować się króliczkiem moich dzieci przez ok. 2 tygodnie! 
Królik miał jechać z nami samochodem, ale właśnie wyczytaliśmy, że króliki z powodu stresu bardzo źle znoszą podróż (szczególnie daleką) i nie chcemy ryzykować.  emotka   Zostawilibyśmy go u przyjaciół lub rodziny, ale wszyscy mają albo psa, albo kota, albo jedno i drugie, a nasz królik jest po przejściach z psem (dlatego zresztą go wzięliśmy, bo że rodzinie "wielozwierzęcej"  emotka   był nękany przez psa i teraz panicznie boi się psów. Jeśli jest na forum jakaś przyjazna zwierzakom osoba, która zechce zaopiekować się łagodnym i przemiłym (niegryzącym nikogo i niczego, siusiającym jedynie do kuwety) króliczkiem, to proszę o kontakt. Forma rewanżu do uzgodnienia  emotka

p.s. hotel  nie wchodzi w grę, bo tam siedziałby cały czas w klatce  emotka

Poszukaj jakiejś króliczej fundacji z Warszawy, albo przynajmniej prozwierzęcej. Wolontariuszki są obyte ze zwierzętami, jakoś łatwiej im zaufać. I czy nie ma możliwości, żeby królik mieszkał sobie dalej u Ciebie, a ktoś by do niego przychodził?

Ostatnio usłyszałam zdziwiony głos: "To kota się nie kąpie? Wy jej w domu nie kąpiecie? Naprawdę?" No i co z tego, że fajna osoba do zaopiekowania się moją kicią, skoro musiałabym jej encyklopedię kocią przed wyjazdem napisać... emotka Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

joan

#6235281 Napisano: 30.07.2016 16:43:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edi999a napisał(a):

Czy konkurs "Pielęgnuj bliskość z NIVEA" Blue Store został już rozwiązany. Czytam regulamin, ale nie widzę daty rozwiązania.

Mam zapisaną datę poinformowania laureatów "max 11.08.".
Tam było pół tysiąca nagród, a nikt się wygraną nie chwalił emotka
Teraz kończą Nivea/Carrefour, może potem zabiorą się za Blue Store. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6235073 Napisano: 29.07.2016 17:34:05 w Biedronka
belca napisał(a):

Ludzie, przestańcie szerzyć ferment...100 razy każdy wstawia te linki. Tylko po co?

A bo widzisz: do poczytania, a nikt nie czyta - ani tamtejszych bzdur, ani stanu faktycznego na forum. Jeszcze z 10x obejrzymy te "rewelacje" emotka Wyświetl w wątku >>
1 belca 0

joan

#6235050 Napisano: 29.07.2016 16:47:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bridget napisał(a):

Rozumiem  czyli brak wiarygodności, choć swoja droga dziwne z tymi znajomymi 2 z 3  laureatów i to nagród wartościowych - może i domysły czy pomówienia,   od razu na myśl przychodzą mi seaty z Lidla ale  to  Mysiorki i wtedy chyba było "Grubo".

A ilu masz znajomych, co wygrali samochód? Nie zastanawiamy się nad tym, ale takich osób jest caaałkiem sporo emotka

Mysiorki to zupełnie inna sprawa; tam auto dostał min. kuzyn organizatorki, co to jednak ona za bardzo go nie lubi i ma z nim słaby kontakt emotka Po wywleczeniu sprawy na światło dzienne ostatnie auto "zupełnym przypadkiem" wpadło na forum. Od tego czasu właścicielka ma ciężkie życie, kolonoskopia przy każdym organizowanym konkursie.

Streamline i laureaci biedronkowi są obiektem ataków jakichś dziwnych i znudzonych ludzi. Pokazano twarze, profile, miejsca pracy. Przede wszystkim gawiedź podchwyciła temat dlatego, że nikt nie rozumie tego graficznego przedstawienia powiązań; autor chyba nie wie, jak się robi kolaże. Ale jest słowo "afera", więc można kogoś anonimowo pomówić, z*ebać dzień laureatom, pracownikom Streamline i Jeronimo. Niefajnie, naprawdę niefajnie.

mattadore - te insynuacje są nie na miejscu, wygrywałam w Streamline nawet wtedy, gdy była jedna główna nagroda i nie musiałam jej dzielić na pół z żadnym pracownikiem emotka Swoją drogą, niech żyje bezrobocie, mogę grać i wygrywać, gdzie mi się podoba emotka Wyświetl w wątku >>
1 bridget 0

joan

#6235042 Napisano: 29.07.2016 16:26:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

Ja już sobie nie radzę, zgłosiłam gdzie trzeba, wybuliłam 300 zł na akt oskarżenia i czekam, popijając kawkę emotka  Pewnie spotkam się w niedalekiej przyszłości z autorem wykopu fejs to fejs emotka

Ostatnio widziałam w tv dziwne ogłoszenie: bardzo powolny pokaz slajdów z gargantuicznymi literami, dodatkowo lektor czytał odczytał treść slajdów na głos. Jakiś bank musiał na polecenie sądu przeprosić społeczeństwo za te malutkie białe literki w reklamach, co się tak szybko przesuwają. Może ktoś kojarzy, o jaki bank chodziło? Mam słabą pamięć.
W każdym razie: skoro upubliczniono zdjęcia laureatek i ich imiona, chętnie bym obejrzała takie przeprosiny, gdzie gostek pokaże swoje ryło + poda imię oraz kilka szczegółów ze swojego życia. Żeby było sprawiedliwie emotka Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

joan

#6235034 Napisano: 29.07.2016 16:21:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

szala napisał(a):

http://innpoland.pl/128657,kolejna-afera-jak-z-loteria-paragonowa-internauci-alarmuja-ze-konkurs-w-sieci-spozywczej-byl-ustawiony?fb

właśnie się dowiedziałam, że pracuję w Streamline wow emotka  haha! Szkoda tylko, że dowiaduję się o tym "z gazet" emotka  ciekawe od kiedy...bo w sumie ani jednej gaży na konto nie dostałam  emotka

Najwyższy czas podać ich do sądu pracy!

Se radzisz jakoś z tą g*wnoburzą? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6235028 Napisano: 29.07.2016 16:17:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bridget napisał(a):

szala napisał(a):

http://innpoland.pl/128657,kolejna-afera-jak-z-loteria-paragonowa-internauci-alarmuja-ze-konkurs-w-sieci-spozywczej-byl-ustawiony?fb

nic dziwnego ze teraz wycofują się   z rynku po takich przekrętach i utracie wiarygodnosci.

Proszę Cię: oczytaj forum, zanim coś takiego napiszesz. "Afera" BDR/STR jest z palca wyssana. Wyświetl w wątku >>

joan

#6235004 Napisano: 29.07.2016 15:39:41 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

korzystał ktoś z biletów wawel z miłość radość wyzwala przepisując kod na kartce? bo odpisali mi że musi być wydrukowany lub przyniesiony na smartfonie... a nie wiem czy można na kartce przepisać? czy to akceptują?

W jakiej sieci kin? Nie posiadam drukarki i zawsze podaję kasjerom kody zapisane na karteczce; akceptują to w Cinema-City i Multikinie (Heliosa w pobliżu nie mam, więc nie wiem).

Jedyna sytuacja, gdy muszę pójść na ksero i wydrukować cokolwiek występuje wtedy, kiedy wygrywam nie KOD, a ZAPROSZENIE (np. z Rmf Maxx). Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6234961 Napisano: 29.07.2016 14:25:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

Haha, czyli np ja, bo właśnie 30 lat temu zaczęłam zarabiać pierwsze kieszonkowe repasacją pończoch i szyciem emotka
Już dawno pisałam, że powinni w KAŻDYM hasłowym podawać imiona, nazwiska i zwycięskie hasła i nie byłoby problemu... Chociaż akurat w tym przypadku nie widzę winy Streamline

A zagrałaś? Bo żeby wygrać, trzeba grać. emotka

Oczywiście, że winy Streamline żadnej nie ma, dlatego jest mi przykro, że w ogóle takie g* oskarżenia wypłynęły emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6234954 Napisano: 29.07.2016 14:21:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

I to jeszcze nagie! Dlatego dostaje nagrody pocieszenia - 100zł max na jakieś ciuchy w carrefourze emotka  

Skoro jesteś nagi, po co Ci ciuchy? emotka
A nagrody pocieszenia... cóż, pewnie po obejrzeniu tych fotek niejedna pracownica agencji reklamowej chciałaby się pocieszyć emotka

Dobra, koniec żartów, bo jeszcze szepniesz znajomym, żeby mnie więcej nie nagradzali emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6234949 Napisano: 29.07.2016 14:18:06 w Wkurza mnie...
assal napisał(a):

Nikt się nie interesuje konkursem Colgate emotka
http://www.pomors...isko-firmy,10459040/

No właśnie emotka

PS: Aha, w kontekście ostatniego pisania bzdur na temat "dlaczego nikt sie nie pochwalił nagrodą" -> pamiętajcie, żeby wszystkie wygrane koniecznie ze szczegółami opisywać w MDW i ogłaszać całemu światu, bo inaczej zwyczajnie jesteście wredni w czasach, gdy inni ludzie są cudowni (co widać na przykładzie historii ze Streamline) emotka Wyświetl w wątku >>
1 radosna 0

joan

#6234943 Napisano: 29.07.2016 14:14:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

A że ja niby wygrywam coś po znajomości? emotka  Pierwsze słyszę emotka

Nawet gorzej - wszędzie posyłasz swoje zdjęcia emotka

Tymczasem uściski dla laureatów konka i pracowników Streamline, oby ta pomyjowa burza ekspresem się skończyła emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6234934 Napisano: 29.07.2016 14:06:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

(...) EDIT: Dobra przeczytałem. Ale o co jest afera? Że ktoś pracuje w marketingu i wygrał? Bo nie rozumiem. 

Między innymi - bo wygrać powinien rolnik sam w dolinie i repasator pończoch z trzydziestoletnim stażem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6234871 Napisano: 29.07.2016 12:21:52 w Pomocy!!!!
kammaro napisał(a):

Potrzebuję porady, co napisać w usprawiedliwieniu, aby nie stawić się na rozprawę w charakterze świadka.
Chodzi o zakup przez internet, składałam zeznania (chyba w 2007r.) i dziś dostałam wezwanie do sądu oddalonego o 450km! Dzwoniłam do sądu i babka powiedziała mi, że mogę napisać pismo z prośbą o zwolnienie ze stawiennictwa i jakoś to uzasadnić. Wtedy prokurator zapozna się z moimi zeznaniami i jeśli stwierdzi, że są ważne w sprawie, to dostanę odpowiedź, że muszę się stawić. Ale jest też szansa, że stwierdzi, że moje zeznania nie są tak ważne dla sprawy i mnie zwolni z obecności. Tylko co mam wpisać w tym uzasadnieniu? emotka

A stan zdrowia wykluczający tak daleką podróż?
Wyświetl w wątku >>
0 0